Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
4Ever... - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
4Ever... - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

4Ever...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Credeti ca acest fic trebuie sa fie inchis?
Nu! Nici sa nu te gandesti.
4Ever... - Pagina 5 I_vote_lcap100%4Ever... - Pagina 5 I_vote_rcap
 100% [ 3 ]
Nu stiu...Aleg sa nu votez.
4Ever... - Pagina 5 I_vote_lcap0%4Ever... - Pagina 5 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Da! Ce rost are? E un fic oribil! (Asta a durut)
4Ever... - Pagina 5 I_vote_lcap0%4Ever... - Pagina 5 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 3

Sondaj inchis

AutorMesaj
Alexia
Genin
Genin
Alexia

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : undeva la caldurica in coltul unei camere micute
acebook acebook : https://www.facebook.com/ioana.alexia.33
Nr. mesaje Nr. mesaje : 110
Puncte : 120
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : I ღ music
Stare de spirit Stare de spirit : alta in fiecare ora

4Ever... - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Lun 06 Feb 2012, 06:59

Buna!Am ajuns si eu pe aici happy2
vai deci nu-mi vine sa cred huh?
e dea dreptul comic lough
cum sa faci asa ceva
sa isi lase colegi si sa se duca in Andora la mare lough in love
de la Sasuke era de asteptat good
sper sa nu-i faca ceva lui Sakura si sa trebuiasca sa cheme salvarea pe acolo rusinos lough
glumeam,dar a face ce a face el si tot o sa-i faca ceva stiu si presimt asta
dar lucrul asta o sa-l vad in cap. urmator
te rog sa ma anunti cand pui next-ul kiss please

Ultima editare efectuata de catre Alexia in Mier 08 Feb 2012, 05:58, editata de 1 ori
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Mar 07 Feb 2012, 14:29

Capitolul 11:

Pov.Sakura:

„-Mareeeee!”

Asta a fost singurul cuvant pe care l-am putut spune atunci cand am vazut acea intindere nesfarsita si albastra ca cerul. Este foarte frumos aici! Totusi, ma bucur enorm de mult ca, in ciuda faptului ca m-a obligat sa fim imprena, Sasuke nu este asa ne rau incat sa ma tina legata in lanturi, ci din potriva, imi da aceiasi liberate ca si atunci cand nu eram impreuna. Cateodata insa simnt ca defapt el doar ma foloseste ca pe o carpa, iar dupa ce ea nu va mai fi folositoare, o va arunca ca pe un gunoi. Dar cred ca ma insel! Brunetul chiar ma iubeste…sper! Il iau in brate pe cel ce ma adus in acest loc de vis, un colt de Rai, si incep sa il sarut pasional. Sasuke, cand a vazut gestul meu, se putea vedea uimirea de pe fata lui de inger, pentru ca l-am sarutat. Un sentiment incepe sa incolteasca in inima mea, un sentiment care pana acum cateva momente il credeam inexistent, dar s-a dovedit ca exista. In fiecare zi petrecuta cu El, cu brunetul, sentimentul acesta crestea si mai mult in inima mea, desi stiu ca nu e bine…Sentimentul care s-a strecurat faravoia mea in inima, care a patruns ca un intrus fara invitatie, se numeste: „Dragoste”. Ce sentiment placut, insa nimic nu dureaza vesnic, asai? Orice sentiment incetul cu incetul isi pierde farmecul pe care il avea la inceput, se ofileste asemenea unei flori si pana la urma moare, lasand in urma sa doi oameni poate indurerati, care inca tanjesc dupa ea. Oare sa ii spun ce gandesc, sa fiu exact ca toate celelante fete care pica in bratele lui? Dar totusi, un asemeniea sentiment poate fi tinut in frau si sa reusesti sa ascunzi ceia ce e in inima ta? Niciodata! Imi aduc aminte si acum vorbele mamei care ma indulceau de fiecare data si imi ungeau sufletul ca mierea: „Non nascondere i tuoi sentimenti sono nel tuo cuore, perché quando si desidera condividere con la persona amata, potrebbe essere troppo tardi!”. Oh mama, s-ar putea sa ai mare dreptate! O sa ii spun, nu vreau sa fie prea tarziu atunci cand voi incerca, deoarece stiu prea bine ca si alte fete asteapta la coada!

-Te iubesc Sasuke! Am strigat eu.
-Ce ai spus? Ma intreaba el ca si cand nu ar fi auzit. Dar a auzit, insa nu ii venea sa creada ca eu i-am spus ce i-am spus!
-Da, ai auzit bine! Te iubesc si nu voi ascunde sentimentele mele fata de tine…spun eu.
-Dar draga, de ce te-ai intristat? Ti-e frica ca eu nu simnt acelasi lucru pentru tine? Ei bine, si eu te iubesc! A spus el. In momentu acela, simteam ca plutesc pe un norisor roz si ca sunt in al 9-lea cer! Doamne, sunt cea mai fericita fata din lume!

Pov. Sasuke:

Minciuni Sasuke, minciuni! Cu cata nerusinare poti sa minti o fata nevinovata, si asta doar pentru interesele tale. Dar oare sa o fi mintit? Simnt in inima mea acel sentiment nevinovat, insa pe cat de nevinovat si fragil pare, pe atat de periculos si de rau este! Atunci cand crezi ca iubesti cu adevarat defapt nu e asa, sunt numai minciuni. Sentimentul asta este cel mai rau, un sentiment care te trimite direct la pierzanie, in gura sarpelui. Odata ce nu simnti ca persoana iubita gandeste la fel ca tine, simnte ce simnti si tu, inima ti se sfasie in mii de bucatele si alegi calea mortii daca alta nu este, daca fericirea a plecat de mult si cale intoarsa inapoi la tine nu va mai face. Imi aduc aminte de Amini, o fata atat de frumoasa dar care a pierdut ce avea mai de pret, si anume dragostea urmata de viata. Ea era verisoara mea cea draga, care era indragostita lulea de Noah, un baiat chipesi intradevar insa lipsit de sentimente. Nopti la rand plangea cand la vazut de mana cu Rika, dusmanca ei de moarte, o fata cu parul gri, o culoare foarte neobisnuita, si ochi de un alb spre gri, care exprima duritatea si forta de as duce planurile la bun sfarsit. Amini, verisoara mea, era o fata cu parul de un negru sters si ochii de un negru asemanator ochilor. Deobicei ochii ei exprimau bucuria de viata, dar in ultima seara cand am vazuto ochii ei exprimau tristetea si dorinta de a lasa totul in urma doar cu ajutorul mortii. Noah, un baiat cu parul blond ca spicele de grau in bataia mandrului si inegalabilului soare, cu ochii caprui. Si acum imi amintesc acea zi in care ea si-a pus singura capat tristetii.

FlashBack:

Trupul ei zacea fara vlaga in mijlocul patului din camera ei mare si incapatoare. Statea intinsa in pat, alba ca varul si cu o taietura adanca la mana, in jurl venelor. Langa ea era un pliculet cu o hartie si un cutitas plin de snage rosu si proaspat, sangele verisoarei mele acum neinsufletita, care a ales calea mortii la numai 16 ani. Am stat cu ea pana in momentul in care si-a dat ultima suflare, dar inainte insa mi-a spus:

-Nu vreau sa te superi pe fapta mea! Stiu, sunt doar un copil dar fara acel cineva de care am nevoie, la ce bun sa mai traiesti? Vreau sa imi promiti ca nu vei suferi dupa mine, si ca niciodata nu vei face ce am facut eu! Multumsc…pentru tot!

Si apoi a inchis incet, incet ochii negri care nu mai exprimau nimic decat suferinta, Inima ei acum este libera sa plece catre un loc mai bun, stiu asta! O ultima lacrima cristalina si nevinovata i-a mai cazut pe chip in semn de regret, prelingandu-se usor pe obrazul ei alb ajungand pe mana mea. Am simtit atunci tristetea si caldura pe care o purta in inima ei, am simtit tot ce simtise si ea atunci: Durerea, singuratatea, tristetea, nevinovatia, tot! Acum stiu de ce a ales sa moara, dar oare chiar stiu? Am luat acel pliculet de pe pat si l-am deschis. Acolo, o foaie alba imaculata care si acum mai miroasea a parfumul ei de trandafiri, statea aproape neatinsa asteptand acel cineva care o va desface sa o citeasca.

