| True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Sam 01 Ian 2011, 18:55 | |
| |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Dum 02 Ian 2011, 20:10 | |
| Deci...cand pui nextu? next n ext ne xt nex t |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Dum 02 Ian 2011, 20:37 | |
| hai plzzz..pune NeXtU' k mor... |
|
| |
ღﻵ♥♥ZuZu Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : timisoara Nr. mesaje : 83 Puncte : 100 Reputatie : 7 Hobby-uri : scriu fikuri Stare de spirit : happy:X!
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Mier 05 Ian 2011, 21:59 | |
| |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Joi 06 Ian 2011, 09:02 | |
| imi plk,e destul de bine,ai cateva greseli de tastare dar se rezolva...next |
|
| |
ღﻵ♥♥ZuZu Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : timisoara Nr. mesaje : 83 Puncte : 100 Reputatie : 7 Hobby-uri : scriu fikuri Stare de spirit : happy:X!
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Joi 06 Ian 2011, 16:26 | |
| knd mai peimesk ink vreo 3-4 commuri poon next:x |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Joi 06 Ian 2011, 17:18 | |
| Vai! Ce s-a intamplat cu Sasuke? S-a schimbat asa brusc... Vreau continuarea ca mor de curiozitate sa vad ce se mai intampla! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Vin 07 Ian 2011, 00:51 | |
| Buna ! I-mi place mult ficul tau , e superb .. nu am cuvinte . Vreau next , next , next , NEXT !!! Te-ai prins ? .Acum sa comentez si eu ficul ca nu prea am facut-o . Ficul - minunat , superb , magnific , frumos , dragut , special !!! etc . Titlul ficului - hm , i-mi place ! Descrierea- deci te iubesc pentru simplul fapt ca ai descriere , chiar daca nu ne cunoastem ..eh lasa avem noi timp , asa-i? Ok , ok revenind la descriere . Vreau sa te felicit pentru asta , i`mi place foarte mult cum descrii !! Actiunea - ehe , ieee am gasit inca un fic la care actiunea este acasa , nu pe drum fugind de catei sau dusa de vant . Yeyy . Nu este grabita si asta e foarte bine ! Dialogul - nu-i lung , sec . Felicitari ! Ideea ficului - ideea este superba , dar Crystal adaugand ceva la schimbarea brusca a lui Sasuke , pai eu cred ca s-a schimbat fiindca a crezut ca Sakura este ca toate celelalte , dar asta numai autoarea ficului ne poate spune . Hihi Naratiunea - e la locul ei ! Hai oameni buni cu comm-uri !! Rapid ca sa avem next-ul . Kyaaa!!! Atat am avut de spus ! Spor la scris , idei , si la scoala . Pupici . Mrrrr |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Vin 07 Ian 2011, 18:52 | |
| Pune m'ai repede next-ul! te rog mult!!!!!!! |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Vin 07 Ian 2011, 19:23 | |
| Hai ca mai pun un comm, ca poate vii si tu mai repede cu next-ul! Mai Bubulino... eu partea cu schimbarea lui Sasuke n-am zis-o ca pe o critica, mai degraba ca o observatie. Ca la inceput era tandru cu ea, chestii d-astea si dupa ii da cu sutu'! La asta m-am referit |
|
| |
ღﻵ♥♥ZuZu Genin
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Vin 07 Ian 2011, 20:41 | |
| |
|
| |
ღﻵ♥♥ZuZu Genin
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Vin 07 Ian 2011, 20:45 | |
| Si Crystal sasuke sa comportat asha deoarece el credea ca sakura este mai speciala si nu se lasa kiar asha din prima si nha......el vrea sa se schimbe si s-a saturat de alea care se lasau usor! Si sakura la dezamagit intr-u fel .Sper ca te-am lamurit! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Vin 07 Ian 2011, 20:49 | |
| Buna !! Mai pun si eu un comm !! Superb ficul ..hihi. Nuuuuu Crystal eu nu ma refeream ca u ai luat-o ca pe o observatie , eu vroiam sa spun ce cred ca a determinat schimbarea lui Sasuke . I-mi pare rau daca m-am exprimat gresit . Asa acum ca am lamurit si asta , astept next !! Hihi Spor la scris , idei si scoala !! Pupici , o seara buna iti doresc . Mrrr |
|
| |
woalket Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : timisoara acebook : cristi valentin Nr. mesaje : 45 Puncte : 221 Reputatie : 19 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : fericit
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Sam 08 Ian 2011, 21:07 | |
| un fic interesant si frumos |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Sam 08 Ian 2011, 21:12 | |
| am citit cateva capitole prima data insa debea acum pun comm ...ficul este destul de frumos.De-a lungul ficului am vazut ca ai cateodata cateva greseli de tastare insa este in regula.Ai descriere, dialog cam multicel cateodata insa....este foarte frumos.....pune continarea si bafta in continuare |
|
| |
ღﻵ♥♥ZuZu Genin
| |
| |
Bubu. Legend
| Subiect: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Sam 08 Ian 2011, 22:42 | |
| |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Sam 08 Ian 2011, 22:44 | |
| |
|
| |
ღﻵ♥♥ZuZu Genin
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Sam 08 Ian 2011, 22:47 | |
| nuu nul fak narusaku!!! Asta'i asha sa fie mai pikant!! HEHE!!! SASUSAKU' FOR EVER!: Thanks pt comm fete! poopiki:x:! |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Sam 08 Ian 2011, 23:00 | |
| Wow!! E foarte frumoasa!! Bravo!! bravo!! pune m-ai repede nex-ul!!!! mor daca nu-l pui!!!!!!!! |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Dum 09 Ian 2011, 20:13 | |
| |
|
| |
mela Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Brasov acebook : https://www.facebook.com/melymela20?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 162 Puncte : 185 Reputatie : 5 Hobby-uri : dans,muzica,ficuri,anime,filme... Stare de spirit : fericiitaaaa!!!!!:X
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Lun 10 Ian 2011, 16:41 | |
| neeeeeeeeeeeeeextttttttttt plssssssssssssssss hai zuzu sti ca te iubesc "asa cum soarele are nevoie de nori sa traiasca" |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Mar 11 Ian 2011, 19:25 | |
| ce super ... cat ma bucur ca in acest fic sakura nu-l trateaza cu spatele pe naruto .. . next , next , next cat suspans |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Mar 11 Ian 2011, 19:32 | |
| tare ssakussassu ...asta da declaratie... vezi ca fata aia ne da si idei pe care le punem in practica? Imi place fikul zuzu si si sper sa pui continuarea cat mai curand posibil |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) Joi 13 Ian 2011, 21:34 | |
| Deci vreau continuarea mai repedeee!! Nu imi vina sa cred ce rau e Sasuke Hai NeXT NeXT NeXT |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) | |
| |
|
| |
| True LuV?(Sasusaku:X>:D<!) | |
|