|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Mar 08 Iul 2014, 16:49 | |
| My god, ești mult prea pricepută pentru a fi reală :)) Îmi plac foarte mult GFX-urile tale, sunt formidabile. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 10 Iul 2014, 17:29 | |
| Cristina, îți mulțumesc pentru că mi-ai zis de PSD-uri, sunt uimitoare 0.0 De Topaz am mai auzit, însă nu m-am interesat de el pentru că uitasem :)) Merci încă o dată ^.^ - Anne Hargen a scris:
- My god, ești mult prea pricepută pentru a fi reală :))
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Am fost tare fericită atunci când ți-am citit comentariul, dar cred totuși că ai exagerat :)) - Spoiler:
Este un singur GFX, dar în două variante.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 10 Iul 2014, 17:53 | |
| EditSunt atat de frumoase imaginile. Chiar daca este acelasi gfx, este special in ambele varianete. Se vede cat ai muncit la el. A iesit superb. Sa ma anunti si data viitoare |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 10 Iul 2014, 18:40 | |
| Nu ai pentru ce, dacă doreşti şi altceva te rog să nu eziţi în a mă întreba. Ador prima variantă a gfx-ului, deoarece felul cum ai încadrat-o pe Mikasa e pur şi simplu minunat, iar BG-ul se combină perfect cu ea, deci efectiv e genial draga mea!! Însă îmi place tare mult şi a doua variantă, totul se "blendează" perfect, armonie totală. Iei! <3 Sper să aduci în curând şi alte creaţii superbe. <3 |
|
| |
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 10 Iul 2014, 18:45 | |
| That's sooo cute .Ăăăăm... what am I supposed to say now? Ești talentată. Eu știu, tu știi, toată lumea știe. Chiar nu am ce să spun pe lângă asta. Nu știu care îmi place mai mult dintre cele două variante, amândouă sunt frumoase.Baftă în continuare! |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Vin 11 Iul 2014, 17:34 | |
| - Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Vin 11 Iul 2014, 20:16 | |
| Pe prima o ador cel mai mult. Mi se pare genială. Ador BG-ul, este superb şi conceptul este fantastic de asemenea. <3 Şi cea de-a doua îmi place, însă renderul e cam prea şters. Observ că ai vrut să-l uneşti bine de tot cu BG-ul, dar sincer decât partea unde sunt hainele e bine de tot, de la par mai trebuia lucrat.
|
|
| |
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Vin 11 Iul 2014, 21:14 | |
| Hello ! Ador lucrările noi, nu aș putea spune care îmi place mai mult. Le aduci chiar repede, lucru de admirat. Calitate și cantitate, ce îți poți dori mai mult? Apropo, cât durează în general să faci un GFX? |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Vin 11 Iul 2014, 21:45 | |
| Nu știu cât am lucrat la fiecare în parte ... . Acum depinde și cât de complexă e tehnica pe care o folosesc. La primul GFX din postul anterior am lucrat 2 ore, știind ce am de făcut, dar la al doilea am lucrat mai mult de atât, neștiind ce urma să fac. Nu-mi ieșea așa cum doream și am stat ceva pănâ să se apropie de imaginea pe care o visasem. Chiar și-așa nu mi-a ieșit prea bine, deoarece, cum a spus și Cristina, la păr mai trebuia lucrat, în special la părul fetei.
- Spoiler:
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Vin 11 Iul 2014, 23:30 | |
| Hei, hei Imi plac foarte mult cele doua GFX-uri facute. Chiar daca este acelasi edit in doua variante, ambele sunt frumoase si bine lucrate. Mie imi plac foarte mult. Sa mai pui
Ultima editare efectuata de catre Akatsuki in Dum 13 Iul 2014, 13:11, editata de 1 ori |
|
| |
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Sam 12 Iul 2014, 01:19 | |
| Prima variantă îmi place mai mult, e luminoasă și colorată, îmi inspiră fericire și armonie. <3
În locul tău, eu nu m-aș putea concentra două ore pe un singur lucru, probabil aș înnebuni după prima jumătate de oră, cel mult. Înseamnă că ești chiar pasionată de ceea ce faci, bravo ție! |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Sam 12 Iul 2014, 21:38 | |
| După cum ai spus și tu, Ana, sunt pasionată de ceea ce fac și, indiferent de cât timp îmi va lua să fac un GFX, nu voi înnebuni, nu mă voi plictisi. Așa cum nici tu nu cred că te plictisești atunci când scrii. - Spoiler:
|
|
| |
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Sam 12 Iul 2014, 21:54 | |
| Salut :) Iubesc noul GFX, are o delicatețe aparte. Mda, și cum mie încă îmi place rozul(i know, that's shameful) și ador florile, îți dai seama că sunt complet in love with it. Apropo, nu am mai scris de o grămadă de timp, iar atunci când am făcut-o nu m-am putut concentra și am șters tot. I'm such a disaster at writing :)) Oricum, este bine că îți folosești timpul într-un mod productiv, nu numai să dai search pe google "cum să fii mai bun la..." ca subsemnata :)) |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Sam 12 Iul 2014, 22:39 | |
