|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Mar 15 Apr 2014, 18:44 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Poate pentru că le-am făcut pe toate azi, grăbindu-mă oarecum, nu sunt așa de ”Wow!”, însă sper că o să vă placă ^.^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Mar 15 Apr 2014, 19:01 | |
| Graba strică treaba, nu te mai grăbi, lucrează în PS atunci când ştii că ai inspiraţia la cote maxime. Cred că ştii deja asta, dar ţi-o mai spun odată. Fac des acest lucru şi eu şi de multe ori nu sunt mulţumită de rezultat, aşa că mai bine ceva de calitate decât de cantitate. ^_^ Cel mai mult îmi place a doua imagine, culorile sunt frumoase, ai un blend frumos între render şi BG, forma ei totuşi e puţin cam prea spontană şi parcă nu ar merge cu ceea ce ai creat. Oricum mi se pare drăguţă şi aşa. Şi celelate două sunt cute, la prima mi se pare că e cam blurat puţin totul, iar la ultima textul nu prea se află în armonie. (nici eu nu sunt un geniu la text, sincer) Păi, eu mai aştept şi alte lucrări, spor la lucru. *hug* |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Mar 15 Apr 2014, 19:55 | |
| Schizzo! Bre, a trecut anul de când nu am mai vorbit. Şi tocmai mi-am dat seama că nu ţi-am spus despre lucrările tale şi talentul tău.
Ai un stil aparte, delicat şi liniar, ceea ce e frumos şi atractiv. Temele sunt diverse ceea ce îmi place. Îmi place că îmbini întotdeauna culori potrivite şi, atunci când faci desene personale, găseşti o poziţie solidă.
Nu ştiu, îmi place ceea ce faci şi cu siguranţă ai talent şi nu trebuie să renunţi. Felicitări şi îţi urez spor în continuare! |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Mier 16 Apr 2014, 20:32 | |
| Cri, îți mulțumesc pentru sfaturi și te rog să nu te sfiești să-mi spui unde am greșit nici de-acum încolo ^.^ Mă bucur că ai trecut pe aici, Bogdan [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Mier 16 Apr 2014, 20:47 | |
| Nu-ti pot spune cat o ador. Am analizat-o 5 minute. Felicitari! |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 17 Apr 2014, 20:37 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mă bucur că ți-a plăcut GFX-ul anterior. Mulțumesc ^.^ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 17 Apr 2014, 22:00 | |
| Hello my princess. Am să iau să comentezi pe ultimele două creaţii. ^^
I am not a robot: culorile care predomină se potrivesc de minune cu renderul, dar felul cum arată el "amestecat" cu fondul, nu prea arată bine, iar acea paletă de negru care iese de sus nu dă nici ea bine. Îţi sugerez să te joci mai mult cu gradient map-ul sau să îţi downloadezi psd-uri de pe dA şi să le combini şi să le amesteci până oferi atmosfera potrivită. E simpluţ, e drăguţ, dar se putea şi mai bine. Ştiu că poţi mai bine de atât. Textul - merge decât partea cu "robot", dar "i'm not" cu negru nici atât. Şi ar fi mers ca textul să fie mai techno, sau mai gen "from the future". Îţi sugerez să îţi downloadezi mai multe fonturi (dafont sau fonts2u). Şi să le alege pe acelea care să se potrivească cu tema. Love Game: acesta îmi place mult mai mult, BG-ul e mai frumos se potriveşte cu renderul. Dar am vaga impresie şi nu cred că mă înşel ai dat cu smudge pe partea stângă a braţului ei ceva mai mult decât pe partea dreptă, mai bine nu făceai asta ori dacă doreai puteai să foloseşti un alt brush, mai special creat pentru smudge sau pur şi simplu puneai un brush rotund pe scatter şi ofereai un alt smudge, ceva mai răsfirat. ^^ De asemnea fontul acela la "game" şi negrul nu prea merg. Adică mai mult trebuia fontul schimbat.
