|
|
Autor | Mesaj |
---|
Muffin Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mioveni Nr. mesaje : 491 Puncte : 528 Reputatie : 16
| Subiect: Re: Muffin's art Mier 18 Ian 2012, 23:06 | |
| Uff nu am mai trecut pe aici, scoala ^^ Ma bucur foarte mult ca v-a placut si ultimul desen desi e foarte vechi Am adus un nou desen, sper sa va placa nu e prea reusit dar mna - Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sper sa va placa!
Ultima editare efectuata de catre Muffin in Sam 09 Mar 2013, 01:28, editata de 1 ori |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Muffin's art Joi 19 Ian 2012, 06:24 | |
| Desenul este facut foarte bine si chiar seamana mult cu un mar real. Mie imi place foarte mult, mi ales ca te-ai folosit de culori pentru a reda asimetria cojii de mar si acea parte mai luminoasa de pe el. Chiar te pricepi la asa ceva, felicitari! |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Muffin's art Joi 19 Ian 2012, 17:19 | |
| deci ceva trebuie sa urmezi un curs de pictura, grafica ceva....adica desenele tale sunt superbe stii cum sa te joci cu umbrele si penumbrele, stii cum sa faci ochii si parul expresive, pana si mainile am vazut ca iti ies bine....ce as vrea sa pot desena si eu asa, dar ma resemnez la cariera mea de tatuator....oricum felicitari ai un talent de se vede de la o posta tineo tot asa |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Muffin's art Joi 19 Ian 2012, 20:57 | |
| Buna, Desenele tale sunt pur si simplu, geniale. Nu ma pricep deloc la desen, talentul meu e 0, deci nu prea pot spune multe. Nu stiu mai nimic despre desene dar pot spune ca ale tale sunt superbe. Marul ala, arata de parca ar fi o fotografie ceva mai modificata. Ti-a iesit extraordinar. Daca era sa desenez eu, iesea un cerc turtit, desenat cu creionul rosu, de colo pana colo. Pare foarte real, sincere felicitari. Mi-ar placea sa am macar un gram din talentul tau. Spor la desenat in continuare!^^
|
|
| |
Muffin Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mioveni Nr. mesaje : 491 Puncte : 528 Reputatie : 16
| Subiect: Re: Muffin's art Joi 19 Ian 2012, 21:21 | |
| Multumesc fetelor, ma bucur mult ca va plac ^^ Nu sunt chiar talentata, se poate si mai bine de atat. O sa vin cat pot de repede cu desene noi, acum sunt ocupata putin cu olimpiada la bio, chit ca nu am vrut sa merg ^^ |
|
| |
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Muffin's art Vin 20 Ian 2012, 10:06 | |
| Sunt superbe ai foarte mult talent profita de el incearca sa evoluezi nu numai animatie incearca si alceva dinafara acestei arii cum ar fi: persoane, peisaje, obiecte... de ex acel mar este superb Mult succes in continuare si sa mai pui |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Muffin's art Sam 21 Ian 2012, 20:05 | |
| Noo [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Hai mai repede , eu astept Cum a spus Crin incearca si altceva sa vedem cu iti ies |
|
| |
Muffin Genin
| Subiect: Re: Muffin's art Joi 02 Feb 2012, 22:11 | |
| merci Crin alb si Lore am revenit cu un desen, sper sa va placa ^^ - Spoiler:
Konan [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] !
Ultima editare efectuata de catre Muffin in Sam 09 Mar 2013, 01:30, editata de 1 ori |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Muffin's art Joi 02 Feb 2012, 22:38 | |
| Konan ai? Ne place, ne place ne place place place Foarte frumos ai un talent aiii Vreau si eu :)) |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Muffin Genin
| Subiect: Re: Muffin's art Vin 03 Feb 2012, 09:17 | |
| pff ce stie choco ^^ oO, de cand eram micuta aveam rabdare sa migalesc. ma bucur ca va place ! o sa revin cat pot de repede |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Muffin's art Vin 03 Feb 2012, 19:19 | |
| Scuuumpa!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ai mai adus un desen si tot ce pot sa zic este ca il ador! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Doamne cat de bine ti-a iesit! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Muffin Genin
| Subiect: Re: Muffin's art Joi 08 Mar 2012, 08:48 | |
| Ca o toanta ce sunt am gresit threadul =)) Fereasca bai sunt culmea, am pus desenul in threadul cu creatii PS Bun, deci am sa il postez si aici, la locul potrivit :)) - Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sper sa va placa ^^
Ultima editare efectuata de catre Muffin in Sam 09 Mar 2013, 01:32, editata de 1 ori |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Muffin's art Joi 08 Mar 2012, 11:50 | |
| OMG! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Pain, ah? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Vai de mine ce-mi place cum ti-a iesit. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Very sexy... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Muffin's art Sam 10 Mar 2012, 21:29 | |
| OMG !!! Shimbeeee ^.^ nu am cuvinte sa-ti spun cat de mult imi plac desenele tale. Sunt absolut superbe. Le colorezi bine, umbrele sunt la locul lor, sunt bine conturate, nu am ce sa spun. Esti un talent :* Iar marul ala .. ah, vroiam sa-l mananc =]] e superb, chiar zici ca-i real. M-as uita la marul ala npon-stop, savurandu-l din priviri =]] mi-ai facut o pofta nebuna x_x In fine, o sa-mi cumpar un kg de mere =]]
Cum ziceam, desenele tale sunt extraordinare, iti trebuie multa rabdare pentru a le colora, pentru a pune umbrele si toate cele, iar tu ai o rabdare iesita din comun. Te felicit, pentru ca mi-ai furat inima, si m-ai facut sa vreau mere =]] |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |
| |
Loren Guardian Ninja
| Subiect: Re: Muffin's art Mar 13 Mar 2012, 22:32 | |
| Deci noo Am tercut abea acum T.T Sorry, Deci imi plac la nebunie sunt minunate Chiar te pricepi la desenat Vad ca ai inceput sa colorezi ceea ce apreciez Sa mai pui ca te mananc de nu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Myiu Phantomhive Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Baia Mare acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15 Nr. mesaje : 122 Puncte : 154 Reputatie : 5 Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul... Stare de spirit : Forever alone xD
| Subiect: Re: Muffin's art Vin 06 Apr 2012, 01:53 | |
| Sunt super marfa, ultra mega tari :x Imi place ca faci umbrele foarte bine si la locul potrivit [la asta nu ma prea descurc eu :">] Ai un talent nu il irosi :x
|
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Muffin's art Vin 06 Apr 2012, 11:36 | |
| [b][i]WoW draga mea! Te descurci foarte bine! Ce zic? Esti super talentata! Ai niste desene superbe! Astept mai multe si PUP dolshe |
|
| |
evenso Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : In my world. Nr. mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Muffin's art Joi 05 Iul 2012, 11:29 | |
| Bună. Foarte frumoase desenele ! Te descurci de minune şi sper că aşa vei face mereu. Succes în arta pictatului (sau a desenatului). Pa, pa. |
|
| |
K Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Konoha acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 108 Puncte : 129 Reputatie : 3 Hobby-uri : Fotbal Stare de spirit : Fericit
| Subiect: Re: Muffin's art Joi 05 Iul 2012, 13:42 | |
| |
|
| |
Majkela † Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X Nr. mesaje : 515 Puncte : 543 Reputatie : 12 Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me? Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muffin's art | |
| |
|
| |
|