Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21  Urmatorul

Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2?
Merita sa vina sezonul 2
Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_vote_lcap99%Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_vote_rcap
 99% [ 95 ]
E prea mult trebuie inchis.
Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_vote_lcap1%Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Total voturi : 96

AutorMesaj
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Dum 22 Iul 2012, 23:18

Ce zici ca faci? Eu sunt moartea in persoana iar coasa aia e proprietate privata rolling on the floor evil devil mua ha ha in oricecaz am si furca, 2:>
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Dum 22 Iul 2012, 23:21

Mustache, ma asteptam sa fii mai sprintena.
Bine ca traiesc pentru capitolul urmator.
lough Ma gandeam eu ca o sa credeti ca este Stefan,
Bogdan, era plecat pe la vanatoare, si s-a gasit sa se intoarca fix in acel moment
EDIT:
Max in caz ca ti se fura una, sa ai alta...
Las' ca aflu eu pe unde le ti si le iau de nu le mai vezi rolling on the floor
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 00:23

MINUNAT!!!
Cred ca esti singura care a postat atat de repede next!!
Esti uimitoare scumpa :X !
Mi-a placut capitolul ..plin de actiune !:X
Oare cum o sa se termine aceasta lupta??
Si din nou apare Stefan ala??? auuu l-as decapita!!!
Daca se baga iar intre cei doi !! iL OMOR!
Sa aduci next :X:X:X!
Kisses and hugs kiss !
Sus In jos
Superbia.
Chūbu
Chūbu
Superbia.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Wonderland awaits.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 479
Puncte : 541
Reputatie Reputatie : 38
Stare de spirit Stare de spirit : damned

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 09:21

Hi there!AAAAAAAA nervi! nervi! Aly...Aly scumpa mea,draga mea...sa stii ca sunt plina de regrete...nu imi dau seama cum am putut... crying crying atatea capitole minunate.Acuma adevarul e ca mi se bloca pagina. think nu ma intreba de ce,nu stiu.

ACUM LA FIC:WoW WaW WeW ce tare
Doamne Stefan...ce mai planuiesti???Nu puteai sta in Hawaii???Uh!
KLAUS!!!!! Dai doamne o fuga pan la casciuc si ramai sfinte acolo ca atunti cand te-au decapitat, ti-au scos si creierul ala putrezit, nu ca ar fi folosit si inainte , dar de, sa arate bine.

A-LI-SI-A! A-LI-SI-A!!! A-LI-SI-A!!! HAI SA-SU-KE HAI BOG-DAN OMORATIL PE KLAUS!!!!!!!!

Daca ii mai faci ceva Sakurei, Aly...tine minte ... o sa arat ceva MAI rau ca Max :>happy evil devil mua ha ha :>happy AI INTELES? MUA HA HA HA

A, by the way...ca tot veni vorba de Max...UN next la 23 iulie hi the Kaze???
ma rog...aici e vorba de Aly.

Super capitol, continua tot asa...hai ca poti...multa imaginatie...next...A,da, NEXT-ul repejor si...

SPOR LA TASTAT!!!!!! happy happy happy2 happy2

Illy va pupaceste dulce de tot!!! kiss kiss kiss

P.S. sa ma mai anunti te rog...doar daca mai poti. ;;) happy2
Sus In jos
http://devils-know.tumblr.com
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 11:01

Max ai norok ca am dormit, ca vde nu trimete-ai tu poza aia si de nu o visam noaptea eram din nou eu prima. rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Ehehe deci sunt ultima si intirziata ca de cele mai multe ori lough lough .
Saracuta Alisia mie mila de ea crying
Si Sakura, of doamne, si Stefan ce fata trebuie sa baiba cind o va vedea pe Sakura in Bratele lui Sasuke?? think
Esti atit de rea Aly ca imi vine sa te biciuitor biciuitor evil devil mua ha ha :>happy
pai cum adica sa ne tii in suspans nervi! nervi!
Deci intr-un final capitolul minunat ca toate celelante, faci o treaba minunata. in love a hug
Asa ca punete mai repede pe tastat ca vreau azi nextul.
Max imprumuta-mi si mie o coasa de a ta ca sunt sugu ca ai multe rolling on the floor rolling on the floor
Las ca promit ca ma voi tine sa fiu printre primii happy2 happy2
Astept nextul Aly, si mersi ca ma anunti de fiecare data kiss
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 17:41

