Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Acest fic merita: sa se termine sau sa aiba un sezon 2?
Merita sa vina sezonul 2
99%
[ 95 ]
E prea mult trebuie inchis.
1%
[ 1 ]
Total voturi : 96
Autor
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 19:25
Heii :) Scuze ca nu ti-am comentat ficul pana acum :) dar sunt noua [ azi mi-am facut si eu cont ;) ] si tot de azi am inceput sa-ti citesc ficul si pot sa spun ca mi-a placut extrem de mult si fiind prinsa in minunata poveste eram prea curioasa sa vad ce se intampla in continuare asa ca nu am mai comentat , dar asta nu inseamna ca nu-mi place extrem de mult ficul tau :) [ sorry :o3] . Deci , in conlcuzie hai cu next mai repede ca mor si apropo fa ceva sa invie Sasuke , nu stiu ceva :)) ca mor aici , cum sa moara ? recunosc ca am varsat cateva lacrimi dar m-am abtinut deic te rog frumos si sincer inca o data sa faci ceva sa apara Sasuke din nou in peisaj ca numai pot , mor !!!! :)) Pa ;;)
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 20:43
Buna What the ... ? Cum este fosibil asa ceva? Aly, Max VA URASC! De ce? Max, iar prima. Ce noroc ai avut ca ma simt rau. Aly, in legatura cu sfarsitul. Asta este sfarsit? Stii cat plang acum? Ai macar o mica idee? Ai inebunit? Eu sigur da. Turbez. Ce cuvinte colorate scot acum. DE CE? DE CE? DE CE? Vrei sa mor? Cum sa moara Sas'ke? Te mai intreb o data. AI INEBUNIT? Azi numai pe palns am tinut-o si o tin. M-a blestemat Dumnezeu sa citesc acea parte. Cum papuci lu Eminescu sa se intample asta? Vin cu o coasa si crede-ma ca nici Dumnezeu daca incearca sa ma opreasca nu scapati. Nici daca va pune mana in cap. Aham, sa isi revendice ce este a lui? Dupa ce a vrut sa o omoare? Mai are tupeu sa vina acolo? Puteam sa jur ca il faci pe Damon sa se indragosteasca de Sakura. Tu ai zis nu si uite ca s-a intamplat. Trece de la unu la altu asa? Nu stiu ce este in capul ei. Nu stiu ce este in capul tau dar te asigur ca aflu eu. Asta este sfarsitul? :(( Sa inteleg ca in sezonul 4 ai de gand sa ma omori. Din cate ne-ai dezvaluit asta ai in plan. Cu ce ti-am gresit? Natalie Aly pe tine te asteapta sa dai com ca sa puna next-ul. Il are deja pregatit. Misa-te aici imediat! Te pun si pe tine pe lista neagra! NEXT! Stefz va omoara
Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Mar 24 Iul 2012, 21:38, editata de 1 ori
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 20:47
E sfarsitul sezonului? Sasuke a murit? Fii atenta ca iti facem viata un IAD daca nu il invii pe Sasuke! Si Damon o iubeste pe Sakura? Bine, recunosc ca speram in secret sa se intample asta si parca era inevitabil. Acum ca stau si ma gandesc, dar mulllllti baieti au iubito pe Sakura si poate o iubesc. Nu imi vine sa cred .....deci esti geniala, minunata, fantastica! De la capitol la capitol devine mai interesant iar acum, dupa micuta descriere pe care ai facuto sezonului 4, cred ca acesta va fii cireasa de pe tort, bomba secolului, cel mai tare sezon! Nici nu stii cat de entuziasmata si nerabdatoare sunt sa aduci sezonul 4 care sper sa fie cat mai curand posibil, altfel toate cititoarele ficului vor imprumuta cate o coasa de la Max (sunt sigura ca are destule) si venim dupa tine! Asa ca daca mai vrei sa fii intreaga, ADUU SEZONUL 4 ca murim aici de curiozitate!
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 20:58
hello de ce nu am trecut eu pe la ficu tau???? de idioata pot spune ca e fantastic si de ce moare sasuke nu e corect deci daca nu-l invii in sezonul urmator fac crima tot ce pot spune este ca ai un talent uimitor la scris astept sezonul urmator
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 21:35
Natalie, imprumut coasa lu' Max, si vin sa te bantui la ora 1:05 Baga comm repede ca deja am facut primul capitol la al 4-lea sezon. Cu o coasa la gat stii ce repede lucrez?
