|
|
Va place ideea | Da ,foarte emotionanta | | 100% | [ 28 ] | Nu, foarte plictisitoare | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 28 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Piano notes Sam 02 Iun 2012, 13:27 | |
| In primul rand, un capitol superb!!!! Sakura deja se indragosteste de Sasuke abia astept sa vad continuarea, asa ca repejor cu nextul. Iar acum in al doilea rand, poate aduci mai repjor nesxturile, ca ma plictiseam asteptand... Te-am pupat si spor la scris |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Piano notes Sam 02 Iun 2012, 16:09 | |
| Buna draga mea! Chiar nu am cuvinte cum nu are nici Sakura..Ma impresionat mult ficul tau. De la titlu~la idee~la descriere~la suspans... Titlul ma atras intr-un mod special..Nu mai are rost sa zic cat de originala e idea..O sti si tu deja..Mie nici nu imi trecea prin cap asa ceva...Astept next si te rog din tot sufletul sa ma anunti si pe mine printr-un Pm. |
|
| |
Lumiereღ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Peste tot ;x Nr. mesaje : 428 Puncte : 496 Reputatie : 20
| Subiect: Capitolul 4 Just a dream ! Lun 04 Iun 2012, 15:09 | |
| Capitolul 4 Just a dream !
Visele ne insotesc pe toata perioada vieti ele sunt deseori dorinte sufletesti sau chiar trupesti .Visele sunt folosite pentru a invata mai multe despre sentimente , ganduri ele ne pot ajuta sa ne rezolvam problemele pe care le aveam sau sunt chiar un izvor de inspiratie pentru melodiile mele .
Prin vise ne implinim o dorinta adanc arzatoare imposibil de implinit in viata reala . Lumina puternica a becului ma aduce in lumea reala facandu-ma sa imi dau seama ca a fost doar un vis . Durera din piept revine si imi duc mana la inima parca alindando dar fara rost , nu exista medicament pentru o durere sufleteasca .
~~~~Flashback~~~~~~~
Noaptea inveleste cerul cu o mantie neagra si groasa .Pleoapele incep sa-mi acopere ochii…incerc cu greu sa-i tin deschisi .Cu gandul la baiatul din sala de muzica am adorit !
- Sakura! O mana puternica ma misca incercand sa ma trezeasca . Deschid ochi si totul se vede vag , lumina era stinsa si afara era inca noapte . Se putea vedea o silueta stand deasupra mea , ma ridic in sezut si dau de ochii sai, privirea aceea insistenta ma facea sa-mi amintesc de Sasuke... era chiar el . Zambea straniu de larg si mana lui urca lent pe spatele meu provocandu-mi mici furnicaturi pe sina spinari , inainteaza incet ajungand deasupra mea . Corpul imi ardea iar fiecare atingere a lui era ca un cub de ghiata ce se topea incet racorindu-ma .
~~~~EndFlashback~~~~~
Erau doar fantezii de ale mele ma amageam in lumea viselor . Stiam si stiu ca nu sunt facuta pentru fericire si fiecare zi care trece imi dovedeste asta . Dupa ce m-am imbract intr-o rochie alba pana la genunchi asortata cu un sacou roz am coborat in camera mamei mele . Tatal meu era ca de obicei plecat la munca pana tarziu pentru a ne mentine existenta . Iar mama mea statea in sezut pe pat semn ca dor ce se trezise si isi pieptena parul , e ca o obsesie pot spune ca are cel mai frumos par din intrega planeta si il pieptena de cel putin 50 deori de zi. Era din ce in ce mai palida si asta se observa usor tenul ei ca spuma laptelui era acum de un galben sters . Nu mai avea acea stralucire in ochii cu fiecare zi parca o parte dn ea disparea si ramaneau dor amintiri dulci a unei fiinte prea inocente si nevinovate ca sa piara asa devreme. M-am asezat usor langa ea daruindui o imbatisare de care sigur avea nevoie , apoi a inceput sa imi impleteasca parul intru-un spic pe o parte . Dupa ce a terminat mi-a daruit o foaie si ma rugat sa ii povestesc ce am pe suflet deoarece sunt cam absente de la ceva vreme . Si asa i-am povestit despre baiatul pe care doar in vise il regasesc Sasuke Uciha .