„ Fapta mea necugetata stiu ca va atrage dupa ea multa suferinta si multe lacrimi, insa nu aveti de ce. De ce as plangeti dupa mine? Nu veau sa suferiti penru mine, e de ajuns sa sufar eu! In tot acest timp de cand il cunosc pe Noah am suferit inzecit de cat va puteti voi da seama. Am plans nopti la rand cand ii trimiteam o scrisoare prin care ii marturiseam dragostea dar el nu imi raspundea niciodata sentimentelor mele. Intr-o seara am promis ca o sa ii mai trimit o singura scrisoare apoi il voi lasa in pace. Asa a si fost, dar la aceasta am primit un raspuns: Nu ma intereseaza sentimentele tale, esti doar o pustoaica care crede ca ma poate avea si ma viseaza noaptea dar nu ma intereseaza. Sentimentele mele fata de tine NU EXISTA!
Asta a fost raspunsul care mi l-a dat. Macar eu si visele mele, insa el mi le-a spulberat doar o data cat pentru toata viata. Am ales ca in aceasta seara in care amprimit raspunsul sa ma omor, pentru ca fara fericire, un om e nimic. La ce sa traiesti daca nu vrei? La ce bun sa lupti daca sti deja ca nu ai nicio sansa? Sper sa nu ma condamnati pentru fapta mea, insa nu am vrut sa gandesc in acel moment, am facut ce mi-a indicat inima sa fac.
Adio…Cu mult drag,
Amini.”

End FlashBack.

Imi pare asa de rau pentru Amini, verisoara mea! Nu avea de ce sa moara, sunt altii care asteapta la coada! Asta insa nu ma opreste sa le dezamegesc pe ele, femeile, care cred ca noi barbatii cadem la picioare oricui. Odata si odata, o sa o fac si pe Sakura sa sufere. Chiar daca simnt ceva acolo, oricat de neinsemnat ar fi, nu vreau sa ma risc, sa ma indragosesc de ea si apoi sa sufar dupa ea. Mai bine sa sufere ea dupa mine!

Ok, dragilor. Acesta a fost capitolul 11 Stiu ca marea majoritate vor ca pe Sasuke sa il calce veo masina dar toate la timpul lor draglor, toate la timpul lor!

Pozele capitolului:

Noah: http://www.google.ro/imgres?q=fete+anime+dragutze&hl=ro&biw=1366&bih=673&gbv=2&tbm=isch&tbnid=g2WLrZIa_EVnlM:&imgrefurl=http://otaku-generation.forumer.ro/t453-top-5-favorite-anime-boys&docid=vfr4GMy7oaMp-M&imgurl=https://2img.net/h/i289.photobucket.com/albums/ll219/kari_chan_album/hostclub2639LG.jpg&w=512&h=384&ei=bxAxT6zOIqbd4QSn5sygBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=378&vpy=367&dur=395&hovh=194&hovw=259&tx=111&ty=125&sig=104377368663527238474&page=2&tbnh=139&tbnw=194&start=18&ndsp=27&ved=1t:429,r:15,s:18
Amini: http://www.google.com/imgres?q=fete+anime+frumoase&hl=ro&sa=G&gbv=2&biw=1366&bih=673&tbm=isch&tbnid=0H7n1wUPE3Ug0M:&imgrefurl=http://romaniaanime.3xforum.ro/post/267/1/Anime_girls/&docid=xF6ur9aERdD4pM&imgurl=http://romaniaanime.3xforum.ro/img/pics/romaniaanime.3xforum.ro/ok_669.jpg&w=584&h=439&ei=1BcxT5SbN8nb4QSu5s2iBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=774&vpy=281&dur=1858&hovh=195&hovw=259&tx=176&ty=124&sig=107785584474119949185&page=1&tbnh=144&tbnw=195&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:15,s:0
Rika: http://www.google.com/imgres?q=fete+anime+frumoase&hl=ro&sa=G&gbv=2&biw=1366&bih=673&tbm=isch&tbnid=402iii6CdHcaMM:&imgrefurl=http://www.divercitycafe.ro/6-pasi-pentru-un-videoclip-mai-bun.html&docid=c8IFJS1VrCH2kM&imgurl=http://www.divercitycafe.ro/wp-content/gallery/editorial-videoclipuri/anime-crying.jpg&w=800&h=600&ei=1BcxT5SbN8nb4QSu5s2iBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=184&vpy=315&dur=2423&hovh=194&hovw=259&tx=179&ty=83&sig=107785584474119949185&page=8&tbnh=146&tbnw=187&start=162&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:162

Mic dictionar:

„Non nascondere i tuoi sentimenti sono nel tuo cuore, perché quando si desidera condividere con la persona amata, potrebbe essere troppo tardi!” = Niciodata sa nu iti ascunzi sentimentele care sunt in inima ta, pentru ca atunci cand vei vrea sa le impartasesti cu persoana iubita, s-ar putea sa fie mult prea tarziu!

P.S-Capitol necorectat!
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Mar 07 Feb 2012, 15:35

ma bucur pentru ca ai pus next-ul huh?
si cel mai mult ma bucur pentru ca Sakura i-a marturisit sentimentele in love
dar Sasuke ... vai de viata lui nervi!
mai bine sa sufere Sakura decat el bla bla bla down
lasa ca vede el suferinta biciuitor
imi pare rau de verisoara brunetului ... Amini sad
dar asta nu inseamna ca Sasuke trebuie sa creada astfel de lucruri si sa se comporte asa angry
ori cum ... mi-a placut mult next-ul in love
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Alexia
Genin
Genin
Alexia

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Mier 08 Feb 2012, 05:55

hei am ajuns si eu
mersi de mesaj
imi place next-ul in love
dar e atat de trist saraca Amini sad crying
si acum Sasuke ce vrea sa faca angry
offf down la naiba cu el nervi!
sper sa nu ii reuseasca nimic
dar o sa traim si o sa vedem
sa ma anunti cand pui next pleaseee a hug
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Joi 09 Feb 2012, 17:35

Capitolul 12.

Pov. Sasuke:

Dupa ce am colindat statiunea ca sa ii arat si rozaliei imprejurarile, am ajuns intr-un sfarsit la vila familiei mele de vacanta, o vila mare cu doua etaje si foarte cool. Ea era vopsita in portoclaiu cu maro si avea o grdina de toata frumusetea. In interior era mobilata cu bun gust, avand de la intrare un hol lung, de-a lungul lui gasindu-se mai multe usi care duceau in living, la bucatarie si in capatul lui o usa din sticla care ducea in gradina superba de care am mentionat si mai sus.

Etajul unu era a parintilor mei, sincer nu m-a interesat niciodat sa descopar ce este la acel etaj deci nu stiu ce se afla acolo, insa presupun ca ar trebui sa fie camera lor si alte cateva camere de oaspeti sau asa ceva! De asemenea, la etul unu era si camera lui Itachi, fratele meu. De ce era pe acelasi etaj cu parintii mei? Ei bine el obijnuia sa aduca diferite fete si sa aiba nopti interesante cu ele, stiti voi din ce punct e vedere, asa ca parintii au hotarat ca sa il mute aici ca sa auda daca aduce vreo fata sau nu. Va dati seama ce circ a iesit atunci cand l-au mutat nu? Eu stateam si ma uitam la ei cu popcornul in brate ca la filmele cu prosti, iar ei se certau ca alte panarame…A fost tare!

