|
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Vicii +16 Mar 25 Iun 2013, 22:06 | |
| FanFic redeschis. Spor la scris. Nextul apare vineri sau sambata. ^^ |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Vicii +16 Mier 26 Iun 2013, 00:29 | |
| Hey uite ca am aterizat si eu pe aici Interesanta ideea fic-ului tau dar nu am inteles...de ce a stranutat Sasuke cand ea a spus "NU"? Sper sa aduxi next-ul cat mai carand si daca poti anunta-ma si pe mine .Mersi anticipat ~Sayonara~ |
|
| |
Anelise Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Acasa acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 80 Puncte : 82 Reputatie : 2 Hobby-uri : Leneveala.^.^ Stare de spirit : Plictisita. x_X
| Subiect: Re: Vicii +16 Mier 26 Iun 2013, 21:48 | |
| Wowwwwww. Deci e superrrrrr<333 Astept sa vad ce se va intampla. Daca ai putea sa ma anunti si pe mine,ar fi chiar super! Hai sa ai multa bafta la tastat si sa vina ideiileee.Ca de nu Bafta! |
|
| |
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Vicii +16 Joi 27 Iun 2013, 14:10 | |
| Abia astept sa apara next-ul ...Am recitit din nou si chiar imi place Hai repede cu next |
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Vicii +16 Vin 28 Iun 2013, 17:04 | |
| Hey !
Am venit si eu cu un comm.
Capitolul a fost frumos si interesant , adica un Sasuke cam pervers ... hmm... sunt curioasa sa vad cum vor decurge lucrurile in continuare , deci ha repejor cu next-ul . Imi place cum scri , chiar ai talent ! Pana data viitoare te-am pupacit dulce ! P.S sper ca ma vei anunta atunci cand vei posta next-ul . |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Vicii +16 Dum 30 Iun 2013, 14:39 | |
| [size=30]Chapter 3[/size]
Vremea era demna de dispret, scuipa cu atata ura si indiferenta.Stropii mari, rontunzi si reci se izbeau cu putere de pamantul negru si rece.Priveam ploaia, de pe o banca din lemn de nuc.Era un peisaj ordinar si sterp de toamna in care ploaia aduce aceleasi bucurii.Stropii se izbeau puternic, facand contact cu pielea mea alba ca zapada.Frigul puse stapanire pe mine creeand un mic fior pe sinea spinerii.Determinandu-ma sa plec din locul acela.Dar nu inainte...scot o bricheta si un pachet de tigari din jeansi.Duc tigara la gura si "incerc" sa mi-o aprind, fara speranta.Arunc bricheta movalie cu care incercam sa-mi aprind "bucuria",iar apoi pachetul de tigarii, dar nu inainte de-a zice sa le ia dracu.
Un vant puternic imi vine in fata.Ma ridic de pe banca, iar apoi fug cat ma tin picioarele, nu stiam unde, nu aveam o destinatie fixa.Fugeam, fugeam prin ploaie lasand stropii sa ma mangaie.Imi pun fata in palme, pret de cateva clipe, iar apoi o lacrima fierbinte, cadea pe obrazul meu rece.Plangeam, n-am mai plans de-o buna bucata de vreme nici eu nu stiam de ce am varsat-o.Un suspin imi scapa printre dintii mei albi.Imi duc mana pe obraz, iar apoi mi-o iau pe deget si o arunc jos, n-am eu nevoie de asa ceva!Mai bine as continua sa fug, aceasta stare melancolica nu ma coafeaza prea mult pe mine.A fost doar o scapare, doar atat, nimic mai mult.Imi ling buzele mele rozalii, continui sa fug.
Dintr-o data ma impiedic in ceva si-mi pierd echilibrul, iar apoi cad si fac contact cu pamantul rece si ud de lacrimile cerului.Imi scapa o injurata de toata frumusetea printre dintii.Ma uit in jurul meu si nu vad pe nimeni, nimeni si nimic in jurul meu, ci doar copaci , vreau sa ma ridic pentru a merge, iar apoi o voce ragusita, dar senzuala imi sopteste. -Trebuie sa fii mai atenta!Vocea ei imi dadea o stare de siguranta.Imi indrept privirea spre ea, era o femeie blonda, aparuta de nicaieri cu ochii ciocolatii.Incerc sa ma ridic,iar ea imi da o mana de ajutor soptesc un "Multumesc".Ma ridic, iar pe urma imi spune s-o urmez.