- Uciha ...il cunosc nu am timp sa iti povestesc acum ! |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Piano notes Lun 04 Iun 2012, 17:04 | |
| cum? Mama ei il cunoaste? WOW , super , ce fantezi mai are si Saku ;)) next:) |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Piano notes Lun 04 Iun 2012, 17:43 | |
| Buna draga! Am dat din intamplare peste ficul tau si am intrat deoarece titlul si descrierea pe care ai puso mi-au trezit interesul. Pot sa spun, ca nu regret ca am intrat......povestea este atat de frumoasa .....asteptam de mult pe cineva care sa creeze acest efect clasic, vechi si romantic cu ajutorul pianului. Povestea se remarca prin unicitate, drama, sperantele acestei fete mute......mi-a ajuns la inima. Dea bea astept nextul care sper sa fie cat mai curand si te rog mult sa ma anunti cand il pui. |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Piano notes Mar 05 Iun 2012, 20:53 | |
| Dragut capitol. Sakura chiar s-a indragostit de brunet Dar Sasuke? El nu a mai aparut in peisaj de la ultima lor "intalnire". Ma intreb daca s-a mai gandit la ea de atunci. Sau ce crede despre ea? O crede o ciudata? Si de unde il stie mama Sakurei pe Sasuke? Of...prea multe intrebari, asa ca rapid nextul!!! Te-am pupat si spor la scris |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Piano notes Mar 05 Iun 2012, 21:19 | |
| Nu mai anuntat si capitolul e scurt, vrem mai mult!!!! Imi place..dar de unde il cunoaste pe Sasuke? Adu repede next sau nu te pwp dolce. |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Piano notes Mier 06 Iun 2012, 22:11 | |
| Iubito, in primul rand scuzele mele ca nu ti-am mai dat comm, a fost doar vina mea, ai avut niste captitole superbe, cu o descriere sentimentala impcabila, dar, asa cum mi-ai spus, au inceput sa fie din ce in ce mai scurte. |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Piano notes Dum 10 Iun 2012, 01:07 | |
| Hey, de mult vroiam sa iti citesc ficul...doar ca timpul....nu imi permite sa fac prea multe lucruri. Pai cu privire la fic. Sunt uimita, fascinata, pur si simplu il ador Nu stiu ce cuvinte pot exprima frumusetea ficului. Pai...nu cred ca am ce sa spun doar ca vreau next Spor la scris, See ya! P.S: Te rog sa ma anunti cand pui nextul. |
|
| |
Mumf Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 110 Localizare : Paradox, CO Nr. mesaje : 13635 Puncte : 14127 Reputatie : 481 Hobby-uri : AMV , Fan fiction . Stare de spirit : Yuk <.<
| Subiect: Re: Piano notes Dum 10 Iun 2012, 03:20 | |
| Bună. Îmi pare rău că nu am comentat la capitolul 3. Sper că mă poţi ierta. Anyway, mama Sakurei îl cunoaşte pe Sasuke ? Devine interesant. Mi-a plăcut foarte mult acest capitol, mai ales visul Sakurei. Aştept următorul capitol. Să ai cât mai multe idei. Denii. |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Piano notes Dum 10 Iun 2012, 14:41 | |
| Capitolul 5: "Mama mea il cunostea pe acest Uchiha Sasuke? Nu mai avusese timp sa imi povesteasca din cauza faptului ca eram in intarziere la scoala. A promis ca imi va povesti cand ma intorc , dar de ce am o senzatia ca nu o va face?
Ma simteam mai ciudat , gandindu-ma mereu la aceel baiat , la parul sau mai negru decat cerul nopti fara luna , la aceei ochii abisali in care te pierzi. Asa numiata dragoste la prima vedere? Nu , nu vreau sa sufar de la aceeasta varsta si daca este posibil , nu asi vrea sa sufar niciodata.
