Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sentimente capricioase - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sentimente capricioase - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sentimente capricioase

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
ingrid
Genin
Genin
ingrid

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : tg-jiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 85
Puncte : 95
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X
Stare de spirit Stare de spirit : happy:X

Sentimente capricioase - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Joi 24 Mar 2011, 10:18

CaPiToLuL 3: INCEPUTUL...

-Nici nu mi-am dat seama cat ai crescut...
Eu doar ascultam. Stateam prefacandu-ma ca dorm si ascultam. E o latura pe care nu o mai vazusem pana acum la Tsunade... "Dar totusi... cat o fi ceasul, ca doar azi incepe..."
-Azi incepe liceul. De fapt, mai sunt doar vreo 10 minute...
-CEEE??? De ce nu m-ai trezit pana acum? zic sarind din pat si lundu-mi noua uniforma pe mine. Dar totusi era ceva ciudat.. Ma uit in oglinda si...
-Iti place? M-am gandit sa iti fac o surpriza si sa ti-o modific. Sper sa iti placa, imi zice Tsunade cu o voce laudaroasa.
-Cee? M-ai nenorocit!!! Am auzit ca avem o "scorpie" de directoare! Sigur nu imi va permite sa vin cu o fusta asa de scurta si un decolteu atat de mare. Camasa asta parca aveam mai multi nasturi.
-Doar nu aveai de gand sa te duci ca o calugarita la liceu. Ai un corp superb si trebuie scos in evidenta ca de aia nu ai tu prieteni. Eu am auzit ca aveti o directoare de treaba... si frumoasa si inteligenta... si se imbraca bine... Sigur iti va permite. Sakura?
  Eu deja iesisem pe usa. "Si acum s-a gasit sa-mi ia si toti pantofii normali!" Am luat singura pereche de incaltaminte care o lasase: niste cizme pana la genunchi cu toc."Acum parca m-as duce in alta parte, nu la scoala." Ma uit la telefon, 15 apeluri pierdute si un mesaj:  "Sakura, ne vedem la scoala.Nu am putut sa te mai asteptam. Temari."  "La naiba!" Incep s-o iau la fuga spre scoala in ciuda fustitei prea scurte pe care o purtam, a tocurilor si a decolteului adanc. Pe drum mai sunt si niste tarani care fluiera dupa mine si care ma enerveaza dar nu ii bag in seama.  
Uimitor, ajung la scoala in 10 minute. As fi putut sa ma bucur de recordul obtinut daca nu as fi intarziat. Nici macar nu imi stiam clasa iar fetele erau cu mine?Erau colegii ok? Dar profii? Baiati draguti?"doamne de ce mi se intampla astea tocmai mie?" Ma indrept spre lista cu clasele "sala 6...la etaj". Urc scarile cu repeziciune si... deschid usa! "Ce proasta sunt!!! trebuia sa bat la usa inainte."
-Cum indraznesti sa intri asa la mine la ora? Si asta este uniforma ta? Cine te crezi? Domnisoara ai deja probleme din prima zi!
-Si ai vreo problema cu asta "POPO"? Ai ceva cu nepoata mea?
-Ti-am zis de atatea ori sa nu imi mai zici asa Tsunade...Tsunade??? intreaba profu ca si cand ar fi vazut o fantoma.
-Si de cate ori ti-am zis sa nu mai fi atat de tupeist? Si iti permiti cam multe avand in vedere ca esti doar un profesor, iar eu directoarea!!
Chiar ma saturasem sa ii aud certandu-se, iar la cat de ciudata e Tsunade nici nu ma surprinde faptul ca ea este directoarea. Oricum , asta macar explica faptul ca este atat de ingaduitoare cu mine privind scoala. Ma asez in banca, langa Hinata si ii privesc in continuare pe cei doi. Mai lipseste popcornul si totul este perfect.
-Pssst... Care e faza dintre matusa si dirigu?ma intreaba Temari care se afla in spatele nostru cu Ten Ten.
-Ala... e... dirigu?zic oarecum speriata la gandul ca voi avea probleme cu el pe parcursul liceului."A inceput perfect!" Nu stiu ce-i cu ei. Pe prof nu l-am mai vazut niciodata, dar se pare ca se cunosc de ceva vreme. O sa incerc sa aflu si o sa va spun.
-Sakura!
Strigatul lui Tsunade chiar m-a trezit la realitate.
-In pauza sa vi la mine in birou cu fetele.Aaa... la revedere "POPO"!
Si astfel iese din clasa intr-o maniera... nu pot sa cred ca zic asta despre matusa mea,care mi se pare cel putin ciudata, dar era atat de "COOL!!! Stai, la ea in birou? De ce?"
-Si eu care credeam ca e putin ciudata! E atat de tare! ma surprinde Ten Ten.
Zambesc."Mda...de-ar fi asa si acasa..."
-SAKURA HARUNO!!! la tabla!
-D-da, dom'profesor. Imediat! Ies aproape zburand din banca numai sa nu-l mai aud urland.
-Sa stii ca daca esti nepoata directoarei, asta nu schimba cu nimic faptul ca esti eleva in clasa mea. Nu iti voi aplica un tratament special asa cum te astepti!
-Dar eu nu vreau niciun tratament special! zic fierband de nervi. Daca sunt nepoata directoarei nu inseamna ca vreau asa ceva.
-Nu mai comenta in fata mea atata!eu sunt profesor, iar tu eleva, nu invers!
Dintr-o data il vad cum loveste tabla si imi dau seama de forta lui vazand cum aceasta se clatina.
-Rezolva problema, domnisoara, zice surprinzator de calm.
Il vad cum se indeparteaza spre capatul clasei, iar eu ma intorc spre tabla si incep a o rezolva. Era ceva mai complicata dar nimic ce nu pot termina.
-Si sa nu te mai aud vorbind neintrebata,spuse in timp ce se intorcea cu fata spre mine.
Eu terminasem deja problema, insa pe fata profesorului vad trasaturi de uimire si de iritare. Acum imi dau seama ca acesta dorea sa ma incuie cu acea problema."Nu imi vine sa cred ce dorea sa faca".
