Acum voi scrie ceva ce am visat. Sper sa va placa!
Cap. I
Sakura Pov.
Noaptea se apropie la tabara ninja pentru absolventi ninja. Stau in patul destul de comod gandindu-ma la ceva. Nu pot spune la ce. Off. nu ma pot abtine. Ma gandesc la Sasuke. Eu inca il mai iubesc, dar... A venit ora somnului. Nu pot sa dorm acum. Nu stiu de ce, ma rujez cu un rosu care se ia foarte usor. Apoi ma uit la dulap. Deodata, aud un "Sss...". Un... SARPE!! Urasc serpii! De sub dulap apare o cobra. Se ridica la inaltimea mea. Încep sa plang si sa strig dupa ajutor. Nimeni nu ma aude. Presupun. In fata mea apare un corp de barbat destul de cunoscut. Acesta omoara cobra cu un kunai si vine el spre mine. Mana lui, este defapt peste umarul meu. Dar, din greseala, cred, ma sarutat. Sarutul a fost ca un " Calmeaza-te, te rog...". Cand deschid ochii nu mai era nimeni acolo. Ma intorc cu spatele si vad inca o cobra moarta. Este prea mult pentru mine. Ma bag la culcare. Peste noua ore, la ora noua dimineata, ma trezesc cu un mare soc. Cele doua cobre inca erau moarte pe podea. Iau niste manusi si arunc cobrele pe geam. Nu numai pentru ca duhnesc. Dar si pentru ca nu suport serpii. Ies pe hol imbracata intr-un tricou alb, pantaloni scurti roz, si niste tenesi. Parul mi-l las liber pe spate. Mi-am sters rujul de aseara. Pe hol ii vad pe Naruto si pe Rock Lee. Acestia imi spun:
- Buna Sakura! Vrem sa revezi pe cineva! Acestia se indeparteaza unul de altul lasandu-l la iveala pe...pe...Sasuke!! Are o urma de ruj langa buze. Exact culoarea rujului de seara trecuta.... Incep pur si simplu sa plang. Fug spre camera mea lasand siroaie de lacrimi cristaline pe podea.
Sasuke Pov.
Ii aud pe baieti spunand:
- Sa mergem! Dar eu ii opresc imediat:
- Stati! Este problema mea. Ma duc eu.
Amandoi accepta obtiunea de a merge eu. O urmaresc pe Sakura pana in camera ei. "Dau buzna,, inauntru si merg la ea. Ma asez langa Sakura si o rog sa se uite la mine. Aceasta asa facu. O mangai usor pe obrazul ei ud de lacrimi cristaline. In timp ce o mangaiam, aceasta imi spune printre suspine:
- T-tu ai f-fost c-cel de as-sear-ra?
- Pai, da... Spun eu rusinat. Apoi continui. Si sarutul a fost... Dar nu am terminat fiindca a continuat ea:
- Ca un c-calm-meazat-te?
Ii spun ca da, rusinat.
Daca este scurt imi pare foarte rau!
ca ati citit!