|
|
Autor | Mesaj |
---|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Desene Naruto Vin 15 Iun 2012, 12:13 | |
| [center]Sunt desene facute de mine ... am lucrat ceva timp la ele si inca lucrez incercand sa ma perfectionez... Pentru mine desenul e modul in care evadez si incerca sa devin cat mai buna in cea ce fac... am si cateva secrete de la un pictor [ unchiu ] si acum vreau sa stiu si parerea voastra... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Briosica in Vin 14 Sept 2012, 18:08, editata de 6 ori |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Desene Naruto Vin 15 Iun 2012, 12:16 | |
| Pai scumpa , nici una din poze nu se vede . |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Desene Naruto Vin 15 Iun 2012, 12:51 | |
| wow, sunt foarte bune. Te pricepi ^^. Imi place mult prima poza, dar si cea cu Dei e reusita :X> Abia astept sa mai pui. Deyu te pupaceste! *: |
|
| |
Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Desene Naruto Vin 15 Iun 2012, 13:31 | |
| sooper fain geo super super de nota 10...........la 20 de ani o sa fii pictorita inascuta:P |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Desene Naruto Vin 15 Iun 2012, 13:41 | |
| Deci am sa mai postez cateva desene.... Sper sa va placa... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Desene Naruto Vin 15 Iun 2012, 18:09 | |
| Sincer, mie chiar îmi place ceea ce ai desenat. Fiecare are ceva frumos în el și după mine, sunt foarte bine făcute. Însă eu nu mă pricep prea bine la desen, asta este doar părerea mea. Oricum... îți doresc succes în continuare și să ne ma aduci pentru că sunt chiar reușite. Te asteptam See ya |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Desene Naruto Vin 15 Iun 2012, 18:31 | |
| Hey scumpa , Pozele sunt superbe . Cum ti-am zis m-ai uimit . Eu abia daca pot sa desenez un amarat de copil . Sunt minunate . Abia astept sa vad ce mai desenezi . |
|
| |
Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Desene Naruto Vin 15 Iun 2012, 19:05 | |
| altele altele ca nu ne saturam cu ele=)) |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Desene Naruto Dum 17 Iun 2012, 21:03 | |
| ma bucur ca imi apreciati desenele... eu una cred ca sunt varza... Totusi am mai adus unele noi...sper sa va placa...
Itachi- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Hinata- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Gaara- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Kyuubi- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Itachi & Sasuke- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Astept pareri... |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Tymy Genin
| Subiect: Re: Desene Naruto Lun 18 Iun 2012, 23:00 | |
| iubesk creatiile tale geo.....ce sa zic.....jos palaria la ele .....sa ne pui urmatoarele te rog eu mult |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Desene Naruto Mar 19 Iun 2012, 10:04 | |
| Multumesc Tymy Uite astea sunt pentru tine [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Tymy Genin
| Subiect: Re: Desene Naruto Mar 19 Iun 2012, 12:01 | |
| ce faine sunt ..........mai poti pune inca cateva nu-i asa? ......le astept si multumesc ca le-ai facut pt mine |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Desene Naruto Mar 19 Iun 2012, 16:09 | |
| buna briosica >:D< am trecut si eu pe aici de la o recomandare si am ramas placut surprinsa. Nu toata lumea poate facea ceea ce faci tu deci te felictit pentru acele desene superbe asteptam cat mai multe posibil. Bye:-h |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Desene Naruto Mar 19 Iun 2012, 18:18 | |
| Hello :) Pai pai pai.. Ca sa fiu sincera, imi plac mai mult desenele pe care le-ai facut doar in creion, dar si cele colorate sunt reusite. Ideea e ca mi se pare ca ai surprins mai bine umbrele, profunzimea si toate aceste aspecte in desenele in care ai facut doar schita pe care ai lucrat in continuare in creion. Esti talentata, cu adevarat. Sa mai faci si sa mai aduci. :* Mult succes in continuare. :) |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Desene Naruto Mar 19 Iun 2012, 23:01 | |
| WOW tu chiar ca te pricepi la asta Esti o artista Chiar iti iubesc desenele.. Sti care e treaba cu umbrele si penumbrele si chiar sunt bine realizate Eu deabia pot sa fac o amarata de mata Tu poti desena la fel de bine, sau chiar mai bine, decat un profesionist asa ca sper sa mai aduci pentru ca sunt superbe ... Cred ca am spus asta de vreo 200 de ori Le astept pe viitoarele Teo |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Desene Naruto Mar 19 Iun 2012, 23:37 | |
| Poftim Tymy draga...cum ti.am promis...sunt numai ale tale [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] / [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Acestea au fodt desenele...am sa mai pun cand vin...pana atunci adio prieteni |
|
| |
Tymy Genin
| Subiect: Re: Desene Naruto Mar 19 Iun 2012, 23:52 | |
| ...abia astept sa vii sa ma mai minunezi cu creatiile tale:((.....si multumesc de poze is foarte reusite mam ras oleak la ala cu sakura care ia furat sutienu hinatei:)) |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Desene Naruto Mar 19 Iun 2012, 23:56 | |
| MS Tymy...imi va fi ff dor de tne |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Desene Naruto Mier 20 Iun 2012, 00:00 | |
| Eu ti-am mai spus ca ai talent ... si ca ma uimesti cu el Sunt absolut superbe, si le aptept pe viitoarele Pupici multi de la Teo |
|
| |
Tymy Genin
| Subiect: Re: Desene Naruto Mier 20 Iun 2012, 00:27 | |
| Si mie imi va fi dor de tine Geo ...foarte mult |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Desene Naruto Mier 20 Iun 2012, 07:32 | |
| Desene!! :O SUnt foarte frumoase scumpo, mai ales acel craniu, care este pur si simplu extraordinar. :X Nu imi vine sa cred ca poti avea atata rabdare cand pictezi (pentru ca acel craniu e facut cu acuarele, nu?) Oricum, felciitari si te mai asteptam cu desene. |
|
| |
Anya Special Jōnin
| Subiect: Re: Desene Naruto Mier 20 Iun 2012, 16:13 | |
| Hey scumpa , Ete na ca am mai trecut si eu . Sicer mai uimit . Desenezi superb . Dar sa sti ca sunt suparata , de ce numai lui Tymi ? Stai ca glumeam . Deci tu desenezi minunat , mi-as dori sa pot si eu sa desenz jumate din ce poti tu . Te rog sa ne mai aduci
|
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Desene Naruto Joi 21 Iun 2012, 11:01 | |
| desenezi foarte bine multe felicitari si sper sa mai pui poze |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Desene Naruto Lun 30 Iul 2012, 20:29 | |
| Sunt foarte frumoase. Ai talent, sa stii. Mi-ar placea daca ai mai desena. Succes in continuare! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Desene Naruto | |
| |
|
| |
|