| Un mic poem de dragoste si iubire ... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 15 Aug 2010, 04:27 | |
| Intr-un viitor indepartat langa noi ... ( titlu l-am ales eu ) M-am trezit în dimineata aceea lânga corpul tau cald, învelit pe jumatate în cearsaful de un alb imaculat. Nu stiu ce visai,draga mea, dar zâmbeai pierdut în semiîntunericul primitor al camerei si razele soarelui care reusisera sa patrunda în obscuritatea dormitorului îti luminau cu blândete chipul angelic. Pleoapele lungi si dese erau doborâte de somn si închideau secretele ochilor tai iubitori,de culoarea cafelei. Buzele tale erau uscate iar parul ciufulit si moale cersea o mângâiere. Si atunci când ma jucam în el, când ai surâs si-ai soptit printre saruturi ,,Buna dimineata" , când îmi plimbam degetele pe pielea ta fina si parfumul tau plutea usor în aer nu realizam ce-ar însemna o zi cu un început rece, cu un pat gol,un suflet singur si niste mâini adormite întinzându-se pline de speranta, cautând lânga ele putina iubire. Iar azi,când asta e orarul meu din fiecare dimineata, îmi place sa cred ca undeva într-o alta lume, un tu si un eu se trezesc unul lânga altul în fiecare zi, beau cafeaua si citesc ziarul pe terasa cu vedere spre mare... Sper sa va placa. |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 15 Aug 2010, 10:17 | |
| este foarte frumoasa |
|
| |
Crickett Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : somewhere near Bucharest :) Nr. mesaje : 151 Puncte : 182 Reputatie : 21 Hobby-uri : lectura, net, net, net, scoala, net si Naruto :) Stare de spirit : ...
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 15 Aug 2010, 10:56 | |
| hmm nu ai scris numele poetului,iar asta ma face sa cred ca tu esti cel ce a scris aceast superb poem.Ia zi,tu l-ai scris? Oricum este superb. |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 15 Aug 2010, 13:33 | |
| - Crickett a scris:
- hmm nu ai scris numele poetului,iar asta ma face sa cred ca tu esti cel ce a scris aceast superb poem.Ia zi,tu l-ai scris?
Oricum este superb. nu chiar ... eu nu sunt poet am dat peste el din intamplare si ma gandeam ca o sa va placa. :>:D<: |
|
| |
``*Last Kiss*`` Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Galati Nr. mesaje : 196 Puncte : 265 Reputatie : 49 Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Mier 18 Aug 2010, 23:54 | |
| e minunat ..e romantic,creca l-am citit de vreo 6 ori |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Joi 19 Aug 2010, 00:36 | |
| ....ce romantic,ce dulce.....ce trist ...in timp ca lam citit ascultam o melodie iar aceste doua sau conbinat si ...uite ca am doua lacrimi pe fata ...foarte frumos ....nici nam cuvinte.... |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Joi 02 Sept 2010, 17:10 | |
| |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Joi 07 Oct 2010, 21:41 | |
| e superb mie imi place |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 10 Oct 2010, 15:07 | |
| foarte frumos |
|
| |
♣ Virus excentric ♣ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : *only in my dreams* Nr. mesaje : 191 Puncte : 211 Reputatie : 17 Hobby-uri : muzica Stare de spirit : !!@@ppy^
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Vin 29 Oct 2010, 18:05 | |
| imi place mult |
|
| |
ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 05 Dec 2010, 14:27 | |
| super,imi place |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 16 Ian 2011, 17:18 | |
| ce romantic [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 16 Ian 2011, 19:16 | |
| nu chiar ... eu nu sunt poet am dat peste el din intamplare si ma gandeam ca o sa va placa.
m-am indragostit de poezie, ai dreptate mi-a placut , iar cine a scris-o este genial /a........... |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 16 Ian 2011, 20:56 | |
| este poemul meu favorit ... dintre toate [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 16 Ian 2011, 21:05 | |
| este poemul meu favorit ... dintre toate si al meu |
|
| |
Serenity Academy Student
Sex : Varsta : 31 Nr. mesaje : 23 Puncte : 40 Reputatie : 13 Stare de spirit : calma
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Mar 18 Ian 2011, 12:23 | |
| am ramas fara cuvinte ... |
|
| |
• Fucking Perfect • Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj - my heart's devotion Nr. mesaje : 145 Puncte : 521 Reputatie : 362 Hobby-uri : sa te privesc Stare de spirit : smoking
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Joi 23 Iun 2011, 18:23 | |
| Awwww E asaaaa dragut!!! |
|
| |
Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Sam 01 Oct 2011, 09:18 | |
| ce emotionant.frumoasa poezie. imi plac mult chestiile amoroase. |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 02 Oct 2011, 23:32 | |
| ce frumos imi vine sa plang!aca mai gasesti mai pune ca este frumos si eu compun poezii si de asta imi plac |
|
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Mar 10 Ian 2012, 23:52 | |
| Deci... poezia asta are unele expresii care, doamne... De exemplu: " ochi de culoarea cafelei" , " parul ciufulit si moale cersea o mângâiere " ( asta a fost fabuloasa) si in totalitate ultima strofa... Stau si ma gandesc cu mainile in cap cum sa descriu putin poezia... insa am mintea goala, e plina numai de " Cum Doamne? " Are aerul acela de... te face sa te simti prezent parca la un film cu final dulce-amarui, care nu te satisface pe deplin si parca totusi o face. Iar ziarul, terasa, cafeaua, marea... sunt lucruri atat de simple... dar care impreuna creeaza o atmosfera romantica... de parca ar fi existat mereu. Am folosit multe puncte de suspensie, insa intr-un fel reprezinta intreruperea gandurilor mele pentru a gasi o descriere draguta... Ma declar vinovata De aberatie curata! :><: |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Mier 11 Ian 2012, 23:19 | |
| wow asta da poem....intradevar imi place sa visez ca inca mai exista cupluri in lume care dimineata sa se trezeasca asa si sper ca vor mai exista...oricum ceva frumos, demn de apreciat, finut si cu adevarat romantic....XOXO |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Mar 05 Feb 2013, 15:13 | |
| Superb! |
|
| |
Caroline Anderson Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Targoviste acebook : Alexandra Irina Nr. mesaje : 122 Puncte : 152 Reputatie : 10 Hobby-uri : Music, TV, shopping, outputs with friends.... Stare de spirit : Bored, but always with a smile!
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Mier 06 Feb 2013, 09:28 | |
| Cat de draguut, chiar imi placee! |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Vin 08 Feb 2013, 22:54 | |
| Bună! Poezia este foarte frumoasă, cred că a intrat printre preferatele mele. Expresiile folosite sunt formidabile, chiar sunt curioasă, în caz că-ţi mai aminteşti şi mai intri pe forum, unde ai găsit-o. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... | |
| |
|
| |
| Un mic poem de dragoste si iubire ... | |
|