La etajul doi se afla camera mea si doua camere de oaspeti, dar si camera lu fratemiu, sau ma rog, fosta…Camera mea nu era cine stie ce sofisticatura, dar era bunicica pentru cateva saptamani de vacanta la mare. Avea un pat de doua persoane in dreapta camerei. Cum intrai pe usa din hol dedeai de cel special de la mine dic camera, unul curbat oarecum. Pe holul aflat la mine in camera mai erau alte doua usi, una ducea la garderoba si alta la baia special amenajata pentru mine. La mine in camera aveam si un birou langa pat cu cateva dulaputi deasupra lui, si in alt colt tot un dulap dar unde imi puneam bagajul dupa ce scoteam hainele din el. Peretii erau de un gri neutru, pe jos fiind un covoras pufo din aceeasi culoare ca si peretii, dar si parchet alb dedesputul sau.

I-am dat si rozaliei una dintre camerele de oaspeti care era de fete. Ea avea un pat de o persoana, lenjeria fiind cu bulinute de mai multe culori. Si ea avea alte doua usi la ia in camera, numai ca eu aveam hol, ea nu! Acele doua usi duceau la o baie si la o camera plina cu dulapuri unde sa isi puna hainele. La ea in camera inafara de pat mai era si un birou, deaspura caruia se aflau dulapuri imprastiate pe peretele de un alb spre gri. Pe jos avea parchet gri spre alb si un covoras mov care se asorta foarte bine cu restul lucrurilor din camera. Totusi, ea avea o camera super deoarece trei dintre pereti erau alb spre gri, iar unul lipsea. In loc de al patrulea perete, ea avea un fel de perete din sticla care avea vedere la gradina.

Dupa ce ajung in living, ma trantesc pe canapea si dau drumul la TV. Dau pe un post de muzica si ascult o piesa care imi place, pe care nu am mai ascultato de ult, de pe vremea cand ma aflam inca in Tokio si anume: BigBang-Tell me goodbye. Imi place atat de mult melodia asta, ma gandesc mereu la persoanele pe care le-am iubit, care sunt putine, adica doar familia. Dar acum, acum ca sunt aici singur cu Sakura, imaginea ei incepe sa imi zboare libera prin minte, o imagine pe care nu credeam ca o am. Ea zambind din inima catre mine, o imagine atat de frumoasa. Deodata aud:

-Sasuke, ai de gand sa stai aici si sa lenevesti pe canapea toata ziua, sau sa mergem la mare sa ne distram? ma intreaba fata cu parul roz ca floile de cires si ochii verzi ca si iarba primavara.
-Asteapta, abia am ajuns! Mergem imediat…apoi m-am ridicat ca ars din pat si am luato pe Sakura de mana si am intrebato: Dar tu ai costum de baie, draga?
-Aaaa, ca tot veni vorba de costum de baie, era vorba sa mergem la munte, nu la mare, Sasuke…imi spune ea usor rusinata de situatie.
-Pai si atunci, cum sa mergi la mare fara costum? Hai la mall sa gasim unul, si daca te incalzeste cu ceva, nici eu nu am unul! am apus eu rapid dupa care am prinso de mana si am inceput sa o trag inspre iesire.

Ajunsi afara din casa, vedem intreaga intindere de apa albastruie luminata de soarele arzator de vara. O vad pe Sakura cum isi da drumul din mana mea si fuge spre acea intindere parca desprinsa din povesti. In timp ce fata fugea catre micul colt din Paradis, acela numindu-se mare, o aud cum striga catre mine cu toata puterea:

-Haide Sas’ke, hai sa vedem daca apa e calda!

Ce dulce era! Parca veselia ei mi-o transmitea si mie, si ma facea sa zambesc si eu din toata inima, desi nu vroiam. Incep sa o urmaresc pe Sakura catre apa, cu aclasi zambet neobijnuit de dragutz pe fata, incepand si eu sa strig la randul meu:

-Vin imediat Sakura, acum te prind din urma!

Si in secunda urmatoare fac contact cu apa, izbindu-ma de un val destul de marisor. Ma simteam atat de bine in apa, mai bine de ata nici ca se putea. Tinand cont ca sunt zodia Pesti, nici nu ma mira. Ma avant din ce in ce mai mult catre larg, incercand sa o prind din urma pe rozalie. Ea era cu spatele la mine si nu m-a vazut cand am prinso de mijloc, ea incepand sa tipe sa o las, nestiind ca defapt sunt eu.

-Calmeaza-te draga, sunt doar eu, brunetu tau! ii spun fetei.
-Tu erai, brunetule? Doamne, ce m-ai speriat! imi spune rozalia.

Si dupa acest mic incident, am inceput sa innotam amandoi tinandu-ne de mana si cateodata chiar si in brate. Paream atat de fericiti, si cred ca si Sakura credea la fel. Insa, ea nu va sti niciodata ce o asteapta, pana cand nu imi voi dezvaluii planul meu adevarat Imi pare rau pentru tine, rozalio!
To be continued…

Acesta a fost capitolul 12 dragilor. Sper sa va placa acest capitol pentru ca mie nu mi se pare ca e atat de reusit! Totusi, speranta moarte n-are! Va poop dulke si va ubesc pe toti cei ce imi cititi ficul! Zbye.

Pozele capitolului:

Camera lu Sasuke de la vila de vacantza: http://www.google.ro/imgres?q=camere+de+baieti+.kudika.ro/articol/condo~home-deco/1863/slideshow/shopping-mobilier-pentru-adolescenti.html&docid=dwNyO_Z5UEGiAM&imgurl=http://img.kudika.ro/images/article_pictures/slideshows/25382_4_1290700888.jpg&w=500&h=300&ei=4dczT4etJtD34QSo972sAg&zoom=1&iact=hc&vpx=703&vpy=238&dur=3268&hovh=174&hovw=290&tx=227&ty=150&sig=104377368663527238474&page=6&tbnh=110&tbnw=183&start=117&ndsp=26&ved=1t:429,r:16,s:117

Camera Sakurei( fara acea fata care apare in imagine): http://www.google.ro/imgres?q=camere+baieti+adolescenti&um=1&hl=ro&biw=1366&bih=673&tbm=isch&tbnid=bzClRQ872w8fQM:&imgrefurl=http://www.mujer.ro/idei-de-amenajare-a-dormitoarelor-pentru-adolescenti&docid=U7JrQ4JJHu2lVM&imgurl=http://www.mujer.ro/images/stories/galerii/amenajare-dormitoare-adolescenti-2012/dormitoare-pentru-fete.jpg&w=400&h=300&ei=rd4zT_HyJ6Wl4gSi8ZnrAQ&zoom=1&iact=rc&dur=949&sig=104377368663527238474&page=1&tbnh=147&tbnw=185&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:17,s:0&tx=107&ty=86

P.S: Capitol necorectat!
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Joi 09 Feb 2012, 20:04

atat de frumos huh?
totusi ... Sasuke asta nervi!
ma cam enerveaza down
am multe teme deci nu prea pot spune multe sad
cu drag Iva good job
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Joi 09 Feb 2012, 20:34

Chiar nu stiu de ce sa plang..

Pentru ca am pierdut un capitol

Sau pentru saraca Saku?

Te rog fa-ma sa plang pentru capitol

Si fa-l pe SAsuke sa planga , pentru ca l aparasit Skau

Te roooooooooooooooooooooooooog
Sus In jos
Alexia
Genin
Genin
Alexia

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Vin 10 Feb 2012, 06:19

imi place mult capitolul in love
si cum ai descris reactia Sakurei cand a ajuns la mare lough
deja mi-am dat seama cu cine seamana Sasuke
tot ii ca frateso lough
dar asta e
ce nerabdatoare era sakura sa intre in apa lough in love
si se pare ca cineva incet incet se indragosteste love
si nu sunt eu aia ci Sasuke
sper sa-si scoata planul ala din minte
nu stiu de ce dar presimt ca,capitolul urmator o sa fie foarte interesant
doar te-ai oprit cand ei 2 erau in mare si Sasuke a prins-o de mijloc in love rusinos
cine stie poate se mai cearta
o sa vada ei ce o sa mai faca
in orice caz astept cu nerabdare next-ul
please plssss sa ma anunti cand il postezi dap !
si mersi mult de mesaj kiss hi!