-Alta problema mai grea nu aveti sa imi dati ca sincer m-am plictisit rezolvand-o, zic cu o oarecare superioritate in voce.
-Treci la loc Haruno! spuse in timp ce se aseza la catedra. Si asa se rezolva o problema. Iti voi da un 10 deoarece eu rasplatesc copii care invata. As vrea sa vad si pe altcineva rezolvand o problema ca aceasta atat de repede si corect.
Ma asez in banca surprinsa de gestul lui. Se pare ca pana la urma nu este atat de nedrept pe cat ma asteptam. Restul orei am fost distrasa incontinuu.
-Sakura, mergem?
-Huh?ah... la Tsunade! Da..
Ma ridic din banca si plec cu fetele spre biroul directoarei."Oare ce mai vrea acum?" Eram in fata usii si ne pregateam sa intram la Tsunade cand aceasta deschide usa si ne pofteste inauntru.
-Tsuna...Doamna directoare de ce ne-ati chemat?
-E in regula Hinata, voi puteti sa imi ziceti pe nume. Mi s-ar parea ciudat sa ma strigati altcumva. Si acum... DEZBRACATI-VA!!!
-Poftim? Tsunade cred ca ai innebunit. Cum adica?
-Sakura tu nu trebuie sa te dezbraci ci doar prietenele tale. Uitati fetelor! Acestea sunt noile voastre uniforme. Doar nu credeati ca doar Sakura va arata bine la liceu. Vreau ca voi toate sa fiti cele mai frumoase si cele mai destepte. Defapt sunteti dar trebuie sa iesiti in evidenta. Hai mai repede fetelor ca s-ar putea sa intre cineva peste noi!
La asta chiar nu ma asteptam. Ma bucur intr-un fel ca nu trebuia sa fiu singura asa imbracata si daca ma gandeam mai bine chiar aratam bine dar oare fetele erau de acord sa se imbrace asa la scoala?
-Wow!! Este super! Aratam traznet! Cu siguranta baietii o sa intoarca privirile dupa noi. Aratam atat de...sexy. Ador uniforma asta... fusta scurta,decolteu...nu credeam ca o sa ma imbrac vreodata asa la scoala, spune Temari care era mai mult decat incantata de noua ei uniforma.
-Multumesc! Ma bucur ca cineva imi da si mie dreptate, spune Tsunade zambindu-mi ironic, enervandu-ma. Si sa stiti ca sunteti singurele carora le permit sa vina asa imbracate, deci, vreau performante din partea voastra la invatatura, asa cum ati avut si pana acum. Stiu ca nu ma veti dezamagi fetelor! Acum plecati pentru ca s-a sunat si nu vreau sa va creez probleme.
Iesim din birou si ne indreptam spre clasa, unde mai mult ca sigur profesorul ne astepta. Nu-mi vine sa cred cine se apropie de noi. Erau...ei... "Dar cum?Ce sa ii zic?Nu-mi vine sa cred ca este aici!" Ma uit la fete si observ din nou ca nu eram singura surprinsa sa ii vada.
-Wow! Sasuke uite ce porumbite avem noi aici. Se pare ca noul an aduce cu el noi cuceriri, spune un baiat blond si cu ochii de un albastru superb in timp ce se apropie de Hinata si ii da bretonul de pe fata. Papusa ai noste ochi superbi. As putea sa-i privesc toata viata si tot nu m-as plictisi. Cum te cheama frumoaso?
-H-Hinata.. raspunde cu voce tremuranda si rosie la fata.
-Hei blondo! Te bucuri sa ma vezi? o intreaba Shikamaru pe Temari cu un zambet smecher pe fata.
-Cred ca imi vine sa vomit iar fata ta ma ajuta mult. Imi imprumuti sacoul tau sa vomit in el ca si asa zici ca e luat de la Second Hand? raspunde Temari scoasa din sarite.
-A da? Atunci... asta te face sa vomiti?Dintr-o data il vad pe Shikamaru cum o trage pe Temari aproape de el si o saruta apasat fara ca aceasta sa fi avut timp sa reactioneze.
  Nu mai pot sa fiu atenta la ce se intampla deoarece privirea imi este intoarsa de Sasuke care se afla la un milimetru de buzele mele. Inima incepe sa-mi bata din ce in ce mai repede iar pe chipul lui apare un zambet de baiat rau , observand parca acest lucru. Ma lipeste de trupul sau si ma strange in brate. Nu-mi venea sa cred. Eram toata rosie si simteam cum pamantul se prabuseste sub mine, dar totusi era atat de placut si avem impresia ca bratele lui ma vor proteja de fiecare data .  
-Papusa, ce s-a intamplat seara trecuta ramane intre noi altfel ar trebui sa te omor si nu mi-ar placea sa fac asta avand in vedere ca tu vei fi noua mea jucarie. O sa fi nevoita sa imi satisfaci unele placeri iar la cum arati o sa te tin langa mine mult timp. Maine te astept dupa ore in spatele liceului cu camasa mea si cine stie... poate ne vom juca putin. Sa vi singura daca nu vei avea probleme si nu cred ca vrei.  
Raman socata cand aud cele spuse de el. Nu imi venea sa cred ca este aceeasi persoana de seara trecuta. Dar totusi ceva imi spune ca nu imi va face nimic rau. Nu stiu de ce dar parca as simti adevaratele lui intentii. "Ce ciudat...Dar atunci de ce imi vorbeste asa? Daca are impresia ca voi fi jucaria lui se inseala! Ti-ai ales prost persoana cu care sa te joci baiete!"
-Bine! ii raspund enervata de cele spuse.
Acesta se indeparteaza de mine si il vad cum scoate din blugi telefonul si incepe sa vorbeasca la el. "Salvata de telefon". Ma intorc usurata spre fete dorind sa plec dar le vad cum se apropie de mine.
-Hai Sakura! Deja am intarziat destul... spune Ten Ten foarte rosie la fata.
-Dar tu de ce esti rosie? o intreb curioasa.
-Pai... vorbim dupa ore cand o sa dormim la tine.
-Bine... oricum am si eu ceva sa va spun fetelor..
Restul orelor nu am putut sa fim atente niciuna dintre noi deoarece fiecare era preocupata de ceva. In cele din urma ajungem si noi acasa si urcam toate in camera mea.
-Trebuie sa va spun ceva! spunem toate in cor surprinse de reactia fiecareia.