Capitolul 23

Ne intoarcem privirile spre acel ecou al glasului sau. Stefan se afla la cativa centimetri distanta de noi. Pasii lui se indreptau alene spre grupul nostru, si in urmatorul moment…
Blondul cu ochii patrunzatori, si cu un zambet feroce, ii dadu un picior in burta brunetului, cu ochii negri. Trupul lui Damon era in aer, intr-un final facand contac cu suprafata bruta a pamantului.
Pov by Sakura.
Trupul invaluit in haine negre, a lui Damon , cazu langa noi. Pe fata sa de culoare alba, se observau cu usurinta urmele provocate de la lovitura lui Stefan. Nu stau sa il analizez pe Damon, ci imi mut rapid privirea spre Sasuke. Observ cum pelerina neagra ce ii atarna alene pe umeri, era rupta in partea de jos, pe cand acesta respira cu greutate. Ochii sai rosiatici il fixau cu nervozitate pe Stefan. Blondul avea ochii demonici, de culoare sangerie, rauri de rautate revarsandui-se in privire. Se indrepta cu pasii amenintatori inspre noi.
-Ne strica tot planul Sasuke, trebuie sa il mentinem pe cap de papagal, cat mai departe de Sakura.
Nici nu imi dadusem seama. In stanga mea, se afla brunetul. Ochii sai, il analizau atent pe fratele sau, care se apropria amenintator, asemenea unui leu, de noi. In urmatoarea secunda, el disparu din linia mea vizuala. Il cautam cu privirea insa nu ii puteam depista silueta. Sasuke se duse in spatele meu, mainile sale incolacindu-se in jurul bazinului meu. In urmatorul moment simteam cum trupul meu facea contact, cu ceva tare, cu pamantul. Mi-am rasucit trupul, dar, cand i-am vazut chipul, o urma de spaima imi strapungea asemenea unui cutit, mintea si inima. Sasuke era peste mine, sangele curgandu-i din inima. Pielea sa de culoare inzapezita, se transforma intr-o piele moarta. Lacrimile imi curgeau siroaie pe fata, nu intelegeam de ce se intamplase acest lucru. Privirea sa era atintia asupra mea, pe cand un cristal stralucitor i se scurgea din privire. Langa mine, se afla o piatra cu taisul ascutit. Fara sa mai stau pe ganduri o iau, si ma tai in palma, mici boabe rosiatice curgandu-mi din mana. Ma indrept inspre gura sa, insa degetele sale deja putrede imi opreau sangerarea.
-Nu, nu te pot lasa sa faci asa ceva. Am trait mult Sakura, am ucis zeci, daca nu mii de persoane. Acum regret acest lucru. Soarta vrea sa ma ia de langa singura persoana pe care o iubesc. Poate ca acesta imi este destinul, insa stiu ca singurul lucru pe care nu l-am gresit in eternitatea mea, ai fost tu, te iubesc, si te voi iubii mereu. Zicand acestea, ochii sai se inchideau, si trupul sau se dezintrega usor.
-Fereste-te!!
Doua brate imi inconjurau talia, rapindu-ma de langa, fiinta ce a fost odata Sasuke, ducandu-ma rapid la adapostul unui copac. Il observ pe Bogdan, cu a sa sclipire unica in ochii. Langa Sasuke, o silueta intunecata era cazuta la pamant, Damon. Deasupra lui era Stefan, cu zambetul lui demonic, fiind gata sa ii dea lovitura finala, cand Alisia ii da un picor teleportandu-l intr-un copac. Isi aduna puterile, apoi un val de energie se revarsa in luminis. Aceea unda sublima, si magica era puterea supraomeneasca a Alisiei. Inamici cadeau rand pe rand, din cauza acelui soc de energie, pe cand Stefan si Klaus se distantasera de luminis, trupurile lor fiind la margina paduri. Trupul invaluit de alb, al Alisiei se ridica din valurile de morti care zaceau pe pamant. Langa mine, Sai, Bogdan, Damon, Margaret, Itachi, Naruto si Hinata stateau linistiti, mana lui Damon fiind pe umarul meu.
