Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Smochinaaa^_^ Academy Student
Sex : Localizare : Coreea viseor :P acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Sam 14 Iul 2012, 01:44 | |
| 1. Care a fost primul vostru anime? paaai.. rpimul a fost Kaleido Star :D; 2. Cum ati dat de el? Din greseala... butonam telecomanda si m-am oprit pe A+ fara sa imi dau seama ... 3. Ce anume v`a determinat sa continuati sa il vizionati? Sincer... m-a captivat ideea cu acrobatiile ... 4. Ce varsta aveati cand ati urmarit primul vostru anime? 11 ani :)) 5. V-a impresionat un alt anime mai mult decat primul? Sincer... nu... ca doar ala a fost primul 6. V`ati mai uita odata la el? De mai multe ori .. nu doar odata 7. Un personaj preferat.. ? Leon ... si Sora 8. L`ati recomanda si altor persoane? Posibil.... 9. Care a fost anime`ul care l`ati vizionat dupa aceea? Vi s-a parut mai "urat" decat primul? Pai dupa aia a fost Yu Yu Hakusho... nu mi s-a parut urat.... doar ca mi se parea ca e prea violent( ce ar putea gandi mintea unui copil de 11 ani :)) )... dar am continuat sa ma uit |
| | | Red_Anto** Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : ‘’ In coltul intunecat al mintii umane ‘’ acebook : https://www.facebook.com/antonia.bubu?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 85 Puncte : 99 Reputatie : 2 Hobby-uri : → Net ← Stare de spirit : ๏ ̯๏
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Dum 15 Iul 2012, 18:22 | |
| 1. Care a fost primul vostru anime? Inuyasha 2. Cum ati dat de el? se intelege ca Animax 3. Ce anume v`a determinat sa continuati sa il vizionati? pai cred ca atractia care am avut pentru personaje :x 4. Ce varsta aveati cand ati urmarit primul vostru anime? 9 ani cred 5. V-a impresionat un alt anime mai mult decat primul? Normal ca da Kaleido Star , etc. 6. V`ati mai uita odata la el? Cred ca m-am cam saturat de el 7. Un personaj preferat.. ? Inuyasha 8. L`ati recomanda si altor persoane? Cred ca da ... 9. Care a fost anime`ul care l`ati vizionat dupa aceea? Vi s-a parut mai "urat" decat primul? Kaleido Star si a fost mult mai super |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Dum 22 Iul 2012, 15:50 | |
| Hello! 1. Primul anime: Regele Shaman 2. Ma uitam la desene la TV, pur si simplu ma uitam 3.Imi placea si inca imi mai place melodia cu care incepe :P 4. Aveam cam 5 ani 5. Da, mi-a placut mult Detectivul Konan, a fost al- doilea anime. 6. Da , si de mai multe ori. 7. Hmm...am uitat cum se numesc personajele, cred ca cel mai dragut baiat 8. Daaaaa...tuturor, mai ales copiilor care se uita la porcariile din ziua de azi. 9. Hmm...pai Detectivul Konan, nu , mi s-a parut lafel de interesant |
| | | Bia18 Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Suceava acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 24 Puncte : 30 Reputatie : 0 Hobby-uri : Aruncatul cu privirea .Problem :))? Stare de spirit : Ok :)
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Mier 25 Iul 2012, 15:18 | |
| 1. Care a fost primul vostru anime? Pokemon 2. Cum ati dat de el? Era la televizor ..nici nu mai stiu pe ce canal am dat de el :)) 3. Ce anume v`a determinat sa continuati sa il vizionati? era amuzant :D 4. Ce varsta aveati cand ati urmarit primul vostru anime? eram micaa..poate 6-7 ani 5. V-a impresionat un alt anime mai mult decat primul? Da..Naruto 6. V`ati mai uita odata la el? Daca as avea timp da 7. Un personaj preferat.. ? Gaara 8. L`ati recomanda si altor persoane? Da 9. Care a fost anime`ul care l`ati vizionat dupa aceea? Vi s-a parut mai "urat" decat primul? Naruto cred.,...nu a fost mai urat decat primul . |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Lun 20 Aug 2012, 22:42 | |
| well well....ajung si eu pe aici, si la fel ca si autoarea topicului primul anime a fost InuYasha, aveam vreo 5-6 ani cand l-am vazut pe animax, eram innebunita dupa personajul principal InuYasha, si tatei ii placea Seshomaru...asa ca obisnuiam sa ne uitam amandoi, si pentru ca nu stiam sa citesc, imi citea el , mi s-a parut intresant si de aceea am continuat sa ma uit la el, apoi am gasit multe anime-uri mai interesant, dar nu dau nume, sunt peste 10 care mi-au placut mai mult [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Da, m-as mai uita o data la InuYasha, avand in vedere ca pe animax nu-l dadea pe tot, si da il recomand din suflet si altor personaje ce apreciaza comedia, dragostea si desigur aventura.. Al doilea anime a fost Naruto,sau Shaman-King dar mi s-a parut mai frumoase, in inima mea de copil mic de atunci, ma impresionau toate, dar nici acum nu-mi permit sa le compar...au o adevarata semnificatie pentru mine , astfel ca ele mi-au deschis ochii spre lumea anime, lumea manga, si toate cele, asa ca nu le pot compara. |
| | | PandaBoo ^^ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi! Nr. mesaje : 59 Puncte : 84 Reputatie : 3 Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3 Stare de spirit : I'm happy any time of day!