Imi reintru in normal, iar apoi incerc sa pun lucrurile cap-coada, de unde a aparut?Imi atintesc ochii asupra femeii blonde care nici macar n-o cunosc, ea imi face un semn cu mana s-o urmez, merg cu pasi mici si apasati si-o urmez, iar apoi intra in cabana de lemn, dar foarte frumoasa.Apas usor pe clanta, iar usa se deschide, o multime de fete stateau in spatele blondei, dar le-am vazut azi la ore. -Bun veni la fratia Alpha Betha Gamma!Eu sunt Tsunade si ma ocup cu talente, talente ca ale tale!Tsunade imi ia palmele si-mi spune ca sunt foarte talentata, despre ce talent tot vorbeste?
Narator :
-Deci ea e fata lui Katana, e foarte promitatoare!Nu e asa Tanaka?spune o roscata. -Daca nu te-as cunoaste as spune ca iti e mila!Iar apoi ambele femei incepeu sa rada malefic! Pret=5 commuri |
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Vicii +16 Dum 30 Iun 2013, 15:21 | |
| Hey !
In primul rand as vrea sa-ti multumesc de anunt . Capitolul a fost frumos si interesant , ca si intodeauna . Ma intreb ce talent are Sakura , iar cu ultimile randuri m-ai indus in eroare , dar sunt sigura ca ma vei lamuri in capitolul urmator ( sper ca ma vei anunta in continuare ) , deci hai cu next-ul repejor ! Pana data viitoare te-am pupacit dulce !
P.S acesta este primul comentariu .
|
|
| |
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Vicii +16 Dum 30 Iun 2013, 18:36 | |
| BUNAAA <3 Mersi mult ca m-ai anuntat Oooo ce e cu fratia ?...sunt asa de curioasa si abia astept sa vad ce o sa se mi intample A fost un capitol frumos dar al naibi de scurt ... cred ca tie iti place sa ne vezi suparati Ce o sa se intample in contiunare?....Astept next-ul si sper ca nu o sa fie din nou inchis ficul Repede cu next TE PWP si spor la tastat ~ LOVE Yukii ~ |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Vicii +16 Dum 30 Iun 2013, 21:42 | |
| Hey Mersi ca mai anuntat de next A fost un capitol interesant dar nu am inteles la ce talent al Sakurei se refera....oare o fi chestia ca ii face pe ceilalti sa stranute, cum s-a intamplat parca si cu Sasuke...hmm... Vei da tu mai multe detalii in capitolul viitor Pana data viitoare spor la scris in continuare .Te-am ~Sayonara~ |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Vicii +16 Lun 01 Iul 2013, 11:40 | |
| |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Vicii +16 Lun 01 Iul 2013, 22:22 | |
|
Hey ya!!! Se pare ca am ajuns si eu exact la timp! Cred ca stiu ce vor femeile alea de la Sakura...dar sper sa ma insel!!! Vreau next-ul!!! M-ai pierdut putin...parca Sakura era cu Sasuke acolo...si apoi... Bam! Apoi mai si ploua... Incearca sa nu mai scrii capitolele cu litere mari...nu da bine! Si ai grija sa nu mai apara chenarele alea cu [size/] sau cu [b/]... Nu mi-o lua in nume de rau...sunt doar niste sugestii pe care daca vrei le iei in considerare sau nu... Anunta-ma si pe mine la next!!! Te pwp dulce si spor la scris in continuare!!! |
|
| |
Anelise Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Acasa acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 80 Puncte : 82 Reputatie : 2 Hobby-uri : Leneveala.^.^ Stare de spirit : Plictisita. x_X
| Subiect: Re: Vicii +16 Mier 03 Iul 2013, 21:49 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Vicii +16 Joi 11 Iul 2013, 20:52 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vicii +16 | |
| |
|
| |
|