| ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mier 30 Ian 2013, 23:36 | |
| |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Joi 31 Ian 2013, 22:05 | |
| Leu: Te ador, nu-i suficient, iar te iubesc, e prea putin pentru a spune tot ce simt. |
|
| |
LeX . Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : O sa vin, mai asteapta putin : ) Nr. mesaje : 94 Puncte : 131 Reputatie : 5 Hobby-uri : Multe, insa cel mai frumos e ......... :)) Stare de spirit : Daca sunt aici , inseamna ca sunt fericita :)
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Vin 01 Feb 2013, 17:45 | |
| Balanta: Esti o oaza in mijlocul unui desert de care am nevoie pentru a supravietui. awww :x m-ar cuceri din prima ! |
|
| |
iMinnie Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In gandul tău <3 Nr. mesaje : 445 Puncte : 504 Reputatie : 35 Hobby-uri : Să mă distrez . Să stau cu prietenii . Să ascult muzică <3 . Să zâmbesc .Şi multe altele . Stare de spirit : Nebunăă .
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Sam 02 Feb 2013, 14:29 | |
| Sagetator: Tu mi-ai oferit lumea, iar eu ti-am deschis usa lumii mele. Ai pasit in ea si ai cucerit-o pentru totdeauna. <3 Ce dragut. Deja m-ar fi cucerit :-". |
|
| |
SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Dum 03 Feb 2013, 09:54 | |
| Berbec: Esti a mea, iar inima imi bate in al tau trup. Vai Are dreptate chiar m-ar fi cucerit cu o astfel de replică !!!Este foarte frumoasă .. |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Joi 09 Mai 2013, 21:21 | |
| |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Sam 01 Iun 2013, 21:15 | |
| Leu: Te ador, nu-i suficient, iar te iubesc, e prea putin pentru a spune tot ce simt.
~ Daaa :X |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Vin 25 Oct 2013, 10:35 | |
| Rac: Da, dragostea mea se poate masura, este atat de mare cate picaturi de apa sunt intr-un ocean.
|
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mar 31 Dec 2013, 12:35 | |
| Rac: Da, dragostea mea se poate masura, este atat de mare cate picaturi de apa sunt intr-un ocean |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Sam 22 Mar 2014, 16:48 | |
| Gemeni: Cu tine sunt cerul, fara tine sunt steaua ce si-a pierdut stralucirea.
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| |
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Mier 16 Apr 2014, 21:46 | |
| Scorpion: Cat de placut este sa ma pierd in bratele tale si tu sa ma regasesti si sa ma readuci langa tine.
Ești al meu ! =)))) Nice topic |
|
| |
Jinx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo Nr. mesaje : 446 Puncte : 506 Reputatie : 38 Hobby-uri : Addicted to anime. Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ Dum 01 Iun 2014, 11:47 | |
| Berbec: Esti a mea, iar inima imi bate in al tau trup. Sunt de acord cu Epipogium Aphyllum =) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ | |
| |
|
| |
| ♥ Replica ce te cucereste in functie de zodie ♥ | |
|