Imi mut privirea care explora fiecare particica din podeaua holului scoli spre afisul de pe usa castanie a clasei de muzica. Inspir apoi , apucand clanta rece din fier a usi , o deschid timid ivindu-se in fata mea aceeiasi clasa de muzica , pereti albi decorati cu diverse tablouri in care se afla mai marii clasici , parchetul din lemn de nuc care este acoperit de un covor alb si pufos.
Instrumentele care asteptau sa fie folosite , pianul asteptandu-ma cu drag , profesoara de muzica , Kurenai Yuuhi isi muta privirea dintre hartii aflate pe biroul din lemn de cires catre mine , facandu-mi semn sa ma asez langa un scaun de langa birou.
-Buna Sakura , vrei sa vorbim ceva? Ma intrebase in timp ce isi daduse cateva fire rebele de pe chip , dau aprobator din cap scotand din geanta mea o scrisoare pe care i-am imanat-o. Se uita cateva clipe la mine apoi la foaia alba , dezaprobarea I se citea pe chip , lasase scriosoarea pe birou apoi se uita la mine.
-Esti sigura ca vrei sa faci asta? Stiam ca tii foartea mult la acel pian , incuvintez din cap iar ea continua ,o sa ma ocup eu de asta , acum intoarce-te la ore ca o sa intarzi , ii zambesc in mod de multumire. Daca asi putea vorbi i-as multumi de atatea ori pentru tot ce a facut pentru mine.
Sunetul atat de cunoscut al clopotelului incepuse , astfel holurile scolii adineauri pustii fiind strabatute de atatea fiinte umane , cu greu ma strecutrasem printre ei pana in clasa mea . Nu imi placea cum se uitau colegi la mine de fiecare data cand intram , dar cu timplu ma obisnuisem , trecand printre banci pana la ultima de langa geam.
Orele au trecut mai greu , dar acum s-au sfarsit. Ma ridic si o iau spre clasa de muzica dar o voce care ma striga ma facuse sa ma opresc , imi intorc privirea in spatele meu unde erau „prieteni „ mei.
Mei , se indreptase catre mine cu un zambet pe chip , un zambet care imi trimitea mii de fiori , facusem cativa pasi inapoi pana ma lipisem de usa veche a clasei. Brunetul se tot indrepta catre mine , fixandu-ma cu aceei ochii gri neexpresivi , imi ridicase cu doua degete chipul ca sa il pot privi mai bine , isi intoarse privirea catre ceilalti , Rin , Nishi si Subaru.
-Voi chiar o credeti ca e muta? Isi intoarse privirea catre mine , apropiindu-se mai mult , din spate se auzeau rasete , ce era asa de amuzant? Daca puteam tipam , dar nu puteam , ma prinse brusc de par dandu-mi capul pe spate . Nu vroiam si intr-un moment de neatentie reusisem sa ii dau o palma , ma repezeam sa deschis usa dar ma prinse de mana tragandu-ma catre el si izbindu-ma de trupul sau.
-Hei Mei , doar nu ai degand sa.. incepuse Rin , in vocea ei ii se putea citi gelozia , buzele lui erau acum pe gatul meu alb ca spuma laptelui , tremuram iar fiorii nu incetau sa imi strabata corpul . Imi facusem curaj strangand geanta din ce in ce mai tare , il lovisem cu ea in burta apoi am fugit pe usa .
Nu eram atenta la drum , vroiam doar sa ies si sa ma indrept spre casa , curiozitatea ma macina asa ca imi intoarsem privirea in spatele meu , inca ma mai urmarea.
In neatentia mea am dat peste cineva , cazand amandoi , nu apucasem nici sa imi deschid ochii fiindca deja eram tarata dupa cineva . Era o fata care fugea tinandu-ma de mana , in spate erau Mei si ceilalti , parul ei lung si blond era miscat de colo colo , nu renuntau sa fuga dupa mine.
Dar ce voriau? Aceea fata intra cu tot cu mine intr-o camera care se dovedise a fi sala de muzica , profesoara se uita uimita la noi.
