Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: True Love Dum 16 Sept 2012, 13:14 | |
| Un final neasteptat si destul de brusc. Cu celelalte cupluri ce se va intampla? Parca personajele principale la inceput erau Gaara si Michio! Haiiiiideeee.....nu ne lasa asa, macar un capitol doua ca nu iti pica mana! |
|
Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: True Love Lun 17 Sept 2012, 07:06 | |
| Sorry!...Am ramas fara inspiratie aici, si in plus nu prea am av niki com... Alex, hai p la StarStruck... inceputu nui prea original dar ai sa vezo k asta kiar o sa te ia prin surprindere:))... vam pupat ciau |
|
Adelina^.^ Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Orasul viselor sarcastice Nr. mesaje : 14 Puncte : 14 Reputatie : 0 Hobby-uri : sa desenez si sa pictez Stare de spirit : moarta de plictisita
| Subiect: Re: True Love Vin 16 Noi 2012, 22:33 | |
| un fic super tare |
|
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: True Love Sam 29 Dec 2012, 14:35 | |
| Super!!Foarte frumos!!Nextt!!
|
|