-Va ajuns. Mi-ati ucis fratele. Stefan, el a stiut sa apere ceea ce iubeste. Poate in acest moment ar fi trait, insa a ales sa isi apere persoana pe care o iubeste cel mai mult, Sakura. Tu nu o iubesti! Ai vrut sa o omori, numai ca sa il ranesti pe Sasuke. Insa stiu un lucru. Sora mea, il iubea din inima pe Sasuke, chiar daca a fost si cu tine, gandurile ei se indreptau spre persoana care si-a facut incet loc in inima ei.
Un val de energie strabatea padurea. Nervozitatea Alisiei, ii distanta pe cei care ne produsera suferinta, departe de noi. Ramasesm singuri. Simt cum o moleseala imi cuprind trupul, pe cand ochii mei se inchid, incet.
~Peste cateva zile~
Sunt in camera mea, stand pe patul din catifea. Azi era o zi trista, in care ploaia si racoarea doamnea peste Mystic Falls. Azi inhumam cenusa lui Sasuke. Cateodata ma gandesc, dandu-mi seama ca nu am nicio amintire de la el. O lacrima cirstalina imi cade din ochii, prelingandu-se pe obrazul meu de spuma laptelui. Simt o mana calda, pe chipul meu, luand aceea urma de durere. Imi introc privirea dand, de niste ochii negri, precm noaptea intuecata care ma priveau cu, blandete si caldura, Damon. Mainile sale se incolacesc in jurul taliei mele, lipindu-ma de trupul sau. Lacrimile mi se revarsau siroaie pe chip, durerea fiind vizibil exteriorizata. Vocea lui calda, imi spunea ca ,,este timpul,, . Ieseam incet din camera, Damon sprinjinindu-ma de trupul sau. Casa era intr-o profunda stare de deprimare, culoarea ,,negru,, domniand incaperile. O urma de durere imi strapungea sufletul, cand treceam prin fata fostei sale camera. Ajunsem la parter unde ceilalti ne asteptau, chipurile lor fiind deprimate. Alisia si Magaret ma cuprind fiecare de cate o mana, sustinandu-ma pe cand ieseam afara din vila, indreptandu-ne spre capela. Decorul era sumbru si sadic, culori triste care dadeau frau lacrimilor sa cada, inconjurau capela. Bancile de culoare maronie, erau asezate intr-un cerc, pe cand in mijlocul lor se afla o masa, pe care era pusa, o vaza, in care era cenusa sa.
Slujba de inmormantare incepuse, pe cand noi ne asezam alene la locurile noastre. Dupa mai bine de doua ore, se termina, pe cand Itachi ia cenusa fratelui sau, ducand-o in cimitirul familiei. Ieseam cu toti in curte, unde ne intaminina nimeni altul decat Stefan. Dispretul si ura se puteau citi pe chipurile tuturor. Cu vocea lui autoritara, si plina de dispret, Naruto il intreba ce cauta aici.
-Am venit sa revendic ceea ce este al meu.
Privirea sa, era atintita asupra mea, pe cand ceilalti se pusesera parapet in jurul meu. Damon se aseza in fata mea, pe cand ii arunca cu o viteza nemarginita lui Stefan, o tepusa in piept.
-Nu te vei atinge de ea!
Ochii lui erau atinti asupra lui Stefan. In urmatoarelele secunde Stefan isi primi lovituri necrutatoare din partea lui Itachi, Sai, si Naruto.
-Va veti mai intalni cu mine!
Zicand acestea se facu nevazut intr-un nor de fum, pe cand noi admiram acel praf toxic, cu dispret.
Seara se lasa incet spre Mystic Falls. Eram pe veranda, admirand astrele stelare care domenau pe cerul intuencat. Simt cum doua maini se pun incet pe umeri mei. Ma introc, si dau de privirea lui Damon. Ochii sai blanzi ma priveau cu duisosie.
-Sakura, nu cred ca o iubesc pe Alisia, tu esti stapana inimi mele, stiu ca il iubesti pe Sasuke, insa crezi ca vei pute vrodata se te indragostesti de mine?
Ramasem muta, la confesiunea pe care Damon mi-o facuse. Oare voi putea sa il uit pe Sasuke, creeandu-mi o noua iubire? Dau aprobator din cap, dupa care buzele mele erau cuprinse intr-un sarut simplu de cele ale brunetului. Limba sa, se juca in voie cu a mea, pe cand isi incojura bratele in jurul taliei mele, tragandu-ma mai aproape de el.
Il voi putea uita pe Sasuke? Oare Damon ma va ajuta? Si Stefan, ce va face cand va afla?

