|
|
Sondaj | 1>Il ador vreau nextul | | 95% | [ 21 ] | 2>E naspa lasate(lovitura sub centura) | | 5% | [ 1 ] | 3>Mda e dragut.Tu alegi! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 22 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Joi 21 Iun 2012, 22:19 | |
| Si locul doi e bun.... Asa... auzi la el, ce ganduri are prin cap. Sa se dea drept logodnica lui, ca sa nu isi bata joc nimeni de ea. Pai nene cine ar fi atat de p***s incat sa se ia de ea. Ii zboara ea una de il lasa lesinat pe jos. Ador capitolul, si imi place si ca Sasuke e gelos, asa-i trebuie Iubire, sa ma anunti la next, ca eu mor aici. PS: Aly a fost aici Mi s-a luat locul 2 |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Joi 21 Iun 2012, 22:20 | |
| Mersi ca ma ajuti si stai linistita nu ma supar pe cineva care ma ajuta sa devin mult mai buna .Ce este drept intodeauna m-am incurcat la punctuatie o sa incerc sa ma perfectionez cat mai mult posibil |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Joi 21 Iun 2012, 22:23 | |
| Hei!! De cand nu am dat com? o.O Asa ... LOGODNICA?? Sasuke este intreg la cap?? Ma bucur ca Sakura il pune la punct. Daca se atinge de Gaara ii zbor creeri! ce sa zic? VREAU NEXT-UL!! Spor la scris si multa imaginatie. > < |
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Joi 21 Iun 2012, 22:53 | |
| Imi cer scuze ca am aparut asa de tarziu dar am fost putin ocupata. Acum sa vedem, imi place enorm de muuuult As vrea sa stii ce gandesc ca sa iti dai seama cat de TARE iubesc povestea asta Pur si simplu o ador.Imi place mult atitudinea ei dar si a lui Sasuke. te rog hai repede cu nextu |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Joi 21 Iun 2012, 23:08 | |
| In primul rand iti multumesc ca m-ai anuntat de next. Sper sa mai faci asta. Nu prea mai am ce comenta.... Spor la scris in continuare! |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Joi 21 Iun 2012, 23:10 | |
| Ow Doamne cat de frumos !!! Este atat de cuceritor ficul asta :). Imi place la nebunie si apropo..Sasuke e un pervers nemaipomenit de imposibil =)) -Imi place ;;) Oricum, imi place mult ficul si sper sa vii cu next-ul cat mai repede pentru ca ma omoara suspansul si vreau neeaparat sa vad ce se intampla in continuare. Pana atunci, ceao ! |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Vin 22 Iun 2012, 08:14 | |
| super maga ulta tare ficul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vreau sa aduci nextul repede si sper sa ma anunti si pe mne:o3:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Vin 22 Iun 2012, 10:47 | |
| Buna Muza , am trecut si eu pe aici ,treceam de ieri dar am avut ceva de facut asa ca speri sa ma ierti. Ideea e originala si acaparanta(atrage ) foarte faina. Doar ca ai o groza de greseli , semnele de punctuatie mai lipsesc si scrii cateva cuvinte legate. Si ca sfat , atunci cand scri "pov by Sakura" ar arata mai frumos daca ai lasa un spatiu intre cine povesteste si ce povestete , sper ca nu te-ai suparat de micile mele observati , mersi ca m-ai anuntat de fic si ...succes la examene ca si asa sunt saptamana viitoare:(( PS: Sa-l omor pe cel care a dat vot negativ... |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Vin 22 Iun 2012, 10:53 | |
| A Max ma bucur ca ai ajuns si tu pe aici o sa am mare grije la semne si la cuvinte si mersi de safturi nu te ingrijora nu ma supar pentru ca ma ajutati |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Vin 22 Iun 2012, 12:21 | |
| waw , e asa de frumos ,
astept cu nerabdare continuarea ,
sper sa ma anunti si pe mine ,
adik e un fic minunat ,
il iubesc desi este la inceput ,
auzi , scz ca-ti pun , dar ai zis la multumiri crisulete , cine e aia ? ca eu is crisulet ,
dar nu mai conteaza ,
pupici de la crisu |
|
| |
Irry Genin
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Vin 22 Iun 2012, 13:48 | |
| scuze crisulet ti-am gresit numele chiar nu a fost cu intentie sper sa maierti si iti multumesc ca imi citesti ficul |
|
| |
Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Vin 22 Iun 2012, 13:53 | |
| UPSSSSS....am uitat sa las com:)))...scz Muza......ii fain ficu:)......astept nextul sa vad ce ne aduci:) |
|
| |
Coca Cola ♥♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Un deva nici eu nu stiu Nr. mesaje : 122 Puncte : 143 Reputatie : 7 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Vin 22 Iun 2012, 15:54 | |
| Bai frate dece uit sa las com . Sorry . Imi place mult . p.s : scuze de felul in care vorbesc asa este la noi in cartier ! |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Vin 22 Iun 2012, 16:18 | |
| Doamne, tu vrei sa ma omori de inima?Nu asa din curiozitate, doamne, deci ai un fic SUPER MARFA!Desigur ti-as spune cateva lucruri, dar daca ti le-a spus Zummy, ce rost mai are?Revenind, ca idee imi place mult, sa ma anunti de next! Capsunica |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Dum 24 Iun 2012, 17:12 | |
| Imi place extrem de mult ficul tau, sper sa aduci nextul repede. Te pup cu cei mai dulci pupici si spor la scris! |
|
| |
Irry Genin
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Lun 25 Iun 2012, 15:32 | |
| Scuze fratilor dar nu o sa aduc nextul curand e cam greu cu capacitatea asta poate joi nu stiu va pup |
|
| |
D.d2 Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : In vant acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 30 Puncte : 36 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Mar 10 Iul 2012, 12:23 | |
| E foarte interesant ficul tau si mi-a atras atentia deci vreau sa te intreb ceva.Cand pui next? |
|
| |
Irry Genin
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Mar 10 Iul 2012, 18:32 | |
| scumpelor o sa ma apuc de scris am avut mici probleme si o pana de idei dar o sa scriu in continuuare
|
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Sam 21 Iul 2012, 00:24 | |
| Curiozitatea ma pandea de cateva zile in legatura cu ficul tau asa ca am zis sa il vad. Un fic, mai original si atractiv, de la primul capitol mai facut interesata aceea ce e foarte bine. Acum cateva observatii micute daca nu te superi. In general sunt legate de ortografie, greselile. Pentru a evita greselile citeste capitolul, dupa ce l-ai terminat de scris dar cu foarte mare atentie. Astfel estetica nu va mai fii stricata si ficul va fii mai frumos. In afara de asta, ma pot anunta o fana, imi place ficul si vreau neaparat si cat mai repede continuarea. |
|
| |
the Reason Genin
Sex : Nr. mesaje : 51 Puncte : 66 Reputatie : 5 Stare de spirit : mereu in continua schimbare
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Sam 21 Iul 2012, 02:56 | |
| Super tare. Imi place, continua sa scrii. |
|
| |
Irry Genin
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Sam 21 Iul 2012, 17:51 | |
| Imi pare rau sa va anunt ,dar voi inchide acest fic din lipsa de ideii, dar o sa fac altul pe care il voi finaliza promit |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? Sam 21 Iul 2012, 17:55 | |
| Fic inchis la cererea autoarei. :) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sasuke sau Gaara? | |
| |
|
| |
|