Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Iluzia inimii Lun 21 Noi 2011, 18:50 | |
| Prolog Mereu m-am intrebat ce e oare dragostea? Atunci cand uiti de toti si de tot ce te inconjoara; esti doar tu si alesul tau sub o lumina slaba in mijlocul necunoscutului. Doar tu si el, nimic nu mai conteaza. La fel ca o raza de soare in mijlocul abisului. Iar atunci cand inima iti este sfasiata, o sulita cu varf ascutit iti strapunge inima, lasand sangele sa curga in siroaie …O rana ce nu mai poate fi vindecata…Un trup fara vlaga… Capitolul 1Picuri de ploaie se loveau de fereastra murdara. Privirea mea solitara ratacea printre luminile palide, falfaind in felinarele de la capatul strazii. Era o noapte monotona. Straziile erau pustii. Un tunet asurzitor isi facea simtita prezenta ciocnindu-se de norii ce-i stateau in drum. Oftez. Imi pun coatele pe pervazul ferestrei si imi sprijim capul in palme. Oftez din nou. Ma intreb cum era daca el nu pleca? Cum m-as fi simtit eu? Mii de intrebari care-mi bantuie mintea. ___________ Siettle, 6:23 a.m. ___________- Atentie pasageri! In 5 minute avionul va ateriza. Va rugam sa va cuplati centurile de siuranta si sa ridicati masutele din fata dumneavoatra. Va multumim!Brusc, se facu liniste in avion. Parca lumea astepta un semnal sau ceva. Cu totii stateau neclintiti. Deodata, se auzi sdruncinatura puternica. Cum o parte din pasageri erau trecuti de inaintatea varsta de 50 de ani, au inceput s se panicheze. Pe fundal se auzeau o multime de voci:- Vai de mine! Ce e asta? Ce se intampla?- Doamnelor, doamnelor, calmativa!- Sa ne calmam?- Cum sa ne calmam?Si asa mai departe. Frate, devenea enervant! Btranii astia…numai gura e de ei. Dupa o alta bubuitura, mare imi fu mirarea cand cand am observant ca din compartimentul de deasupra mea nu a cazut decat o amarata de valiza. Offff…Grea e viata. Dupa 15 min petrecute in aeroport, am primit un telefon neasteptat de la un oarecare domn Cameroon. Dansul mi-a spus ca in fata aeroportului ma asteapta o limuzina. Ok…s-ar putea sa fie ineresant. __________ La casa Cameroon __________ Incet, incet, fiecare pata plumburie, dispare de pe bolta cerului. Imi placea ploaia…E asa de linistitoare… Iti alina gandurile rele… Un ciocanit asurzitor rasuna in usa camerei mele. Usa se dechide, auzindu-se pasi scartaind pe podeaua maronie. Imi intorc capul la auzul usii trantite. In fata mea se afla un barbat inalt, bine-facut. Parul sau aramiu era imprastiat pe chipul sau . Doi ochi verzi, isi faceau loc printre pletele lungi, un verde-marin, superb. Isi drese vocea, dupa care rosti cu o voce puternica:- Domnisoara Sara, tatal dumneavoastra m-a rugat sa va informez ca Domnul Eric Ambrose a sosit. De asemenea dumnealui te roaga sa poftesti in biroul sau.- Multumesc Dimitrie! Dar ma intreb oare cine o fi acest domn? Sti cumva ce varsta are? Unde locuieste?Ma ridic in picioare, scuturandu-ma de praf si urmandu-l pe Dimitrie pana in holul conacului.- Cu siguranta tatal tau iti va da toate detaliile de care ai nevoie. Acum trebuie sa te mai informez in legatura cu ceva… Well...That's all! ## Sper sincer ca v-a placut si astept commuri. Hai lume CRITICATI!!!
|
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Iluzia inimii Lun 21 Noi 2011, 18:55 | |
| dau edit Prima Nu am inteles prea multe dar astept urmatorul capitol. Te rog sa ma anunti cand il postezi. |
| | | Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Iluzia inimii Lun 21 Noi 2011, 21:57 | |
| Inainte de toate, imi pare rau ca nu ati inteles nimic din primul capitol. Nu prea stiam sincer cum sa incep. Mii de idei imi zboara prin cap, dar sper totusi ca nu o voi da in bara si de data asta...Sper sa iasa destul de bine lincat sa fie pe placul vostru.
Byeee :* |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Iluzia inimii Mar 22 Noi 2011, 09:39 | |
| |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Iluzia inimii Mar 22 Noi 2011, 14:52 | |
| |
| | | Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| | | | Sansa ♛ Genin
| Subiect: Re: Iluzia inimii Joi 24 Noi 2011, 13:35 | |
| |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Iluzia inimii Dum 25 Mar 2012, 19:43 | |
| Acest fic nu a mai fost continuat de mult, asa ca merge catre FanFicuri Blocate. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iluzia inimii | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|