Oare ce vor vorbi fetele si ce se va intampla urmatoarea zi cu ele? :X:Xsper sa va placa.. ne pare rau ca nu am pus nextu' mai devreme dar stiti si voi cum e cu scoala si saptaminele acestea au fost de groaza...20 commuri si aveti Nextu'  

Glumeam:P..o sa punem nextu' cat de repede putem:X

Ultima editare efectuata de catre ingrid in Lun 28 Mar 2011, 21:54, editata de 1 ori
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Joi 24 Mar 2011, 14:28

yeee yee yeee a sosit in sfarsit si nextu'
m-ai facut curioasa...ce vor vorbi fetele? ce se va intampla urmatoarea zi?
sper ca nextu' sa vina repede
pup kiss
Sus In jos
^_*Sayuri_Ayame^_*
Academy Student
Academy Student
^_*Sayuri_Ayame^_*

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : Bucuresti:P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 18
Puncte : 19
Reputatie Reputatie : 1
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vesela...chiar si in cele mai grele momente!:D

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Joi 24 Mar 2011, 22:27

Hhiiii!!!!De cand astept..happy2
Bravo, fetelor!Imi place la nebunie! in love
Astept next-ul cat mai repede posibil.
Spor la lucru! kiss
Sus In jos
xXAkane-chan
Academy Student
Academy Student
xXAkane-chan

Nr. mesaje Nr. mesaje : 9
Puncte : 11
Reputatie Reputatie : 0
Stare de spirit Stare de spirit : cu capu'n nori

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Vin 25 Mar 2011, 10:12

ne bucuram ca va place XD
si noi speram ca il vom pune nextul cat mai repede posibil :3
si de data asta cred ca il vom si pune mai repede ca am mai scapat putin de scoala
Sus In jos
http://xxakane-chan.deviantart.com/
ingrid
Genin
Genin
ingrid

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Sam 30 Apr 2011, 17:42

o sa punem in seara asta continuarea si ne pare rau ca a durat atat de mult dar speram sa merite:*
Sus In jos
denisa*ghiurutan
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 25
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7
Puncte : 8
Stare de spirit Stare de spirit : fericita...indragostita.....zapacita...si...nervoasa

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Sam 30 Apr 2011, 18:55

Salut,am citit si eu ficul asta si pot spune ca ai talent,spor la scris in love Bye-Bye
Sus In jos
denisa*ghiurutan
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 25
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7
Puncte : 8
Stare de spirit Stare de spirit : fericita...indragostita.....zapacita...si...nervoasa

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Sam 30 Apr 2011, 19:11

am intrat si eu pe ficul tau si pot spune ca mi-a placut foarte mult,deci te rog sa pui nextu ca mor de nerabdare sa aflu continuarea. Succes in continuare si Bye-Bye. kiss in love dawg welcome
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Sentimente capricioase - Pagina 2 Asss10Sentimente capricioase - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Sam 30 Apr 2011, 19:33

"Sentimente capricioase", huh? Iti dau eu sentimente capricioase daca nu pui nextul!!! Ador ficul!
Sus In jos
Punk Girl
Genin
Genin
Punk Girl

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 59
Puncte : 65
Hobby-uri Hobby-uri : multe :))
Stare de spirit Stare de spirit : Sunt hotărâtă dar nehotărâtă, fericită dar nefiricită, rea dar bună, veselă dar tristă. Sunt un amalgam de sentimente care mă fac să fiu specială dar în acelaşi timp şi normală. :]]

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Sam 30 Apr 2011, 22:07

Hello, am aparut si eu pe la fic-ul vostru. Chiar imi place, ideea este originala, naratiunea destul de ok, dialogul ei bine am vazut ca amandoua face-ti exces de dialog dar partea buna este ca nu este sec. Descriarea hmmmm, un mic sfat pentru Ingrid, parerea mea si te rog sa nu te superi ar fii sa mai exersezi putin la descrierile personajelor, descrie mai mult locul, cred ca te-ai prins de vreu sa spun. Sper ca nu te-am suparat. Si tie xXAkane_chan ce am de spus la partea ta de munca este ca te descurci destul de bine dar ai mai putea renunta la doua propozitii de dialog sau ai putea adauga mai multa descirere. Si va rog frumos fetelor descrieti si sentimentele mai mult. Sper ca nu v-am suparat. Si cam atat am avut de spus, oh da. Nu mai am rabdare, vreau si vream NEXTU!!!!! Mult succes amanduroria!

Ultima editare efectuata de catre Punk Girl in Sam 30 Apr 2011, 22:39, editata de 1 ori
Sus In jos
ingrid
Genin
Genin
ingrid

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Sam 30 Apr 2011, 22:21

nu ma supar dar mie nu prea imi place sa pun descriere:))..nu sh..uneori ma plictiseste, imi place mai mult actiunea, ceea ce se petrece intre personaje. O sa incerc sa pun si  descriere deoarece stiu ca este mai bn asa:X va multumim pentru commuri si sfaturi:X (scuzati greselile de ortografie da e seara si nu mai vad bn :)) ) Sentimente capricioase - Pagina 2 208323*:*
     Capitolul 4:"De ce noi?"

