| Intrebari fara raspunsuri ... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Mar 14 Feb 2012, 18:36 | |
| =)))))))) Mersi Choco. :x Deci.. =)))) Mooor. :)) Ce m-as face fara tine?! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Mar 14 Feb 2012, 18:38 | |
| Pai, nu tenelovele sau ceva de genul. Corect este telenovele Nu am intrebari deocamdata. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Mar 14 Feb 2012, 19:45 | |
| A' la-mangle les ciordele's lovele cum e corect? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Mar 14 Feb 2012, 20:42 | |
| Stiu ca ciordele inseamna a fura=))))) hai sa ciordim, stii? Eiii, omu asta e incredibil=)) |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Mier 15 Feb 2012, 14:50 | |
| Mihai esti fenomenal. Ce limba e aia? :)) |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Mier 15 Feb 2012, 16:23 | |
| mihai esti ceva....de speriat:))) mai in ceata de atat ne puteai baga |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Vin 17 Feb 2012, 14:19 | |
| Deci cum am putut eu sa nu trec pe aici =))))
Cica unde gresesc balenele =))) saracelee
Chiar ca sunt intrebari fara raspunsuri dar probabil daca stai ceva timp sa le analizezi gasesti si un raspuns, nu chiar coerent dar na=)))
Oricum sunt foarte tari =))
Mno ce om esti (D) =)) m-a bufnit rasul de la prima intrebare=))) |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... Sam 17 Mar 2012, 23:38 | |
| Mai am si eu vreo 3: copeti sau coperte? chibrite sau chibrituri? mediteraneene sau meditarenene? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari fara raspunsuri ... | |
| |
|
| |
| Intrebari fara raspunsuri ... | |
|