| ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Sam 04 Feb 2012, 00:11 | |
| Sagetator: Tu mi-ai oferit lumea, iar eu ti-am deschis usa lumii mele. Ai pasit in ea si ai cucerit-o pentru totdeauna. chiar imi place foarte mult replica n-am mai intalnit-o dar deja m-am indragostit de ea |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Sam 24 Mar 2012, 23:33 | |
| Berbec: Esti a mea, iar inima imi bate in al tau trup.
Owwww :x Deja as sari pe el numa cand ar incepe fraza =)).Prea romantic ;o3 |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mar 27 Mar 2012, 00:43 | |
| Gemeni: Cu tine sunt cerul, fara tine sunt steaua ce si-a pierdut stralucirea.
replica e frumoasa acum depinde si de cine o spune ca daca ar spune-o boul care se tine dupa mine cred ca l-as calca in picioare desiiii nu ar avea efect pentru ca deja fac asta si nimic...acum sincera sa fiu nu cred ca pot sa fiu cucerita cu vorbe mai ales cu aceasta...pentru mine importante sunt faptele nu cuvintele indiferent cat de frumoase sunt...pentru ca la viata mea am auzit zeci de cuvinte frumoase scoase pe gura de unii care mai tarziu s-au dovedit a fiii cei ce ti-au spus cele mai multe minciuni la un moment dat |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mar 27 Mar 2012, 13:44 | |
| Berbec: Esti a mea, iar inima imi bate in al tau trup. ...Dragutz |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mar 10 Apr 2012, 15:18 | |
| Varsator: Despartiti suntem mai puternici, dar impreuna suntem invincibili.
|
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Joi 26 Apr 2012, 19:17 | |
| Balanta: Esti o oaza in mijlocul unui desert de care am nevoie pentru a supravietui. |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| |
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Sam 26 Mai 2012, 23:14 | |
| Pesti: Atingerea ta este ca un rau de miere care imi potoleste setea. Râu de miere ??!!! Nu mă omor după miere , dar nici nu îmi displace . |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Dum 27 Mai 2012, 00:22 | |
| Balanta
Esti o oaza in mijlocul unui desert de care am nevoie pentru a supravietui.
Atat de adevarat....
|
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Lun 02 Iul 2012, 14:28 | |
| Leu: Te ador, nu-i suficient, iar te iubesc, e prea putin pentru a spune tot ce simtawww, doamne cat de romantic![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
•Pikachu™ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a magic world. Nr. mesaje : 116 Puncte : 136 Reputatie : 14
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Dum 08 Iul 2012, 12:14 | |
| Taur: As dori sa fiu o raza din soare ca sa-ti pot incalzi inima.
|
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Lun 09 Iul 2012, 20:21 | |
| Taur: As dori sa fiu o raza din soare ca sa-ti pot incalzi inima.
Asta e asa dulce!!!!!!! Mereu exista cineva care poate face ca inima unui taur sa devina mai calda. |
|
| |
Alexia Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : undeva la caldurica in coltul unei camere micute acebook : https://www.facebook.com/ioana.alexia.33 Nr. mesaje : 110 Puncte : 120 Reputatie : 4 Hobby-uri : I ღ music Stare de spirit : alta in fiecare ora
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Dum 15 Iul 2012, 13:21 | |
| Taur: As dori sa fiu o raza din soare ca sa-ti pot incalzi inima. De acord cu tine ingerul nopti. |
|
| |
VicTiM Of ImAGinaRY Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe aici..pe acolo... acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 20 Puncte : 22 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul; Photoshopul; net-ul si altele;)
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Dum 15 Iul 2012, 15:53 | |
| Rac: Da, dragostea mea se poate masura, este atat de mare cate picaturi de apa sunt intr-un ocean.
Nu, nu..sa nu se pasoare si un ocean este mic, dar e frumoasa replica:x:xCred ca zambeam continuu daca o auzeam. |
|
| |
Bella Thorne Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges acebook : https://www.facebook.com/bellsi.atat Nr. mesaje : 121 Puncte : 135 Reputatie : 4
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mier 01 Aug 2012, 21:12 | |
| Leu: Te ador, nu-i suficient, iar te iubesc, e prea putin pentru a spune tot ce simt.
|
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mier 08 Aug 2012, 23:53 | |
| Rac: Da, dragostea mea se poate masura, este atat de mare cate picaturi de apa sunt intr-un ocean.
This is cool |
|
| |
Red_Anto** Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : ‘’ In coltul intunecat al mintii umane ‘’ acebook : https://www.facebook.com/antonia.bubu?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 85 Puncte : 99 Reputatie : 2 Hobby-uri : → Net ← Stare de spirit : ๏ ̯๏
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Joi 09 Aug 2012, 12:35 | |
| Leu: Te ador, nu-i suficient, iar te iubesc, e prea putin pentru a spune tot ce simt. |
|
| |
Pandu ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Seoul, Korea. acebook : Pandu Gree Tania Nr. mesaje : 86 Puncte : 332 Reputatie : 196
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Joi 09 Aug 2012, 14:57 | |
| Fecioara: As vrea sa-ti pot oferi roua diminetii si asfintitul seara.
Nu agreez replici de acest gen. Sunt mai ciudată de fel. =)) |
|
| |
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Dum 07 Oct 2012, 19:04 | |
| Fecioara: As vrea sa-ti pot oferi roua diminetii si asfintitul seara. |
|
| |
Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mier 10 Oct 2012, 09:52 | |
| Taur: As dori sa fiu o raza din soare ca sa-ti pot incalzi inima. |
|
| |
Ramona Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Curtea de Arges Nr. mesaje : 4 Puncte : 8 Reputatie : 0
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Dum 14 Oct 2012, 19:50 | |
| Fecioara: As vrea sa-ti pot oferi roua diminetii si asfintitul seara.
Ce filozofic si frumos. :x |
|
| |
yuky Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : HoMe In ThE sHaDoW...>[]< Nr. mesaje : 312 Puncte : 383 Reputatie : 7 Hobby-uri : MUSIC/kpop (guitar, piano,flaut, voice/choir, songwriter) DANCE; KARATE Stare de spirit : Shut up!!!
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Joi 18 Oct 2012, 01:34 | |
| Leu: Te ador, nu-i suficient, iar te iubesc, e prea putin pentru a spune tot ce simt.
Ce pot sa spun...?! romantic este,dar are nevoie de mai mult...dovezi... :> |
|
| |
Kado Rina-chan Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva prin univers Nr. mesaje : 132 Puncte : 159 Reputatie : 5 Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Joi 06 Dec 2012, 02:25 | |
| Pesti: Atingerea ta este ca un rau de miere care imi potoleste setea. Daca zice el... O intrebare,de cand mierea potoleste setea?Simpt ceva necurat aici |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mier 02 Ian 2013, 13:29 | |
| Leu: Te ador, nu-i suficient, iar te iubesc, e prea putin pentru a spune tot ce simt. |
|
| |
Gervaïse Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : România Nr. mesaje : 154 Puncte : 165 Reputatie : 5 Hobby-uri : Compusul. Stare de spirit : Fericită.
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mar 29 Ian 2013, 20:10 | |
| Scorpion: Cat de placut este sa ma pierd in bratele tale si tu sa ma regasesti si sa ma readuci langa tine.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ | |
| |
|
| |
| ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ | |
|