Mie şi aşa îmi place cum lucrezi, mai ai la câte ceva să te pui la punct, dar în rest totul este ok. *hug* Abia aştept şi alte lucrări frumoase. <3 |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Mar 17 Iun 2014, 18:28 | |
| |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Mar 17 Iun 2014, 22:28 | |
| Hello darling! A trecut ceva timp de când nu ai mai postat pe aici şi mă întreb aproape des dacă mai lucrezi în PS. Sper că faci intens fiindcă eu ador cum lucrezi înger. *hug* O să iau pe rând lucrările, dar şi în general puţin. Consider că prima lucrare este în armonie totală, cu excepţia textului. De ce sunt asta, fiindcă aidoma ca şi în a treia lucrare textul are stroke, era de preferat ca să nu îl utilizezi şi chiar dacă doreai trebuia să alegi o culoare asemănătoare ca şi cea a fontului, dar foarte puţin închisă şi cu opacitate scăzută. Ori chiar de loc, un fade aşa discret merge din când în când. La prima lucrare nu prea am ce spune aşa ,fiindcă mi se pare cea mai bine realizată, dar la fel şi ultima însă acolo mă gândesc că mai putea oferi nişte efecte. Şi când spun asta la a treia puteai pune ceva splater sau ceva gen ca şi un abur în faţa renderului, pus pe lighten, însă acel efect (imagine iniţială să aibă BG negru şi ofectul în sine să fie alb sau deschis la culoare). Lucrarea din mijloc, pot spune că la ea mai puteai lucra puţin, mai ales la culori. Aici chiar sugerez folosirea unor PSD-uri sau măcar tu să mai te joci cu gradient map-ul, photo filter-ul, brightness/contrast-ul, curves etc. E cam important fiindcă pe lângă că parcă amesteci toate culorile oferi şi un contrast frumos care să scoată în evidenţă frumuseţea gfx-ului/semnăturii/editului. Însă cred că cea mai mare problemă la cel de-al doilea gfx este faptul că ai diverse culori de la negru la roşu la un purpuriu, la un verde marin şi aşa mai departe şi nu prea se "blendeză" toate. Nu spun că o combinare între mai multe elemente cu contraste diferite nu e bine, însă trebuie să fii atentă la cum le "contopeşti". Oricum scumpa mea, mie îmi plac şi chiar îmi doresc să mai văd şi alte edituri ,fiincă nu pot să neg că eşti o muză de inspiraţie pentru toţi şi eşti şi pentru mine, plus lucrezi frumos în PS. ^^ |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 19 Iun 2014, 21:55 | |
| - Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Criss - Nu știu cât de mult am luat în considerare sfaturile tale, însă îți mulțumesc că mi le-ai dat |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 19 Iun 2014, 22:21 | |
| Buna, buna. Mereu am urmarit acest topic, chiar daca nu am lasat comentarii. Din cate vad, esti o persoana ambitioasa si rabdatoare. Imi place mult a doua imagine. Ma atrag foarte mult culorile. Sper sa ma anunti si pe mine cand mai postezi. Pupicei si spor la lucru |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Vin 20 Iun 2014, 12:23 | |
| Schizzo (îmi place să îţi spun aşa) vreau doar să ştii că doresc din suflet ca ceea ce îţi las în comentariu să te întărească, să te motiveze şi să te inspire să lucrez mai mult. Nu vreau să te simţi prost şi alte chestii de genul. (am spus asta, fiindcă am simţit nevoia, aveam un sentiment ciudat şi pe lângă asta doresc să lucrezi mai mult, fiindcă îmi plac lucrările tale) Văd că nu ţi-a luat mult şi deja ai postat, sunt aşa de încântată, chiar sunt. O să o iau ca în comentariul anterior: ambele văd că se află în armonie. Consider totuşi ca prima lucrare mai mergea puţin luminată în anumite părţi. De asemenea tot la prima lucrare dar în aceiaşi oală cade şi a doua lucrare, textul nu prea merge cu ideea in sine a gfx-urilor. Din nou acel stroke care nu prea înfrumuseţează cu nimic imaginea în sine. Îţi sugerez de asemenea să alegi anumite fonturi care să şi meargă cu tematica aleasă, sau măcar să nu prea mai foloseşti stroke să le laşi simpele şi să adaugi efecte gen gradient map sau solid color şi să le dai pe overlay sau color dodge cu opacitate mai scăzută şi poate şi puţină umbră în spate, la fel, opacitatea redusă. Acestea sunt doar nişte idei, sincer nici eu nu mă pricep perfect la text, însă şi aşa mai trebuie să lucrezi la capitolul acesta. Îţi sugerez să mai treci pe deviantart şi să cauţi ori tutorialuri ori gfx-uri de toate modele (dar acelea care sunt de calitate). Să mai iei o idee, două. Cel cu dulcea de Gumi, e destul de nice realizat, la fel schisul e o problemă şi mai ales nuanţele acelea de portocaliu. Nu spun să nu combini mai multe culori, dar poate era mai bine să tinzi spre un galben sau poate chiar verde ca să fie în mai perfectă armonie. Oricum mi se pare ok realizat, chiar interesant. Îmi place foarte mult BG-ul, foarte fain!
