Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: The Only Exception Vin 27 Ian 2012, 11:34 | |
| Buna, Eu chiar vroiam sa-ti sugerez sa-l transformi in fic si tu, vrei sa-l inchizi? Nu, nu si nu! Cum a zis ci Choco, sunt persoane care citesc si nu lasa comentariu. Eu de exemplu nu stiu ce as putea sa-ti spun. Cand vad un afa "fic" frumos, ca al tau, nu am ce comenta. Nu gasesc cuvinte ca sa-ti spun cat de mult imi place, si de multe ori nu prea las comm. Descrii minunat si ai niste idei fantastice. Nu te lasa descurajata de comentariile "putine". Cei ce urmaresc acest topic o fac pentru ca iti iubesc creatia asa ca, de dragul lor, continua! Anunta-ma si pe mine cand aduci next! Spor la scris si la idei!^^ |
| | | ☆SnikerS☆ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lasă. . . Nr. mesaje : 164 Puncte : 215 Reputatie : 32 Hobby-uri : multe
| Subiect: Re: The Only Exception Vin 27 Ian 2012, 16:07 | |
| Este foarte tare one-shotul tau,l'am citit cu mare drag astept continuarea si sa sti ca ador descrierea ta!pup:X |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: The Only Exception Vin 27 Ian 2012, 18:21 | |
| |
| | | Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: The Only Exception Vin 27 Ian 2012, 18:29 | |
| Hey, Lolly!
De ce nu mi-ai spus ca ai inceput un One Shots?
Oricum este bestial. Chiar ai talent scumpa mea. Nu cred ca as fi putut vorbi mai serios...Te anunt!...
Apropo, sa nu te mai aud ca vrei sa renunti....
Vreau sa-ti zic ca ti-a iesit foarte minunat...splendid...mirific....etc.
De la prietena ta Crissy.....Te pup dulce!
P.S. Iaua in serios...Chiar nu grumeam
|
| | | ♥Finetti♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare Nr. mesaje : 377 Puncte : 423 Reputatie : 18 Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc. Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...
| Subiect: Re: The Only Exception Vin 27 Ian 2012, 19:09 | |
| Hei dulceata! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Aterizare de ultim moment... Pentru ca n-am comentat pana acum o sa fie un fel de compunere ce fac aici=)) Asa deci:)) Pai in primul rand te felicit din toata inima pentru descrierea incredibil de fascinanta, ai un stil... care atrage, ai talent, un imens talent ce ar fi pacat sa se piarda deci te rog continua. Nu stiu cum sa iti explic, atragi in transa... fiecare cuvant este folosit cu perspicacitate, ai ceva aparte, eu sincer nu mi-am deslipit capul de ecran pana n-am terminat de citit. Te rog nu mai baga suspans ca nu mai pot lesin pe aici E... e CINE? Revin, actiunea se impleteste foarte frumos, miraculos chiar, cu descrierea, pot sa spun ca e inuman ceea ce faci. Ai acea oralitate... cand am citit acest fic simteam cum cineva povesteste, nu era intr-un mod mecanic de exemplu: M-am dus, am facut nu mai stiu ce. Nu, tu ai adaugat atatea cuvinte incredibile care ma trimiteau in pielea personajului. Toate acele sentimente nostalgice, emotiile fata de Danut, daca sunt acum depinde cum continui. Acest one-shot... e demential, are atatea stari sufletesti, personajele sunt atat de bine conturate, nu stiu, esti un talent unic. Am spus exact ce am simtit cand am citit si in plus eu n-am vazut unde au disparut greselile... Greselute cutu-cutu, unde ati disparut=))? Esti un monstrulet in ale descrierii un mostrulet ce ne tine prizonier in arta sa, nu dezamagi oamenii, ai un fic perfect, esti o scriitoare incredibila este pacat si in plus nu te-as lasa sa renunti niciodata, daca renunti te bantui:))asa ca te rog lasa-ma sa mor linistita. Astept nextu cu nerabdare si sa ma anunti dulceata
Finetti te iubeste [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Faberry Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 82 Puncte : 91 Reputatie : 2
| Subiect: Re: The Only Exception Vin 27 Ian 2012, 19:45 | |
| Off, imi pare tare rau ca am intarziat atat de mult. Chiar l-am citit mai devreme, doar ca nu am avut timp sa comentez. Mie una ideea imi place foarte mult, si titlul mi se pare interesand de asemenea. Scri foarte frumos, iar acest One-Shot e stralucit
Astept cu nerabdare next! Zbye!
