|
|
Autor | Mesaj |
---|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Desene Naruto Sam 16 Feb 2013, 11:55 | |
| Romanii au talent a reinceput si la cum ii chinuia pe uni talentu pe la 12 noaptea a inceput sa ma chinuie si pe mine =)) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Deci cum este ? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Desene Naruto Sam 16 Feb 2013, 13:27 | |
| Buna, buna. :) Ma bucur ca ai mai adus un desen. Este reusit, ca toate desenele tale de altfel, dar il lasi asa? Adica ma gandesc ca daca i-ai adauga si niste umbre si valori cromatice ar arata mult mai bine. Oricum, este alegerea ta, mie imi place si asa, dar consider ca umbrele redau mai bine forma si tridimensionalitatea. |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Desene Naruto Sam 16 Feb 2013, 13:55 | |
| Sasuke iubibilu meu =)))) l-ai desenat extraordinar, si celelalte desene sunt superbe, te mai astept si cu altele *:* |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Desene Naruto Sam 16 Feb 2013, 17:40 | |
| Am zis sa mai aduc desene insa de data asta am adus cu dedicatie pt draga mea Choco... sper sa iti placa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Desene Naruto Sam 16 Feb 2013, 17:51 | |
| De data aceasta vad ca ai adaugat si umbre, arata mult mai bine. Iti multumesc pentru dedicatie, desenul este chiar reusit si ma bucur sa vad ca si pentru tine desenul este o pasiune. Sa ne mai aduci. Te pup. :* |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Desene Naruto Sam 16 Feb 2013, 18:15 | |
| Desenezi foarte frumos :X:X. Imi place mult :x. Sa mai aduci. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Desene Naruto Joi 04 Iul 2013, 11:17 | |
| Stiu ca am gresi putin dar promit sa ma revansez la urmatrul :D Sincer nu prea aveam chef cand am deseneat =)) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Lottie Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 185 Puncte : 219 Reputatie : 18 Hobby-uri : Scrisul, cititul, dansul în ploaie... Stare de spirit : Bună.
| Subiect: Re: Desene Naruto Joi 04 Iul 2013, 18:12 | |
| Sunt superbe desenele tale. Esti cu adevarat talentata. Imi plac tare mult. Sa mai postezi. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Desene Naruto Lun 28 Oct 2013, 17:40 | |
| Am revenit cu 2 desene noi. Sper sa va placa Scuzati claritatea Am sa mai postez Sasuke & Naruto [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Orochimaru [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Desene Naruto Mier 06 Noi 2013, 23:00 | |
| Hei ! Ca de obicei ma uimesti cu talentul tau, Geo. Toate desenele sunt grozave si imi place foarte mult ca desenezi scene din anime care imi sunt cunoscute. Sper sa mai pui. Ja ne ! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Desene Naruto Sam 12 Apr 2014, 17:47 | |
| Am muncit foarte mult la el dar merita. A iesit exact cum imi doream, poate chiar mai bine Am sa mai lucrez la ochii lor. |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Desene Naruto Sam 12 Apr 2014, 17:51 | |
| Well hello there, ce nesimţită sunt că nu am trecut pe aici... Să îmi fie ruşine. Să mă mai anunţi, dar prefer să trec singură, ca să fiu o adevărată domnişoară. Oricum de la artă nu mă dau înlături. <3 Dar să trecem la treburi mai serioase - am analizat desenul şi să ştii că aşa chiar stai bine, la capitolul fan-art chiar foarte bine. Totuşi mai ai de lucru la proporţii, ar fi bine chit că este un fan-art, să faci un schelet schematic, ca să vezi cum vin toate puse. Căci am observat de exemplu că nasul lui Pain - în care al său chip se vede din faţă - are nasul cam într-o parte, mai exact cea dreaptă. Plus anumite părţi nu par să aibă o continuitate corectă, gen trupul lui Pain şi geaca neagră sau cum se numeşte ea... XD Eu şi Naruto... ne ştim de când eram mici... Nu. Oricum, am mai tras cu ochiul şi la celelalte desene şi mi-au plăcut foarte mult, ştii să lucrezi cât de cât bine, chiar foarte bine, însă trebuie să îţi pui la punct măsurătorile, configuraţia anatomică şi etc. Te-ai gândit să faci ceva original? *smile* Mi-ar plăcea să văd ceva non-fanart. (mii de scuze dacă ai ceva de genul în thread, doar că eu nu am văzut) Îţi sugerez să pui şi umbre şi culori dacă vrei, căci aşa oferi mai multă dinamică desenului şi să ştii că e foarte bine că ai abordat poziţii mai spontane, să faci asta şi în continuare, e un mod bun de a exersa la desen şi desigur a te distra. Eu abia aştept să mai pui şi alte desene, căci îmi place felul tău de a desena! *hug*