-Ino , Sakura unde va grabiti asa?"
|
|
| |
Mumf Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 110 Localizare : Paradox, CO Nr. mesaje : 13635 Puncte : 14127 Reputatie : 481 Hobby-uri : AMV , Fan fiction . Stare de spirit : Yuk <.<
| Subiect: Re: Piano notes Dum 10 Iun 2012, 14:59 | |
| Bună. A fost un capitol excelent. Nu a fost scurt, deci e perfect. . Aştept următorul capitol.
Denii |
|
| |
Lumiereღ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Peste tot ;x Nr. mesaje : 428 Puncte : 496 Reputatie : 20
| Subiect: Re: Piano notes Dum 10 Iun 2012, 15:02 | |
| Hey :* Ti'a iesit foarte frumos . Am vazut ca ai adaugat noi personaje ''negative'' buna ideea . Si Ino a salvat o ce bine Pai ma bucur ca am ales sa fac colaborarea cu tine |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Piano notes Dum 10 Iun 2012, 15:02 | |
| Hey, mersi ca m-ai anuntat si sper sa o faci si pe viitor Superb capitol. Din nou am ramas fara cuvinte Daca mai incearca cineva sa ii faca rau Sakurei....il/o asteapta iadul Ei bine eu astept cu nerabdare nextul. Spor la scris si la idei! See ya! |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Piano notes Dum 10 Iun 2012, 15:15 | |
| Un capitol minunat....nu am ce comenta ! Ma bucur mult ca Sakura a scapat si mai ales ca a ajutato Ino. Cred ca in ficul asta vor fi prietene.....cred, ramane de vazut! Abea astept sa vad ce se mai intampla si mai ales sa vad de unde il stie pe Sasuke, mama Sakurei ......asa ca fara alte adaugari.......VREAU NEXTUL! |
|
| |
Diana Legend
| Subiect: Re: Piano notes Lun 11 Iun 2012, 08:00 | |
| Buna , Max cat imi plac capitolele facute de tine . A fost un capitol frumos , care mi-ar fi placut sa nu se mai termine . Sper sa veniti repede cu nextul si ma scuzati ca trec atat de tarziu . Multumesc de anunt si astept nextul , bafta la tastat si pupici . |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Piano notes Lun 11 Iun 2012, 09:48 | |
| |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
| Subiect: Re: Piano notes Lun 11 Iun 2012, 10:17 | |
| Cat de tare a fost capitolul asta!!! Abia astept sa pui next sa vedem daca Ino va spune dece erau asa grabite sau va baga o minciunica. Dar eu ma asteptam sa fi dat peste Sasuke, nu peste Ino asa ca m-ai surprins. Adune repejor nextul!!!! Te-am pupat si por la scris |
|
| |
Lumiereღ Genin
| Subiect: Re: Piano notes Mier 13 Iun 2012, 11:54 | |
| Buna dragilor :x Imi pare rau dar nu imi m-ai merge pc :( acum sunt la verisorul meu :((( In cateva zile deabia il voi repara pana atunci nu pot face nimic ... ( |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Piano notes Sam 16 Iun 2012, 16:37 | |
| pot sa contiui eu daca vrei |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
| Subiect: Re: Piano notes Sam 16 Iun 2012, 23:50 | |
| Ma scuzati ca am intarziat dar eu is mai uituca si..Imi pare rau! Capitolul a fost excelent..Faceti o colaborare superba! Draga mea sper sa iti reparicalculatorul repede si sa ne aduci next |
|
| |
Max Chūnin
| Subiect: Re: Piano notes Dum 17 Iun 2012, 21:05 | |
| Unu , domnu nik name cenzurat cu stima si nestima va adreseaza Max .. pe scurt eu te intre asa , stii macar ce inseamna acel cuvant? Si o zis careva ca noi fix acum mergem sa satisfacem barbati? Ia dute si cauta-l pe tactu sa te invete sa vorbesti. Cat despre ficuri ,. domnu nu te-a obligat nimeni sa le citesti si asa hush de aici ! Max iti zice sayonara pe scurt (me gito du hej) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Piano notes | |
| |
|
| |
|