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 23:32
mersi ca m-ai anuntat si scuze ca ajung asa tarziu....nici nu stiu de unde sa incep! sasuke a murit so...ce trist...., damo are o confesiune fata de Sakura si ii spune ca o iubeste, si sakura il accepta pentru a-l uita pe sasuke...Stefan dispare sa-si linga ranile dar am impresia ca ori el ori sasuke va fii persoana surpriza, deci vreau sezonul 4 dar mai tarzior umpic, acum ma ocup de carticica mea, de asta am intarziat....Waaa alisia va ramane insarcinata?ce tare!Dar de ce Bogdan ar crede ca e copilul lui Damon daca Alisia nu s-a culcat cu el?cine stie ce va crede si el, sper ca totul sa se rezolve si vad ca este tot o invalmaseala acolo la tine aly, de nici nu stiu de unde sa apuc si de unde sa trag! cred ca trebuie sa ma rezum doar la faptul ca vreau sa vad daca nu esti chiar asa de cruda, dar te rog sa nu fii pentru ca mie ficurile imi raman in inima si daca nu sunt chestii fericite imi ramane cicatrice pentru multi ani in suflet si ma doare pe bune ca asa e!
P.s.: Ti-am zis de ce am intarziat....nu lua coasa lui Max ca are nevoie de ea sa te termine , ia coasa mea ca e motocoasa mai bine asa ca ma termin singura Te astept cu sezonul 4 si te rog sa ma anunti cand il pui cu tot cu link, ca daca nu va fii sasusaku va trebui sa-l pui altundeva stiu am si eu niste pretentii de Doamne Ajuta!
P.P.S.:Macar Itachi si Margaret sunt putin binedispusi
Naty~~
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 23:38
Suntem aztazi adunati aici pentru a fi prezenti la imormantarea dragei noastra Natalie. Pagube: A dat com dupa mii de ani dupa ce a fost postat capitolul. -Max si Stef injurau in cuvinte colorate ca ea sa dea com. -Ii spuse lui Aly sa aduca ficul mai incolo(ceea ce este inadecsibil sau cum dq so numi) -Coasa mea e tot motocoasa dar am si 2 simple. -Stef si Max o vor bantui astazi impreuna cu armata de demoni condusa de Max, si cu demoni 2 sexi, Yoshio si Dean pe care, mie lene sa dau img. Reast in Peace!
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 24 Iul 2012, 23:48
multumesc frumos, va astept cu flori, sa pastram un moment de reculegere Nu inteleg de ce vreti voi sa ma omorati ca am avut niste treaba ce nu tinea de pc! Ultima mea dorinta e : sa o iau pe max cu mine
Editare:
Bine am inteles sunteti furioase pe mine toate, imi pare rau dar asta e, vin cand am timp, va convine bine daca nu va astept la bantuit in the midnight Stefz suntem penale? da! asa e! avem dosar penal pentru tulburarea linistii publice si a coaselor noastre!! prietenii stiu de ce! si coasa lui Max stie de ce Bine acum ca vreti sa ma omorati toate sa stiti ca max s-a oferit prima asa ca stati la coada!
Gomenasai!
hai aly cu nextul
Ultima editare efectuata de catre Natalie in Mier 25 Iul 2012, 12:00, editata de 2 ori
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mier 25 Iul 2012, 00:09
MUlte motive dar nu merita sa ne batem pe ele, deci ma vrei cu tine ha?:)) cu placere, dar ma tem ca va trebui sa iti ignor dorinta, mai am de trait si oameni de chinuit :)).
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mier 25 Iul 2012, 08:40
In special pe mine, Max... Si mai este o lista destul de lunga. Stefz, Sakura(1)... :> Iti fac aici reclama. Moto: Daca vedeti o fata blonda, cu o coasa in mana si cu un zambet diabolic ati dat de Max. Pentru servici apelati la 079284-2848 sau intrati la Moonlight si depuneti-va cererea de sinucidere.
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mier 25 Iul 2012, 10:02
Hei. Deci sunteti penale=))Mor aici de ras. Natalie, asta nu este o scuza. >:P Eu tot te voi bantui. Ultima la com si noi asteptam aici de mult. >:) Sa nu se mai repede altfel Stefz vine si te omoara E bataie pe ficul lui Aly si ne cam tii in loc :)) Aly, repede cu next-ul! Repede! Il ai facut, Natalie a dat com, ce mai astepti?Ziua de maine? Imi e teama ca nu o mai apuci. NEXT!REPEDE! Stefz vine si te omoara
Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mier 25 Iul 2012, 12:06
Imi place foarte mult ficul tau si sper sa il continui .
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mier 25 Iul 2012, 12:50
sunteti amuzante rau mai ales max:)):
Aly Shine Chūnin
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mier 25 Iul 2012, 12:53
S-a facut chat mai nou aici? Max, nu o mai chinui pe Natalie, am nevoie de ea... Stii foarte bine care e regula Lume am facut deja doua capitole, dar, cum nu vreau sa mor subit de o coasa, o astept pe Max sa intre
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mier 25 Iul 2012, 16:31
Sasuke Sasuke Sasuke!!!!Spunemi ca e Sasuke Fa-le viata roz!!!!!De fiecare data can sunt fericiti, vi tu , autorul si le strici bucuria!!! Lasa tu autor nesuferit da te prind eo!!!! !!!