| Subiect: Un anime ce merita vizionat! Dum 23 Dec 2012, 23:48 | |
| Buna tuturor, Acum cateva zile am descoperit un anime grozav. Este plin de actiune, comedie, dragoste si drama. Este o poveste despre japonia feudala. Este vorba despre samurai. Nu va iingrijorati, cand am auzit ca e cu samurai am zis ca nu o sa-mi placa. S-a dovedit a fi un anime superb. Am deschid acest topic pentru ca m-am gandit sa impartasesc cu voi acest anime. Nu il puteti rata. Numele lui este ,,Hakuouki,,. Are 4 sezoane. Numele primului sezon reiese din titlu, al doilea este ,, Hakuouki Hekketsuroku ,, , al treile este ,, Hakuouki Sekkaroku OVA ,, , iar al patrulea ,, Hakuouki Reimeiroku ,, Sper sa va placa, este un anime deosebit ce iti creste interesul din primele episoade. Daca il ratati inseaman ca nu stiti ce este cu adevarat un anime bun. Cam atat am avut de spus, sper sa va plac! V-am pupat Zbey
Ultima editare efectuata de catre Fairtopic in Lun 07 Ian 2013, 16:12, editata de 1 ori |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Lun 24 Dec 2012, 01:05 | |
| Te rog sa ai grija pe viitor, nu ai voie sa faci reclama !
Cat despre anime, eu nu l-am vazut. O sa ma uit ^^
P.S: Ti-am editat eu titlul, era scris gresit. |
| | | PandaBoo ^^ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi! Nr. mesaje : 59 Puncte : 84 Reputatie : 3 Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3 Stare de spirit : I'm happy any time of day!
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Lun 24 Dec 2012, 11:43 | |
| Nu stiam ca fac reclama, multumesc pentru atentionare! Voi avea grija pe viitor! |
| | | Łükky Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Terra acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 60 Puncte : 63 Reputatie : 1 Stare de spirit : Happy :3
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Dum 13 Ian 2013, 16:27 | |
| 1. Care a fost primul vostru anime? Naruto,bineinteles. 2. Cum ati dat de el? Ma uitam la desene pe Jetix...Si a anuntat de "Naruto" si am inceput sa ma uit xD 3. Ce anume v`a determinat sa continuati sa il vizionati? Eram mica...nu gandeam :)) .Imi placea si gata.Dar cred ca faptul ca era ceva nou pentru mine,avea comedie si era cu ninja m-a facut sa ma uit tot mai mult la el. 4. Ce varsta aveati cand ati urmarit primul vostru anime? 7-8 ani 5. V-a impresionat un alt anime mai mult decat primul? Da si nu.Da,sunt multe anime-uri care le-am vizionat dupa si mi-au placut foarte,foarte mult.Dar Naruto a fost,este si va ramane un anime original.Nu conteaza cate se vor mai intampla,el a fost primul meu anime si va avea un loc'sor unic :) 6. V`ati mai uita odata la el? M-am uitat deja de doua ori peste el :)) .Prima data pe Jetix,apoi continuarea pe net.Dar dupa nu stiu de ce,am renuntat.Acum doi ani am reluat-o de la inceput.Si m-as mai uita odata la el,sincer. 7. Un personaj preferat.. ? Doar unul ? :( .Naruto. 8. L`ati recomanda si altor persoane? Bineinteles. 9. Care a fost anime`ul care l`ati vizionat dupa aceea? Vi s-a parut mai "urat" decat primul? Elfen Lied.Si acest anime mi-a placut mult,dar nu il pot compara cu Naruto.Nu prea seamana intre ele :-? |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Dum 13 Ian 2013, 20:20 | |
| Primul anime- X-man La televizor Că era frumos şi este dăăă. Nu mă puteam dezlipi de TV :)) aveam cam 5-6 ani Naruto Oricând Storm Dap O fost Winx. Este un anime frumos :3- dacă e anime =))) |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Sam 08 Mar 2014, 23:31 | |
| Primul meu anime a fost Inuyasha. Nu mai tin minte de ce am iubit acest anime.Poate pentru faptul ca, atunci cand eram eu mica, cei ce copilareau ca i mine, la tara, nu beneficiau de cablu sua antena digi. Singurul moment cand vedeaia nime era dupa ora 20:00, pe Minimax. Erau vremuri magice, cu desene frumoase nu ca acum. |
| | | ღRainbowღ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღPeste ToT Si Nicaieriღ Nr. mesaje : 14 Puncte : 20 Reputatie : 0 Hobby-uri : ღ Desen, Anime, Muzica ღ Stare de spirit : ...