Ultima editare efectuata de catre Alexia in Dum 12 Feb 2012, 13:36, editata de 1 ori
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Sam 11 Feb 2012, 21:28

Capitolul 13.

Pov. Sakura.

M-am dristrat cu brunetul astazi cum nu m-am mai diastrat niciodata cu nimeni! Era asa de dargutz cand iesea din apa si picaturi cristaline se scurgeau dealungul corpului sau perfect...Sakura, ai innebunit dea binele! Adica frate, eu nicioadata nu am mai spus asta despre un baiat si uite ca m-am trezit tocmai acum. Ma rog...Acum ne plimbam pe plaja catre vila ca sa ne schimbam de hainele ude, deoarece am innotat cu ele, si sa mergem la mall ca sa ne cumparam un costum de baie. Soarele arzator isi trimitea fiicele, razele, catre fata mea si sincer, nu vreau sa ma laud, insa aratam ca o zeita rasfatata de ele, razele. Nici brunetul nu era mai prejos. Razele ii faceau pielea sa starluceasca asemenea cristalelor si daca nu il cunosteam, puteam sa jur ca e un print din povesti care a parasit basmul sau fermecat si a venit printre noi, muritorii! Pe plaja, un barbat nu prea bine imbracat se blimba cu cateva buchetele de trandafiri rosii ca sangele, frumos aranate. Ajuns in dreptul nostru, ne-a spus:

-Va sta bine impreuna! Nu ati dorii sa ii cumparati acestei minunate domnisoare un buchet? se adreseaza catre brunet.
-Nu e o idee rea! spune brunetul scotand cativa bani din buzunar si intinzandu-i acelui om.

Acel barbat ii multumeste dupa care scoate din mai multe buchetele pe cel mai frumos si mi-l da mie. Dupa ce a plecat, l-am luat pe Sasuke in brate si l-am sarutat pe buzele lui dulci in semn de multumire. Placut surprins, brunetul mi-a acceptat sarutul adancindu-l si mai mult, transformandu-l dintr-un sarut obijnuit in unul pasional si cu totul special din punctul meu de vedere. In timp ce ne sarutam, brunetul a inceput sa ma invarta in aier ca pe o mireasa la altar. Ma simteam atat de bine in bratele lui, parca protejata de orice lucru care incearca sa imi faca rau. Insa, nimic nu dureaza la nesfarsit, nu? Acel moment atat de frumos s-a terminat atunci cand am auzit vocea brunetului spunand un :"Am ajuns!", cu o voce atat de dragastoasa.

Ajunsa in noua mea camera, am intrat in baie si mi-am aruncat hainele ude intr-un cos cu rufe, din cate am inteles o menajera vine in fiecare zi dupa ce noi plecam la plaja si face curat, de asemeni spala si rufele, deci nu imi fac probleme. Intru apoi in dus si dau drumul la apa calduta. Picaturile de apa se izbeau brutal de corpul meu fragil, dandu-mi o senzatie placuta in urma lor. Ele imi mangaiau usor corpul apoi izbindu-se de suprafata tare din marmura a cadei, sau mai bine spus jacuzi-ului, pentru ca era foarte mare si aici incapeau vreo cinci persoane. Dupa ce ma spal cu sapun lichid cu aroma de vanilie, iar pe cap cu sampon cu aroma de trandafiri, la sfarsit clatindu-ma bine, ies din baie cu un prosop infasurat in jurul abdomenului meu, si intrebtandu-ma catre o alta usa ce ascundea in spatele ei o grioaza de dulapuri.

Ajunsa la destinatie, imi las prosopun sa cada pe parchetul alb, si ma indrept catre unul dintre dulapuri de unde imi iau o rochita foarte frumoasa albastra deschis, putin transparenta si nu foarte sofisticata, scurta cu o palma mai sus de genunci si care nu are bretele. In picioare imi iau niste sandale scurte tip roman, fara toc si maronii. Ca accesorii, imi pun la gat un colier nu foarte sofisticat. Ma dau cu barfumul Dior, un parfum foarte scump dar care miroase foarte frumos, si ca machiaz ma dau doar cu un luciu de buze. Dupa ce ma analizez in oglinda si constat ca sunt foarte frumoasa, ies din camera si ma indrep catre cea a brunetuli. Ajunsa in dprepul usii sale, bat de doua ori pana aud un" "Intra", si fac intocmia cum am si auzit.

Inauntru il vad pe Sasuke la bustul gol, doar cu pantalonii de blugi scurti pe el. Arata asa de bine fara tricou, mama mea! Iarasi innebunesc...Sakura, pana aici, revino-ti femeie! Il salut pe brunet apoi el imi spune sa ma asez pe pat pana termina. Fac intocmai si ma asez comoda pe pat picior peste picior. Sasuke ba se imbraca, ba se uita la sanii mei, ba la picioarele mele...omule, revino-ti si tu! Dupa cateva minute bune in care Sasuke nu mai stia unde sa se uite, termina cu imbracatul si cu parfumatul, isi ia telefonul si portofelul apoi imi spune ca putem sa mergel.

Ne plimbam linsititi pe plaja, fara nici un gand, fara nici o teama, doar noi doi. De ce zic doar noi doi? Pentru ca eu nu mai vroim sa vad pe nimeni, si oicum, chiar si fara voia mea tot nu vedeam nici un om. Eram doar eu si el, fara nimeni altcineva, fara nici un obstacol. Dar oare asa sa fie? Oare sa fie dragostea mai presus de mandrie sau obstacole? Hmm...buna intrebare! Inima mea acum radiaza de fericire, dar sunt constienta ca fericirea nu dureaza la infinit. As vrea sa stiu cand va veni acea zi in care fericirea mea se va sfarsi, ca sa pot sa o impiedic. Insa ceia ce eu cer este imposibil. Nimeni nu stie ce se va intampla, din aceasta cauza viata este interesanta. Daca toti am sti ce urmeaza, unde ar mai fi farmecul misterului? Unde ar mai fi magia cu care vei reusi sa treci peste daca vei putea? Nicaieri...nimic nu ar mai fi la fel. Sirul gandurilor imi este intrerupt de scumpul meu Sasuke, care ma anunta ca am ajuns la destinatie.

Mall-ul era foarte mare. Daca vi aici cu o fixatie ca sa cumperi ceva iti trebuie ore ca sa gasesti ceia ce vrei. O groaza de magazine de firma i se intind in fata ochilor mei verzui, o groaza de haine cool imi atrag atentia la fiecare pas. Mergem printre magazinele luxoase si foarte scumpe, dar accesibil pentru cei bogati cum sunt eu si brunetul, pana ajungem la un magazin cu costume de baie nuit: "Bikiny-shop". Ce nume stupid, insa marfa care o are este deadreptul hot. Intram fara nicio ezitare, eu o iau in stanga catre sectiunea pentru femei iar brunetul la dreapta catre cea pentru barbati. Nu stiu ce face brunetul acolo, dar mie imi trebuie un an ca sa ma hotarasc care dintre aceste costume ingrozitor de dragutze sa imi aleg. Unul mai frumos ca altul, insa, printre acea gramada de costume super sexy, gasesc unul care imi atrage atentia. Nu era foarte sofisticat dar mie chiar imi placea, plus ca si Rihanna avea unul asemanator. Era alb si ahh...nu ma pricep sa descriu costumele de baie. Ma rog...alb si super sexy. Ma duc catre cabina de proba si ma imbrac cu el. Sasuke intre timp venise si el dupa ce l-am rugat sa vina ca se se uite cum imi sta cu el. Dupa ce am iesit din cabina de proba, Sasuke a ramas cu gura cascata. Imi tot repeta:

-Frumos, frumos, frumos, foarte frumos...

