Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Muffin's art - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Muffin's art - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Muffin's art

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
▬Krux .
Chūnin
Chūnin
▬Krux .

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : K.T. + F.S.K.D.
acebook acebook : Just hi5
Nr. mesaje Nr. mesaje : 641
Puncte : 840
Reputatie Reputatie : 132
Hobby-uri Hobby-uri : PIREU .
Stare de spirit Stare de spirit : Huh..

Muffin's art - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Lun 17 Dec 2012, 13:16

Tine minte Muff's , lumea asteapta ! Vrem sa iti vedem talentul in love ;;)
Sus In jos
Muffin
Genin
Genin
Muffin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Mioveni
Nr. mesaje Nr. mesaje : 491
Puncte : 528
Reputatie Reputatie : 16

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Sam 22 Dec 2012, 19:02

Mulțumesc frumos pentru comentarii și critici. Mă bucur dacă vă încântă cât de puțin desenele mele.
Am adus 2 desene.
Buze.
Prima variantă de buze. Au ieșit oribil. Sper să mă perfecționez, că de nu, îmi amputez brațele
Spoiler:
A doua variantă de buze+nas, că tot m-a provocat cineva.
Desenul ăsta nu e finalizat. Așa a rămas cred că de vreo 2-3 săptămâni. Hașurile nu prea mă încântă, am apăsat prea tare pe creion încă de la început, așa că am continuat în felul ăla. Probabil o să revin cu el mai târziu, pe lângă un alt desen nou. După ce că mă nemulțumesc ele așa în varianta reală, poza le strică și mai rău, le spălăcește grav.
Spoiler:
Am venit destul de greu cu desenele (școala -_-) pe lângă faptul că sunt exagerat de puturoasă.
Sper să vă placă! ^^
Sus In jos
▬Krux .
Chūnin
Chūnin
▬Krux .

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Dum 23 Dec 2012, 09:35

Hey Muff's ! a hug

Serios , esti prea dura cu tine , desenele sunt minunate . in love Poate ca tie t-i se par oribile , dar noi astia care nu putem face nici macar o mana ....iti iubim desenele .

Asa ca keep going Muff's !!!

Bye Bye ! :)->
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Dum 23 Dec 2012, 09:36

Azi am inceput sa ma uit la toate desenele pe care le-ai postat aici si au fost foarte frumoase.Mai ales ochiul acela care inca il mai tin minte ;).Ti-au iesit foarte frumoase si astept sa mai postezi!:*
P.S. Esti prea dura cu tine iar desenele ti-au iesit superi deci sunt extraordinare!Bafta in continuare cu desenatul :))
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Muffin's art - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Dum 23 Dec 2012, 10:50

Deci, văd că nu m-ai anunţat că ai postat, bine că mai umblu pe la categorii, de fapt îmi fac veacul pe aici. * laughs *
     Să ştii că nu sunt atât de rele şi oribile desnele tale, nu te subestima, ai talent şi progresi, asta-i cu totul altceva. Dacă nu aveai talent înţelegeam să spui astfel de cuvinte. Să ştii că desenezi foarte frumos şi buzele, primele, îmi plac la nebunie, sunt finuţe şi.. offf sunt chiar frumoase, nu am ce comenta.
     Legat de al doilea desen, da ai dat haşurile prea puternice, dar e bine că ai continuat să faci desenul la fel pentru că altfel ieşea oribil, pe bună dreptate.
     Eu nu pot să-mi dau seama cum de îţi ies desenele colorate atât de bine, eu dacă dau cu o pată de culoare distrug tot desenul. -.-"
     Aştept să văd ce mai postezi, să mă anunţi, te rog.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Muffin
Genin
Genin
Muffin

