Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Nikylutza Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva in lume Nr. mesaje : 57 Puncte : 71 Reputatie : 0 Hobby-uri : Muzica , muzica , muzica Stare de spirit : Pusa pe prostii , plina de prostii , indragostita pana peste cap , ignorata de persoana iubita pana peste cap
| Subiect: Full moon Sam 31 Mar 2012, 19:10 | |
| Capitolul : 1 - Inceputul Sakura pov : Ma plimb din nou singura . De cate ori o sa mai fac asta ? ,, Probabil de multe ori , daca doar asa iti limpezesti mintea " Spune subconstientul meu atat de nesuferit . Stii chiar nu am nevoie de sfaturile tale ! ,, Ha ha defapt chiar ai nevoie ! " spune ea cu o voce malefica . De cand esti asa de rea ? ,, Eu rauta ? Sunt asa pentru ca tu mai creat asa . Chiar in acest moment tu teai luat la cearta cu tine , insultandute singura ! " O chiar ai dreptate ea sa vedem acum esti o fetiscana inocenta , da? ,, Da sa traiti ! " Hehe din cate vedeti sunt destul de certareata . Mereu am fost asa . De vina sunt parintii mei , obijnuiam sa ma cert mereu cu ei , clasica poveste : - Esti o Haruno ! Vei conduce afacerea mea ! - De parca o sa fiu o femeie de finante ! Nici in visele tale ! - Da ? Si cum ai sa-ti traiesti viata ? - Voi fi stilista ! Este pasiunea mea si nu am de gand s-o las deoparte doar din cauza fitelor tale ! - Draga ascultati tatal ! Stie ce e mai bine pentru tine ! - Nu nu e deloc adevarat . In acel moment ma trezesc cu o palma de toata frumusetea . Capul meu se intoarce 90 de grade spre vest . Locul unde palma mamei mele a facut contact cu fata se inroseste , lasand o urma de mana pe fata mea alba . Uimita ma intorc cu o viteza uimitoare si ii arunc mamei mele o privire mortala care daca ar putea ucide probabil mama mea ar fi fost pe pamant moarta . Ea nu ma lovit niciodata m-am obijnuit ca tata sa ma loveasca dar mama ? Nu niciodata nu am crezut ca asa ceva era posibil . - De ce ai facut asta ? Iar lacrimi fierbinti si sarate se repezesc din ochi , pe obrazul meu , pana ajung pe haine , cu o viteza atat de mare deparca ar fi la curse , iar cel ce ajunge primul castiga premiul de a fi primul care imi uda camasa din bumbac Guess Jeans . - Ca sa te invati minte ! nu te certa cu noi , nu esti nimic fara noi ! Asta credea ea ? Bine , e clar locul meu nu e acolo ! Urc scarile in viteza fara sa le mai arunc nici o privire intru in camera mea decorata cu gust , roz , cu mobila alba , si cu o gramada de postere pe pereti , ma reped la sertarul de la masa si scot de acolo o pusculita sau cum ii zic eu ,, pusca cu comori " imi iau geanta de pe pat , pun pusculita inautru , apoi ma apuc sa-mi caut telefonul . Dupa aproximativ 5 minute il gasesc dupa pat . Era un Samsung Galaxi Young . Il arunc si pe el in geanta mea din material textil si piele Fendi care a costat 7.720 lei . Chiar in acel moment aud un clincet la usa . Ma indrept cu pasi marunti spre ea pregatinduma de razboi . Dar ce sa vezi , usa era inchisa ! Nu , nu pot sa cred asa ceva parintii mei saunt in stare sa ma tina captiva doar pentru proprile afaceri ? Ce sunt eu ? O jucarie ? Daa sigur , de parca o sa ma las asa de usor ! Ma duc in debara , in propria mea debara si scormonesc dupa valiza . Am gasit-o . Este destul de mica . Asta nu