Dar habar nu am la ce se refera: la sani, la fund sau la costum? Hahaha, acest gand ma face sa rad in hohote insa ma abtin. El imi spune ca e bun si ca mi-l cumpara, asa ca pot sa ma dezbrac. Ma indreptam catre cabina ca sa ma schimb la loc cand colo, brunetul ma prinde de mana si imi spune ca nu in cabina se referea. Imi dau drumul din stransoare lui si cu greu ma abtin sa nu ii trag una dupa care ii spun sarcastic:

-Dar hai cu mine inauntru, ce spui?
-Mmmm...suna bine! spune el mascandu-si buza de jos.
-Doamne, glumeam! Sasuke mama draga, ai problem la cap? il intreb eu.
-Daaa...sunt mort dupa tine! spune el.

Iarasi ma abtin sa nu ii trag una dar na, nu in public! Ma indrept catre cabian de proba, de data asta insa runetul nu m-a mai tras inapoi, si- dat seama ca nu e bine sa se pune cu mine acum, ca il omor doar daca ma uit la el. Si dupa acest micut incident, ne indreptam catre casa multumiti de costumele de baie cumparate. A fost o zi lunga, dar inca nu s-a terminat! Cine stie ce mai urmeaza?
To be continued...

Acesta a fost si capitolul 13. Sper ca va placut si va astept cu comm-uri. Pozele capitolului:

Rochia Sakurei+colier: 4Ever... - Pagina 5 Rochitedevarapentruplaj

Sandalele ei: 4Ever... - Pagina 5 Sandale

Cotumul ei de baie: 4Ever... - Pagina 5 Costumdebaie

Melodia capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=jEMa2DIvxQA

Capitol necorectat!!!

Ultima editare efectuata de catre Sexy Bee' in Lun 27 Feb 2012, 21:15, editata de 2 ori
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Sam 11 Feb 2012, 23:05

foarte frumos huh?
mi-a placut la nebunie scumpo huh?
chiar foarte mult in love
imi place pentru ca a fost un pic pervers acest capitol happy2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Dum 12 Feb 2012, 01:31

Dragut capitol!

Ce porcari zic e superb!

Si costumul minunat!

Si Sasuke n-a facut nimic insuportabil dar tot vreau sa primeasca un glont in cap!

Doar nu crezi ca uit cu una cu doua!

Astept next si PWP doolce
Sus In jos
Alexia
Genin
Genin
Alexia

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Mar 14 Feb 2012, 08:36

hei kiss ai venit cu un capitol nou a hug
si uitate la mine nu pot sa cred ce nesimtita sunt ca deabia acum iti scriu nervi! down
i'm sorry sad crying
capitolul a fost superb
si Sasuke ce pervers e in love lough cred ca i-a luat ceva pana sa se imbrace lough
bine a spus ca e mort dupa ea love
sper sa fie si adevarat
dar cine stie ce ne asteapta capitolul urmator ingrijorat
oricum deabia astept sa il citesc
ei sunt acolo la mare se distreaza,e vara in love
macar asta imi aminteste si mie de vara
ca mi-a ajuns cu atata zapada
mersi mult de mesaj kiss
te pup dulce kiss bye hi!
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Sam 18 Feb 2012, 19:28

4Ever... - Pagina 5 Sasusaku

Capitolul14.

Pov. Sakura:

"Afara se intunecase, era bezna. Nu vedeai nimic, si singure lucruri ce mai luminau stradutele aglomerate ale Andorei erau felinarele si mareata luna, ce isi trimitea razele zlabe si albe catre mare, luminandu-o ca in povesti. Era ora 23:30, dar aici in Italia, viata incepe abea noaptea. Poate doar cei in varsta acum sunt la somnic, insa adolescentii acum sunt prin cluburi sau la restaurante de lux. Eu acum ma imbracam cu noul meu costum de baie cumparat chiar astazi, iar Sasuke misuna ca fantomele prin casa, si habar nu am ce cauta. Imi pun si o rochita de vara verde si scurta, cu un cordon auriu sub sani si care se prinde dupa gat. In picioare mi-am luat niste sandale albe cu fundite.

Dupa ce m-am imbracat, am coborat la parter ca sa il iau si pe brunet la plaja. Stiu ca pare stupid cum de la ora 23:30 mergem pe plaja dar nu am facut niciodata baie in mare noaptea si mie imi place sa fac lucruri noi. Deci, coboram usor scarile, nu ma grabeam deoarece nu vroiam sa imi rup gatul in seara asta, si cand am ajuns la parter, deodata lumina s-a stins iar eu am inceput sa tip. Am ramas pe loc incremenita. Mi-e frica de intuneric de cand sora-mea Samira a stins luminile in toata casa, si acum imi aduc aminte acea zi:

FlashBack:

" Coboram scarile catre bucatarie. Mi-era foarte foame, asa directia mea mai precisa era frigiderul. Mama si tata nu sunt acasa, nici Samira nu este, mi se pare ca a plecat cu iubitul ei in oras si se intoarce pe la 22:00, acum fiind abea 20:00. Fiind iarna, se intuneca la 17:30 asa ca va dati seama ca afara era intuneric. Picuri line cazute din cer se puteau vedea pe geamul rece cum se prelingeau catre pamant pentru as pierde viata, dar oare intentionat? Oare ele vor sa moara? Hm, poate astea sunt intrebari prea grele pentru un copil de 11 ani. Da, atatea am!

Alergam catre bucatarie, nu mai asteptam sa merg pur si simplu, mi-era prea foameee! Ajunsa jos in living ma opresc putin ca sa mai respir. Casa e mare si daca mai si alergi, obosesti suficient. Suflam greoi si accelerat, cu mainile pe genunchi. In timp ce imi trageam sufletul, lumina se stinge incet, incet iar eu ma panichez. Ma trantesc pe jos cu genuncii la piept si incepand sa tip. Nu era niciun fel de lumina aici, nu vedeai nimic. Deodata, aud cum ceva se sparge si o lumina. Ma ridic de jos incet cand vad ca lumina se apropa de mine, si cand ma intorc sa fug dau de o femeie cu rimelul manjit pe obraji de la plans si rujul lafel, imbracata intr-o rochie alba plina de sange pe maini si un vual pe cap. Incep sa tip si mai tare si sa plang, strigand dupa ajutor. Acea femeie se apropie de mine cu un cutit in mana si mi-l pune la gat. In acel moment, de frica si mai ales din reflex, ii dau o palma acelei "fantome", apoi trec pe langa ea si ies pe usa afara. Fugeam ca discreierata si ma uitam inapoi, cand vad ca lumina se aprinde si la geam iese sora mea machiata exact ca acea "fantoma" cu rochia alba si plina de Keceap pe maini si pe rochie.

-Haide surioara, te-am speriat chiar atat de tare? Si auch, data viitoare sa dai mai incet! imi striga ea dupa care incepe sa rada frecandu-si obrazul lovit de palma mea.

Langa ea apare si iubitul ei cu o lanterna in mana care era inca aprinsa. In ciuda faptului ca a fost doar o pacaleala, eu am ramas traumatizata pe viata de la acea stupida "glumita" ce puteam sa jur ca era reala. De atunci mi-e frica sa stau cu lumina stinsa chiar daca acum am varsta asta. Pur si simplu am tras o sperietura suficienta cat sa imi ajunga pentru toata viata, nu mi vreau una!"

End FlashBack.

-Ooo, nu! Nu din nou! Sasuke, iesi afar pana nu te plesnesc! incep sa tip eu foarte nervoasa.

Nu am primit niciun raspuns. Totusi, frica de intuneric revine din nou, lucru care ma face sa cad ca atunci, de mult, pe jos cu genunchi strans la piept. Atunci m-am speriat foarte tare, desi a fost o gluma, la a doua deja mor de inima. Incep sa plang, suspinele mel de frica rasunand in toata camera, cred...Nu, tebuie sa ma stapanesc. Sakura, e doar o gluma super proa*ta. Calmeaza-te! Sasuke sigur se uita la tine, sau macar te aude ca pe intunericul asta sigur nu te vede, si rade de mama focului.