Promo Seson 4
Dupa atat de multa suferinta, Sakura pleaca impreuna cu familia Uchiha din oras. Amintirea lui Sasuke o rampune de puterii, pe cand inima i se inchide. Damon, neputincios, incearca sa o ajute, insa fara prea multe sanse de reusita. Insa cei din umbra: Stefan, Klaus, Karin, si altii ii vor mortii. Lupta este inevitabila, iar miza este uriasa... Viata tuturor vampirilor.
Ce se va intampla in continuare?
AFLATI IN SEZONUL 3, care va purta denumirea :Under the clear Moon

Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Mier 28 Noi 2012, 09:52, editata de 5 ori
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 17:41

de nu is prima hmm...?!
Ierarhia lu tactu, Fratemiu asta :|
Deci cum se poate? Sa moara Sasuke? tu Esti intreaga la minte?
Nu nu esti!!!!!!!!!!!!!!
Stefan te nenorocesc cu zile. iti tai degetele, gatu, cele de la picoare, pulpele, mandria, iti scot ochii iti dai nasu si urechile, te desfigurez idiotul lui dracu de nesimtitu naibi, prostu prostilor si creatura creaturi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum indrazneeste Sasuke sa nmoara?
Asa ceva nu e permis nici in cosmarurile mele, cum dq esti intreaga!!!!!!!!!!!!!!!?
Si Damon?
Damon si Sakura?
Acum i sa trezit lu ala acel de jos sa ii zica faptu ca o iubeste? NU putea tace?!!!!!!!!!
Daca Sakura trece peste moartea lui UCHIHA SASUKE eu o blemem ca fiind tarfa tarfelor>.<
Ce ii va face stefan?
Esti sigura?
ALa e mort de pe acum.
COASELOR, moto coasa si furcile tabaram pe ALY DACA NU ADUCE NEXTUL RAPID!!!!!!!!!!!!!!
SEZON 4 SEZOn 4, pot scrie randuri intregi dar adul!!!
Cate lucruri interesante, mor, si ma duc dupa Sasyuke sa il invii.
Daca tot is moartea, dracusor de ala cu coarne.
AI FACUT SI MINUNEA CA EU SA PLANG LA UN FIC!!!
ASTA NEVER NU SE INTaMPLAT SI NU SE VA MAI INTAMPLA< SPEr.....
NEXT NEXT NEXT NEXT< MAX TE OMOARA CU ZILE :>happy :>happy :>happy evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha rainbow :\ rainbow :\ jos palaria in fata jos palaria in fata jos palaria in fata jos palaria in fata nr1 nr1 nr1 nr1 nr1
EDIT:
Ce ai Sakura I?:))) Da stateam, si asa voi sta mereu, hehe, eu is dracusoru deci niemni inaintea mea!!!
Ceai zic ca faci?rolling on the floor am 3 coase cu tot cea automata, cred ca ai luat-o pe cea de la reparare, itit zic ca nu functioneza, poti sa ai lista neagra dar mai mare ca a mea nu ii, wow Mustache ce com, nextul aly ca te pap de vie kiss

