Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Vicii +16 Mar 10 Apr 2012, 22:13 | |
| ~CHAPTER 1~ Sakura P.O.V. Stau intinsa pe pat si gust din primul si probabilul ultimul meu refugiu, cel care ma face sa plutesc si anume, tigara.Trag cu putere din acest blestem cu placere in el care nu va inceta sa ma macine.Cand nu mai ai pentru ce sa traieste,cand nu ai pentru cine sa traiesti in lumea asta cu adevarat josnica, intrebarea este : "De ce sa mai traiesti?" "Care imi este rostul " si multe altele, dar sunt ocupata delectandu-ma cu "blestemul" meu. Scuip fumui viciului meu, iar apoi zambesc josnic si arunc tigara unde imi intind piciorul si o sting acuma tigarea nu mai e s-a dus, tot odata cat se poate de pueril.Imi duc doua degete pe fata, iar apoi "patinez" cu ele pe fata mea alba ca neaua, iar apoi ma opresc bruc si spun : 'Ce gest pueril"Oftez destul de tare unde se pare ca "buna" si draga mea sora ma auzid, populeaza degeaba pamantul asta, umbra pamantului degeaba... Tusesc brusc destul de tare unde ea parca apare "hocus-pocus", iar ea imi da cu palma de mai multe ori pe spatele meu, ma intind sa iau alta "bucata" de rai din pachetul aproape nou, dar ea se trezeste parca din morti si imi zice : -SAKURA, INCETEAZA!MA FACI MEREU DE RAS, ASTA ESTE SANSA MEA, E VISUL MEU, IAR TU NU IL VEI STRICA SI DE DATA ASTA!
De parca ea m-ar face sa fiu intr-o lumina buna.Ma prefac ca nu o vad si iau alta tigara din pachet, iar aceasta sa uita la mine cu o privire “O sa mori continund asa”.De parca nu asta si-ar dori asta.Pun pariu ca asta si-a dorit de cand eram mica.Imi aprind tigara cu bricheta, iar apoi o arunc pe masa facand un zgomot asurzitor.Imi duc viciul la gura unde trag cu toata putere, numai ele sunt in masura sa imi faca viata mai frumoasa, asta si marijuana.Nu inteleg de ce ai mei sunt impotriva socotind ca este sic el mai usor drog.Oftez adanc si continui sat rag, iar apoi “scuip” fumul din gura mea.Brusc imi amintesc de mica mea “comoara” trebuie sa fie pe aici pe undeva… Astept sa plece mult “iubita” mea surioara si scot de sub pat o sticla de Whisky, mai précis Jack. Asta si tigarile sunt singurele mele refugi din lume, altceva nu mai am spunand astea desfac sticla de Whisky si o torn pe gat fara nici-o remuscare.Catodata ma intreb “Ce s-a intamplat cu mine”, iar brusc imi amintesc de parca ar fii fost ieri, dar a fost acum sase luni. Eu si cu iubitul meu Damien, un tanar pe care l-am cunoscut pe o retea de socializare, si-a batut joc de mine in ultimul hal.Dupa ce ne-am cazat la o camera de hotel din Cuba, el m-a violat fara nici-o remuscare, dar asta e trecutul nu mai are rost sa spun cate sacrifici am facut sa fim noi doi impreuna. Dar a fost vremea sa uit de trecut si sa ma concentrez pe “bucurile omului”. Am baut, am fumat, am furat masini, am fost la scoala de corectie, dar acuma mama si tata vor sa imi faca cel mai rau lucru pe care l-am putut auzi, sa imi continui “maretele” mele studii la colegiul Alpha no Gama.In liceu imi spunea toti ca sunt ciudata deoarece fenomene pananormale se intamplau cand sunt in jur, si ca aducem doar ghinion, dar le-am putut face fata cu o sticla mare de Champage.Nu e momentul sa discut despre viata mea, nu am trait in roz, nu am avut mari bucuri de la viata, dar in schimb am putut sa imi tin capul sus si sa spun “Viata merge inainte”, fara sa imi dau seama tigara s-a terminat, iar sticla de Whisky s-a transformat intr-o simpla amintire placuta. Timpul s-a scurs pe nepusa-masa, iar orologiul indica 7:00 ma doare undeva de acesta facultate, ma doare undeva de eduactie, ma doare undeva de EA.Sora mea Heather intodeauna cea mai frumoasa, intodeauna sufletul petreceri, intodeauna mai buna ca…mine. Imi place sa spun ca sunt singura la parinti deoarece m-am saturat sa-ma compare lumea cu Ea, printesa printeselor.Ma uit la ea si vad cum isi piaptana parul ei blond, si cum isi da cu mascara, ma face sa rad prin gesturile ei. Imi trec mana prin parul meu de culoare ciudata, roz ca florile de nectarina, parul meu cu care sau nascut foarte multe glume la scoala gen : papusica Barbie sau strigata Rozalia. -SAKURA, NICI PANA ACUM NU TE-AI PREGATIT?PREGATESTE-TE, IAR AI BAUT? !! .[/color] ]/b]
Ma uit la ea, mult iubita mea mama cea care mi-a cuvantat viata, iar acuma vrea sa isi bata jos de ea in niciun-trun caz facultate obijnuita, ci un fel de internet.Ii spun jet de aici ca ma enervez, iar cearta continua pana cand mama castiga,iar eu sunt nevoita sa ma duc cu Heather, sa imipart aceiasi camera sau asa ceva.Pff plecare e acum, oare cum va fii?