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Joi 13 Mar 2014, 09:28 | |
| 1. Primul anime ... Pokemon :).
2. Pai, era pe aproape orice post pentru copii si toti prietenii mei vorbeau despre el.
3. L-am continuat pentru ca mi-a placut ideea. :)
4. Cred ca 7-8 ani :)
5. Sincer da. Gen Naruto, Mirai Nikki, Amnesia, etc.
6. Dap, l-as mai vizona inca o data.
7. Pikachu. :)
8. Sigur.
9. Naruto, si nup. :) |
| | | Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Joi 13 Mar 2014, 21:32 | |
| 1. Care a fost primul vostru anime? Hmm..cred că a fost Shaman king. Țin minte și acum melodia de pe fundal :3 2. Cum ati dat de el? L-am văzut pe Jetix. 3. Ce anume v`a determinat sa continuati sa il vizionati? Păii...cum să nu-ți placă Shaman king ? Melodie tare, acțiune și personaje drăguțe :3 4. Ce varsta aveati cand ati urmarit primul vostru anime? Huuu...nu mai știu...vreo 6 sau 7 ani,cred. 5. V-a impresionat un alt anime mai mult decat primul? Da. Pikachu și apoi Naruto :3 6. V`ati mai uita odata la el? Dacă aș avea timp. 7. Un personaj preferat.. ? Regele Shaman. Îmi plăcea cum făcea schemele alea cu sabia și avea o privire daia :3 8. L`ati recomanda si altor persoane? Sigur că da. E un anime foarte bun. 9. Care a fost anime`ul care l`ati vizionat dupa aceea? Vi s-a parut mai "urat" decat primul? Păăăi Pokemon a fost după Shaman king și mi s-a părut frumos, dar tot la Shaman rămân :3
Ja ne :3
|
| | | Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Joi 13 Mar 2014, 22:03 | |
| Oh, interesant.
1. Care a fost primul vostru anime? Primul meu anime a fost, cu siguranţă, Sailor Moon. 2. Cum aţi dat de el? Era la tv şi eram copchil şi nu aveam ce face. 3. Ce anume v-a determinat să continuaţi să îl vizionaţi? Nu ştiu, eram prea mică. 4. Ce vârstă aveaţi când aţi urmărit primul vostru anime? 3 ani sau mai puţin, nu mai ţin minte. 5. V-a impresionat un alt anime mai mult decât primul? Da, Ghost In The Shell, care este şi preferatul meu. 6. V-aţi mai uita odată la el? Nu ştiu, probabil. 7. Un personaj preferat.. ? Usagi =)))))) 8. L-aţi recomanda şi altor persoane? Da. E chiar frumos. 9. Care a fost anime-ul care l-aţi vizionat după aceea? Vi s-a părut mai "urât" decât primul? Cred că a fost Card Captor Sakura sau Pokemon, nu sunt sigură. Mai urât, nu chiar. Dar ştiu că am avut o obsesie cu Sailor Moon. Pe bune, o obsesie. |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) Dum 23 Mar 2014, 21:30 | |
| 1. Care a fost primul vostru anime? Din cate imi amintesc, primul anime pe care l-am urmarit a fost Pokemon. 2. Cum aţi dat de el? Il dadea pe Jetix. 3. Ce anume v-a determinat să continuaţi să îl vizionaţi? Eram mica, viata mea era implinita daca ma uitam la desene. 4. Ce vârstă aveaţi când aţi urmărit primul vostru anime? Sase, poate sapte ani. Idk. 5. V-a impresionat un alt anime mai mult decât primul? Naruto e slabiciunea mea. Mereu va fi. 6. V-aţi mai uita odată la el? Hm, probabil ca nu. E destul de childish. 7. Un personaj preferat.. ? Un pokemon de-al lui Ash, era verde, daca nu ma insel. Nu i-am retinut numele. 8. L-aţi recomanda şi altor persoane? Pentru copii, da. 9. Care a fost anime-ul care l-aţi vizionat după aceea? Vi s-a părut mai "urât" decât primul? I don't have any idea. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primul vostru anime. :) | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|