Ultima editare efectuata de catre Max in Mar 24 Iul 2012, 18:32, editata de 2 ori
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 17:42

edit:
Da nu sunt prima , Max , cred ca numai cu ochii pe fic stateai in secunda asta, ei nu-s prima dar macar sunt
inaintea lui stefz take this! take this! .. Max pregatestete, te-am furat coasa aseara si mi-am facut si lista neagra :>happy :>happy evil devil mua ha ha
Dar sa revnim la ficul fantastic a lui Aly, of doamne ce rea esti nervi! nervi! nervi! , cum adica Sasuke a decedat sad sad
Tu iti bati joc de noi crying crying sad what? what? .
Nu mai inteleg nimic si Sakura isi reface viata cu Damon, atit de repede l-a uitat huh? huh? huh? think think
Si Alisia ramine insarcinata cu Bogdan sau cu cine think think . Daca nu adici rapid sezonul 4 , atunci Max stai la coada ca ti-am furat coasa
si ma ocup eu de Aly. Eu ma gindesc ca Sasuke va fi cel care va aparea, persoana la care nimeni nu s-a gindit, si daca e asa ce va zice de relatia SakuDamon, of punete mai repede pe tastat ca vreau sezonul 4 si nu ne mai tine in suspans ca de nu biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor .
Astept noul sezon, te kiss a hug si spor la tastat.
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 18:21

Nuuuuuuuuuu!!!!! E sfarsitul sezonului deja?!?!?!?!?!??
Si trebuia sa'l faci in halu' asta de trist?!!!!??!?!?!?!?!?
Si cum cacatelul meu mai e ficul acesta SasuSaku daca Desteapta de tine l'a omorat pe Sasuke!!!!
Sasukeeeeeee very sad Nuuuuu!!!!! crying De ce?!!!??!?!?!?!?! crying
Te crap in doua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biciuitor !!!!!! Cum ai putut sa'l omori pe Sasuke?!?!?!?!?
Da' chiar asa???? sad si acum sa mai pui si putina sare pe rana... a intervenit si Damon ala... si proasta aia de Sakura... da din cap... asa dai dai pana il mai ai pe umeri!!! biciuitor!!
Mama.... de nu oi lua eu tot arsenalul lui Max!!! evil devil mua ha ha
Sa vezi ce razbunare dulce imi fac! evil devil mua ha ha
De nu ii bag eu furca aia lu' Damon fix in c**!!!!!! rolling on the floor
Mama Aly da' eu tot nu pot sa cred ca l'ai omorat pe Sasuke!!! Criminal'o!!!!! rolling on the floor crying
Si Stefan ala... V'am zis eu!!! I'am zis si Sakurei!!! rolling on the floor Ce mai... v'am zis tuturor! rolling on the floor
Stiam eu de ce il urasc eu pe Stefan biciuitor
De daia!!! rolling on the floor
Pfoaiii mama stii ce am plans cand am vazut ca moare Sasuke? Cica la mine "ia'ma pe mine!! nu pe el!!" rolling on the floor sa moara toti fanii mei pe care nu'i am rolling on the floor ce mai drama am putut sa fac aici cand am auzit ca a murit rolling on the floor
Da' asa.... Sa nu murim prosti.... Ne poti spune cand Mama lu' Proces Verbal vei aduce urmatorul sezon? ;;)
Sper ca repede ingrijorat
Si inca ceva.... asa... sa nu zici ca's rea si ca ma gandesc numai la mine rolling on the floor
Doar asa... sa stii si tu.... Mi'a placut capitolul rolling on the floor mai mult sau mai putin biciuitor
Si eu! Mama Omida! Prezic ca il vei invia pe Sasuke!!! Ha!!
Sa dea Domnu'!!! sad
Hai.. timpul de rugaciuni!
Inger ingerasu' meu, ce m'i te'a dat D'zeu, Eu eunt mica si prapadita, tu fa'ma mare, Eu sunt vai de mama mea, tu fa'ma tare! Si te rog Doamne! Din toata inimioara mea pacatoasa, fa si tu un Hocus-Pocus acolo... si invie'l pe Sasuke sad Amin!
Revenind la capitol rolling on the floor [ intr'un fel sau altul ]
Daca tot a murit Sasuke... Unde'i Coliva?!?!??!?!
Vreau Coliva! Vreau Coliva!!!!
Si mai vreau si Next Season ;;)
Hai te puuuuppppp!!!!
Pa hi!