|
| | | Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 28 Ian 2012, 09:30 | |
| Vai, vai, sa imi fie rusine ca nu am observat acest One-Shot. Chiar imi pare foarte rau. Eh, totusi acum am venit. Si inainte sa comentez capitolele vreau sa iti spun ca ma bucura nu nu il mai inchizi.Asa, acum sa vedem.. Imi plac foarte, foarte mult capitolele tale. Mie una mi se pare foarte originala ideea.Imi pare foarte rau pentru Karla, ce nemernic. (D)Insa ma bucur ca l-a gasit pe Danut, cred. :)Si de ce ne-ai lasat in suspans?! Vrei sa innebunesc?Oricum, acum ca ai mai primit mai multe comentarii, sper sa pui urmatorul capitol repede.Si.. Sa nu uiti sa ma anunti, da?Buh Bye! |
| | | Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 28 Ian 2012, 11:10 | |
| Hei scumpa mea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .Mamă , deci cât mă bucur că nu închizi acest One Shot [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . Chiar îmi place mult mai [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . Să aduci nextuleţul repede ma cherry [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] . Să mă anunţi când îl pui [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] .Pisicuţă^^ |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 28 Ian 2012, 11:22 | |
| Hey, Carlli. :x
Ce ma bucur ca nu-l inchizi. :x N-am cuvinte. ;x
Da sa stii ca n-am uitat de next. Pune-te pe tastat si adu-l repejeor. :3
Ceau. |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 28 Ian 2012, 20:33 | |
| Buna dragilor ! Va multumesc pentru sustinerea voastra si pentru comm`urile voastre. Mi`ati dat incredere in mine si de aceea, acest ultim capitol va este dedicat voua. Sper sa va placa si va multumesc ca m`iati citit creatia ! Va spun de pe acum ca nu e cine stie ce si ca nu e formidabil.
Lectura placuta ! The Only Exception Capitolul 4- He was my saviour
-Tu ?
Toţi se uitau la noi ca la nişte fantome. Nu se poate să fie el ! Dar, totuşi, el e. Stă chiar acolo, fix în faţa mea şi se holbează la mine. Tatăl lui Norby se uită ba la mine, ba la el şi tot aşa. -Voi..vă cunoaşteţi ? zice bătrânul şi amândoi dăm din cap că da. Acesta continuă: E perfect ! Haide, haide, nu sta în picioare. Aşează-te la masă ! spune tatăl lui Norby, în timp ce-i făcea semne să se aşeze. -Nu e nevoie să vă deranjaţi, domnule Almaşi. Nu stau. Am trecut doar să vă urez un An Nou fericit şi văd că am avut parte de o surpriză...plăcută, aş putea zice, spuse băiatul, după care îmi arunca o privire, gentilă să spunem. Domnul Almaşi, tatăl lui Norby plecă şi ne lăsă singuri, spunând să ne distrăm. Siguur ! După ce mi-a frânt inima şi m-a lăsat de izbelişte în lumea asta rea şi periculoasă, îi face plăcere să mă vadă ? -Mincinosule...., spun, după care mă ridic de pe canapea şi încep să urlu: Nu eşti decât un mincinos ! Acesta nu schiţează nimic, în timp ce ceilalţi erau uimiţi de comportarea mea. Nu-i învinovăţesc. Cum ar fi ca la o sărbătoare să vină la tine un musafir neaşteptat, iar unul dintre prietenii tăi să-l facă mincinos în faţa tuturor fără motiv ? Nu ar fi prea normal, nu ? Dar eu am un motiv. Şi încă unul foarte solid. Şi dacă crede