Aud ca se sparge ceva, nu iar! Parca as trai din nou acest moment, parca iar as avea 11 ani. Cum se numeste asta? Hmm, am uitat! Paranoia, nea nu cred. Dar daca se numeste paranoia? Ma rog...Nu vreau sa traiesc din nou acest moment, te rog Doamne!

-Sasuke, stiu ca esti aici, t-te rog i-iesi! spun eu balbaindu-ma.

Nimic. Ma ridic de jos ca sa ies afara, nu vreau sa traiesc din nou acest moment. Cand dau sa fug cineva ma prinde si ma intoarce cu fata la ea. Vad o fata alba ca varul si cu rimelul si rujul intins pe fata. Era taiata la gat si la maini, cu un cutit in manaindreptat catre gatul meu. Rochia ei neagra era rupta. Ma speriasem de-a binele. Ea imi spune ca nu va durea foarte tare. In secunda a doua imi perforeaza cu acel cutit zona pieptului. Ma durea foarte tare, simteam ca mor. Dar stai...asta va urma, sa mor! Ce stupid, hahaha. Ia stai, fantoma asta ma omoara si eu rad? Simnt cum viata mi se scurge ca praful dintr-o clepsidra. Aveam sa mor. Cad usor pe jos iar acea fantoma isi scoate cutitul din mine si mi-l mai infige odata in venele de la mana. De data asta l-a lasat acolo, inpingandu-ma jos. Ma izbesc de podea cu putere, inchizand ochii pe veci."

-Aaaaaa! tip eu.

Oh Doamne, a fost doar un vis! Totul, fantoma, cutitul, tot! Un vis, doar un vis Sakura. Respiram greoi, fiind plina de transpiratie. Ma uit la ceas si vad ca este abea 21:00. Mai aveam timp pana la 23:30 cand mi-am propus la fl ca si in vis sa plec la o baie in mare. Ma dau jos din pat, constatan ca tremuram. Eram uda fleasca, speriata de moarte, si tremurand ca dracu'. Aud cum usa se deschide si il vad pe Sasuke cum alearga spre mine intrebandu-ma de ce teremur si daca sunt bine.

-Da, da cred ca sunt bine...A fost doar un vis! spun eu cu un zambet fericit pe fata.

Acesta a fost capitolul dragii mei. Sper sa va placa...Pozele capitolului:

Rochia Sakurei din vis:4Ever... - Pagina 5 Rochiadevaraverdeptsaku

Sandalele ei din vis: 4Ever... - Pagina 5 Sandalefunditealbe

P.S: Capitol mega necorectat!!!

Ultima editare efectuata de catre Sexy Bee' in Sam 18 Feb 2012, 19:56, editata de 1 ori
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Sam 18 Feb 2012, 19:39

dau edit:

Minunat capitol!

Multumesc ca mai anuntat, cum de ai atata imaginatie?

Si intrebarea mea: S-a schimbat Sasuke nu? Macar putin, un poco!

Sper ca da .

Ma rog..

Astept next si PWP doolshe
Sus In jos
Alexia
Genin
Genin
Alexia

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Lun 20 Feb 2012, 07:49

ai adus next-ul in love
si ce frumos a fost
o idee geniala
nici eu nu as vrea sa am un asemenea vis
ce vis,ala a fost cosmar in toata regula
a omorata-o cu acel cutit ihhh ingrijorat
oricum a fost foarte inspirata idea
deabia astept sa vad continuarea
sa merga la plaja noaptea dance2
ce frumos in love
bye in love
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Mier 29 Feb 2012, 15:35

Nu stiu cat de reusit este capitolul...dar sa zicem ca e bunicel.

Capitolul 15.

Pov. Sakura:

Alergam de colo colo prin camera acestei vile de vacantza foarte spatioasa. Sasuke se uita la mine, cu privirea aia de baiat pervers si enervant. Da, zic si eu…Eram doar in costumul meu de baie alb nou, nout, cautand mai ceva ca o nebuna rochita mea de vara preferata, primita cadou de la Hinata, movalia mea, cu ceva timp in urma. Iubeam acea rochita alba si oarecum transparenta, cu manecile pana la cot si care imi ajungea pana aproape de genunchi, la mijloc avand un cordon tot alb numai ca el nu era transparent. Off, ce pro**ta sunt ! Nu am avut timp sa imi desfac toate bagajele si sa imi scot toate hainele, acolo trebuie sa fie!

Fug pana la un dulap unde imi tineam bagajele mele goale, dar ma rog…in cauzl meu cu cateva rochite ramase, si il scot afara. Desfac rapid fermuarul, mai sa il rup, si cu aceiasi viteza il deschid. Exact cum credeam, acolo era ! O scot repede si ma imbrac cu ea…Initial am vrut sa imi iau rochia aceia verde din vis, dar nu vroiam sa imi aduc aminte de el. Acum era ora 23 :20, avem timp sa ajungem pe plaja in 10 minute. De atunci si pana acum, am incercat pe cat posibil “sa ingrop” acel vis oribil, sau mai degraba cosmar. A fost oribil, credeti-ma ca nu ati vrea sa visati si voi ceia ce am visat eu. Dar in fine…acum sunt bine si in siguranta, nimic nu ma poate ranii. Oare ?

Il iau pe brunet de un brat, saracul era deja in transa. Ramasese cu ochii atintiti in acelasi loc, desi eu nu mai eram acolo. Pervers mic, miau, imi place ! Il zdruncin de doua ori, apoi vad ca isi scutura capul si revine din nou pe pamant, inapoi de unde a plecat. El era pregatit, eu mai trebuia sa ma incalt. Ma uitam ca si mata in calendar la sandalele mele. Ce sa aleg Doamne ? Ba una nu mergea cu rochia, ba una nu mergea seara, ba una nu imi mai placea, ba una nu mai stiu ce avea…Il vad pe Sasuke cum ia o pereche de sandale albe fara toc destul de interesante, si imi spune :

-Te incalti cu astea, acum sa mergem papusa !
-Auzi, da cine te crezi ? Ma incalt cu ce am chef, asa ca vezi-ti de viata ta mai BadBoy ! ii spun si eu vizibil revoltata ca imi spune ce sa port si ce nu.
-Macar bine ca recunosti ca sunt BadBoy ! Si pana la urma ce atata aranjare ca doar nu mergem la nunta, mireaso? a spus el.

Dupa ce si-a terminat si ultimele cuvinte, m-a luat in brate ca in filme si a deschis usa, incepand sa fuga ca disperatu’ nu alta catre apa calduta a marii albastre, acum avand culoarea neagra ca un abis intunceta din cauza noptii ce se asternuse peste intreg tinutul de basm.Era nebun sau se prefacea ? Ca daca se preface, ii iese foarte bine ! In timp ce fugea cu mine, imi deschidea usor fermuarul rochitei mele superbe, scapand rapid de ea, acum ramanand doar in costumul de baie. El nu avea tricou pe el, ci doar niste pantaloni scurti negrii pe care nu s-a mai obosit sa ii dea jos.

Ne indreptam cu pasi repezi catre intinderea nesfarsita de apa, lasata de Dumnezeu pentru distractia tinerilor ca si…noi ! Eu ii tipam in ureche brunetului sa ma lase jos ca ii dau o palma de vede negru doua zile, poate poate mo lasa sa plec. Dar el nuuu ! Fugea cu mine catre apa fara ca sa ii pese de vreun cuvant din tot ce ii spusesem pana la momentul de fata. Ne asemanam cu doi copii mici de vreo sase anisori, ce nu mai vazusera niciodata marea si abea asteptau “sa o guste“ pentru prima oara. Tipetele si rasetele noastre rasunau pe toata plaja, noroc ca nu era nimeni la ora asta pe aici.

Vedeam cum apa ii atingea picioarele brunetului si crestea, eu fiind in bratele lui inca nu facusem contact cu ea. Dar na ca apa ma atins si pe mine, dandu-mi la inceput fiori de gheata. Pielea mi se facea parca de gaina. Sasuke ma tinea strans la piept. Puteam sa ii simnt caldura fizica, cat si pe cea sufleteasca. Parca ma incalzea si pe mine, ma facea sa trec dincolo de zidul rece al primului contact cu apa, acum facandu-ma sa nu mai simnt nimic, doar caldura emanata de corpurile noastre.

