| Tot de ce am nevoie esti tu!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Lun 19 Noi 2012, 00:51 | |
| First.Deci,anunta ma cand vei pune nextul.Fiindca esti cea mai tare! First.Daaa,sunt prima! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Lun 19 Noi 2012, 09:19 | |
| Buna *hug* Odododododo :x Ai adus next-ul <3 Deci mi se pare foarte ciudat, am citit ficul tau aseara si am adormit visandu-l si de dimineata m-am trezit devreme doar ca sa vad daca ai postat next-ul *hmm* Uiii :x Ma bucur ca Ino a salvat-o pe Sakura de .... Karin :@ "Fata" aia ma calca pe nervi ^^" Sper ca vor fi prietene :o3 Uiiii :x Sas'ke. Ma bucur ca nu i-a facut nimic lui Haku desi o merita ^^ Baiat bun <3 A 2-a merge :D Vreau next-ul repedee *goo* Spor la scris si multa imaginatie! :* Sper sa ma anunti cand postezi urmatorul capitol ^^
|
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Mar 20 Noi 2012, 08:48 | |
| Imi place foarte mult ficul tau , ai o idee originala ! Te rog sa mă anunti când pui nextul! Pupici ! |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Sam 24 Noi 2012, 13:59 | |
| [b]God, ce minte are si Naruto. Saracuta de Hinata. Totusi, eu as fi mers la director. Ma intreb ce plan are Sakura de razbunare. Sau daca brunetul o sa castige pariul.:> Sper ca o sa rezolve tot cu banda aia. Dar e numai vina lui Naruto. Abea astept sa pui next-ul. Sa vad ce idei geniale mai ai. Sa ma anunti, please. |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Sam 24 Noi 2012, 15:17 | |
| Hei, scumpo! Iti ador ficul! Hai, repede cu next-ul! |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| |
| |
Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Vin 11 Ian 2013, 21:25 | |
| Buna draga am trecut si eu pe aici! Ti-am citit tot ficul si nu am ce comenta. Mi se parea mie cunoscuta ideea...Mda...am citit si eu "Chimie Perfecta"de Simone Elkeles.. Sincer te-as sfatui totusi sa ai idei proprii,nu extrase dintr-o carte destul de citita. Lasa-ma te rog sa ghicesc:Sasuke=Alex.Sakura=Brittany,Naruto=Paco,Hinata=Sierra....etc Foloseste-ti imagintia si creaza ceva original sau puneti amprenta pe acest fic.Sunt convinsa ca vei reusi...Asa ca voi reveni,chica! Adios^ ^ |
|
| |
Angy Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata pc-ului . Nr. mesaje : 167 Puncte : 189 Reputatie : 12 Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune ! Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Vin 11 Ian 2013, 22:48 | |
| Oficial fic-ul tau e unul dintre preferatele mele Presimt ce se va intampla cu Sasuke si Sakura dar totusi sper ca n-o sa fie cum cred eu. Asa deci ... intr-un capitol mi-a venit sa-i dau una lu' Naruto de sa se duca de unde a venit . Cum sa-i faca asta Hinatei ? Sper ca si Saku' sa ajunga buna prietena cu Ino. . (Mi-o imaginez pe Sakura dupa ce se va f*** cu Sasuke cum va deveni .. rece ... dezamagita..si pusa pe razbunare...) <- asta am gandit dupa ce Uchiha a pus pariu' ala . Pe data viitoare!! Te Angyy` !! |
|
| |
Sasuke. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca acebook : -.-'' Nr. mesaje : 231 Puncte : 319 Reputatie : 42 Hobby-uri : In the club \m/ Stare de spirit : indiferent
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Sam 12 Ian 2013, 12:35 | |
| |
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Sam 12 Ian 2013, 19:48 | |
| Oooooh doamne cat debgenial poate fi! Imi place foarte mult cand pui next te rog sa ma anunti si pe mine key? |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Mar 15 Ian 2013, 22:45 | |