era o problema deoarece datorita unei carti de style , pe care parintii mei o considera o pierdere de timp , stiu cum sa fac sa-mi incapa tot dulapul intr-un singur bagaj . Ei bine nu chiar , deoarece dulapul meu este mai mare ca si camera mea iar camera mea are 60 m patrati , iar camera sau , dulapul cum ii zic eu , unde imi tin haine are 100 m patrati . Poate ca nu ma credeti dar acesta este dulapul meu . Eu sunt o fashionista . Dulapul meu este plin de haine de la : Gucci , Fendi , Prada , Valentino , Zarra , Armani , Dolce Cabbana , Marni , Merde , Jimmy Choo , Alexander McQueen , Louis , Manolo . DA stiu ce credeti . Credeti ca sunt o obsedata de haine de firma . Nu eu sunt o stilista si ador fashionul . Pasiunea mea . Oricum nu o sa-mi incapa intr-un bagaj totul , si nu am sa las nimic aici , garderoba asta costa in total mai mult de 20.000.000 de dolari . Ar incapea in 5 bagaje . Asta o sa ia ceva timp . Oricum am blocat usa asa ca nu o sa am vizitatori . Miar mai trebui 3 bagaje pentru accesorii si inca 3 pentru pantofi . Ufff , sa nu uit sa telefonez limuzinei sa vina dupa mine . M-am uitat pe internet azi dimineata si fara sa vreau am observat ca exista un zbor spre New York . Acum 15 minute am sunat-o pe Candy sa-mi faca rost de un bilet . Cu siguranta va trebui sa platesc in plus pentru atatea bagaje , dar asta nu va fi o problema . Am bani cat sa-mi ajung pentru un an chiar daca as da o petrecere extravaganta in fiecare zii si mias cumpara o vila de 4 etaje . Va intrebati de unde am atatia bani ? Ei bine de la varsta de 8 ani imi tin bani nu doar la figurat si la propriu acum am 18 ani . De 10 ani imi strang bani nu o sa am probleme . O sa gasesc um loc de munca care o sa-mi placa . Este ora 19:06 la 4 pleaca avionul . Imi termin bagajul la ora 22:43 . Ma schimb intr-o pijama Zarra . Neagra cu inimi roz , imi pun ceasul sa sune peste o ora si jumatate , si ma culc . Riiiiiiiiiing rrrring ring ring . Ah ce enervant . Va trebui sa schimb alarma . Imi deschid ochii incet lasand la iveala doua smaralde verzi . Ies incet din pat si imi las parul roz ravasit sa imi alunece pe fata . Ma duc in fata oglinzii. Incerc mai multe dar apoi raman la un fel de coc ravasit putin deasupra gatului . Imi iau hainele pregatite de acum o ora si jumatate . Niste blugi stramti de la Zarra , o bluza Armani , pantofi cu platforma de la Gucci , un jerseu lung putin mai sus de genunchi de la Prada , pe care o las descheiata , o caciula ( nu o caciula un fel , stiti din acelea care se port vara ca sa nu faci insolatie am uitat cum se cheama ) imi pun niste bratari colorate de la Dolce Cabbana , niste cercei de argint cu pietre negre tot de acolo , deschid geamul acolo vad valetii cum ma asteptau le fac semn sa-mi prinda bagajele si incet incet toate bagajele ajung jos . Acum era randul meu prind o sfoara de pat si o las in jos cobor pe ea incet fara sa-mi stric hainele intru in limuzina si de aici totul decurge normal... Ei bine asta s-a intamplat acum o saptamana insa acum... VA URMA ... Deci acesta este primul meu fic ... Astept pareri :) - semnul meu preferat
Ultima editare efectuata de catre Nikylutza in Sam 07 Iul 2012, 23:45, editata de 1 ori |
| | | Alexandralov Genin