-Voi primele! spun eu moarta de curiozitate.
-Ok, voi incepe eu, spuse Ten Ten tragand aer in piept. Seara trecuta cand am fost in club stiti ca a fost si Sasuke cu gasca lui acolo, da?
 -Ar fi fost culmea sa uitam! Mai departe! 
-Ei bine,eu facusem cunostinta cu unul dintre ei cu ceva timp in urma.
-Lasama sa ghicesc: tipul cu ochii de culoarea lavandei si cu parul lung nu? intuiesc eu.
-Da! Ce ochi are... spuse cu un aer visator de parca ar fi fost la varsta copilariei si Cupidon isi lasase pentru prima data amprenta. Ma rog... Revenind, ma dusesem sa imi iau de la bar ceva de baut si fiind foarte aglomerat, nu mai puteam trece. Atunci m-am impins printre oameni si m-am impiedicat dand peste el dezechilibrandu-l. Credeam ca l-am enervat rau de tot, dar atunci cand si-a ridicat privirea... s-a uitat in ochii mei... si eu in ai lui... si... in spatele lui astepta prietena lui ce parea a naibii de nervoasa.
-Cred si eu. In locul ei te-as ridica de par de pe el, avand in vedere ca arati atat de bine si oricine s-ar uita la tine. Bine... voua nu as putea sa va fac ceva.
-Temari, nu toate avem tupeul tau si al Sakurei. Revenind la ce va povesteam... era atat de dragut. Cred ca am stat cateva secunde bune asa. S-a ridicat si si-a cerut scuze cu toate ca eu fusesem de vina. Deci sa nu imi spuneti ca nu este atat de scump... Asa, si astazi la scoala, cand ne-am intalnit cu grupul lor, a venit catre mine in timp ce parea uimit de cum aratam, avand in vedere noile uniforme cine nu ar fi. S-a apropiat de mine din ce in ce mai mult si cand se afla in fata mea mi-a sarutat mana...era atat de scump! Adica ce baiat ar mai face asa ceva in ziua de azi?
-Da! Imi pare rau pentru tine ca are prietena, adica arata bine si dupa cate spui e si dragut cu tine. Acum sa va spun eu... cred ca m-am indragostit de nataraul cu care m-am certat in club si care m-a sarutat. Imi place ca are tupeu si imi comenteaza. Pana acum nici un baiat nu comenta la mine si faceau tot ce le ziceam eu, dar el e altfel si imi place foarte mult... si saruta superb. Atat de dulce...de superb. Simteam ca plutesc. Bine dar va dati seama ca nu am stat asa. Nimeni nu ma saruta pe mine fara sa vreau sau prin suprindere, mai ales ca nu il cunosc asa ca a primit un picior dur in stomac. Il merita, nu fetelor?
-Da Temari, il merita! Dar va rog sa nu va mai ganditi la ei! Nu trebuie! Lasa-ti in pace!
-De ce spui asta Sakura? ma intreaba ingrijorata Hinata.
Mi se pusese un nod in gat. Le dadeam sfatul asta cand si eu ma indragostisem de Sasuke si mai mult ca sigur si Hinata de Naruto. Vedeam asta in felul in care il privea si se inrosea de fiecare data cand era in preajma lui... Dar era mai bine sa stie.
-Fetelor...
-Da?zic ele in cor.
-Am sa va spun ceva! V-am mintit in legatura cu seara trecuta. Mi-a fost frica sa nu va pun in pericol avand in vedere ce s-a intamplat dar observ ca va pun mai mult in pericol daca nu va spun.
Incep a le povesti tot ce se intamplase in acea seara cu toate ca Sasuke ma amenintase sa nu spun la nimeni. Simteam ca ceva groaznic se va intampla. Aveam un sentiment ce ma facea sa tremur.
-Fetelor, acum intelegeti de ce trebuie sa ii evitati cat de mult puteti? Sasuke nu este un baiat obijnuit si mai mult ca sigur si ceilalti sunt la fel. Cand am ajuns la scoala am auzit niste baieti vorbind despre ei si erau foarte inspaimantati. Si eu m-am indragostit de Sasuke dar era prea frumos sa fie adevarat...
-Ai dreptate Sakura, imi spune Hinata cu tristete in voce. Aveam un presentiment in ceea cei priveste iar ceea ce ai spus tu confirma acest lucru. Sper doar sa nu ai probleme din cauza noastra, acum ca ne-ai spus...
-Stati linistite, stiu sa ma apar! Iar Sasuke nu imi va face nimic rau, stiu asta mai mult ca sigur.
-Sper sa ai dreptate ca de fiecare data. Da chiar Sakura, nu poti sa vezi ce sa va intampla cu noi?
-Nu Hinata. Uneori vad anumite lucruri dar nu pot sa le controlez, imi apar pur si simplu iar unele visuri nici macar nu stiu ce semnificatie au. As vrea ca totul sa fie atat de usor si sa...Auuu!!!!
   Dintro data simt cum capul imi explodeazade durere si ultimul lucru pe care il vad este podeaua. Imi deschid usor ochii dar nu vad nimic. Totul este pustiu. Simt cum cateva picaturi imi aluneca pe obraz. Ma sterg usor si mai sa lesin cand observ ca sunt picaturi de sange. Alerg inspaimantata spre abis, unde stiam ca nu ma astepta nimic bun, pana cand in fata imi apar patru corpuri neinsufletite ce pluteau pe o balta de sange. Lacrimile nu inceteaza sa sa imi apara iar inima imi bate din ce in ce mai tare, mai sa imi sara din piept. Ma indrept cu pasi marunti pentru a le vedea fetele si...  
-NUU!!!! Ajutor! Cineva! Va rog...
-Sakuara, Sakura linisteste-te! Cred ca ai avut iar o viziune si dupa cum vad se accentueaza pe zi ce trece. In ultimele zile ai avut cel putin 5 astefel de crize. Poate esti un medium la fel ca mama ta... 
-Da poate... la fel ca mama...Dar eu nu vreau! Nu mai vreau sa am astfel de viziuni, astfel de cosmaruri... ma sperie, ma ingrozesc, ma fac sa tremur si sa plang mai mereu. Nu mai suport! strig disperata in timp ce fetele ma strang in brate. Multumesc Hinata ca m-ai trezit! Daca mai stateam mult cred ca muream de frica. Mai ai pastile sa imi lasi si mie? Vrea sa iau in fiecare zi sa nu mai am viziunile acestea. 
-Da Sakura, mai am, dar nu iti voi lasa. Tu nu esti bolnava sa iei pastile iar acestea te vor face sa te simti rau. Eu in locul tau i-as multumi lui Dumnezeu pentru acest dar special si as incerca sa dezleg ce vor sa imi spuna caci ceea ce vezi tu nu este un simplu cosmari ci sti foarte bine ca va deveni realitate. Trezeste-te femeie! Sakura pe care o stiu eu nu ar renunta niciodata si nu ar fi cu moralul la pamant.