că scapă de mine pentru că suntem înconjuraţi de oameni, se înşeală. Îl voi face de ruşine, exact aşa cum a făcut el cu mine. -Nu înţeleg la ce te referi domnişoară, zise acesta, extrem de calm. -Ooo te rog ! Nu mă lua cu pretextelea astea cum că nu m-ai cunoaşte. Nu cred că ai uitat ce mi-ai făcut, nu-i aşa, Alex ? M-ai folosit, m-ai prostit şi, exact ca pe o cârpă, când n-ai mai avut nevoie de mine, m-ai aruncat. Mi-ai distrus viaţa ! Nu am mai putut dormii, mânca, vorbii...iubii, spun eu şi las privirea în jos. Eşti o ji***ie, asta eşti ! continui eu, urlând din toate puterile, în timp ce lacrimile amare îşi făceau apariţia pe chipul meu. Noroc că am aplicat un machiaj rezistent la apă, altfel, aş fi arătat ca şi Cruella Di Vill. Mă uit la brunet, pentru că şi Alex e brunet, care începea să devină din ce în ce mai nervos. Bun. Un zâmbet micuţ îşi făcu apariţia pe chipul meu. -Nu ai nici un drept să...dar acesta nu apucă să vorbească, deoarece palma mea firavă făcu contact cu faţa lui, lăsând o urmă roşie în acel loc. Nu ştiu ce m-a apucat, dar am simţit nevoia să o fac. Mă simt mai...liberă, mai descărcată acum de toată energia negativă. Dar am putut vedea cum ochii negrii ai lui Alex nu transmiteau nimic. -Deci, dacă ţi-aş propune să fim iar împreună ? Dacă ţi-aş zice că mi-a fost dor de tine ? zise acesta şi începu să-mi mângâie faţa. Nu ! Iar mă minte. Nu voi mai cădea în plasă a doua oară. Îi dau mâna la o parte, zicându-i că sunt îndrăgostită de altcineva, iar el nu mai face parte din viaţa mea. Privirea acestuia nu mai era una calma, ci una plină de ură şi disptreţuire. -Te-ai îndrăgostit de cineva, ha ? Şi ia zi, care dintre ei e ? se întoarse la băieţi. Şi nu încerca să spui că nici unul, pentru că eu văd, Karla. Văd că-ţi place de unul dintre ei, dar problema mea este că nu ştiu care dintre ei este. Îi spun că nu e treaba lui şi să mă lase în pace. Atunci, aud vocea brunetului meu, Dănuţ, care-mi sărise în apărere: -N-ai auzit-o ? Las-o în pace ! Alex se uita mirat şi totodată surprins către brunetul ce i se afla în faţă. Acesta îl întrebase cine se crede ca să-i dea lui ordine, în timp ce tonul vocii lui creştea înfiorător de mult. Mă uitam la Dănuţ. Era calm şi parcă nimic nu-l speria, spre deosebire de mine. Cum poate fi aşa de calm. Aceasta îi spune lui Alex să plece şi să ne lese să mâncăm liniştiţi. -Bun. Dacă plec eu, pleacă şi ea, zice al doilea brunet, după care mă ia de braţ şi începe să meargă spre ieşire cu mine. În timp ce eu mă împotriveam, desigur, şi îi spun să-mi dea drumul, din spate vine Dănuţ care se pune în faţa lui Alex, creînd parcă o barieră. -Ea nu pleacă nicăieri. Singurul care se cară de aici eşti tu, zice salvatorul meu. Brunetul nu spuse nimic, ci doar îmi dădu drumul la braţ, încordându-şi pumnii. Poate vă întrebaţi de ce nu am plecat de acolo ? De ce nu am fugit până unde mă ţineau picioarele ? Ştiam ce avea să se întâmple între cei doi şi vroiam să pun cu orice preţ punct acestui conflict. Alex ridică pumnul şi vru să-l lovească pe Dănuţ. Şi aşa fusese, lovise pe cineva, dar nu pe el...
................................................................