P.S Sa'mi trimiti si mie coliva prin Mesaj Privat puppy eyes

Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 1045llh
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 18:46

NUUUUUU!!!
CUM SA MOARA SASUKE??????
TU VREI SA MOR AICI???????
NU IMI VINE SA CRED!!!!!!!
Damon impreuna cu Sakura????
omg o.o
Daca nu il invii pe Sasuke-kun in sezonul 4 te decapitez:)).
Stefan ala ma enerveaza maxim!!!!!!!
M-ai lasat fara cuvinte....
Deci imi vine sa plang!!!!!
De ce a murit sasuke ?? crying((crying((crying((
Scumpa ai postat un capitol foarte frumos dar si trist in acelas timp :(.
SA ADUCI REPEDE SEZONUL 4 CA EU MOR!
Sus In jos
† Sakku †
Genin
Genin
† Sakku †

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Infern.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 186
Puncte : 203
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : NARUTO.
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica >:)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 19:25

Heii :)
Scuze ca nu ti-am comentat ficul pana acum :) dar sunt noua [ azi mi-am facut si eu cont ;) ] si tot de azi am inceput sa-ti citesc ficul si pot sa spun ca mi-a placut extrem de mult si fiind prinsa in minunata poveste eram prea curioasa sa vad ce se intampla in continuare asa ca nu am mai comentat , dar asta nu inseamna ca nu-mi place extrem de mult ficul tau :) [ sorry :o3] .
Deci , in conlcuzie hai cu next mai repede ca mor si apropo fa ceva sa invie Sasuke , nu stiu ceva :)) ca mor aici , cum sa moara ? recunosc ca am varsat cateva lacrimi dar m-am abtinut deic te rog frumos si sincer inca o data sa faci ceva sa apara Sasuke din nou in peisaj ca numai pot , mor !!!! :))
Pa ;;)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 20:43

Buna Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 78717
What the ... ? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2137098537
Cum este fosibil asa ceva? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2873859802
Aly, Max Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 138742 VA URASC! Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2137098537 De ce? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 468521 Max, iar prima. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 166492 Ce noroc ai avut ca ma simt rau. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 23826 Aly, in legatura cu sfarsitul. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 359687
Asta este sfarsit? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 307712 Stii cat plang acum? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 896861 Ai macar o mica idee? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 955647780 Ai inebunit? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 1733309228 Eu sigur da. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 734925 Turbez. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 735877 Ce cuvinte colorate scot acum. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2137098537 DE CE? DE CE? DE CE? Vrei sa mor? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 307712
Cum sa moara Sas'ke? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2873859802 Te mai intreb o data. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 138742 AI INEBUNIT? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 307712 Azi numai pe palns am tinut-o si o tin. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 896861 M-a blestemat Dumnezeu sa citesc acea parte. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 23826 Cum papuci lu Eminescu sa se intample asta? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 3328071791
Vin cu o coasa si crede-ma ca nici Dumnezeu daca incearca sa ma opreasca nu scapati. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 334366999 Nici daca va pune mana in cap. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 334366999
Aham, sa isi revendice ce este a lui? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 286582 Dupa ce a vrut sa o omoare? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 468521 Mai are tupeu sa vina acolo? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 955647780
Puteam sa jur ca il faci pe Damon sa se indragosteasca de Sakura. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 947835 Tu ai zis nu si uite ca s-a intamplat. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 359687 Trece de la unu la altu asa? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 621493 Nu stiu ce este in capul ei. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 138742 Nu stiu ce este in capul tau dar te asigur ca aflu eu. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 468521
Asta este sfarsitul? :((
Sa inteleg ca in sezonul 4 ai de gand sa ma omori. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 307712 Din cate ne-ai dezvaluit asta ai in plan. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 361396 Cu ce ti-am gresit? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 735877
Natalie Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 955647780Aly pe tine te asteapta sa dai com ca sa puna next-ul. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 468521 Il are deja pregatit. Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 962758 Misa-te aici imediat! Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2137098537 Te pun si pe tine pe lista neagra! Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2843714615
NEXT! Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 544217
Stefz va omoara Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 334366999

Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Mar 24 Iul 2012, 21:38, editata de 1 ori
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 20:47

oh my god !!! oh my god !!! oh my god !!! E sfarsitul sezonului? huh?
Sasuke a murit? Fii atenta ca iti facem viata un IAD daca nu il invii pe Sasuke! evil devil mua ha ha
Si Damon o iubeste pe Sakura? huh? Bine, recunosc ca speram in secret sa se intample asta si parca era inevitabil. think Acum ca stau si ma gandesc, dar mulllllti baieti au iubito pe Sakura si poate o iubesc. lough
Nu imi vine sa cred like michael jackson .....deci esti geniala, minunata, fantastica! De la capitol la capitol devine mai interesant iar acum, dupa micuta descriere pe care ai facuto sezonului 4, cred ca acesta va fii cireasa de pe tort, bomba secolului, cel mai tare sezon! lol damn!
Nici nu stii cat de entuziasmata si nerabdatoare sunt sa aduci sezonul 4 care sper sa fie cat mai curand posibil, altfel toate cititoarele ficului vor imprumuta cate o coasa de la Max (sunt sigura ca are destule) si venim dupa tine! evil devil mua ha ha
Asa ca daca mai vrei sa fii intreaga, ADUU SEZONUL 4 ca murim aici de curiozitate!

Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 20:58

hello de ce nu am trecut eu pe la ficu tau???? de idioata pot spune ca e fantastic si de ce moare sasuke sad nu e corect deci daca nu-l invii in sezonul urmator fac crima
tot ce pot spune este ca ai un talent uimitor la scris astept sezonul urmator happy2
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 21:35

Natalie, imprumut coasa lu' Max, si vin sa te bantui la ora 1:05 rolling on the floor
Baga comm repede ca deja am facut primul capitol la al 4-lea sezon.
Cu o coasa la gat stii ce repede lucrez? lough
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 23:32

kiss mersi ca m-ai anuntat si scuze ca ajung asa tarziu....nici nu stiu de unde sa incep! rolling on the floor sasuke a murit so...ce trist...., damo are o confesiune fata de Sakura si ii spune ca o iubeste, si sakura il accepta pentru a-l uita pe sasuke...Stefan dispare sa-si linga ranile dar am impresia ca ori el ori sasuke va fii persoana surpriza, deci vreau sezonul 4 dar mai tarzior umpic, acum ma ocup de carticica mea, de asta am intarziat....Waaa alisia va ramane insarcinata?ce tare!Dar de ce Bogdan ar crede ca e copilul lui Damon daca Alisia nu s-a culcat cu el?cine stie ce va crede si el, sper ca totul sa se rezolve si vad ca este tot o invalmaseala acolo la tine aly, de nici nu stiu de unde sa apuc si de unde sa trag! rolling on the floor cred ca trebuie sa ma rezum doar la faptul ca vreau sa vad daca nu esti chiar asa de cruda, dar te rog sa nu fii pentru ca mie ficurile imi raman in inima si daca nu sunt chestii fericite imi ramane cicatrice pentru multi ani in suflet si ma doare rolling on the floor pe bune ca asa e!

P.s.: Ti-am zis de ce am intarziat....nu lua coasa lui Max ca are nevoie de ea sa te termine , ia coasa mea ca e motocoasa rolling on the floor mai bine asa ca ma termin singura rolling on the floor Te astept cu sezonul 4 si te rog sa ma anunti cand il pui cu tot cu link, ca daca nu va fii sasusaku va trebui sa-l pui altundeva ingrijorat stiu am si eu niste pretentii de Doamne Ajuta! hmm..realy?

P.P.S.:Macar Itachi si Margaret sunt putin binedispusi kiss

Naty~~
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 23:38

Suntem aztazi adunati aici pentru a fi prezenti la imormantarea dragei noastra Natalie.
Pagube: A dat com dupa mii de ani dupa ce a fost postat capitolul.
-Max si Stef injurau in cuvinte colorate ca ea sa dea com.
-Ii spuse lui Aly sa aduca ficul mai incolo(ceea ce este inadecsibil sau cum dq so numi)
-Coasa mea e tot motocoasa dar am si 2 simple.
-Stef si Max o vor bantui astazi impreuna cu armata de demoni condusa de Max, si cu demoni 2 sexi, Yoshio si Dean pe care, mie lene sa dau img.
Reast in Peace!
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 23:48

multumesc frumos, va astept cu flori, sa pastram un moment de reculegere Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2331551792
Nu inteleg de ce vreti voi sa ma omorati ca am avut niste treaba ce nu tinea de pc! Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 440486
Ultima mea dorinta e : sa o iau pe max cu mine Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 127686

