| Intrebari fara raspunsuri ... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
alyona Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 147 Puncte : 185 Reputatie : 17 Stare de spirit : Happy....cred
| Subiect: Intrebari....inteligente Mar 01 Iun 2010, 15:32 | |
| 1.. O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos? 2..Ce se afla intre Soare si Pamant? 3..Un american care traieste in Florida poate fi inmormantat la New York ? Va astept si pe voi cu cateva intrebari. Spor la....raspuns |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Mar 01 Iun 2010, 15:46 | |
| - Citat :
- 1.. O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos?
2..Ce se afla intre Soare si Pamant? 3..Un american care traieste in Florida poate fi inmormantat la New York ? Raspunsurile mele1. Se coboara cu ajutorul ghearelor sau deloc. 2. Un imens gol. 3. Poate fi inmormantat. Nu vad de ce nu ar putea fi inmormantat. |
|
| |
alyona Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 147 Puncte : 185 Reputatie : 17 Stare de spirit : Happy....cred
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Mar 01 Iun 2010, 16:50 | |
| - JustMe a scris:
-
- Citat :
- 1.. O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos?
2..Ce se afla intre Soare si Pamant? 3..Un american care traieste in Florida poate fi inmormantat la New York ? Raspunsurile mele 1. Se coboara cu ajutorul ghearelor sau deloc.
2. Un imens gol.
3. Poate fi inmormantat. Nu vad de ce nu ar putea fi inmormantat. Astept si alte raspunsuri... Tot ce iti pot spune e ca alea nu sunt raspunsurile corecte |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Joi 03 Iun 2010, 14:31 | |
| ..Well, iata raspunsurile mele. 1. O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos? Alba 2.Ce se afla intre Soare si Pamant? Cuvantul "si" 3.Un american care traieste in Florida poate fi inmormantat la New York ? Nu,pentru ca traieste! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Joi 03 Iun 2010, 15:45 | |
| foarte amuzant!mia placut |
|
| |
ailed962 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ziua onomastica 9/septembrie Nr. mesaje : 217 Puncte : 239 Reputatie : 17 Hobby-uri : multe am Stare de spirit : ....dezamagita......
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Lun 23 Aug 2010, 14:00 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Mar 01 Feb 2011, 22:46 | |
| 1.. O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos? 2..Ce se afla intre Soare si Pamant? 3..Un american care traieste in Florida poate fi inmormantat la New York ?
1.Hmm,daca e un caine jos nu vine,se poate arunca de acolo sau se poate da jos cu ghearele ei. 2.Aaa...looolllzzz....planete 3.Daca in timpul vietii lui s-a mutat la New York,sau daca acolo a hotarat familia lui sa-l inmormanteze. |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Mier 02 Feb 2011, 00:30 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] foarte interesante intrebarile...la prima vedere par foarte simple 1. alba 2. si 3. nu am si eu doua intrebari: 1.este ilegal in America, ca un barbat sa se insoare cu sora vaduvei lui ? 2. Stefan cel Mare statea pe o piatra si langa el era o fantana. Il cade sabia in fantana. Cum o scoate ? |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Sam 12 Feb 2011, 21:20 | |
| Amuzant . Sa va zic si raspunsirile mele 1 . Punem un caine in copac 2. Luna 3 . Daca ai lui isi permit...poate Si acum intrebarile lui Dey : 1.Cred ca este , nu stiu , cand ma duk in America o sa te anunt 2. Cheama pe cineva sa se arunce in fantana sa i-o scoata |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Lun 14 Feb 2011, 18:11 | |