|
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Sam 21 Iun 2014, 21:14 | |
| - Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cristina, nu sunt genul de om care, atunci când îi dai un bobârnac, rămâne cu privirea plecată și cu mâinile fixate în locul unde l-ai lovit. Doar pentru că nu m-am folosit așa mult de sfaturile tale, nu înseamnă că m-am supărat. Dacă făceam asta, să fii sigură că n-ai fi apucat să-ți mai spui replica anterioară, și nu pentru că-ți făceam cine știe ce, ci pentru că nu mai postam. Îți mulțumesc că ești prezentă și că-mi atribui niște adjective așa frumoase ^.^ |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Lun 23 Iun 2014, 22:39 | |
| - Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sper că-i mai bun font-ul :)) |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Joi 26 Iun 2014, 21:53 | |
| - Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
| |
xenomorphius Chūbu
| |
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Vin 27 Iun 2014, 20:14 | |
| - Spoiler:
|
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Vin 27 Iun 2014, 20:48 | |
| Can I cry now? Please? Deci, deci, deci... arată bine. Îmi place textul, îmi place totul, nu am ce comenta de data aceasta. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Dum 29 Iun 2014, 21:49 | |
| - Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Am mai folosit tehnica aceasta și la Love Wins, mai exact, am făcut fundalurile cu Smudge Tool. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Sam 05 Iul 2014, 13:01 | |
| - Spoiler:
  O să mai urmeze o grămadă de GFX-uri cu Shingeki no Kyojin, deoarece mi-a plăcut prea mult acest anime.
Ultima editare efectuata de catre Schizzophrenia. in Sam 05 Iul 2014, 17:50, editata de 1 ori |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Sam 05 Iul 2014, 17:15 | |
| Scuze că sosesc foarte greu, dar na... am avut bacul, să-l ia naiba. Din penultimul post pot spune că îmi place tare mult primul gfx. Câci renderul pare mai conectat cu backgroundul decât al doilea. Şi acum doresc să discut mai mult de ultimul post. Fain animeul, încă nu l-am vizionat, dar ştiu câte ceva despre el... Îmi place foarte mult Background-ul, însă nu prea se combină bine cu renderul, nu în mare parte. Mă gândesc că puteai face mai bine de atât, dar şi aşa îmi place ideea gfx-ului, foarte frumoasă. ^^ |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Sam 05 Iul 2014, 20:03 | |
| - Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Să te uiți în vara asta la el. |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Lun 07 Iul 2014, 22:06 | |
| - Spoiler:
Ultima editare efectuata de catre Schizzophrenia. in Mar 08 Iul 2014, 15:45, editata de 1 ori |
|
| |
xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Lun 07 Iul 2014, 22:39 | |
| Ce mi-a plăcut cel mai mult la ultimele creaţii este contrastul de culori, nuanţe. Bakground-urile fiind demenţiale, pot spune. <3 Dar cu toate acestea tot mi se pare că renderele nu se prea "blendează" atât de bine cu BG-ul. Cum am mai spus, îţi sugerez să foloseşti câteva psd-uri (le găseşti de pe deviantart - caută la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], are multe şi superbe) pe care le pui peste lucrarea finală şi ţi-aş m-ai sugera de asemenea să foloseşti (să downloadezi) topaz labs - mai exact topaz clean 3 ajută la combinare foarte mult şi e des folosit să ofere un aspect smooth semnăturilor/gfx-urilor/coperţilor/editurilor etc. (dacă ai vreo nelămurire mă poţi contacta la orice oră) Oricum mie îmi plac ultimele, dar şi pen-ultimele, sunt frumos lucrate. *heartbeat* |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 Mar 08 Iul 2014, 16:20 | |
| Buna, buna. Am vazut mesajele private abia azi. Regret ca nu am putut intra insa am fost plecata din tara. Lucrarile tale sunt foarte, foarte frumoase si atent lucrate. Evoluezi cu fiecare gfx si reusesti sa imbini culorile atat de frumos si armonios. Felicitari! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Schizzophrenia <3 | |
| |
|
| |
|