|
|
Ce ati vrea sa se intample cu Sakura: | 1. Sa fie primita la Tsuki Stage, chiar si cu defectul ei; | | 50% | [ 1 ] | 2. Sa nu mai vada niciodata; | | 0% | [ 0 ] | 3. Sa isi intalneasca dragostea, dar cu un mare sacrificiu; | | 0% | [ 0 ] | 4. Sa poata vedea, dar sa isi piarda toti prieteni; | | 0% | [ 0 ] | 5. Nu stiu, tot ce iti trece tie prin cap. | | 50% | [ 1 ] |
| Total voturi : 2 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Ochii nevazuţi Sam 26 Mai 2012, 23:43 | |
| Deci sunt onorata sa fiu prima la aceest minunat capitol(care sunt sigura ca asa va fi) Edit: POate nu e chestia cu prima sau de astea dar eu tot is mandra , cum ,cine pana me is alea care isi bat joc de rozalia me?:-w Doamne , oricine sunt alea vor batute si nu situ de la cine , de la mine le dau destula A fost interesant si toate cele , mai ales ca ma bucur ca a fost aceeptata in echipa,, dar , o sa il italneasca pe chestia aia mica? Stii uh, care ii deadea sfaturi iar Sora mereu il chinuia , am uitat cum il cheama Eh , ete na , asta e :D Adu nextul cat de repede poti , *
Ultima editare efectuata de catre Max in Sam 26 Mai 2012, 23:54, editata de 1 ori |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Ochii nevazuţi Sam 26 Mai 2012, 23:50 | |
| Pai ficuleste vorbind dau edit dupa ce citesc capitolu In minte , acum, imi trec o gramada de apelative pentru acele .... fete... care si-au batut joc de Sakura mea.... daca le gasesc le .... nu pot sa spun aici ce le fac .... da va asigur ca nu este prea dragut... :>): :>): Si asta inca din prima ei zi ... Insa o sa treaca si peste asta si va deveni o vedeta in adevaratul sens al cuvantului Un lucru imi e neclar cand ai spus ca : "In tot acest timp, Sasuke privea cum mica floare de cires este batjocorita. Cand aceasta isi pleca capul de tristete, acesta pufni zgomotos si repetandusi acelasi lucru iar si iar: E oarba! Dupa care pleca mai departe nepasator lasand-o pe Sakura ghemuita, singura pe acel hol." Sa iinteleg ca si Sasuke o facut-o oarba ? Mie asa mi se pare ... Lasa ca am eu ac si de cohocu lui cum se mai sppune prim popor... Astetp next si mersi de anunt Teo
Ultima editare efectuata de catre The_rose_of_night in Dum 27 Mai 2012, 00:10, editata de 2 ori |
|
| |
Chrissu-chan :X Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Keep calm and listen Black Veil Brides (+ keep calm and love Andy Biersack ♥) Nr. mesaje : 206 Puncte : 219 Reputatie : 11 Hobby-uri : Plimbari, Animeuri, Ficuri, Desenat, Scris. Stare de spirit : n`aveeem :D
| Subiect: Re: Ochii nevazuţi Sam 26 Mai 2012, 23:59 | |
| |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Ochii nevazuţi Dum 27 Mai 2012, 08:05 | |
| Băăăăi! Da ce mai capitoool! Da totusi.. Asa o mica intrebare.... Cum Dumnezeu poate sta idio*** ala de Sasuke fara stres sa se uite cu acele... Acele....:@ isi bateau joc de ea in ultimul hal. Si cine vine in ajutorul fetei, adici cu batista : ))? Deci suspansul asta ma mananca. Adu nextul repedee. See ya:D |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Ochii nevazuţi Dum 27 Mai 2012, 11:46 | |
| waaaaaaaaaaaaaa mercik ca m-ai anuntat! e superb!ai descris minunat si nu m-am plictisit, si e lung! tine-o tot asa! uf, ce rau, sakura e batjocorita doar pentru ca e oarba, si sasuke in loc sa o ajute radea si el sau cum?ca il bat de se suie pana in varful cortului si tot ajung la el cu prajina!uff.....cine le-a zis oare ca ea e oarba?si cine erau cele doua fete? si acel baiat?ne-ai lasat in suspans total....te astept cu nextul si te rog sa il aduci curand, te-am pupacit si sa ma anunti daca vrei cand il pui |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Ochii nevazuţi Mier 30 Mai 2012, 14:32 | |
| sarah poti sa fi u si diva lumii. cum mama naibii ai putut sa le spui si altora de secretul sakurei. te desfigurez. dak mai incerci vreodata sa o batjocoresti va pun pe toate pe un trapez in flacari deasupra unui bazin cu tipari electrici, crocodili, rechini si tot ce imi mai vine mie in minte. capisi? doamne sasuke. esti prost sau tampit? eu cred ca ambele. te strang de gat te omor nenorocitule. cum sa nu iti pese de sakura? doamne esti un un unnnnnnnn.............oh nici nu styu ce sa mai zic idiotule next scumpa |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Ochii nevazuţi Mier 30 Mai 2012, 16:36 | |
| Buna Am ajuns, in sfarsit, pe la ficul tau. Sa vedem:
Ideea este foarte frumoasa. Nu imi amintesc sa mai fi citit ceva asemanator si imi place felul in care o dezvolti.
Titlul este sugestiv, original si cred ca atrage cititorii, prin aerul misterios pe care il degaja.
Descrierea este la ea acasa si ma bucur ca te axezi pe sentimentele personajelor. Reusesti sa ne faci curiosi si sa ne introduci in mijlocul actiunii si asta este extrem de important. Felicitari !
Dialogul nu este sec absolut deloc, insa tinde sa fie cam prea lung. Deocamdata este bun, insa, pe viitor, te rog sa ai grija cum il folosesti.
Greseli de tastare/exprimare:
“Fiindac” – fiindca
“vetei” – fetei
“roralii” – rozalii
“sapovesteasca” – sa povesteasca
“din cauza socului emotional, prea mare, mi-a afectat vederea” – Corect ar fi fost sa spui ori ca “socul emotional prea mare mi-a afectat vederea” ori ca “din cauza socului emotional prea mare, vederea mi-a fost afectata”.
“i-a stai” – ia stai
“dinou” – din nou
“a ma incalzii” – a ma incalzi
“acelas timp“ – acelasi timp
“inervat” – enervat
“la lulme” – la culme
“repetandusi“ – repetandu-si
Actiunea decurge lent si este foarte bine ca nu treci brusc de la o idee la alta.
Aspectul este adecvat. Capitolele au fost asezate in pagina frumos, ai lasat rand liber intre descriere/naratiune si dialog. Nu am nimic de comentat.
Semnele de punctuatie sunt puse asa cum trebuie, in mare. Sunt totusi locuri unde ai uitat sa pui virgula. Spre exemplu : “De atunci lumea mea” - De atunci, lumea mea.
Asta am avut eu de zis. Spor la scris in continuare si multa inspiratie!
|
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Ochii nevazuţi Dum 29 Iul 2012, 14:03 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Autoarea nu a a mai postat de pe 26 Mai.
Daca doresti sa-l redeschizi anunti un Moderator/critic. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ochii nevazuţi | |
| |
|
| |
|