| Pentru intrebarile tale, Deyutza: 1. Pai nu cred ca e ilegal. De ce ar fi? 2. Scoate sabia uda [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Lun 14 Feb 2011, 21:12 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] bune raspunsurile....acum sa va zic raspunsurile la intrebarile mele : 1. nu este pt. ca el este deja mort (cititi cu atentie si o sa va prindeti ) 2. uda [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Intrebari fara raspunsuri ... Vin 03 Feb 2012, 16:44 | |
| 1). Cine a fost primul care s-a uitat la o vaca si a spus: ""Cred ca am sa mulg chestiile alea care atarna si am sa beau orice tasneste din ele"" ? 2). Cine a fost primul care a zis: ""Vezi gaina aia? Am sa halesc urmatorul lucru care iese din fundul ei!"" 3). De ce este lumina in frigider si in congelator nu? 4). De ce ginecologistul paraseste camera cand incepi sa te dezbraci, avand in vedere ca mai tarziu oricum se uita acolo... ? 5). Super Glue: de ce nu se lipeste in interiorul tubului in care este vandut? 6). De ce daca apesi butonul liftului de mai multe ori nu vine mai repede? 7). Ati sesizat ca daca sufli in moaca unui caine se enerveaza pe tine in schimb daca il iei la o plimbare cu masina scoate capul pe geam si nu se supara? 8). Daca electricitatea vine de la electroni, atunci moralitatea de ce nu vine de la moroni? 9). Daca uleiul de floarea soarelui e facut din floarea soarelui, cel de porumb din porumb, cel vegetal din vegetale atunci baby oil din ce este facut? 10). De ce pestera nu are nici un peste? 11). De ce morcovul e mai portocaliu decat o portocala? 12). Daca azi sunt 0 grade iar maine v-a fi de 2 ori mai frig, cate grade v-or fi maine? 13). Taxiul iti da banii inapoi daca merge cu spatele? 14). De ce cuvantul "prescurtare" este asa de lung? 15). De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49? 16). Un sofer care lucreaza pe utilaje de dezapezire cum ajunge dimineata la servici? 17). Cu ce viteza se deplaseaza intunericul? 18). Daca o fiinta este vie atunci de ce nu face struguri? 19). Daca de la inot se slabeste atunci unde gresesc balenele? 20). Daca apa minerala a stat sute de ani sub pamant, de ce are termen de valabilitate? 21). Cainele si pisica de mare se alearga la fel ca rudele lor de pe uscat? 22). Daca un cuvant e scris gresit intr-un dictionar, cum iti dai seama? 23). Din moment ce exista o fata intunecata a Lunii, cum stim ca nu exista o fata intunecata a Soarelui? |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Vin 03 Feb 2012, 16:56 | |
| Jeez , dar ce bune is intrebarilee De unde le iei :)) ? la 13 ) Taxiul iti da banii inapoi daca merge cu spatele ? E clar Nu :)) Eventual mai mult , ca asa`s romanii (D) !! Clar , intrebarile sunt prea bune , cine poate sa raspunda la toate ii dau 10 lei =))
Foarte mijtoo ^^ ! |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Vin 03 Feb 2012, 17:23 | |
| Miahiiii! =))))))))))))))))))))))) MA omori omule! =)))))) Deci jur ca m-am intrebat si eu aceste lucruri de o gramada de ori. =)))))))))))))))) Mdeah.. N-am gasit raspuns. Oricum sunt geniale. =)))))))))))))))))))))))))))))))) Nici nu stiu care sunt preferatele mele, toate sunt bestiale. =))))))))) |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Vin 03 Feb 2012, 17:33 | |
| Deci am ramas fara cuvinte. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dar cred ca asta era si scopul. (D) Cel putin la unele am ras, insa unele sunt chiare incurcate rau. :)) Soo, poate intr-o zi se va gasi raspuns la ele, insa pana atunci suntem inculti si cu asta basta. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] =))))))choco^^ |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Vin 03 Feb 2012, 17:57 | |
| eu cred ca primele 2 dar apoi la prima intrebare am facut o analogie cu mamicile si domnisoarele ... |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Vin 03 Feb 2012, 19:14 | |
| E asta m`a pus pe ganduri :-?
4). De ce ginecologistul paraseste camera cand incepi sa te dezbraci, avand in vedere ca mai tarziu oricum se uita acolo... ?