Sex : Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 51 Puncte : 54 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Full moon Sam 31 Mar 2012, 21:12 | |
| |
| | | Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Full moon Sam 31 Mar 2012, 21:34 | |
| Hei am aterizat si eu. Imi place foarte mult!Chiar e bine pentru primul capitol!Abia astept next!! |
| | | Nikylutza Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva in lume Nr. mesaje : 57 Puncte : 71 Reputatie : 0 Hobby-uri : Muzica , muzica , muzica Stare de spirit : Pusa pe prostii , plina de prostii , indragostita pana peste cap , ignorata de persoana iubita pana peste cap
| Subiect: Re: Full moon Sam 31 Mar 2012, 21:41 | |
| Multumesc sunt bucuroasa ca va place ! :) |
| | | Lumiereღ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Peste tot ;x Nr. mesaje : 428 Puncte : 496 Reputatie : 20
| | | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Full moon Lun 02 Apr 2012, 00:03 | |
| Hey , uite ca am ajuns si eu pe-aici ! Un inceput foarte frumos pentru primul fic . Ar mai trebui cateva lucruri , insa vei devenii mai buna cu timpul . Astept nextul , te pup dulce ! |
| | | Nikylutza Genin
| Subiect: Re: Full moon Lun 02 Apr 2012, 13:56 | |
| Multumesc si Lumi nu ma supar deloc vreau sa ma perfectionez asa ca sfaturile sunt bine venite |
| | | Nikylutza Genin
| Subiect: Re: Full moon Lun 02 Apr 2012, 15:48 | |
| Capitolul doi : O schimbare foarte mare . Ei bine asta s-a intamplat acum o saptamana insa acum... totul e schimbat nu ma mai simt la fel . Totul e atat de urat aici : iarba e galbena de la atata poluare , cerul nu are nici o culoare , e alb , a cenusiu , arata de parca ar fii sfarsitul lumii . Copacii , nu mai sunt copaci au fost taiati si prelucrati . Flori , nu cred ca au existat vreodata pe aici . Case , case , aglomeratie , masini , nimic altceva . Este primavara dar totul arata ca dupa razboi . Nu pot sa mint sunt multe magazine superbe pline de haine . Dar aici parca nu mai au farmec . Nu mai cred ca au farmec . Sunt de o saptamana aici si m-am schimbat atat de mult . Nu mai sunt atat de materialista , ba chiar am inceput sa merg la biserica . Dar de asemenea am inceput sa fac si pacate .... Ma credeti sau nu am inceput sa vorbesc singura , dar nu chiar singura si nu , nu cu subconstientul meu atat ,, de placut " , eu vorbesc cu ingerul meu negru , shinigami*, desi nu arata ca un inger negru deoarece mereu e imbracat in alb , are pielea de marmura , alba , ochi pierduti , fara culoare , parul alb si arata de 21 de ani aproximativ , din cate am inteles chiar atatia ani are . Nu este rau nu stiu de ce a fost alungat de Dumnezeu , nu mai Domnul ( ma refer la Dumnezeu ) stie . Este atat de distant , intunecat dar totusi luminos atat de ciudat . Am descoperii ca pot vorbii cu el deoarece , familia mea familia mea adevarata pe care am indragit-o familia care m-a lasat sa mor ca sa se salveze pe sine avea puterea asta . Defapt nu chiar se pare ca eu am mostenit-o de la sora mea , care a obtinut-o din greseala nu stiu de unde . Sa va povestesc ceva ca sa puteti intelege mai usor . O parte a unei batalii care a schimbat drastic soarta surori mele Lin . In ziua de 4.5.2012 . De ziua mea , cand implineam 2 ani , la oar 4 surioara mea si-a dat ultima suflare ... pe patul de spital ...