| Hei. In sfarsit iti comentez la fic, pentru ca de citit, l-am citit de pe telefon. So.. ideea si unele parti sunt luate din "Chimie Perfecta", din ce am vazut prin commentarii, si am cautat cartea sa vad daca e adevarat, de asemenea fic-ul tau m-a facut sa vreau sa citesc cartea. Daca doresti sa postezi din carte in continuare, ar fi indicat ca la inceput, la primul capitol, sa specifici ca nu este ideea ta, sa scrii ca este luata din carte, asta ca sa nu existe probleme. Daca doresti sa aduci idei noi, originale, de la tine si din imaginatia ta, eu m-as bucura foarte tare. Imi place foarte mult, asta e sigur. Sper sa aduci idei noi si sa nu te ghidezi doar din ce este in carte.Si.. am cateva sfaturi pentru tine, daca nu te deranjeaza.. Poti sa schimbi titlul, sa pui chiar "Chimie Perfecta" sau daca vrei sa-l faci al tau, poti pune ceva mai interesant si atragator. De asemenea, poti schimba scrisul(ma refer la Comic Sans MS), il face mai frumos si la estetica, cand vei primi critica, vei avea un + . Eu asa zic. Desigur, nu trebuie neaparat sa faci asta, eu doar ziceam ca ar fi mai bine pentru tine si pentru fic. Sper sa nu te superi. Succes in continuare si sper sa ma anunti si pe mine cand aduci nextul, te rog. |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Sam 19 Ian 2013, 17:33 | |
| |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Sam 19 Ian 2013, 19:18 | |
| Hei ^^
Ai un fic destul de interesant şi am observat că nu este o idee tocmai originală. Nu este nimic grav, însă trebuia să menţionezi undeva. Desigur, o poţi face şi acum, aşa nu va mai fi menţionat detaliul acesta în fiecare comentariu primit. M-a atras descrierea ta, care este destul evoluată, însă aş vrea să văd mai multă. Spun asta pentru că te pricepi, ai un mod de exprimare plăcut şi nişte expresii frumoase, de aceea ar da un plus daca ai dezvolta-o. Nu am reuşit să înţeleg titlul, pare o greşeală de exprimare. "Tot ce am nevoie eşti tu!" Arată mult mai bine, acel "de" nu îşi are locul aici, la fel şi folosirea în exces a semnului exclamării. Unul este de ajuns. Greşeli gramaticale nu prea ai, mă încântă faptul că foloseşti diacritice. Am observat mai multe repetiţii pe parcursul ultimului capitol postat. Fii mai atentă, ar ajuta mult dacă ai corecta în detaliu capitolul după ce îl scrii, nu îţi ia mai mult de 5 minute.
Chiar nu îmi face plăcere. Chiar ar trebui să fiu speriată... În a doua propoziţie nu era nevoie să repeţi cuvântul "chiar", puteai scrie direct.
Sper că nu te-a deranjat comentariul meu, însă sunt sigură că poţi mai mult. Ai potenţial şi este păcat să îl laşi nelucrat. Baftă în continuare!
|
|
| |
Alice Demonia Genin
Sex : Localizare : constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 141 Puncte : 154 Reputatie : 11 Hobby-uri : MUSIC ON! Stare de spirit : who cares?
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Mar 29 Ian 2013, 00:48 | |
| Bai bai bai! A trecut o gramada de cand ai postat! Mai punem si noi next? .. |
|
| |
SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! Mar 12 Feb 2013, 02:11 | |
| O doamne... dar tu cand faci un fic, este ca si cum ai face o minune a lumii! Una dintre cela 7 minuni! =p!Ador ficul tau scumpete. Anunta-ma neaparat cand pui next!!!! da??? Sa nu uiti ca ne suparam :-w Bye :* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tot de ce am nevoie esti tu!!! | |
| |
|
| |
| Tot de ce am nevoie esti tu!!! | |
|