   Privesc mirata la Hinata ce pare dezamagita de mine. Are dreptate in tot ce spune dar nu stiu ce e cu mine in ultimele zile, am momente in care mi-e frica sa stau si in casa. "Gata! Vechea Sakura revine!" 
-Iti multumesc! Iertati-ma fetelor pentru reactia avuta, dar in ultimul timp am fost foarte stresata si nu stiu ce e cu mine dar stati linistite ca o sa fiu din nou Sakura pe care o stiti. 
-Te intelegem Sakura avand in vedere cum plangeai si tipai in somn. Abia a reusit Hinata sa te trezeasca ca pastilele nu au mers.
-Cum adica Temari, nu au mers? Dar Hinata mereu ma trezea cu pastilele alea pe care le-a facut, spun eu oarecum surprinsa.
-Sakura, ai inceput sa vezi lucruri care oarecum te marcheaza si nu mai merge sa iei nici un medicament. De acum eu nu te mai pot ajuta asa ca totul depinde de tine. Eu doar ti-am pus mainile la cap iar tu ti-ai revenit, la fel cum s-a intamplat si cu Temari de era foarte bolnava. Se pare ca si eu am un dar de la Dumnezeu dar ajtandu-i pe altii imi pierd oarecum din energie de aia stau acum pa scaun, ca nu pot sta in picioare. Se pare fetelor ca nu ne cunoastem nici pe noi insine. Ceva se petrece cu noi in ultimul timp: Sakura vede tot felul de lucruri, eu va vindec, Ten Ten are o pasiune puternica fata de arme, care am sperie si pe mine sincera sa fiu, iar Temari face ce vrea din baieti...nu stiu, devin ca niste sclavi. Sincera sa fiu si mie mi-ar placea sa fac acest lucru. Deci si noi suntem niste ciudate la fel ca acei baieti...
-Nu Hinata! Nu ne compara cu ei! Ei sunt niste..nici nu stiu cum sa le zic..animale... sunt diferiti, noi avem cate un dar de la Dumnezeu dar nu suntem singure. S-au mai descoperit persoane cu anumite "puteri" dar ei sunt altceva. Defapt nici nu stiu ce sunt, dar nu sunt oameni asta stiu sigur. Ziua de azi a fost plina de surprize si credeti-ma ca nu mai vreu si altele. Cred ca ar fi bine sa dormin caci presimt ca maine se va intampla ceva...
Nu le puteam spune fetelor despre viziunea mea caci le speriam ingrozitor si nu vreu sa le fac vreun rau. Speram din tot sufletul sa fie doar un cosmar dar stiam ca nu e asa, stiam ce ne va astepta maine. In cele din urma reusim sa adormim, nu inainte de a ne promite ca ii vom evita cat de mult putem pe acei baieti si ca vom incerca sa ni scoatem din suflet desi cred ca era prea tarziu.
    Dimineata soseste cu repeziciune iar razele soarelui ne mangaie usou reusind sa ne trezeasca. 
-Fetelor inca nu v-ati trezit? Hai mai repede ca nu vreau sa intarziati la scoala! In zece minute sa fiti gata! Va voi astepta afara deoarece va voi duce eu cu masina. Grabiti-va! Nu de alta dar aveti cu Popo si nu ii place ca cineva sa intarzie, dar el intarzie aproape mereu da ma rog... 
-Matusa... Ce sti despre Faith's angel?
-Hm... Pai stiu ca cei patru baieti au o reputatie foarte buna la scoala, adica ei au castigat 3 ani la rand concursul de talente si au o cariera in muzica onca de acum, avand o multime de fani, mai ales fete, care sunt innebunite dupa ei. Daca tot m-ati intrebat, sa va spun cate ceva despre fiecare... Shikamaru este un geniu. Cred ca stie cel putin 20 de limbi straine, iar eu abia stiu 5. Se descurca la toate materiile avand media 10 peste tot. Ii corecteaza pe toti profesorii, defapt nici nu stiu de ce mai e la scoala. A luat nota maxima la un test de iq facut de japonezi, pe care la dat in japoneza normal, si 99% din populatie nu l-a trecut. Eu am luat doar un punct. Nimeni nu poate sa il faca dar el e nu sh...
-Aha..destept... io am luat 90 din 100 la testul ala ...pff.. si io care credeam ca este sub mine si puteam sa imi bat joc de el...
-Temari? Ma lasi sa termin ca trebuie sa plecati la scoala si nu mai aveti timp? Asa, cum spuneam... I s-au deschis usile la toate facultatile de renume din alte tari si ca profesor, nu ca student dar eu nu stiu de unde stie atat de multe ca nu invata mai deloc si doarme pe la ore. Daca ar fi dupa el al dormi tot timplul. Naruto...Este un neindemanatic, un hiperactiv, un pampalau ce in fiecare zi este trimis in biroul meu. Dar cu toate astea am auzit ca este prietenul pe care si-l doreste oricine si care sare mereu in ajutorul celorlalti indiferent daca sunt dujmani. Ceea ce imi place la el este ca isi tine mereu cuvantul dat si nu minte niciodata. De aceea il iert mereu; pentru ca imi spune adevarul indiferent de cat de grav este. Nu inteleg cum de ia note mari deoarece niciodata nu stie nimic, dar cand e la examene il vad mereu cu 9 si 10. Neji este iubitul ideal al unei fete: tandru, calm, respectuos,frumos si bogat, foarte bogat. Problema lui este ca ii fug ochii usor dupa alte fete. Am aflat ca a stat cu 12 fete odata si totusi niciuna nu a avut tupeul sa ii comenteze, se multumeau doar cu faptul ca stateau cu el. Este un adevarat talent in ceea ce priveste desenul. Mi-a facut odata un portret si puteam sa jur ca ma uitam in oglinda.  
-Pff...deci asa face cu toate fetele! Ce nesimtit! Nu imi vine sa cred... si parea atat de ... nu stiu...
-Ten Ten nu si tu!
-Da fetelor! Ce aveti? Numai Hinata e intreaga la minte? Ca numai ea nu zisa nimic... O NU! Hinata de ce esti atat de rosie? Doamne fetelor aduceti-va aminte ce am discutat aseara si luati-va gandul de la ei... Eu am intrebat-o pe Tsunade ca sa vedeti ca nu merita nici cel mai mic efort si voi va enervati? Si Sasuke?
-Sakura, Sasuke este liderul acestui grup. Unde merge el merg toti. Ii place sa isi bata joc de fete, sa le foloseasca ca pe niste carpe pe care le arunca. Este un nemernic! Are un tupeu in el: comenteaza la toti profesorii, nu il intereseaza parerile altora, nu il intereseaza de nimeni decat propia persoana. Dar cu toate astea este la fel de destept ca Shikamaru si datorita lor scoala noastra este prima in ceea ce priveste excelentele scolare. Toti patru au medalii de aur la Karate,box si nu mai stiu cate sporturi din astea. Sunt cum spun toti,"printii" acestei scoli. Dar de ce vreti sa stiti despre ei? nu imi spuneti ca v-ati indragosit de printi...
