Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Joi 21 Feb 2013, 23:33 | |
| Foarte romantic l-am citit incontinuu fara sa ma opresc si inca l-am mai citit de cateva ori e foarte romantic, dulce si in acelasi timp trist : ) |
|
yuisakurako123 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Peste tot si nicaieri acebook : Gina Dixi Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : desenatul,muzica si animeurile Stare de spirit : sarita de pe fix :p
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Mier 03 Apr 2013, 11:55 | |
| kawaiiiiiiii e asa de romantic |
|
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Dum 07 Apr 2013, 15:19 | |
| Minunat |
|
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Lun 19 Aug 2013, 21:53 | |
| Foarte frumos acest poem. Nu prea am o înclinaţie spre ele, dar acesta m-a atras ca puţinele din care am citit. Păcat că nu este menţionat şi autorul, ar fi fost totul perfect Cine a creat-o, probabil a pus mult suflet, iar asta este de admirat. Pentru mine concluzia a acestui poem este gen "speranţa moare ultima". Probabil greşesc, dar asta-mi sună |
|
pal.elena Academy Student
Sex : Localizare : Oradea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Mar 03 Sept 2013, 21:33 | |
| uaaau, ce impresionant!! cati ani ai?ai terminat ceva de profil sau doar un hobby de-al tau? |
|
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... Vin 13 Mar 2015, 16:26 | |
| Cred ca este unul dintre cele mai frumoase poeme pe care le-am citit pe forum. Daca mi s-ar face o asemenea declaratie de iubire, as lesina de emotie, fara gluma. :)) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un mic poem de dragoste si iubire ... | |
| |
|