Am corectat, dar fiecare paragraf are multe edit-uri...
Ultima editare efectuata de catre ♥º° Kιαгα °º♥ in Vin 04 Mai 2012, 22:20, editata de 15 ori |
| | | lady kiri Academy Student
Sex : Localizare : iasi Nr. mesaje : 13 Puncte : 16 Reputatie : 1 Hobby-uri : desen, muzica Stare de spirit : in culmea fericirii:x
| Subiect: Re: Vicii +16 Mar 10 Apr 2012, 22:36 | |
| E nemaipomenit :x E foarte frumos sa vezi si o latura ,,REA,, a Sakurei. Ador ideea ta!
|
| | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Vicii +16 Mar 10 Apr 2012, 22:41 | |
| HEY ^^...a trebuit sa modific...cineva a postat com inaintea mea ...sa revenim Nu e adevarat ca nu ai descriere sentimentala...ai dar in proporti reduse...mie una imi place si inteleg cam cum se simt personajele Imi place mult acest prim capitol Sa vedem cu o sa ne poti uimi Nu pot sa spun ca este bun acest fic deoarece este abia primul captiol dar cu siguranta se va afla printre cele mai bune Si sa nu iti treaca prim capsor sa iti inchizi contul Te pwp dolche si astept next-ul ! JANE PS: sa ma anunti si pe mine cand il pui...te rog cu ciresica deasupra |
| | | Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Vicii +16 Vin 13 Apr 2012, 17:13 | |
| Hey scumpo, am ajuns si eu pe la ficul tau. Ti-am citit cateva creatii si mi-am dat seama ca iti place sa mergi pe tiparul "Relei Sakura". Iar chestia cu descrierea sentimentala, descrierea exista dar nu este ampla. Ai mai putea sa conturezi starea Sakurei de ura,de sictireala. Cel putin mie asta mi-ai transmis. Imi place sa imi imaginez ca pe parcurs Sakura il va intalni pe acel fat frumos, care o va ajuta sa isi revina, care o va salva de propria ei persoana. si care o va face sa uite de viata mizerabila pe care a trait-o. Asta este viziunea mea asupra fan ficului tau. SPer sa nu te superi pe mine si sa iti continui munca. Mie imi place ce scrii, iar in arta nu exista prost sau bun, fiecare are un alt gen de cititori, de admiratori. |
| | | Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| Subiect: Re: Vicii +16 Joi 19 Apr 2012, 01:40 | |
| Mia fac 2 capitole si cer o crtitica daca nici de data asta n-am descriere sentimentala, n-am ce face si-mi inchid toate ficurile... Doar ca, daca nu te pricepi la ceva , de ce sa mai continui, de ce sa te faci de ras?Sunt doua intrebari, dar un singur raspuns... Nu-l mai faci!... |
| | | SillyRia Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 713 Puncte : 755 Reputatie : 20 Stare de spirit : Bună
| Subiect: Re: Vicii +16 Joi 19 Apr 2012, 02:04 | |
| |
| | | Lumiereღ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Peste tot ;x Nr. mesaje : 428 Puncte : 496 Reputatie : 20
| Subiect: Re: Vicii +16 Joi 19 Apr 2012, 10:38 | |
| |
| Subiect: Re: Vicii +16 Joi 19 Apr 2012, 18:10 | |
| PFf mersi de sfaturi, dar eu imi continui damblaua urmatorul capitol trebuie sa fie perfect din toate punctele de vedere. |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Vicii +16 Mar 24 Apr 2012, 00:05 | |
| |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Vicii +16 Mar 24 Apr 2012, 10:19 | |
| waaaaaa ce e aici! cum de n-am vazut? ei lasa ca acum vad, e frumos, dar Sakura ar trebuie sa lase tigarie ca e de rau sa vezi ce il bat pe Damian ca si-a batut joc de ea, si a ajuns in halul asta saraca.........ei lasa ca poate apare cineva si o consoleaza e o fata cam, defapt rebela rau!si imi place cum o conturezi, e draguta, si sor-sa o inlocuieste cumva pe ino? ok, so: e o idee indrazneata si astept sa vad ce se intampla in continuare te-am pupat bye spor la scris, scoala si idei bye bye!si te rog sa aduci nextul repede, si daca poti si daca ai timp sa treci si pe la mine cu un pm sa ma anunti |
| Subiect: Re: Vicii +16 Dum 29 Apr 2012, 02:30 | |
|
~Chapter 2~
Să vezi ura, şi sângele curgând încet după trupul firav, al persoanei pe carei ai avut grijă, să îti aminteşi ţipetele care erau ultimele cuvinte ale victimei înainte să se duca dracu în iad şi să părăsească aceasta lume, pentru că deşi un suflet bun să zicem ca e "bun", iubitor şi mai ţtiu eu.Un diavol face cat zece, intr-o lume ca asta trebuie să înveti să te gîndesti doar la tine, să supravietuiesti, să vânezi pentru a nu fii vânat, să te bucuri de placeri, iar apoi cand va veni vremea sa mori, ca un caine.