-Nu! Spunem toate in cor desi stiam prea bine ca nu era asa.
-5 minute fetelor! Hai mai repede!
Tsunade iese din camera iar noi ne facem siesta de dimineata dupa care iesim afara, la masina unde ne astepta. Tot drumul spre scoala niciuna nu a scos nici un sunet. Gandurile noastre erau doar la acei printi care au reusit sa ne hipnotizeze inca din prima clipa. "De ce noi?" Ma indragostisem de acel baiat cu ochii de foc, de acel inger ce ma salvase nu de cel care ma amenintase ieri. Parca ar fi doua persoane diferite; una pe care o iubeam si alta pe care o uram.
Ajungem in fata scolii, unde coboram din masina iar Tsunade se face nevazuta. " Ce bine ca nu sunt nevoita sa intru cu ea in scoala..." Ne grabeam sa ajungem in clasa deoarece toti baietii se holbeau la noi ca la masini straine iar unii fluiarau aratandu-ne proasta crestere de care au avut parte.
-Perfect! Hai maimutelor, dati-va din calea noastra ca nu avem chef de cearta acum!
Niste baieti, cred ca in clasa a 12-a ne blocasera intrarea iar pe fetele lor se vedeaa dorinta arzatoare de a ne avea.
-Miscati-va ratatilor pana nu va sterg eu zambetul de pe fata! Am mai avut de-a face cu cu persoane ca voi, dar numai ca acum o sa fac ceva in legatura cu asta! spun deja enervata de atitudinea lor.
-Hei fato, ia-o mai usor, nu vezi ca suntem mai mari ca voi si nu cred ca vrei sa faci cunostinta cu asfaltu! Asa ca tineti fleanca!
-Nu avem timp de fenomene ca voi, ca din cate ai spus imi dau seama ca o discutie cu voi nu poate avea nimeni deoarece nici sa vorbiti nu stiti asa ca o sa va invatam noi ceva. M-am saturat de obsedati ca voi. Dati-va din cale brute ce sunteti! Fetelor nu e asa ca v-ati enervat?
Nu mai apuca sa zica ceva caci Temari il loveste puternic pe unul dintre ei, care pica in genunchi din pricina durerii. Acelasi lucru il fac si celelalte fete, ramanand doar unul in picioare.
-Sa nu se supere prietenii pe tine, ia si tu asta! spun in timp ce il lovesc in fata, facandu-l sa pice pe spate. Vad ca numai gura este de voi. Sa nu credeti ca daca suntem noi in scoala sau suntem mai mici o sa cedam in fata voastra. Nu e nimeni care sa ne zica ce sa facem. Nu suntem ca celelalte fete de care va bateti voi sau altii joc, sa tineti minte asta! strig puternic, fiind sigura ca ma aud toti din curtea scolii ce ne priveau foarte uimiti.
Intram in scoala si ne indreptam nervoase spre clasa. Cele 4 animale cred ca mureau acum de nervi ca isi luasera bataie de la 4 fete in fata intregii scoli. Tsunade ne invatase cum sa ne aparam in situatii ca acestea, asa ca nu prea avea nimeni cum sa se atinga de noi, doar in cazul in care am fi in minoritate, cum se intamplase in seara aceea de la club. "Doamne de ce nu ,mai sunt si baieti de treaba pe planeta asta?". Ajunse in clasa, ne asezam in banci si incepem a vorbi cu ceilalti colegi pana cand simt cum cineva ma ridica de par.  
-Asculta bine aici, femeie! Nimeni, dar nimeni nu ma trage pe mine de par. Ia mana daca nu cumva vrei sa ramai fara ea! spun enervata la culme deoarece speram ca macar de acum sa fiu lasata in pace si sa nu mai am deaface cu cei care vor sa se dea mari.  
-Fetit-o, tu nu sti cu cine vorbesti. Eu sunt Karin, cea care face regurile in scoala asta si nu ma sperie pe mine o boboaca vopsita roz. Daca vrei sa nu ai probleme , sa nu te mai prind ca vi imbracata in felul asta la scoala, nici tu, nici prietenele tale! Si sa nu mai unblati cu grupul iubitelului meu ca va omor pe toate.
-Pff..cred ca tu nu ai fost acum cinci minute in curte, ca nu mai veneai sa te iei de noi mai mult ca sigur. In primul rand parul meu e natural, nu vopsit ca al tau si vezi ca ti se vad radacinile blonde. In al doilea rand eu si prietenele mele o sa venim imbracate cum dorim, si in costum de baie daca avem chef. In al treilea rand noi nu vom sta pe lamga ei daca ei nu vor mai veni la noi, ca din cate am observat sunt topiti dupa noi asa ca aveti grija de ei, ii raspund eu incercand sa o enervez si mai tare si se pare ca reusisem.
-Nu vorbi asa de ei piticanie! Nu ar avea ei ce sa vada la voi doar daca nu le faceti voi niste favoruri. Mai mult ca sigur v-ati culcat cu ei, defapt nici nu ma astept la altceva de la voi. Sunteti niste...
-O nu...Ti-ai facut-o cu mana ta.
Acum eu eram cea enervata si simteam cum sangele fierbe in mine. O imping puternic cu piciorul reusind sa o indepartez din parul meu si o lovesc in fata...
-Acum asculta tu ca eu am ascultat tampeniile tale! I-ati prietenele de aici si carati-va! Nu va permit sa vorbiti asa despre mine si despre prietenele mele! Nu ne cunoasteti si nu stiti de ce suntem in stare. Nu am venit aici sa luam ordine de la cineva, am venit sa ne facem prieteni, dar daca voi vreti ne vom face si dusmani incepand cu voi. Si de iubitii vostri stati linistite ca nu o sa ne vedeti pe langa ei, pentru ca noi nu umblam cu animale pe cale de disparitie ca ei. Si dupa ce plecati si nu uiti sa te stergi pe fata ca ti-a curs sange din nas din cauza loviturii, sa nu zici ca sunt rea si nu ti-am spus.
Imi parea rau de ea ca am lovit-o, deoarece nu imi placea sa recurg la violenta dar ea incepuse si nu imi placea sa spuna altii lucruri urate despre noi, mai ales ca nu ne cunoastea. O priveam cum statea jos si ii venea sa planga. Ii intind mana vrand sa o ajut sa se ridice dar aceasta mi-o respinge spunandu-mi ca nu va ramane asa. "Lupul isi schimba blana dar naravul ba". De cand incepusem liceul am avut parte numai de neplaceri: tot felul de viziuni ce ma fac sa tremur, frica care o simteam mereu cand ma gandeam la Sasuke, baiatul care imi furase inima, ochii lui pe care i-am mai vazut undeva, cei care nu ne lasara azi in pace, acum ea... si ce ma ingrozeste este viziunea avuta aseara care urma sa se intample. Imi intorc privirea spre usa clasei si spre surprinderea mea ii vad pe ei, pe printi ce par foarte nervosi. "Bravo Sakura, acum sa vedem cum mai scapi din asta."  