Ultima editare efectuata de catre WeAreDevils in Sam 12 Apr 2014, 20:52, editata de 1 ori |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Desene Naruto Sam 12 Apr 2014, 18:14 | |
| Hello! Mersi mult pentru anunț, chiar m-a surprins mesajul. Trecând peste asta, să știi că îmi plac foarte mult desenele tale. Sinceră să fiu, nu știu cum de ai timp de toate. Desenezi, ești activă pe forum, te ocupi de mărgeluțe, plus că pari o tipă deșteaptă, deci cred că notele sunt pe măsură. Eu abia pot face față școlii, ce să mai spun de alte activități? Desenele mi se par bine realizate,dar cred că ar arăta mai bine colorate sau măcar alb-negru. Nu am multe de spus, nu mă prea pricep la lucruri de genul ăsta, pot să îți spun doar că îmi plac desenele. Sper să mă anunți și data următoare când le pui. O zi bună! |
|
| |
Hurrem Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : La serai acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 243 Puncte : 305 Reputatie : 18 Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica. Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3
| Subiect: Re: Desene Naruto Sam 12 Apr 2014, 23:17 | |
| Bunaa:**. Ridichiuta mea, ti-ai schimbat numele:3. Te recunosteam dupa semnatura cu trandafirul, dar imi dadui seama pe desen ca scrio geo pe el :*. Mersi de mesaj, si vreau sa spun ca imi plac desenele, le-am vazut pe toate si chiar te pricepi. As vrea sa-l desenezi pe Sasuke fara tricou, si pe Sakura o doamna superioara :)) . Luv your drawings, sa faci multe multeee, sa ma umplii:)) . 189216984 pupici :**. |
|
| |
Jinx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo Nr. mesaje : 446 Puncte : 506 Reputatie : 38 Hobby-uri : Addicted to anime. Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((
| Subiect: Re: Desene Naruto Lun 14 Apr 2014, 13:48 | |
| Mersi de anunţ^^ E foarte tare desenul, chiar te-ai apropiat de Kishimoto:3 Cel din stânga, Chikushoudou, chiar îmi place. Ţi-a ieşit super bine. Deci, pe bune, dacă era undeva pe Facebook credeam că este o shiţă de-a lui Kishimoto:)) Sper să mai pui, chiar vreau să-ţi studiez schiţele. Sunt superbe, se vede că sunt muncite*.* Să mă anunţi la următoarele, nu vreau să le ratez^^ Ja nee!
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Desene Naruto Dum 11 Mai 2014, 12:43 | |
| Am gasit la tara cateva culori aruncate printr-un sertar si am zis sa imi fac de cap cu ele. Nu a iesit ceva fabulos avand in vedere faptul ca acele culori sunt aruncate in seratar de cand eram eu in clasa a 4-a Sper sa va placa |
|
| |
Jinx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo Nr. mesaje : 446 Puncte : 506 Reputatie : 38 Hobby-uri : Addicted to anime. Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((
| |
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Desene Naruto Dum 11 Mai 2014, 15:34 | |
| Având în vedere că acele culori sunt vechi, felul de a îi da viaţa personajului e frumos. Ţi-a ieşid chiar bine şi arată super, părerea mea. Sper să mai aduci şi alte desene. |
|
| |
Hurrem Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : La serai acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 243 Puncte : 305 Reputatie : 18 Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica. Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3
| Subiect: Re: Desene Naruto Dum 11 Mai 2014, 20:19 | |
| Bunaa:**. Foarte frumos, nu am ce spune. Daca ai reusit sa desenezi cu niste creioane uitate de atatia ani, cred ca ai putea desena cu aproape orice. Iar ce este si mai interesant este faptul ca ti-a iesit ff frumos. Mai astept si altele |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Desene Naruto | |
| |
|
| |
|