Ştiam doar că nu vroiam să plec, vroiam să stau, să zac în pat.Să îmi încec amarul intr-o sticlă de Whisky, iar apoi să-ma îmbat, să fumez, să-mă duc în stradă, să mă calce maşina, iar o dată pentru totdeauna, să scap de lumea asta!M-am săturat de atatea multe insulte, de ce maş schimba?Nu am pentru ce, nu am pentru cine, ar fii o pierdere de timpul meu pretios, pe care nu il mai am prea multe de trait, dar oricum, cui îi pasă? [size=18] Atunci când sunt nervoasa. atunci când mă simt tradată încerc sa uit, dar doar droguri, bautura şi ”moarte curată”. Mă uit cu priviri ucigătoare şi pline de de ură la persoana pe care o detest din toată inima, care mă eclipsează, care trebuie să fie mai bună în orice face, pun pariu că şi cum respire o face mai bine de cat mine. [size=18][center] -Ia rochia asta pe tine, nu vreau să araţi ştiu eu cam ca o ştearsă.Ce eu o ştearsa?O facultate noua…schimbari noi de ce nu aş faceo?
Pentru că sunt mai bună de atat!Iau rochia şi o calc în picioare, iar apoi îmi dau părul într-o parte. Văd cum rochia de la ea e călcată în picioare chiar de mine , iar ea se uită urât la mine cu o faţă gen “ Dar eu doar vroiam să, ah ai distrus-o!” De parcă mi-ar pasa de ea, mă întrept către dulapul meu din lemn de nuc, îl deschid unde răman puţin pe gânduri, dar într-un final îmi aleg cum să mă îmbrac.
Aleg o pereche de teneşi negri, o bluză neagră peste fund, mulată, dar nu decoltată, o pereche de pantaloni negri mulati, iar apoi mă duc la oglindă şi mă opresc brusc ating uşor oglinda dând semne că eu sunt, asta am devenit?Îmi pun mâna uşor pe cearcanele mele unde erau foarte mari, să nu uitam de părul meu care parca era nespălat de o lună, iar ochii mei verzi pe care nu e bine sa ii crezi sunt stinsii lumina din ei sau dus.
Asta am devenit eu?Un monstru?NU E ADEVARAT, eu nu eram aşa de când s-a intamplat?De ce s-a intamplat?Damien te-am omorat cu sânge rece, dar golul e prea mare vreau mai mult aş fii vrut să te fac să suferi la fel cum mă simt acum, aş fii vrut să te fac să-ti blestemi zilele, dar…e prea tarziu. Ştiu că mă voi duce in iad, stiu că voi muri ca un câine, dar vreau să mor fericită…
Nu credeam ca o să mor din cauza asta „blestemul iubirii n-a ocolit pe nimeni”, nu a ocolit?Pe ei iau ratat, iar mie mi s-a dat portie dublă?Ce rost are să mănânci cirobă daca nu primeşti desert?Iar eu cand mi-l voi primi când o sa fiu prea bătrâna să mă bucur de el?Atunci, nu e corect!Lumea e nedreaptă, dar in cazul meu scoate tot ce poate, nu are mila ăi n-o învinuiesc, nu merit milă din parte unei persoane. Dar asta îmi e destinul?Pentru-că vreau să-l schimb, niciodată nu e prea tarziu însa acum este…dar merita să încerc.