-Iubitel! Uita-te ce mi-a facut salbatica asta! Eu doar va luam apararea deoarece spunea lucruri groaznice despre voi...
O ascultam pe Karin care spunea numai minciuni si imi venea sa ii mai dau una. "Defapt ce ma intereseaza pe mine ce crede el?... Sakura nu te minti singura, sti ca iti place!" Il privesc uimit pe Sasuke care ii da o palma puternica lui Karin. "Ce porc e! Nu se deosebeste deloc de ceilalti baieti! Cum poate sa dea in propria lui prietena?"  
-Taci Karin daca nu mai vrei una! Sa nu te mai prind ca faci faze de gelozie ca ma lasa rece. Cat despre ce s-a intamplat, am fost de fata dar am vrut sa vad pana cand te ti tare in gura si te dai mare, si am vazut ca nu sunt singuru care te pune la punct, spune Sasuke uitandu-se mandru la mine. Iar tu, ma trezeste la realitate, sa iti iei si prietenele cu tine daca tot stiu ce s-a intamplat in seara aia si ne vedem, cum ti-am spus in spatele scolii.  
-Dar de unde sti ca le-am spus si lor?
-Eu stiu totul. Sa nu intarziati ca nu imi place sa astept!
-Daca vreti sa venim sa ne asteptati! urlu in urma lor asigurandu-ma sa ma aud deoarece iesisera din clasa. 
Se terminase pauza, iar prima ora o aveam cu dirigu "perfect". Incep a discuta cu fetele despre cele intamplate si se parea ca si ele erau satule de astfel de intamplari. Liceul nu era asa cum ma asteptam, si ceea ce ma ingrozea este ca abia incepuse. Ma intrebau oare ce poate sa mai mearga prost, iar eu eram sigura ca ziua de astazi nu se va termina cu bine. Pe la sfarsitul orei isi face si profesorul aparitia. Era ciudat faptul ca parea foarte fericit.
-Copii, daca inca nu stiti, peste o saptamana va fi concursul de talente iar elevii care participa vor avea restul zilelor pana la concur o mica vacanta pentru a se pregati. Am aici lista cu cine s-a inscris si sunt foarte fericit ca participa si elevi de-ai mei.
-Da sigur... de parca ar avea cineva chef de asa ceva, spun eu dezinteresata Hinatei care parea sa nu fie de acord cu mine.
-Da, dar o saptamana fara scoala si fara printi nu ar fi bine? Macar asa am putea incerca sa ii uitam, avand in vedere ca ne-am indragostit de ei la prima vedere. Am putea participa cu dansul, ne pricem la dans.
-Sa sti ca ai dreptate. O sa ne inscriem si noi. Domn' profesor? care este premiul intai?
-Pai Sakura, cei care vor castiga vor avea o excursie de o saptamana la Paris impreuna cu elevii castigatori de anul trecut, care de altfel vor inmana si trofeul castigatorilor. Si avand in vedere ca voi suntei singurele din clasa care v-ati inscris vreau ca voi sa castigati deoarece in cazul asta voi veni si eu cu voi in excursie, bine, si directoarea.
-Poftim?Ne-am inscris? Dar noi nu vrem sa participam mai ales ca va fi o excurisie impreuna cu ei.
-Prea tarziu Haruno! Nu stiu ce aveti cu acei elevi dar voi nu va mai puteti retrage. Listele sunt facute din vara de catre directoare iar voi sunteti inscrise cu un act muzical. Nu am ce va face, trbuie sa participati daca nu vreti sa va ia toti profesorii in nume de rau deoarece acest concurs e din traditia noastra de multi ani.
-Am inteles!
Nu imi venea sa cred ce ne facuse Tsunade. "Cum sa ne inscrie la un concurs fara sa stim?Nu o sa scape asa de usor".Abia asteptam sa ajung acasa sa o intreb ce are de gand deoarece noi nu am mai cantat niciodata si nu as vrea sa ne facem de ras.Ma intrebam de ce trebuia sa dam mereu peste ei? Si in excursie.."Acum chiar ca nu ii vom uita...De ce noi?" Restul orelor au trecut mai repede decat ma asteptam, ceea ce ma inspaimanta. 
-Hai fetelor, sa ne intalnim cu printii.
Iesim din scoala si ne indreptam spre locul stabilit pentru a vedea ce vor de la noi. Era pentru prima data cand vedeam cat de frumoasa este gradina scolii, deoarece pana acum nu avusesem timp sa admiram imprejurimile. Ceea ce ma impresiona era ciresul japonez din spate. Era mirific. Imi aducea aminte de povestea pe care mi-o spunea Tsunade despre mine.
-Mereu mi-am dorit sa merg la festivalul culturii japoneze. Tsunade mi-a spus ca parintii mei s-au intalnit la acel festival si de aceea mi-au dat acest nume. Mi-a spus ca o fost dragoste la pima vedere si ca erau foarte fericiti cand au aflat ca vor avea o fiica.
-Ce este acest festival Sakura? ma intreaba fetele curioase sa afle mai multe.
-Festivalul Culturii Japoneze este asociat cu sakura, floarea de cireş. Care este simbolistica ei? Cireşul japonez este unul pur ornamental, nu face fructe, iar floarea sa este simbolul primăverii. Sakura explodează vreme de trei săptămîni, colorînd natura în alb şi roz, după care se ofileşte. În această perioadă, oamenii obişnuiesc să meargă la hanami-"privitul florilor", organizînd excursii, călătorii şi festivităţi în zonele cu plantaţii de cireşi. Nimic altceva nu pare mai potrivit ca sursă de inspiraţie pentru poezie şi pictură decît sakura, ea exprimă, într-un fel, esenţa esteticii japoneze. Din momentul în care floarea se deschide, prietenii, familia se întîlnesc şi sărbătoresc sfîrşitul iernii şi începutul primăverii. Mereu am visat sa ajung in Japonia la acest festival...
-Despre noi vorbeati?
Ne atrag atentia aceeasi baieti de la inceputul orelor, numai ca acum aveau mai multi prieteni cu ei. In jurul nostru se aflau vreo 20 de baieti, iar unii mai aveau si cutite in mana. "Sakura viziunea ta se pare a fi adevarata. Doamne, ajuta-ne sa nu se intample ceea ce am vazut eu te rog!"
-Acum va e frica?Maine o sa muriti de frica daca mai traiti.
-NUU!!! O durere groaznica imi strapunge corpul si pot vedea cum sangele mi se scurge din piept in jos, pe haine. Cu ultimele puteri reusesc sa ii rostesc numele...Sasuke...

