-Capitolul 4-
Sakura se incuie in camera si incerca sa isi adune gandurile .Vampir?Se poate acest lucru ?Daca da,atunci cine a transformat-o?Geamul se deschise si in fata ei se afla acum Sasuke.Avea o fata atat de mohorata.
El s-a apropiat de mine si m-a strans in brate.Imi zicea ca ii pare foarte rau,ca nu a stiut,ca a fost o greseala.
Adica..el este cel care m-a transformat?
Nu pot sa cred.El este vampir?Deci asta era marele lui secret.De asta parea mereu indiferent cand ii spuneam ca il iubesc.Acum inteleg totul.
Dar eu nu vreau sa fiu o ucigatoare de oameni,care suge fiecare picatura de sange.Nu voi fii o criminala si totusi trebuie sa ma hranesc.
Sasuke incepu sa imi explice ce s-a intamplat defapt,cum m-am transformat eu.Imi venea sa ii dau bataita pentru ce mi-a facut dar pentru ca il iubeam la extrem nu am zis nici un cuvant,tacerea fiind cel mai bun raspuns posibil.
Viata mea s-a schimbat intr-o simpla zi care incepuse ca toate celelalte.
Stiam cateva lucruri din cartile despre vampiri sau eventual chiar filmele dar totusi l-am rugat pe Sasuke sa imi explice mai bine.
Din conversatie am aflat ca odata transformat vei ramane la actuala varsta pe veci.Adica eu am sa raman la 13 ani pentru totdeauna???Nu,nu este posibil!Mai ieri ma gandeam ce frumos va fii cand voi fi intr-o casa a mea,propria mea locuinta,in care sa stau alaturi de copii mei si de persoana iubita care defapt era Sasuke.Sa imbatranesc alaturi de cei care fac parte din viata mea.Sa simt sentimentele oricat ar fi ele de dureroase.Sa..sa fiu eu,o persoana normala.
Acum eu va trebui sa ucid ca sa traiesc si nu m-as simti bine sa fac asta.Singurile parti bune sunt ca am viteza mazima si pot constrange persoanele sa uite anumite lucruri.
Intr-un fel e interesant,dar doar pentru o zi,doua nu pentru totdeauna.
As spera ca acesta sa fie doar un vis dar totul e atat de real..
-Sasuke!Ma dor dintii.
Acestea au fost singurele cuvinte care i le-am adresat lui Sasuke.Vai saracul,se simtea atat de vinovat.Mi-a spus ca de acum incolo nu voi mai avea ocazia sa ma vad in oglinda si nici sa mananc chestii fabricate de muritori caci nu am sa ma satur de la ele.
Sasuke a inceput sa ma imbratiseze strans spunandu-mi ca el trebuie sa plece.Tocmai vroia sa iese pe geam dar si-a amintit ca uita-se ceva.Imi dadu in inel cu o piatra albastra stralucitoare spunandu-mi ca trebuie sa il port mereu ziua caci vampirii nu rezista la soare.
-Aaa,si inca ceva Sakura!Stiu ca te-am dezamagit si ca ti-am distrus viata,practic acum tu esti moarta dar macar acum stiu ca o voi avea pe veci langa mine pe cea care o iubesc cel mai mult pe lume.
Si zicand acestea disparu ca vantul.
Intr-un fel eram fericita ca ma iubeste si am vrut sa ma culc.Insa am realizat dupa cateva minute ca vampirii nu au nevoie de somn.M-am ridicat din pat si am auzit un zgomot puternic.Era stomacul meu.E ciudat ca inca imi mai functioneaza corpul caci eu nu mai sunt vie.
Oricum,tot ce stiu este ca mor de foame.Stai asa,sunt moarta,cum sa mai mor de foame?Uff!Totul este atat de diferit acum.Am iesit din apartament tot pe geam pe unde a plecat Sasuke.Si SURPRIZA,se pare ca pot si sa zbor.
Nu credeam ca am sa fac asta vreodata dar e timpul pentru vanatoarea de sange uman....................................
Next la cat mai multe comuri :x