- Taceti din gura , avem familii acasa si nu o sa ne lasam invinsi ! spune o fata roscata cu parul lung pana la fund , ochi de inox , trasaturi fine si cu o voce uimitoare , care putea topii pana si cel mai tare metal . - Lin , nu mai avem sanse sunt prea puternici ! - Prea puternici , pentru asta am lucrat atat ca sa spunem acum ca sunt prea puternici ? Am luptat cu tot ce a fost mai rau acum ne luptam contra monstrii . Am lupatat contra vampiri , fantome , tot felul de creaturi hidoase ca sa spunem acum ca nu putem face fata ! - Aveti dreptate sefa nu ne-am straduit atat ca sa pierdem acum ! - Nu-mi spune sefa ca iti dau o palma . - Am inteles ! - Perfect acum ne pregatim de atac , imi voi folosii puterea sa vorbesc cu ei , e posibil sa fie doar speriati si sa reactioneze violent . - E posibil ca acele chestii sa aiba sentimente ? spune um baiat blond cu ochi albastrii aratand spre o creatura hidoasa pe jumatate om pe jumatate o creatura cu 8 brate , ochii rosi si piele mucegaita si slinoasa , care saliva in fata lor lasand droaie de balti pline cu ulei cleios . - Da . Spune Lin sec
Probabil nu intelegeti . Cred ca v-am facut si mai confuzi decat erati , sora mea mai mare cu 15 ani a fost vanatoare de paranormal : inspecta , distrugea , creia si proteja . Avea grija ca lumea sa nu vada acele chestii . Acele monstrozitati , dar si in acelasi timp ajuta oamenii mortii sa treaca in lumina . Ea putea sa le vorbeasca si putea sa le vada si mai mult de atat putea sa ii inteleaga si sa ii ajute . Acum aceste lucruri imi apartin mie . Mi le-a dat , nu stiu de ce poate pentruca eu am fost cu ea in noaptea in care a murit , la spital . Am si uitat de asta pana acum 2 zile cand am vorbit cu un mort . L-am confundat cu un om in viata . Nu parea moarta , era frumoasa , zambitoare si statea mereu in jurul unui copil mic si al tatalui sau . Dupa intamplarea aceasta l-am cunoscut pe Kenji . Ingerul meu negru n-a stat prea mult prin preajma , mi-a spus ca ma auzit odata vorbind singura si a venit sa-mi tina companie . Am ramas masca cand am aflat , am grezut ca a venit sa ma arunce in iad sau ceva de genul . Ei bine idea e ca nu mai sunt o narcisista mi-am dat seama nu de mult timp de asta . Si pentru ca nu vreau sa imi dezamagesc sora , care a avut incredere in mine si nu mi-a gresit cu nimic , am ales acum 4 ore sa devin exorcista . Mi-am format o echipa ... si ... VA URMA MUHAHAHA va tin in suspans
Ei uite si urmatorul capitol .. as vrea sa stiu ce greseli am . Cred ca de data asta din nou am grabbit actiunea , si am facut o schimbare c-am brusca nu ? Deci asta e vreau sa va stiu parerea va pup ATENTIE ACESTA ESTE UN CAPITOL NECORECTAT |
| | | Lumiereღ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Peste tot ;x Nr. mesaje : 428 Puncte : 496 Reputatie : 20
| Subiect: Re: Full moon Lun 02 Apr 2012, 16:06 | |
| |
| | | Nikylutza Genin
| Subiect: Re: Full moon Lun 02 Apr 2012, 16:16 | |
| Ma bucur ca iti place Lumi , o sa pun nextul in curand , nu pot sa spun o data exacta . MUltumesc pentru sfat o sa tin cont de el Te pup |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Full moon Lun 02 Apr 2012, 17:28 | |
| Hey , buna . Deci capitolul este destul de bun si da , chiar este o schimbare brusca . Hmmm , ai fii putut adauga mai multa descriere si ar fii trebuit sa te bazezi mai mult pe ce a simtit Sakura cand a aflat . In rest este bine . Bafta cu nextul si te rog sa ma anunti si pe mine . |
| | | Nikylutza Genin
| Subiect: Re: Full moon Mar 03 Apr 2012, 16:34 | |
| Bn , ms Dyenuta o sa incerc :) |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Full moon Mier 04 Apr 2012, 15:27 | |
| Heeey scumpo! Imi place ideea ficului tau, desi actiunea este umpic cam grabita. Ai cateva greseli in ambele capitole dar nu e nimic, cu toti avem. Intr-adevar, ai o schimbare brusca de la un capitol la altul. Puteai sa mai adaugi si putina descriere a sentimentelor si a actiuni in sine. In rest e Ok. Astept next-ul care sper sa vina cat mai repede. Daca vrei, sa ma anunti si pe mine cand il postezi. Te poop, zbye. P.S: Sper ca nu te-ai suppy de comm-ul meu! |