Scuze...sunt suparata pe...TINE!!!!!!!Pentru ca le faci viata un chin!!!Te rooooooooooooog!!!! Te rooooooooooaga ILLY dulce de tot!!!!Dulce dulcisor!!! Fa-le viata roz!!!!SA FIE SASUKE!!!!
Illy te pupa dulce tot!!!
P.S. nu te supara pe mine...sunt intro pasa proasta!super capitol,tine-o tot asa!STEFAN!!!sa de-a careva sa ne intalnim...ca tu o sa termini cu o tepusa infipta in INIMA!!!! NEXT ally!!!
dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
Deci este cel mai frumos fic cu vampiri pe care l-am citit! Aly esti foarte talentata si sper sa continui ku sezonul 4 . Ficul este SUPERB ne tine in suspans si cu cat citesti mai mult..cu atat vrei sa afli mai multe despre viata incitanta a Sakurei....cand am vazut ca Sasuke este mort...pur si simplu am izbucnit in plans. Asa de inkeiere sunt o mare fana..bine nu pot comparata ku Max sau Stefz .....oricum crd ca toate sunt de parere cu mine iti iubim ficul si vrem sa apara mai repede sezonul 4..... Te puup
the Reason Genin
Sex : Nr. mesaje : 51 Puncte : 66 Reputatie : 5 Stare de spirit : mereu in continua schimbare
Foarte frumos. Continua sa scrii. Din cauza ta,am inceput sa recitesc ficuri cu vapiri, ar pntru asta multumesc mult. IL ADOR.
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 09 Sept 2012, 21:00
Hei!!! Am revenit, daca va mai aduceti aminte de mine Va mai aduceti aminte, da? Am avut ceva probleme asa ca am lipsit o vreme din peisaj. Acum despre ficul tau: NU SE POATE!!!!! Vorbesti serios??? El chiar a....????? Nici nu pot sa spun cuvantul ala. Adica, poate a fost arogant si idiot pentru ca se lasa condus de gelozie si din cauza asa sa ajuns in situatia aia si alte chestii de genu...... dar cum putea sa moara!!!!! Cum de s-a ajuns tocmai la asta!!!! ( totusi a fost un est dragut ca a slavat-o pe Sakura si a murit asa ) Spune-mi ca Sasuke nu a murit!!!!! Idiotul! Nu mai pot sa spun nik. M-ai facut sa plang. In incapatanarea mea voi continua sa cred ca Sasuke v-a reveni, iar dragostea dintre el si Sakura le va lumina calea vejnic Voi dedica aceasta melodie sezonului 3, pentru Sasuke si Sakura!!! ( este o melodie in japoneza care mie imi place enorm )
Te-am pupat si spor la scris ♥♥♥
andradaa123 Academy Student
Sex : Localizare : konoha acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 25 Noi 2012, 19:06
deabia astept.ai o super poveste.O ador,sper sa continui.
kidutz_pitiik99 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Mioveni acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 152 Puncte : 158 Reputatie : 4 Hobby-uri : Traim Periculos!!!! Stare de spirit : Nebunatica :x
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Joi 14 Feb 2013, 20:25
[b Hai mai repede cu next-ul, ne-ai lasat prea mult in suspans!!! ]
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Sam 16 Feb 2013, 22:36
nu se poateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.cum de am vazut tocmai acum acest fic?nuuuuuuuuu.spune-mi ca il regasesc pe sasuke in sezonul 3 ca de nuuu........te bat.Akatsuki_lavy
Aly Shine Chūnin
Stiu ca a trecut un an, si cu toate ca nu stiu cati dintre voi mai iubesc aceeasta poveste, o sa o continui cu un sezon 3, mult mai diferit decat intreaga poveste in sine.
Continuarea la Moonlight va venii pe 10 iulie 2013 ....
Sezonul 4 ...
CLEAR MOON
Dana :3 S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Dum 16 Iun 2013, 17:46
Buna deja astazi am ajuns si eu pe laficul tau si sunt complet surprinsa ,e minunat Nu am mancat nimik de aseara si mor de foame Cum sa moare Sasuke? Daca nu apare in sezonul urmator ma dau cu capul de toti pereti Deja astept,e mult pana pe 10 iulie imi faci un favor si il pui pe 5 de ziua mea pwp esti grozava
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
Am citit şi eu o parte din fic ul tău. E drăguţ, îmi place. S-au mai strecurat nişte greşeli, dar nu contează. Foarte frumos că te-ai ţinut de scris şi îţi place. Ţine-o tot aşa!
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
Subiect: Re: Moonlight(eventual +16) Mar 02 Iul 2013, 11:15
Buna buna Tiam citit tot ficul o ideie geniala Cum sa moare Sasuke?fara el unde e actiunea da sigur o sa ne uimesti mai este putin pana pe 10 si deja astept premiera sper sa ma poti anunta