Rasetele nu incetasera nici acum. Luna ne era regina veghetoare, ce parea sa ne protejeze de ostacolele vietii. Privea fericirea noastra, si parca nu ii venea sa creada cu din doua suflete iesea atata sete de viata. Era uimita sa vada ce rasete avem, fericirea noastra acoperindu-ne cu un zid de neinvins. Buzele mele se apropiau periculos de mult de cele a brunetului, vroiam sa simnt tot ce se intampla in jurul nostru cat mai bine si mai mult. 3 cm…2 cm…1 cm. Simt cum buzlele lui se izbeau parca de ale mele, cu atata dorinta de dragoste. Gustul buzelor lui ma faceau sa simnt tot : fericire, zambete, caldura si mai ales…dragoste.

Acum stelele ne erau martore iubirii noastre, inzecit de cat a fost pana acum. Parca si ele ne transmiteau fericire si ne spuneau ca ne-a fost scris sa ne intalnim si sa ne iubim cum nu am mai facuto pana acum niciodata. Noaptea ne calauzea in intuneric si ne dadea puterea de a invinge orice obstacol, oricat de greu ar fi fost de invins. Povestea noastra de dragoste abea acum incepe, si avea sa dureze mult timp de acum incolo.
To be continued…

Acesta a fost capitolul 15. Hope you like it…Pozele capitolului:

Rochita Sakurei: 4Ever... - Pagina 5 Rochiasakureinudinvis

Va poop. Zbye hi!
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Joi 01 Mar 2012, 19:52

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Minunat capitol!

Il iubesc!

Dar sper ca si Sas'ke sa o iubeasca pe Sakura ca daca nu te pap!

Astept next si PWP dolshe
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Lun 12 Mar 2012, 20:53

Capitolul 16.

Pov. Sakura:

Asa mai soare? Pai asa ne-a fost noua intelegerea aseara ? Tu ma lasi pe mine sa dorm, iar eu…nu iti dau nimic. Da, nici nu m-as fi asteptat sa te opresc din a ma scula cu noaptea in cap, raule ! N-ai mila fata de mine ? Si uite ca nu raspunzi, de parca ar raspunde vreodata…Imi deschid ochii nervoasa si ma ridic din pat in doua secunde. Ma indreptam catre geam, aveam de gandd sa trag jaluzelele sa se faca mai intuneric, apoi sa ma culc la loc.

Dupa ce le-am tras, ma asez inapoi in pat si inchid ochii mei. Parca acum era mai bine in conparatie cu ditamai lumina ce imi mangaia fin fata, dar ce dracu’, de parca as mai putea sa adorm…Ma straduiesc cat ma straduiesc, pana cand simnt ca efosrturile mele zadarnice sunt evident inutile. Ma ridic in sezut si iau telefonul de pe noptiera. Ma uit la ceas si vad ca e cat ? Ora sapte ? Haide frate, nici macar in scurta vacantza de cateva zile nu ma pot scula mai tarziu. Imi urasc viatza…

Ma ridic in picioare, facand contact cu marmura atat de…reeeceeee. Ma bag intr-o fractiune de secunda in pat, inepand sa scot cateva injuraturi printre buze, dar nu spuneam cu voce tare, ci soptit. Ce nu am sezizat cand am gonit catre geam si inapoi in pat ? Marmura. Oare daca fug pana la usa si o deschid ajung pe hol unde este covorul pufos si cald nu mai simnt nimic? Hmm…incercarea moarte nare. Parca asa era.

Ma ridic repede si o dau in fuga catre usa. Au rece, rece ! Hiu, am ajuns pe covor. Mama asta a fost mai ceva ca in filmele alea cu actiune, Tomb Rider. Anjelina Jolie ar fi mandra de mine. Mai stau vreo cateva secunde sa imi revin, apoi imi continui drumul ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Dar ce, voi ati vazut ceva ? Doamne fereste !

Mergeam dealungul holului pana cand dau de scarile ce duc la parter. Cobor incet pana cand ajung in living. Mai dar paca mai era si un Sasuke prin casa. Eee, cine stie pe unde so fi teleportat, pe planeta perversilor poate. Sigur ar fi rege acolo. Dar daca as fi si eu perversa ? Hmm…nici nu stiu cum sa ma fac perversa, ce sa fac, dapoi sa ma schimb de la o persoana la alta intr-o secunda. Ar fi ceva…Sakura esti nebuna ? Ce ganduri ai mama ? Parca si vad acea imagine in fata ochilor, ca si cand as fi acolo in carne si oase :

« Eu, imbracata cu un sutien si chilotei negri cu dantela, parul desprins, dresuri din acelea lungi pana la genunchi si gaurite, iar in mana un bici si catusele roz cu puf. Il leg pe Sasuke de pat si ii spun :

-Baby, stai sa vezi acum joaca de la mine !

Apoi incep sa il lovesc cu acel bici nu foarte tare, vreo cateva minutele, supa care ma asez pe el si incep sa ii ling senzual gatul, cateodata si muscandu-l, lasanu-i semnele rujului meu rosu pe gat si bluza. «

Sakura mama draga, esti nebuna ? Ce poate sa iti treaca prin capul asta plin cu prostioare ? Chiar asa am ajuns ? Doamne…eu ca si perversa, nu imi sta bine deloc. Priveam intr-un punct fix parca adormind cu ochii deschisi, pana cand aud un singur cuvand :

-Sakura ! era brunetul.

In acel moment ma trezesc din transa, cazand de pe scaun cu totul. Asta dupa ce ca e pervers ma mai si face sa cad de pe scaun. Ma ridic repede de jos printre rasetele nemasurate ale brunetului, incepand sa il lovesc cu palmele peste umar. Adica, el chiar a indrazint sa ma enerveze ? Va spun din experienta oamenilor ce m-au enervat : Nu iese bine !

Dupa ce s-au mai calmat putin apele, ne-am asezat amandoi la masa incepand sa povestim diferite chesti despre noi, copilaria noastra, etc. Ma simteam foarte bine in compania lui, imi placea sa il am aproape. Caldura corpului sau ma facea sa tresar, buzele lui ma faceau sa simnt fiori de gheata, imbratisarile lui ma faceau sa vreau mai mult, atingerile lui ma faceau sa plutesc pe culmile extazului, iar ce s-a intamplat seara trecuta este clar semnul iubiri. Dar daca ma insel, daca nu ma iubeste, daca doar ma foloseste ? Nu vreau sa ma gandesc la acest lucru, nu vreau sa stiu ce se va intampla cu mine.

To be continued...

Stiu, e scurt, dar am primit doar un comm de la Niki~Piki~Riki asa ca nu va dau ma mult.
P.S:Capitol dedicat ei!
Sus In jos
` Squirrel `
Guardian Ninja
Guardian Ninja
` Squirrel `

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Sv, C.M.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2169
Puncte : 2265
Reputatie Reputatie : 72
Hobby-uri Hobby-uri : A lot.
Stare de spirit Stare de spirit : Tired all the time.

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Mar 2012, 06:37

Heeeey!
Al fic minunat!
Doamne numai idei geniale ai in capusorul ala al tau! :*
deci...capitolul asta a fost foarte frumos.
Adica...m-a amuzat foarte tare in unele locuri : )) cica...Anjelina Jolie ar fi mandra de mine : ))...mi-a placut mult de tot faza aia : )).
Si aia in care Sakura se imagina perversa perverselor : )).
In fine...sa stii ca imi place la nebunie!

Astept urmatorul capitol repedeee. Cat de repede poti tu : )).