Aaaa !! Mă ridic în fund(scuza-ţi expresia), respiraţia-mi fiind accelerată. Mă uit împrejur, dar nu văd decât alb. Unde sunt ? Ce e locul ăsta ? De ce e aşa de mult alb ? Prea multe întrebări şi nimeni care să-mi dea măcar un răspuns. Mă ridic în vârful oaselor şi încep să păşesc, încet. La primul pas, tresar puţin, deoarece podeaua era rece, dar, după câţiva paşi, încep să mă obişnuiesc. Mă plimb dintr-un colţ întraltul, căutând o cale de ieşire, dar fără succes, din nefericire. Oftez şi mă pun în poziţia Lotus, singura care mă linişteşte. Totuşi, observ că sunt îmbrăcată cu un halat alb, marginile având culoarea albastră. Asta chiar e ciudat. Aaahh !! Îmi pun mâinile în cap şi încep să urlu: -Unde n***a sunt ?? Îmi pot auzi ecoul, acesta dispărând de pe o secundă pe alta. Grozav. Nici un răspuns. Nu trebuiau să vină până acum nişte îngeraşi să-mi spună că mă aflu la prăpastia dintre cele două lumi şi blah blah blah ? Aşa apar în filme. Mă ridic ca fulgerul şi alerg spre o parte a încăperii, bătând cu pumnii şi cu picioarele. Dintr-o dată, în faţa mea apare un mâner auriu, rotund. Hihi ! Apuc mânerul şi-l întorc, fapt care a produs deschidere unei uşi. Ştiam eu că există şi că nu voi sta pentru totdeauna aici. Încep să păşesc încrezătoare, dar nu apuc să ating nimic, deoarece mă trezesc că zbor. Doamne, la Tine nu e criză ? Chiar aşa de mulţi bani ai pentru o coroană de pus la mine la mormânt ?
.............................
Încerc să-mi deschid ochii, dar parcă sunt lipiţi cu Picătura. În cele din urmă, reuşesc să fac acest lucru, dar totul este în ceaţă. Încerc să-mi mişc căteva degete, dar nu pot. Ce Doamne Iartă-mă am ? Nici ochii, nici degetele ? Îmi îndrept atenţia, vederea revenindu-mi la normal, şi observ că sunt ţinută de mână. Dănuţ. Zâmbesc gingaş şi îl mângâi pe părul lui negru ca cea mai adâncă gaură a Universului. Acesta tresare şi se uită la mine, de parcă m-ar fi văzut dezbrăcată. Nu cred că n-ar fi vrut lucrul ăsta, dar...mai încolo. Mă uit şi eu la el şi îngân un „Hey !” cu un micuţ zâmbet pe buze. -Te-ai trezit ! zice acesta, după care vine spre mine şi mă îmbrăţişează strâns, el căzând peste mine, în pat. Băiatul ăsta e incredibil. A stat aici, lângă mine până m-am trezit ? Nu, cred că doar acum a venit şi a fost o întâmplare. Ne despărţim din îmbrăţişare, uitându-ne unul la altul. Mă pierdeam în ochii lui de safir. Îi spun că mă bucur să-l văd şi acesta îmi spune că trebuie să-mi mărturisească ceva. Stă două minute fără să spună nimic, după care zice că mai bine îmi arată. Nu apuc să spun nimic, deoarece acesta îşi presează buzele peste ale mele, el încă aflându-se deasupra mea. Nu..nu-mi vine să cred că mă sărută ! E..sigur nu e un vis ? Pentru că, dacă e, sigur nu vreau să mă trezesc prea curând. Buzele lui sunt atât de dulci, parcă cineva a presărat înainte o linguriţă de zahăr vanilat peste ele. Şi sentimentul ăsta din mine. Acum ştiu ce e. Îl iubesc. De fiecare dată când nu eram cu el, inima-mi plângea. Prin acest sărut, simt că sunt împlinită. Dar, acest minunat sărut nu durează mult, deoarece brunetul încheie acest moment magic cu încă un mic sărut, dar de data aceasta pe frunte. -Karla, e ceva ce vroiam să-ţi spun de cănd ne-am întâlnit. Eu..., dar nu apucă să zică nimic, pentru că, tocmai atunci, o asistentă intră în salon, începând să urle.
..:: După 5 ani ::..