Ultima editare efectuata de catre ingrid in Sam 29 Oct 2011, 19:41, editata de 2 ori
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Sentimente capricioase - Pagina 2 Asss10Sentimente capricioase - Pagina 2 J5fdba

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Dum 01 Mai 2011, 13:19

wow....ai pus nextul!!!!!!!!!il vreau shi pe urmatorul!
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Dum 01 Mai 2011, 16:18

nene!!!!!!!Vleau nextul aum!!!!! sad sad Da shi mie nextul!Mi-l dai? Daca nu mi-l dai ma supar pe tine! Mi-l dai?
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Mar 10 Mai 2011, 15:24

unde e nextuuul???? ma pui aici sa astept?????ce rea esti
Sus In jos
ingrid
Genin
Genin
ingrid

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Mar 10 Mai 2011, 20:13

scuzeee..as fi vrut sa punem continuarea dar au aparut nijte probleme si nu stiu cand o sa punem nextu...m-am suparat foarte rau pe alexandra si am crezut-o o una dintre cele mai bune prietene ale mele si aveam multe in comun... da acum nu mai stiu ce sa cred... daca nu ne impacam o sa pun eu nextu...inca o data scuze si sper sa pun cat mai curand nextu'...
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Mier 11 Mai 2011, 06:38

Sper sa va impacati mai repede, deoarece acest fic este foarte frumos si chiar merita continuat. Astept cu nerabdare nextul. Choco te pupaceste dulcic!!! kiss :love: kiss
Sus In jos
mela
Genin
Genin
mela

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Brasov
acebook acebook : https://www.facebook.com/melymela20?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 162
Puncte : 185
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : dans,muzica,ficuri,anime,filme...
Stare de spirit Stare de spirit : fericiitaaaa!!!!!:X

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Dum 15 Mai 2011, 12:15

next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 repedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! please
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Dum 15 Mai 2011, 13:39

nu v-ati impacat? oricum pune nexuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu'
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Mai 2011, 19:58

de pe 30 aprilie pana acum pe 19 mai e muuuult timpo . Cat crezi ca rezist? Cat crezi ca mai insist? mai mult decat crezi! Cand pui nextul? Te-ai impacat cu Alexandra? Cand? Cand o sa ma bucur de next? Cand?
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 10:58

Hai cu next-ul
vreau neaparat sa vad ce se intampla
please please please please please please please please please please
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 19:08

Sentimente capricioase - Pagina 2 836813 next
e unul din ficurile mele preferate
e pacat sa nu-l continuati
e prea frumos si interesant
Sus In jos
ingrid
Genin
Genin
ingrid

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 21:07

vesti bune happy2 ne impacaram si o sa punem nextu' cat de repede putem... ne pare rau pentru intrerupere...acum sper ca mai puteti astepta putin shy thank you pentru comuri si ca nu v-ati suparat va poop dulce kiss
Sus In jos
☆Alexia☆
Guardian Ninja
Guardian Ninja
☆Alexia☆

Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2455
Puncte : 2657
Reputatie Reputatie : 69
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit :

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Vin 10 Iun 2011, 21:22

cum sa ma supar daca pui next?
deja astept sper sa fie ceva spectaculos
si ma bucur pentru voi doua
nicio grija daca am putut astepta atat ce mai conteaza cateva minute
spor la scris si la idei dragele mele
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Sam 11 Iun 2011, 10:18

Iei!!!! Puneti continuareaaa!
Nici nu stiti cat de mult vreau sa-l vad
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Dum 19 Iun 2011, 18:38

OK....puneti odata next-ul ca mor aici.....
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19Dum 19 Iun 2011, 19:32

V-ati impacat, nu? Atunci de ce dureaza asa de mult sa postati nextul? Chiar vreau sa aflu ce se mai intampla, dar daca nu mai puneti capitole noi, nu am de unde. Astept cu nerabdare nextul. Choco va pupaceste dulce de tot!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Sentimente capricioase

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-