Ok....See ya : ))

app: poate treci si pe la ficul meu: O dragoste ciudata.
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
4Ever... - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Vin 16 Mar 2012, 21:55

Buna a hug
Sa nu-mi spui ca s-a culcat cu el.
Sper ca nu a facut asta, mai ales la ce ganduri are el..
Da.. pai vreau sa vad continuarea asa ca pune-te repede pe tastat. kiss
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Sam 24 Mar 2012, 01:17

Scuza ma ca nu am mai dat pe la ficul tau...
Dar inca imi place, dar totusi as vrea mai multe Sasuke P.o.V...
Si inca ceva esti geniala!Hmm ti-ai schimbat numele...dubios nume....
Dar nu numele face ficul, ficul face numele sau nu in fine..vreau sa dai next repede.
Fac spume!JUR dau in boala copilor :)))
In fine...
Pa, pa!

SI nu uita ce vreau!

NEXT, NEXT, NEXT!!!!!!!!!11
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Vin 13 Apr 2012, 22:48

Capitolul 17.

Pov. Sasuke:

Dupa terminarea vacantei:

Mergeam pe strazile pustii, incercand sa gasesc un raspuns concret la intrebarile ce ma secatuiesc, nu numai psihic, ci si fizic. In ultima vreme am slabit putin, si nu mai sunt acelasi baiat plin de viata cum eram inainte sa fi plecat in acea vacant, cu Sakura…Tot ce mi se intampla e din vina ei, ma distruge complet, ma face sa disper. De ce? Ei bine, saraca fata nici nu is da seama cate a facut aparand in viata mea, si pana la urma ajungand sa imi patrunda in inima, facandu-ma sa innebunesc.

Fata asta a reusit, cu brio, sa ma distruga prin acel sentiment oribil, ce te face sa suferi mai mult decat sa fi fericit. A reusit…pana la urma. Nici una pana la ea nu m-a facut sa simnt ce simteam cand o strangeam in brate, cand ii gustam aroma buzelor fierbinti si parfumul ei seducator ce ma innebunea. Abia acum, dupa atata timp, imi dau seama ca inevitabilul s-a produs, eu m-am indragostit fara voia mea, fara ca nici macar sa fi stiut. As face orice ca sa dau timpul innapoi, sa nu o fi cunoscut pe rozalie, acum fiind nevoit sa iau decizia vietii mele, ce imi poate afecta viitorul.

Poate vi se pare stupid, dar am un orgoliu ce ar fi in stare sa calce pe cadaver ca sa arate cat de puternic este. Asta voi face! Voi pune capat dezamagirilor doar intr-o fractiune de secunda, fapt care nu credeam ca se va intampla prea curand. Deschid usa incet si fug la etaj, trantindu-ma pe scaunul de la biroul meu. Respir adanc si iau dintr-un dulap o foaie si un pix. Incep sa imi astern gandurile pe foaie, fara sa ma opresc. Pasta pixului forma cuvinte frumos scrise, ce urmau sa distruga un intreg viitor. In cateva minute am terminat. Nu aveam nevoie de cuvinte mari, nici de scrieri deosebite, ci doar de cateva cuvinte incarcate de acel sentiment… tristete.

Inghit in sec si ma ridic de la birou, parasind din nou casa. Drumurile de odinioare incarcate de culoarea fericirii acum imi pareau goale, lipsite de viata. Asa si eu…Nu mai aveam nici o fericire, nici un gand, ,. Poate doar unul! Sa nu se fi ajuns aici…Sa ma aflu in aceasta postura in care trebuie sa dau verdictul final. Ajuns in fata unei cuti postale, a unei case frumos amenajate, strecor inauntru biletelul, cu o mica ezitare. Faptul era consumat, am facuto. Dar a fost necesar, inevitabil. Ma retrag incet, incet, inercand sa uit toate acele moment frumoase care imi trezeau amintiririle. Asta a fost…A sosit momentul de incheiere a povestii ce pana acum consider ca a fost una foarte frumoasa.

Pov. Sakura:

Stateam intinsa pe pat, privind tinta catre telefonul mobil uitat pe noptiera. Ma simteam ingrozitor de rau. Din senin mi s-a facut rau mai devreme. Noroc ca era pe langa mine Hinata, care m-a prins inainte sa cad si m-a ajutat sa merg pana aici. Asteptam un apel de la el…Sasuke al meu ce se pare ca m-a uitat. Ma ridic usurel din pat, indreptandu-ma catre intrare. Vroiam sa ma plimb putin prin curte, mai ales ca mi s-a parut ca am vazut pe cineva strecurand o hartie in cutia postal. Sa ma duc sa o iau.

Ma indrept incet, cu pasi marunti si calculati catre posta. O privesc lung si strecor mana inauntru scotand un biletel alb. Ma uit in stanga si in dreapta incercand sa vad persoana care l-a lasat dar se pare ca déjà a plecat. Ma uit lung la foaia alba si o deschid incet. Acel parfum seducator ma invaluie treptat. Cum sa nu recunosc acea persoana care a scris biletul? Inceo sa citesc rand pe rand cuvintele, cu o mica ezitare. Dupa ce termin de citit, strang hartiuta cu putere la piept. Lacrimile sarate imi curgeau dealungul fetei mele palide. Nu pot sa cred. Nu a avut curajul sa mi-o spuna in fata.

Acum ma simnt si mai rau de cat inainte. Simnt cum lumea imi fuge de sub picioare, cum tot ce aveam mi-a scapat printer degete. De ce a facut asta? Ce moti a avut? Nu ma iubea? Nu i-am oferit ce a vrut? O groaza de intrebari zburdau prin mintea mea, insa fara raspuns. Ochii mei lipsiti de stralucire priveau catre cer cerand cuiva sa ii ajute, sa ma elibereze din catusele dragostei. Sa uit…Incet, incet, cad pe jos fara puteri, incepand sa respire din ce in ce mai greu. Nu pot sa cred ca mi s-a intamplat mie asta…Cand am crezut ca ma iubeste cel mai mult…
-------------------------------------

Pai cam asta a fost capitolul 17. Pret pentru next~~Minim 3 comm-uri, minim!
Sus In jos
ToxyCandy
Genin
Genin
ToxyCandy

Localizare Localizare : Candy Town
Nr. mesaje Nr. mesaje : 134
Puncte : 192
Reputatie Reputatie : 36
Hobby-uri Hobby-uri : drawing/music/pc/dansuri/bascket/ eat & sleep <333
Stare de spirit Stare de spirit : Good :3

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Vin 13 Apr 2012, 23:17

Deci, prima data vreau sa spun ca am citit tot ficul , mi se pare extraordinar!
In al-2-lea rand: WOW, iti iubesc ideea, este superba!
Chiar imi pare rau ca nu am postat si la celelalte capitole [ offline 5 luni dupa forum x3 ]
Sincer, mor dupa ideea ta. Pur si simplu , o ador!
Ma macina gand-ul: "Oare Sasuke chiar nu a iubit-o pe Sakura?" , "Oare se va gandi la ea?" , "Oare Sakura va pati ceva?" , "Vor fi impreuna" , etc..etc.. T.T Reauo >w<
De ce trebuia sa scri tu un fic atat de frumos? >.< (just kidding)
Btw, sper sapostezi curand si sa ma anunti , te rog :D
Spor la scris si multe idei
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
4Ever... - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Sam 14 Apr 2012, 12:05

Buna a hug
Multumesc de anunt! kiss
Ce s-a intamplat cu ei doi?
De ce s-a despartit Sasuke de ea? Ca simte ce simte?
Nu e un motiv bun..
Si sa nu-mi spui ca Sakura e bolnava ingrijorat
Astept capitolul urmator.
Spor la scris in love
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19Sam 21 Apr 2012, 12:38

wow. ficul tau chiar ma atins la inima.
nu pot sa cred ca sasuke i-a facut asta sakurei. adik i-a facut exact ce i-a facut noah verisoarei sale.
baiatul asta nu gandeste. dar stai de ce ma intreb asta cand deja stiu raspunsul.
doamne dak nar mai exista orgoliul in lume totul ar fi perfect.
abia astept nextul si vezi. cu acest comm faci 3 deci sa dai pm cand pui next ok?
happy2
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 4Ever...   4Ever... - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

4Ever...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-