-Haide-ţi doamnă ! Ştiu că puteţi ! Mai tare ! Hu hu hu hu, respira-ţi ! asta îmi zicea asistenta care, după părerea mea, era o enervantă. -Da’ ia mai lasă-mă doamnă în pace ! Vi tu să naşti în locul meu ?? urlu eu, în timp ce picături de sudoare curgeau încet de pe fruntea mea. Asistenta se uită urât la mine, cerându-şi scuze. Doctorul îmi spune că sunt la capăt şi mai e încă puţin. Cum adică sunt la capăt şi mai e puţin ? Doctorii ăştia din România... După 5 ore de stat în camera de naşteri, însfârşit, rodul iubirii dintre mine şi brunet, îşi făcu apariţia. Era superb, dar mă simţeam epuizată. Noroc că era Dănuţ lângă mine care-mi strânsese mâna pe tot parcursul efortului. După ce l-au curăţat, doctorii mi l-au dat în braţe. Am putut vedea că era şaten, iar cănd îşi deschise ochii, am observat că-i are albastrii, exact ca tatăl lui. L-am sărutat pe micuţ pe frunte şi i-am zis că mama e aici. Dănuţ ne sărută pe amândoi, zicând: -Mă bucur că am doi îngeri alături de mine !
The End Sper ca v`a placut ! Astept pareri si commentarii !
Lolly^^ |
| | | Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 28 Ian 2012, 20:34 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Pisicuţă ♥ in Sam 28 Ian 2012, 21:49, editata de 1 ori |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 28 Ian 2012, 20:50 | |
| |
| | | Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| | | | ♥Finetti♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare Nr. mesaje : 377 Puncte : 423 Reputatie : 18 Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc. Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 28 Ian 2012, 21:09 | |
| Hei pufosenie! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu cred! Naste:O Doamne a fost cel mai impecabil final pe care l-am citit in viata mea. Deci ma asteptam, pot sa spun ca era de asteptat de la o artista ca tine sa ne ofere un asemenea sfarsit. Mai are rost sa vorbesc despre descriere? Da! Mai are! Doamne scumpo esti geniala, ai fost atat de detaliata, de optimista intr-un sens atotstiutor. Nu pot sa-mi revin din soc. Ai ambalat in acest capitol ura cu iubirea, melancolia cu tristetea. Uimitor si fascinant dea-dreptul. Pai monstruletul meu, astept si alte creatii marca Lolly cat mai curand. M-ai impresionat si marcat in acelasi timp, mi-ai demonstrat ca viata, si distrusa are savoarea ei. Are un ritm alert sau lent, depinde cum o iei. Este pur si simplu naucitor sa ma afund in arta ta. E atat de reala, de nociva pentru inima mea, ca un drog ce te devoreaza. N-am cuvinte sa te laud scumpo si iti spun ca ma despart cu greu de one-shot-ul acesta. E o lectie de viata ce ai scris tu aici. Multumesc din suflet ca ti-ai facut timp sa ne-o predai si ca m-ai anuntat. Finetti te iubeste [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 28 Ian 2012, 21:25 | |
| Hei, hei! Cat imi doream sa il muti la fic dar nu.. :( Am vazut acolo "The End" . :-< Scumpo, esti o scriitoare innascuta! Descri asa bine sentimentele alea de parca eu eram personajul ^^ Mai astept One Shot-uri si fic-uri spectaculoase de la tine, da? <3. Superb final! |
| | | ☆SnikerS☆ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lasă. . . Nr. mesaje : 164 Puncte : 215 Reputatie : 32 Hobby-uri : multe
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 28 Ian 2012, 22:03 | |
| |
| | | ♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: The Only Exception Dum 29 Ian 2012, 01:49 | |
| |
| | | Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| | | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Faberry Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 82 Puncte : 91 Reputatie : 2
| Subiect: Re: The Only Exception Dum 29 Ian 2012, 18:08 | |
| Cat de frumos! Finalul a fost atat de...of, chiar m-ai facut sa plang. Si asta e un lucru extraordinar Iti multumesc pentru ca m-ai anuntat One Shot-ul a fost superb, te felicit! Zbye
|
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| | | | Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: The Only Exception Lun 20 Feb 2012, 03:45 | |
| Wow nu imi vine sa cred ca nu l-am vazut deci e super, dar s-a terminat Uite ca dau apa la soareci Sper sa ai si alte creati , dar sa fie la fel de buneeee You got have a hug of me! |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 13 Oct 2012, 22:24 | |
| buna , buna
sunt foarte fericita ca am trecut pe aici deoarece afost foarte emotionant si foarte placut... nu mai am cuvinte de lauda pe care le pot exprima deoarece doua spun totul : este extraordinar! sper sa mai faci astfel de creatii pentru ca eu , una le ador... Crisulinuu te pupaceste |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The Only Exception | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|