Editare:

Bine am inteles sunteti furioase pe mine toate, imi pare rau dar asta e, vin cand am timp, va convine bine daca nu va astept la bantuit in the midnight Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2586070128
Stefz suntem penale? Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2586070128 da! asa e! avem dosar penal pentru tulburarea linistii publice si a coaselor noastre!! Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2586070128 prietenii stiu de ce! Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2586070128 si coasa lui Max stie de ce Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2586070128
Bine acum ca vreti sa ma omorati toate sa stiti ca max s-a oferit prima asa ca stati la coada! Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 544217

Gomenasai!Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 2332602154

hai aly cu nextul love

Ultima editare efectuata de catre Natalie in Mier 25 Iul 2012, 12:00, editata de 2 ori
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mier 25 Iul 2012, 00:09

MUlte motive dar nu merita sa ne batem pe ele, deci ma vrei cu tine ha?:)) cu placere, dar ma tem ca va trebui sa iti ignor dorinta, mai am de trait si oameni de chinuit :)).
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mier 25 Iul 2012, 08:40

In special pe mine, Max...
Si mai este o lista destul de lunga. Stefz, Sakura(1)...
:>happy Iti fac aici reclama.
Moto:
Daca vedeti o fata blonda, cu o coasa in mana si cu un zambet diabolic ati dat de Max.
Pentru servici apelati la 079284-2848 sau intrati la Moonlight si depuneti-va cererea de sinucidere.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mier 25 Iul 2012, 10:02

Hei. Deci sunteti penale=))Mor aici de ras.
Natalie, asta nu este o scuza. >:P Eu tot te voi bantui. Ultima la com si noi asteptam aici de mult. >:) Sa nu se mai repede altfel Stefz vine si te omoara Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 334366999E bataie pe ficul lui Aly si ne cam tii in loc :))
Aly, repede cu next-ul! Repede! Il ai facut, Natalie a dat com, ce mai astepti?Ziua de maine? Imi e teama ca nu o mai apuci.
NEXT!REPEDE!
Stefz vine si te omoara Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 334366999
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mier 25 Iul 2012, 12:06

Imi place foarte mult ficul tau si sper sa il continui puppy eyes .
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mier 25 Iul 2012, 12:50

sunteti amuzante rau mai ales max:)): rolling on the floor
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mier 25 Iul 2012, 12:53

S-a facut chat mai nou aici?
Max, nu o mai chinui pe Natalie, am nevoie de ea... happy
Stii foarte bine care e regula lough
Lume am facut deja doua capitole, dar, cum nu vreau sa mor subit de o coasa, o astept pe Max sa intre lough
Sus In jos
Superbia.
Chūbu
Chūbu
Superbia.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Wonderland awaits.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 479
Puncte : 541
Reputatie Reputatie : 38
Stare de spirit Stare de spirit : damned

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19Mier 25 Iul 2012, 16:31

Sasuke Sasuke Sasuke!!!!Spunemi ca e Sasuke
Fa-le viata roz!!!!!De fiecare data can sunt fericiti, vi tu , autorul si le strici bucuria!!!
Lasa tu autor nesuferit da te prind eo!!!! biciuitor biciuitor !!!

Scuze...sunt suparata pe...TINE!!!!!!!Pentru ca le faci viata un chin!!!Te rooooooooooooog!!!!
Te rooooooooooaga ILLY dulce de tot!!!!Dulce dulcisor!!! Fa-le viata roz!!!!SA FIE SASUKE!!!!

Illy te pupa dulce tot!!! kiss kiss

P.S. nu te supara pe mine...sunt intro pasa proasta!super capitol,tine-o tot asa!STEFAN!!!sa de-a careva sa ne intalnim...ca tu o sa termini cu o tepusa infipta in INIMA!!!! NEXT ally!!!
Sus In jos
http://devils-know.tumblr.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Moonlight(eventual +16)   Moonlight(eventual +16) - Pagina 20 I_icon19

Sus In jos

Moonlight(eventual +16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 19 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-