Sunt foarte bune intrebarile :-? Filozofice pot zice : ]]]]]]]]]]] Dar cine a fost, oul sau gaina? >.< Acum pe bune : ]]]] |
|
| |
☆SnikerS☆ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lasă. . . Nr. mesaje : 164 Puncte : 215 Reputatie : 32 Hobby-uri : multe
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Vin 03 Feb 2012, 20:10 | |
| 1). Cine a fost primul care s-a uitat la o vaca si a spus: ""Cred ca am sa mulg chestiile alea care atarna si am sa beau orice tasneste din ele"" ? Americanul? 2). Cine a fost primul care a zis: ""Vezi gaina aia? Am sa halesc urmatorul lucru care iese din fundul ei!"" Tot americanul? 3). De ce este lumina in frigider si in congelator nu? Ca sa nu se topeasca gheata? 4). De ce ginecologistul paraseste camera cand incepi sa te dezbraci, avand in vedere ca mai tarziu oricum se uita acolo... ? Ca sa nu para prea nesimtit? 5). Super Glue: de ce nu se lipeste in interiorul tubului in care este vandut? Fiindca inauntrul tubului sunt anumite grade? 6). De ce daca apesi butonul liftului de mai multe ori nu vine mai repede? Pentru ca se blocheaza? 7). Ati sesizat ca daca sufli in moaca unui caine se enerveaza pe tine in schimb daca il iei la o plimbare cu masina scoate capul pe geam si nu se supara? da=)))))) 8). Daca electricitatea vine de la electroni, atunci moralitatea de ce nu vine de la moroni? =))))))) 9). Daca uleiul de floarea soarelui e facut din floarea soarelui, cel de porumb din porumb, cel vegetal din vegetale atunci baby oil din ce este facut? =))) 10). De ce pestera nu are nici un peste? =)))))) 11). De ce morcovul e mai portocaliu decat o portocala? =))) 12). Daca azi sunt 0 grade iar maine v-a fi de 2 ori mai frig, cate grade v-or fi maine? -4? 13). Taxiul iti da banii inapoi daca merge cu spatele? nu=)))) 14). De ce cuvantul "prescurtare" este asa de lung? =))))))) 15). De ce nu castiga ghicitoarele la 6 din 49? =))))))) 16). Un sofer care lucreaza pe utilaje de dezapezire cum ajunge dimineata la servici? cu macaraua? 17). Cu ce viteza se deplaseaza intunericul? =))))))))) depinde de oameni 18). Daca o fiinta este vie atunci de ce nu face struguri? =))))))))))00 19). Daca de la inot se slabeste atunci unde gresesc balenele? haahaa=))))))0 20). Daca apa minerala a stat sute de ani sub pamant, de ce are termen de valabilitate? =)))))))00 21). Cainele si pisica de mare se alearga la fel ca rudele lor de pe uscat? nu stim=))) 22). Daca un cuvant e scris gresit intr-un dictionar, cum iti dai seama? =)))))) 23). Din moment ce exista o fata intunecata a Lunii, cum stim ca nu exista o fata intunecata a Soarelui?
Exista oare in mijlocul soarelui? |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Vin 03 Feb 2012, 23:14 | |
| Mno, acum pe bune .. De unde le scoti? Tu gasesti ce-i mai frumos. mai hazliu si mai complicat :)) Foarte frumoase, n-am ce spune. La una nu stiu sa raspund corect. :)) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Sam 04 Feb 2012, 04:46 | |
| pe internet ... |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Sam 04 Feb 2012, 09:50 | |
| 12 si 22 imi plac cel mai mult. =)))
Daca azi sunt 0 grade iar maine va fi de 2 ori mai frig, cate grade vor fi maine? Daca un cuvant e scris gresit intr-un dictionar, cum iti dai seama?
Mnoo, serios =))). Nu cred ca vom afla vreodata raspunsurile :)).
|
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Sam 04 Feb 2012, 22:25 | |
| Mi-a placut faza cu taxiul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]... Stii... acum multi ani am avut un test la istorie, colegul din fata mi-a suflat cuvantul pe care trebuia sa-l scriu si in loc sa scriu pestera, am scris, omul preistoric a locuit intr-un pesti!!! M-am dus la profesor si i-am spus ca am gresit cuvantul si daca trece cu vedearea ce am scris ( in pauza aflasem de cuvantul ,,pestera") [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Intrebari care va macina.. :)) Mar 14 Feb 2012, 18:18 | |
| Bun, bun. Deci fiecare avem cate o intrebare, pe care nu avem curajul s-o punem nimanui si singuri nu ii putem gasi un raspuns. :))
De exemplu eu:
Telenovele sau Tenelovele ?
Aolooo! =)) Serios oameni buni care e varianta corecta? >.> |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... | |
| |
|
| |
| Intrebari fara raspunsuri ... | |
|