Nu mai am nimic de pierdut, am pierdut tot ce se poate fericire, normalitate, iubire şi…pe el, dar cum pot fii atat de nenorocitaă să iubesc pe cineva care a profitat de toată dragostea pe care i-am daruit-o, iar apoi m-a folosit şi m-a aruncat la gunoi, o cârpă.O cârpă jegoasă care e aruncată cand e murdara, de ce?De speranta, vise…şi sentimente.
Mă mai privesc o dată în oglindă, iar apoi iau pumni si dau căt pot de tare până ce oglinda se sparge, dar ranile apărute pe maini, iar apoi acel licid rosiatic se scurge încet de pe mâinile mele.Pic, pic.Am primit lovituri grele, dar m-am ridicat, dar de data asta n-o sa mai fiu sacul de box al nimănui, pentru-că eu voi fii cea care va da toate loviturile, iar eu voi fii de asemenea nemiloasă, asemenea vieti ăsteia mizerabile.
Iar acum o să trec la altă etapă, cea care mulţi încercam să o sărim, dar e imposibil şi anume ŞCOALA! Îmi mai privesc o dată mâinile, iar apoi caut nişte şerveţele, caut, dar nu poţi găsi mereu ce cauţi e nevoie de timp şi timpul in seamnă secunde irosite.Pâna la urmă secundele nu au fost în zadar găsesc un pachet mare cu şerveţele unde încep să-mi şterg mâinile mele murdare cu propriuul lichid roşiatic. Se pare că şerveţelul a absorbit tot, dar rana mea ?E invizibilă în comparaţie cu ce-am îndurat… Arunc pachetul şi acel şerveţelul folosit la gunoi, iar apoi îmi iau vechia mea geantă, neagră şi ies pe uşa fară a da cel mai mic semnal de viaţă.Ajung în bucătarie unde mama mă invită să iau masa, iar apoi să-mi controleze bagajul, dar n-o condamn are motive! După ce termină se uită iubitor la mine şi îmi spune să-mă aşez, iar eu mă aşez şi întreb ce mâncăm, iar ea îmi răspunde „sandwich şi ceai” Mă simt ca o puştoaică de 12 ani, sandwich, serios?Ea îmi face marea „delicatesă”, iar apoi mă delectez mancand-o, sorb şi ceaiul meu preferat de toate fructele, iar apoi o pup şi îi spun ca o aştept la maşina, dar ce viteză prind, mama mi-o ia înainte şi spune să-mi mişc fundul. [/center]
Heather deja era în maşină, pe locul din dreapta şoferului, shit! Se pare că eu stau pe bancheta din spate, nu e aşa rau! Adorm telopartandu-mă în ţara viselor, unde toate sunt perfecte Pana la cele mai mici detali, dar dintr-o dată sunt trezită din visare, unde se pare căam ajuns.
Ura îgan eu îcet ş fals, mă dau grabită jos din maşină urmată de bagajul de la mama a insitat.
Probabil că ştiti deja nu trebuie să vă explic şi îl pun pe umar merg pana doi tipi, unul blond, iar unul brunet mi-au tăiat calea, „Mâine la cinema, apoi la mine”Îmi spuse brunetul ce mă crede o c**** a, sau ce? -Să-mă anunţi când ai terminat de vorbit, ca să pot să fiu atentă!Io tai eu repede brunetului El se uită în ochii mei verzi, şi patrunzori şi-mi spune. -Îmi place de tine, dar nu te preface că mă eviti, pentru-că nu-ţi iese crede-mă!Băiatul ăsta are tupeu, dar nu pe cât am eu aşa că continui dispută avansurilor lui.
-O să te alegi cu o palma, şi o să-ţi placă.El râde şi mă lipeşte de abdomenul său şi se pregateşte să mă sărute, dar eu urmez să spun un NU!Puternic, iar el se pune in genunchi şi începe sa tuşească nu din nou!Iar am comiso, sunt o ciudată!
Narator P.o.V
-Crezi că ea e aleasa?Intrebă o femeie blondă
-Evident! Raspunde o femeie şatenă, iar apoi cele două doamne încep să râdă sadic.
Mama ce ma dor mainile!Daca nu dati com fac isteri. Imi pare rau ca e aranjat in halul asta, dar asa s-a facut din word...