| Totul arată bine, dar singurul lucru care nu e bine e, adică sunt acele dungi care nu prea înfrumuseţează cu nimic. Plus sunt destul de deschise (scuză-mi cacofonia xD), mai bine nu le puneai umbră şi era mai ok dacă le setai pe overlay sau ceva gen burn cu opacitate puţin mai scăzută. Dar, hei, îmi place tare mult lucrarea, conceptul, arată chiar super şi îmi place cum sunt toate combinate. <3 Evoluezi pe zi ce trece şi chiar lucrezi finuţ, cu stil şi dragoste, iar eu asta, admir cel mai mult la tine. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Dum 13 Iul 2014, 13:17 | |
| Buna, buna. In comparatie cu restul, acesta are ceva aparte, ceva ce il face mai special si mai frumos. Momentan, acesta este preferatul meu. Spun momentan pentru ca sunt sigura ca vei veni cu unu si mai frumos. Te pupic. Sa ma anunti. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Dum 13 Iul 2014, 16:01 | |
| E prima oară când fac ceva de genul acesta în PS, deci e posbil să nu-mi fi ieșit prea bine -.-- Spoiler:
|
|
| |
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Dum 13 Iul 2014, 16:22 | |
| Să nu-ți iasă ție bine? My god, îmi place la nebunie. Nuanțele folosite se potrivesc la fix, nu cred că puteai găsi o combinație mai reușită. P.S. Dacă asta este prima oară când faci ceva de genul acesta, abia aștept să văd mai multe.
Ultima editare efectuata de catre Anne Hargen in Joi 17 Iul 2014, 18:39, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Dum 13 Iul 2014, 16:43 | |
| E intr-adevar diferit de ce ai facut pana acum, insa cum un necunoscator ca mine nu descopera noile efecte decat ca realizeaza ca ceva e schimbat, iti voi spune doar ca mie imi place cum ai lucrat. Imi place in principal partea dreapta a imaginii, modul in care se imbina partea alba cu cea neagra si felul in care scrisul nu pare adaugat, ci ca si element apartinand imaginii. Nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie, dar intelegi tu. Anyways, iti multumesc pentru anunt si iti urez spor la editat in continuare, dar si vacanta placuta. Pup. :* |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Dum 13 Iul 2014, 17:41 | |
| Interesant. Mă bucur să văd că încerci ceva nou. Şi nu te panica a ieşit ok, totul are un început. Doar un lucru nu trebuia să-l faci, BG-ul din spate, acela cu torn paper nu trebuia să-i dai efectul acela. Nu merge, nu arată bine. Normal la genul acesta de edit, în care combini mai multe elemente, de obicei laşi aşa cum sunt texturile. (şi doar dacă vrei să blendezi pui mood de screen sau lighten, overly etc) Nu sunt că ai făcut o crimă, nici de cum, esită texturi mai blurate sau care conţin smudge, însă aici nu este cazul, fiindcă torn paper-ul e detul de şifonat şi destul de bun aşa cum este şi nu mai necesită altă modificare. ^^ Oricum, îmi place ce ai făcut, e un început promiţător, abia aştept să mai văd şi alte lucrări. Şi să nu te simţi că nu ai reuşit să faci ceva, din contră este bine pentru început şi sunt sigură că în timp vei face lucrări de genul, geniale. <3 Eu te susţin! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Dum 13 Iul 2014, 21:38 | |
| Wow Este atat de tare acest gfx Chiar daca este primul de acest gen pe care il faci in ps este absolut minunat. si tu, ca si Cris, esti un talet. Astept un gfx nou. Pupicei |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 17 Iul 2014, 18:35 | |
| Îmi pare rău că n-am putut aduce mai multe -.-- Spoiler:
|
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 17 Iul 2014, 18:49 | |
| Cat de dulce e. :3 Modul in care ai folosit culori foarte deschise in cadrul din spatele fetei alaturi de nuantele mai inchise ce-i accentueaza trasaturile fetei chiar te fac sa crezi ca in spatele sau se afla o lumina, de parca ar rasari soarele. Tipa e tare draguta, de o frumusete mai mult fragila si careia i se potrivesc florile. Ca de fiecare data, ma surprinzi prin ceea ce faci si abia astept si urmatoarele lucrari. Pup.
|
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 17 Iul 2014, 19:12 | |
| Hmmm... drăguţ! <3 Însă consider că puteai face mai bine, fiindcă ştiu de ce eşti în stare. Sincer îmi place, dar pe de altă parte parcă tot mă deranjează ceva. Cred că BG-ul. Mă gândesc că puteai folosi ceva mai soft, gen ceva mai deschis cu flori şi ceva paper. Dar şi aşa rămâne cute. |
|
| |
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 17 Iul 2014, 21:20 | |
| Este atât de drăguț . Susa de lumină se vede extraordinar în zona dintre păr și umeri, parcă oferă un echilibru. Noul gfx are o delicatețe aparte.Spor la editat. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 | |
| |
|
| |
|