| Chronicle of an infinite love. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Chronicle of an infinite love. Vin 27 Ian 2012, 18:32 | |
| frumos ca de fiecare data dar totusi ... Sakura cum de nu-si da seama de ceea ce se intampla?! conteaza ca mi-a placut mult capitolul asa sunt sefii de obicei ... nervosi Sasuke Sasuke ... s-a speriat delicventul sunt foarte curioasa sa aflu ce ii va spune Sasuke te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Chronicle of an infinite love. Vin 27 Ian 2012, 19:51 | |
| Sunt tot mai curioasa. Sakura a ramas tot aiurita si habar nu are ce se intampla in jurul ei, Sasuke ca Sasuke, ca de obicei face pe omul nemotivat. Astia doi is ca sarea si piperul. Ba fug unul de altul, ba se inteleg. Super tare aest capitol Sa vedem ce se va mai intampla. |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Chronicle of an infinite love. Joi 16 Feb 2012, 23:40 | |
| Of..Ce rea sunt si eu..Cum de nu am comentat pana acum la acest fic?...Chiar nu imi vine sa cred cum poate exista un astfel de fic supra extra frumos! O , astept pe Kirara sa vina cu next si va PWP
|
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Chronicle of an infinite love. Sam 10 Mar 2012, 10:37 | |
| Buna Bubu, de ce nu mi-ai spus de ficul asta? (D) Vezi ca ma supar.. Aoleu, politisti, Sasuke proxenet .. criminalul. II fura inima Sakurei, vezi ca o face? Hotul! Astept next-ul Kirara si sper sa-l aduci cat poti de repede. |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| |
| |
SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Chronicle of an infinite love. Sam 14 Iul 2012, 20:32 | |
| Ce??? spunea ce? Ii spune ca e infractorul de mult cautat? Si daca e asa cam ce i-ar spune : " Buna, stii...eu te cunosc pe tine. Tu esti politista care se va ocupa de cazul meu nu? Apropo...eu sunt infractorul care-l cauti... Ce mancam azi?" :-j nu cred... dar dabea astept sa vad:X vreau si eu un PM cand pui nnext-ul te roooog[-o< . Eu te-am pupat si ast next-ul:X:-h |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Chronicle of an infinite love. Vin 03 Aug 2012, 21:24 | |
| |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Chronicle of an infinite love. Lun 20 Aug 2012, 17:57 | |
| Fan Fic inchis pentru inactivitate.
Autaorea nu a mai postat din 27 Ianurie ! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Chronicle of an infinite love. | |
| |
|
| |
| Chronicle of an infinite love. | |
|