| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 29 Iun 2013, 16:53 | |
| Nume vechi: Innocent Kidd Nume nou: M&M's ™ |
|
| |
Trixy™ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa cant si sa dansez Stare de spirit : Se putea si mai bine
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 30 Iun 2013, 01:12 | |
| Nume vechi :Moxii Nume nou : ⓉⓇⒾⓍⓎ™ |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 01 Iul 2013, 09:59 | |
| Nume vechi : Cookie. Nume nou : Mădă ●
|
|
| |
Ameli. Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhere. Nr. mesaje : 725 Puncte : 797 Reputatie : 26 Hobby-uri : gym Stare de spirit : niciodata la fel.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 02 Iul 2013, 00:23 | |
| Nume vechi : Camelyya.
Nume nou : Camélix ♀ |
|
| |
Lottie Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 185 Puncte : 219 Reputatie : 18 Hobby-uri : Scrisul, cititul, dansul în ploaie... Stare de spirit : Bună.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 02 Iul 2013, 00:55 | |
| Nume vechi: ~Alexutza~ Nume nou: Lottie |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 02 Iul 2013, 10:34 | |
| Nume vechi: Ely Whisky Nume nou: Ely Phoenix |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 02 Iul 2013, 13:05 | |
| Nume vechi: ßulletproof Nume nou ( ramane): Miss Hell™ :> I`m back! |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 02 Iul 2013, 13:26 | |
| Nume vechi:Inna Arkane Nume nou:Equinox
Mi-am schimbat numele inca odata (stiind ca intervalul de timp in care iti poti schimba numele este de minim 3 luni) deoarece un alt utilizator purta numele inaintea mea iar eu nu am stiut.Nu imi doresc sa il supar asa ca am sa imi schimb numele inapoi.Imi cer scuze si sper ca nu am creat probleme.Data viitoare voi fi mai atenta!
Ultima editare efectuata de catre InnaArkane in Vin 05 Iul 2013, 21:34, editata de 1 ori |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 02 Iul 2013, 18:30 | |
| Nume vechi: Amaya Lee<3 Nume nou: Eℓizabeth † |
|
| |
Chaab`s ;) Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Pe Terra, In Romania , Intr`o comuna , intr`o casa. *.* acebook : Corina Nr. mesaje : 90 Puncte : 112 Reputatie : 6 Hobby-uri : He,he :> Cititul,scrisul(povesti), desenul(grafica:x), muzica (NU manele!!!X_X ),dansul! :D Stare de spirit : Always different,but never how I want to be it! -.-"
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 03 Iul 2013, 23:17 | |
| Nume vechi: Coriina.GD!:x Nume nou: Chaab`s ;) |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 04 Iul 2013, 16:08 | |
| Nick vechi: Thanatos † Nick nou: Calipso |
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 04 Iul 2013, 21:15 | |
| Nume vechi:Queen Angel Nume nou: Alexandra. |
|
| |
SandClock Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 281 Puncte : 301 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica,pozele... Stare de spirit : grozava in general
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 05 Iul 2013, 18:49 | |
| Nume vechi :yui Nume nou:sandclock |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 06 Iul 2013, 20:47 | |
| Nume vechi: Crissu♥ Nume nou: Șosețică Ucigașă |
|
| |
Chrisτεvnşhin Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 36 Puncte : 48 Reputatie : 8 Hobby-uri : Cititul , compusul , fotografiatul, dansatul Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 07 Iul 2013, 13:30 | |
| Nume vechi : Criss99 Nume nou: ♪Fluture_Alc0lizat♪ |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 08 Iul 2013, 13:36 | |
| Nume vechi:Danyyelaa Nume nou:Kassidy :)
Ultima editare efectuata de catre ParadoX:) in Lun 08 Iul 2013, 23:56, editata de 1 ori |
|
| |
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 08 Iul 2013, 16:16 | |
| Nume vechi: ღSakkuღ Nume nou: † Sakku † |
|
| |
Larry_Larrisuca Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : in fata calculatorului acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 8 Puncte : 8 Reputatie : 0 Hobby-uri : sa desenez si sa cant la chitara
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 08 Iul 2013, 20:14 | |
| Nume vechi:Larry_Larrisica Nume nou:Larry_Larrisuca |
|
| |
♀_Obsesia_♀ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In fata unui monitor. Logic, nu? acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 53 Puncte : 68 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi petrec majoritatea timpului visand. Uneori pierd si ultima farama de ratiune care m-ar putea trezi la realitate. Stare de spirit : Relativ buna. Pana la urmatorul atac de panica "Je suis LEJER."
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 08 Iul 2013, 22:06 | |
| Nume vechi : LittleSmile Nume nou : ♀_Obsesia_♀ |
|
| |
Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 08 Iul 2013, 22:26 | |
| Nume vechi : Lenalee-chan Nume nou : ۞ Alexandra ۞ |
|
| |
† Athena † Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : La mine. acebook : https://www.facebook.com/alle.cssa.9 Nr. mesaje : 56 Puncte : 67 Reputatie : 1 Hobby-uri : Dorm Stare de spirit : :D
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 08 Iul 2013, 22:56 | |
| Nume vechi: Zuzzyq Nume nou: † Pringles † |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 09 Iul 2013, 22:17 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Apophis † in Mier 17 Iul 2013, 03:17, editata de 1 ori |
|
| |
♥Kitty•Cuture♥ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Padurea Noptii acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 33 Puncte : 43 Reputatie : 2 Hobby-uri : Muzicz Desen . . . Stare de spirit : Crezi ca mai stiu ?
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 11 Iul 2013, 12:52 | |
| Nume vechi : KittyCuture Nume nou : ♥Kitty•Cuture♥ |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 11 Iul 2013, 13:58 | |
| Nume vechi: ♥Doar_Eu♥ Nume nou: Anne Howard |
|
| |
Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 11 Iul 2013, 14:33 | |
| Nume vechi : saku_ra Nume nou : Ame. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
| |
|
| |
| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|