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Dum 23 Dec 2012, 11:10

can\'t see !!! Mi-e cam rușine să anunț prin pm, dar promit că o să vă trimit un pm scurt. Bine cine dorește.
Mulțu' Kilari, mereu treci pe aici a hug
Merci, Sayuri a hug
Enya a hug . Da și mie îmi plac primele buze din mai multe motive. Par mai cărnoase și au o culoare mai naturală. Al doilea desen nu e finalizat. Când voi avea timp îl voi termina, să văd ce fac cu buzele. Momentan am de terminat o mascotă de iarnă, mai exact a 5a variantă a ei pentru revista unui site ^^. Sper să revin rapid cu alt desen. (Măcar acum când sunt în vacanță)
Mulțumesc pentru păreri a hug
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Mier 26 Dec 2012, 19:42

Foarte tare.... imi plac la nebunie. Tot timpul am avut o problema in a desena buzele, dar pot spune ca tu le-ai desenat foarte, dar foarte bine. Asa ca te astept cu alte desene happy2
Sus In jos
Madeline.Lestrange
Genin
Genin
Madeline.Lestrange

Sex : feminin Varsta : 31
Localizare Localizare : Baia Mare
Nr. mesaje Nr. mesaje : 218
Puncte : 247
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Desen, Lectura.

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Sam 29 Dec 2012, 23:48

frumoase desene...
bravo!
umdre si lumini .. tot tacamul... bravo;)
Sus In jos
Cece :)
Genin
Genin
Cece :)

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=)
acebook acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 210
Puncte : 269
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P
Stare de spirit Stare de spirit : I'm ok friends!

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Dum 30 Dec 2012, 10:12

Cand am vazut desenele am ramas what?lol! what?lol! huh? Prea frumos desenezi!!!!Buzele tiau iesit minunat!!Nu au iesit urate!!
Sus In jos
Muffin
Genin
Genin
Muffin

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Lun 31 Dec 2012, 17:02

Mulțumesc tuturor pentru comentariile frumoase.
Eu am uitat că aici nu am postat multe din desenele mele mai vechi, drept pentru care mai aduc încă 3 desene.
Menționez încă o dată că sunt destul de vechi în comparație cu ochiul, buzele. Aici nu le-am postat în ordine cronologică (foarte rău am făcut)
Multe din desenele mele sunt făcute la cerere.

Flori de cireș (la cerere)
Spoiler:
Spoiler:
O pereche de ochișori de fată anime foaaarte vechi făcuți pentru ficul cuiva postat în revistă. Pe atunci încă mergeam pe semirealistic.
Spoiler:
Tot pentru un articol al revistei o Yoruichi.
Spoiler:
(Și da, are mari probleme cu fundul can\'t see !!! )

Sper să vă placă! a hug

Ultima editare efectuata de catre Muffin in Sam 16 Mar 2013, 20:37, editata de 2 ori
Sus In jos
▬Krux .
Chūnin
Chūnin
▬Krux .

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Mar 01 Ian 2013, 10:18

Hey Muff's ! a hug
Multumesc de anunt , nu cred ca as fi vazut altfel can\'t see !!!
Desenele , ca de obicei , sunt geniale , mai ales ochii care m-au dat pe spate . Sunt prea tari in love

Continua tot asa !!!!

Bye Bye ! :)->
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Mar 01 Ian 2013, 13:52

Ce ma bucur ca ai mai postat si alte desene. Sunt superbe toate, cel mai mutl imi place desenul cu ochii si da cam asa e nu preaa ti-a iesit fundul fetii dar sunt sigura ca o sa te perfectionezi ;;) . Abia astept sa aduci si alte creatii happy2
p.s: daca nu e cu deranj ai putea sa ma anunti si pe mine cand mai postezi alte desne
Sus In jos
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Mier 02 Ian 2013, 21:39

Hei!
Da, deci, da-mi in cap. Nu pot sa cred ca abia acum ti-am descoperit topicul. nervi!
Oricum, nu cred ca mai e nevoie sa-ti mai zic si eu ca esti super talentata, o sti deja. Si mai sti ca desenele tale sunt geniale, asa ca nu ma mai chinui sa-ti spun. Dar ceea ce nu cred ca sti, este faptul ca-ti ador desenele.
Daca as avea macar jumate din talentul tau...
Oricum, abia astept sa mai aduci! ^^
Spor la desenat. kisskiss