| | | Nikylutza Genin
| Subiect: Re: Full moon Joi 05 Apr 2012, 21:18 | |
| Nu m-am suparat de loc ~Black Coffee~ Ma bucur sa primesc sfaturi :) |
| | | Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Full moon Joi 05 Apr 2012, 23:12 | |
| ce sunt acele creaturi? si au sentimente??? incredibil, adica tare capitol sa ma anunti si pe mine cand pui next, pls :D:X:D:X |
| | | Nikylutza Genin
| Subiect: Re: Full moon Sam 07 Apr 2012, 12:45 | |
| Mersi Catalina , nu cred ca o sa pun nextul prea curand .... Am facut rubeola si ma dor ochii si incheieturile ingrozitor , abia ma misc Imi pare rau |
| | | Nikylutza Genin
| Subiect: Re: Full moon Sam 07 Iul 2012, 23:42 | |
| Vine si nextul asta bun de nimic peste un an asa un pic . Imi pare rau ca nu am mai postat dar am avut niste probleme si nu am putut . Acum vine nextul sper ca va va placea
.P.S cred ca o sa am mai multe greseli de tastatura in acest capitol ( vina pisicutei mele ) Dar va rog sa-mi spuneti greseli care se repeta mereu . Capitolul : Prima misiune Part 1
Mi-am alcatuit o echipa . Desii nu cred ca pot spune asa , a venit la pachet cu misiunile si sunt putin stresata deoarece am primit o misiune la o facultate foarte cunoscuta . Se spune ca acolo exista un sadist care se pare ca arata doar uman dar nu este , toata lumea crede ca el este unul dintre ,, Razboinicii rosii " se pare ca aceasta creatura omoara elevi din nu se stie ce motive . Treaba noastra va fi sa investigam , privim , si eventual sa intervenim . Echipa mea ( Este echipa mea deoarece eu sunt lidera . Am fost aleasa deoarece multi dintre ei au facut parte si din echipajul lui Lin si ei stiu ce pot , nu sunt eu cea mai buna dar in momente de criza ma pricep sa fiu de folos ) formata din : Karin o roscata cu ochi sangerii , frumoasa , destul de draguta , desi putin cam fitoasa , Naruto un baiat blod cu ochi albastrii ( da , baiatul din echipajul Linei ) este super dragut si amuzant , este de partea mea gata sa lupte cu mine , Alice , o fata blonda cu ochi de inox asemanatori cu abiss-ul iadului , tacuta cu un stil putin gothic , tacuta dar isteata ( probabil va face crize cand va afla ca va trebui sa purtam uniforma de fetiscane , asta nu va fi bine , vom avea nevoie de o armata sa o calmam , cand isi va iesii din minti ) Akatsuki , un baiat frumos cu parul portocaliu cu cate o suvita mai deschisa la culoare , ochi caprui frumosi un pic spre verde , cu un stil de bad boy , care se pare ca si-a pus pata pe mine si un baiat numit Kaname cu parul alb cu reflexii albastre care se pare ca este un model cunoscut in toata lumea , frumos nu se poate spune deaoarece este mult mai mult de atat , am putea spune ca el este perfect si de asemenea are si niste ochi albastri ca cerul sau ca marea , o mare adanca unde te-ai putea ineca atat de repede ... ahhh cred ca erxagerez
-Evident ca o faci !! spune subconstientul meu -O oo sper ca glumesti , acum apari ?!?! Pleaca , dute , dispari fa ceva !! -Fac ceva vorbesc cu tine !!! Iar asta se poate numii adrenalina . Ti-am mai spus asta e greu sa socializezi cu tine ... -O si cu tine se poate socializa mai usor ? -Daa , pentru ca eu am tot ce tu nu ai !! -Deci asta inseamna ca esti urata? -Cum adica ? -Ai spus ca tu ai tot ce eu nu am adica eu am tot ce tu nu ai deci cum eu sunt frumoasa tu esti urata . -Te pricepi sa intorci lucrurile in favoarea ta nu ? -Da , talentul meu personal ! Acum pleaca te rogggggggg !!!!! -Bine , bine plec dar voi revenii sa te bantui draga !! * se aude un pleoshc * -Ma intreb ca sa intamplat .... Eh nu mai conteaza .
****** peste 6 ore in fata scoli ,, Full moon wo sagashite " P.S stiu ca capitolele le tot pun in caractere mari , daca va deranjeaza sa-mi spuneti ) |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Full moon Sam 22 Sept 2012, 12:12 | |
| Fan Fic blocat pentru inactivitate.
Autoarea nu a mai postat din 7 Iulie, iar noi suntem în 22 Septembrie. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Full moon | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|