Ultima editare efectuata de catre ♥º° Kιαгα °º♥ in Joi 03 Mai 2012, 15:17, editata de 2 ori |
| | | Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: Vicii +16 Dum 29 Apr 2012, 11:41 | |
| Wow extraordinar.Sper sa il continui este uimitor.Mai alees ideea.. deci next si Pwp. |
| | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: Vicii +16 Dum 29 Apr 2012, 11:59 | |
| |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Vicii +16 Dum 29 Apr 2012, 14:32 | |
| waaaaaa ce frumos a fost capitolul asta parca simt si eu durerea prin care trece Sakura, ata de frumos ai descris sper ca totul sa fie bine, si aoloo cate perversiuni ce aleasa?????aleasa cui sau a ce??? waaa, astept nextul ca sa vad ce se intampla in continuare,si te rog sa ma anunti |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| | | | Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Vicii +16 Joi 03 Mai 2012, 15:37 | |
| Vă mulţumesc dragelor, am să particip la ficul luni cu el, am şanse? |
| | | Yukii Chūnin
| Subiect: Re: Vicii +16 Vin 04 Mai 2012, 20:59 | |
| |
| | | Lumiereღ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Peste tot ;x Nr. mesaje : 428 Puncte : 496 Reputatie : 20
| | | | Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Vicii +16 Sam 05 Mai 2012, 13:44 | |
| Pai iubita, am venit si eu la comm. Am sa iti dau cateva sfaturi si sper sa nu te superi. In primul rand, te repeti uneori si suna urat si mai ai si cateva greselute de tastare. Din cand in cand mai mananci si cate o litera, un cuvan, iar ficul isi pierde din farmec. Sa fii mai atenta si da un edit micut. Acum cu estetica, nu mai scrie cu majuscule unele cuvinte, fiecare cititor interpreteaza textul cum vrea, nu trebuie sa ii impui tu. De asemenea de ce nu incrci sa scrii cu alt font. Incearca Georgia sau Time New Roman, si nu mai scriie ingrosat. Nu da bine. Dialogul nu este mult, dar are o tenta de a fii sec. Ideea in sine este buna, dar ai grija cum o consolidezi, ca sa nu ii furi din farmec! Acestea fiind spuse iti urez noroc la concurs si spor la lucru! |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Vicii +16 Sam 05 Mai 2012, 14:56 | |
| am trecut si eu pe aici , pai na ce sa zic e extraordinar :D are cam de toata Sakura de la alcool la droguri si tigari.. pai cam tupesit Sasuke .. dar ma rog... abia astept nextul :* Max:) |
| Subiect: Re: Vicii +16 Vin 18 Mai 2012, 22:09 | |
| - Requiem a scris:
- Pai iubita, am venit si eu la comm. Am sa iti dau cateva sfaturi si sper sa nu te superi. In primul rand, te repeti uneori si suna urat si mai ai si cateva greselute de tastare. Din cand in cand mai mananci si cate o litera, un cuvan, iar ficul isi pierde din farmec. Sa fii mai atenta si da un edit micut.
Acum cu estetica, nu mai scrie cu majuscule unele cuvinte, fiecare cititor interpreteaza textul cum vrea, nu trebuie sa ii impui tu. De asemenea de ce nu incrci sa scrii cu alt font. Incearca Georgia sau Time New Roman, si nu mai scriie ingrosat. Nu da bine. Dialogul nu este mult, dar are o tenta de a fii sec. Ideea in sine este buna, dar ai grija cum o consolidezi, ca sa nu ii furi din farmec! Acestea fiind spuse iti urez noroc la concurs si spor la lucru! Stai linistita draga, imi plac criticile ma ajuta sa ma perfectionez, iar tot efortul meu ii dedic dragei, scumpei, iubitei mele CRYSTAL!Si apropo scriu cu times new roman =))) |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Vicii +16 Mier 23 Mai 2012, 22:08 | |
| hey....imi place mult ficul si idea si abia astept sa pui nextul mult noroc la tastat si anunta-ma cand pui nextul te pwp dulce...otti N E X T |
| | | Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Vicii +16 Mier 23 Mai 2012, 22:44 | |
| Mai e mult de asteptat ? Nu rezist cu suspansul asta pe capul meu. Abia astept sa pui continuarea sa vad cine sunt femeile alea.Desii am cateva banuieli. Spor la scris.. |
| | | Vanity Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva... Nr. mesaje : 24 Puncte : 26 Reputatie : 0 Hobby-uri : <3 Stare de spirit : Zambiliciii
| Subiect: Re: Vicii +16 Joi 24 Mai 2012, 14:27 | |
| N E X T :X tee rooggg:o3 |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Vicii +16 Vin 27 Iul 2012, 20:15 | |
| Nu s-a mai postat din aprilie. Fic inchis.
Daca doresti redeschiderea ficului anunti un Critic/Moderator. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vicii +16 | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|