Dey was here.
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Vin 04 Ian 2013, 22:18

Îmi pare așa rău draga mea că nu am mai trecut pe aici, dar nu am fost nici pe forum puppy eyes
Ai evoluat incredibil de mult! Cel mai mult mi-a plăcut al doilea ochi, vai, deci ți-a ieșit atât de real! Felicitări, eu n-aș putea să desenez niciodată nici măcar un sfert din cât poți tu. Chiar dacă spui că ești o începătoare, mie nu mi se pare. Nu te mai subestima pentru că nu ai de ce, abia aștept următoarele desene, pupici kiss .
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Muffin's art - Pagina 4 J5fdba
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Dum 13 Ian 2013, 15:54

Scuze că vin acum, eu crezusem că ţi-am lăsat com. Sper că nu te-am supărat.
Foarte frumoase desenele, mai ales ultimul îmi place la nebunie. Tu cumva le copiez, adică ai în faţă imaginea şi încerci să o desenezi tu sau sunt din mintea ta ? Dacă sunt din mintea ta, respectele mele, eu încă învăţ să desenez din cap, adică aşa, încerc şi îmi iese câteodată, dar timpul nu mă ajută şi am lăsat desenatul baltă pentru o vreme. Sper să mă reapuc curând.
Revenind la tine şi desenele tale, ai talent şi chiar dacă desenele sunt mai vechi sunt foarte frumos conturate şi colorate. a hug

Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
♪.Ravens. ♪
Academy Student
Academy Student
♪.Ravens. ♪

Localizare Localizare : Russia. Moscova.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2
Puncte : 4
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Enervez lumea.
Stare de spirit Stare de spirit : Normala.

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 23:01

Muffulee *hug*
Am stat sa-ti revad desenele, pentru a ramane din nou placut surprinsa. Stiam ca ai talent si il poti imbunatati, exersand. Desenele tale sunt impecabile, cel putin dupa parerea mea. Am mai vazut pe ici-colo doua-trei ce mai aveau nevoie de mici retusuri - ma refer la a face fundu mai bombat *blush* sau a hasura mai mult intr-o anume parte, chestiuni marunte -.
In mare parte insa au acel ceva ce-mi plac. Umbrele le-am iubit dintotdeauna la tine, felul in care le faci si faptul ca le pui acolo unde este nevoie. Modul in care colorezi, din nou mi-a facut o impresie buna. Despre schita nu mai spun. Imi plac ochisorii, buzele, animatiile, chibi si in special cele ce dau spre real.
Esti talentata dar stii asta. Exerseaza, exerseaza, exerseaza si vei avea rezultate din ce in ce mai bune.

Chi te iubeste! <3
Sus In jos
https://sasu.forumgratuit.ro/forum
▬Krux .
Chūnin
Chūnin
▬Krux .

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Mar 2013, 08:42

Sunt cu ochii pe tine si pe desenele tale Muff's , nu uita ! waiting a hug
Sus In jos
Muffin
Genin
Genin
Muffin

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Noi 2013, 14:19

Încep prin a-mi cere scuze că am lipsit 11 luni?! M-am uitat cu stupoare la data ultimului meu post... Am promis că voi posta desenele vechi de multă vreme, le-am cam aruncat aiurea prin topic, noi printre cele vechi și vechi printre cele noi, nu se poate observa o diferență de evoluție fix din cauza asta, poate când voi avea timp mai mult voi edita posturile și voi menționa anul în care le-am făcut pentru că nu obișnuiam până acum 1 lună să îmi notez pe spate sau oriunde ca idee data. 
Mulțumesc Aida (Krux) că treci de fiecare dată prin topicul meu și mereu mă binedispui și mă încurajezi.a hug Una din persoanele care a încercat prin comentarii să îmi redea dorința de a desena, atunci când  am avut câteva nesatisfaceri personale. Am avut o perioadă destul de ciudată, am luat o jumătate de an pauză de la desen, iar alte câteva destul de anemice, în mare parte desene la cerere pentru anumite scopuri. Altă perioadă destul de aiurea a fost începutul acestui an școlar, însă am avut ceva alegeri de făcut destul de importante în legătură cu viitoarea carieră/meserie, luați-o cum vreți. A trebuit să mă decid de acum pentru că ambele preferințe, atât medicina (care am realizat că am început s-o văd ca pe o obligație și nu o plăcere), dar și arhitectura au nevoie de pregătire suplimentară. Și uite așa că am ales să mă axez pe ceva destul de drăguț, dar și greuț. Până acum am luat 4 ședințe. Vă voi arăta pe parcurs dacă vă interesează ce minuni fac pentru arhitectură. Momentan nu sunt destul de spontană, încă am tendința să migălesc și nu de fiecare dată trebuie. Până acum nu am mai luat nici un fel de curs de desen, însă acum e nevoie pentru facultate, chiar dacă nu are foarte multe în comun cu desenul plastic, tot mai învăț unele smecherii de care nu știam.
Mulțumesc de asemenea Simon Says, Deyutza, Elly (Stai liniștită. Apreciez că deși inactivă cum spui tu, atunci când ai intrat pe forum ți-ai făcut timp și pentru topicul meu), Yin Satansdóttir (Merci mult pentru comentariile detaliate cu critici și aprecieri, pentru că eu asta aștept. Și ca răspuns pentru întrebarea ta, da, de obicei sunt creațiile mele, mai puțin cele foarte foarte vechi pe care le-am făcut după modele până am prins curaj să îmi bag eu nasul.)
Nu în ultimul rând îi mulțumesc și Ioanei (Ravens) pe care o știu de o căruță de vreme de pe un alt forum și care așa cum a spus îmi știe multe alte desene pe care aici nu am apucat să postez aici. Apropo bestie, îți cam faci de cap cu fostul meu set sângeros!
Acum o să postez câteva din vechile desene, sper că de data asta mă voi ține de promisiune și voi ajunge la zi. Mă voi abține din a posta desene relativ noi.
(Îmi cer scuze dacă se întâmplă să repostez vreunul din desene, chiar dacă m-am uitat peste topic, poate nu am văzut).
Deci, câteva din vechile desene:
-zodii pe tematica Kuroshitsuji pentru revista altui forum (2012):

Balanță:

Berbec:

Capricorn:

Fecioară:

Gemeni:

Leu:

Pești:

Rac:

Săgetător:

Scorpion:

Taur:

Vărsător:

-și un L. făcut la cerere(2012):

L:

Sper să vă placă!
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Muffin's art - Pagina 4 Asss10Muffin's art - Pagina 4 J5fdba

acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Noi 2013, 18:34

Buna iubita. Ma mirat foarte mult labsenta ta, eu fiind una din persoanele care urmarea acest topic.
Zodiile tale sunt foarte cute, in special berbecul, nu neaparat pentru ca eu sunt zodia berbec. 
Ultimul desen este asa de khdgkEFW. imi vine sa il violez nu alta rolling on the floor 
Astept noi desene si nu uita sa ma anunti si pe mine. Pupici si spor la desenat.
Sus In jos
▬Krux .
Chūnin
Chūnin
▬Krux .

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Mar 03 Dec 2013, 22:42

Doamneeee, mi-a fost dor de tine Muff's a hug  

Multumesc pentru anunt si pentru cuvintele frumoase  rusinos

Desenele sunt geniale, parca usor ireale :)) Ma bucur mult ca ai revenit :>

Keep up the good work !

Salve! :)->
Sus In jos
Rin Okumura
Academy Student
Academy Student
Rin Okumura

Sex : masculin Varsta : 25
Localizare Localizare : Timisoara
acebook acebook : boyka vlad
Nr. mesaje Nr. mesaje : 34
Puncte : 46
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Boxul, BeatBox, Parkour
Stare de spirit Stare de spirit : Foarte Buna

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19Sam 28 Dec 2013, 19:43

Sunt foarte frumoase tine-o tot asa!
Sus In jos
http://google.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Muffin's art   Muffin's art - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Muffin's art

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Arta vizuală. Imagini modificate și create-