Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sentimente capricioase - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sentimente capricioase - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sentimente capricioase

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

Sentimente capricioase - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Iun 2011, 22:14

De ce se poarta asa baietii?
Nu aveti de gand sa veniti cu next-ul ala? happy2 Haide crying
Va pup dulce de tot!kiss dap !
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Lun 20 Iun 2011, 09:54

Cand puneti nextul?
Va imploooor sa vina cat mai repedeeee.
Va rooog.
Vrem nextul.
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Lun 20 Iun 2011, 11:35

Vreau next , va rog ! good
Sus In jos
ingrid
Genin
Genin
ingrid

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : tg-jiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 85
Puncte : 95
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X
Stare de spirit Stare de spirit : happy:X

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Lun 20 Iun 2011, 17:53

Ne pare rau ca a durat atat sad diseara veti avea continuarea...sper sa va placa kiss
Sus In jos
xXAkane-chan
Academy Student
Academy Student
xXAkane-chan

Nr. mesaje Nr. mesaje : 9
Puncte : 11
Reputatie Reputatie : 0
Stare de spirit Stare de spirit : cu capu'n nori

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Lun 20 Iun 2011, 23:55

Capitolul 5:”Te iubesc!”

Sasuke

De ce ma bagi in belele fetito? Se pare ca dau mereu peste tine cand ai probleme. Doamne, trebuie sa facem ceva cu aceste fete, nu ne putem preface ca nu s-a intamplat nimic. Cred ca daca le vom spune ca suntem vampiri o sa scapam de ele o data pentru totdeauna. Ochii mei nu se pot dezlipi de pe ea… Parca ar fi un inger picat din cer, un inger cu aripile rupte ce incearca a se agata si de cel mai subtire fir de ata pentru a supravietui. E atat de dulce , de firava si de frumoasa… o adevarata floare. Neji a facut tot ce a putut dar nu cred ca va supravietui. Saraca… “Sasuke ce ai? Ce iti pasa tie de ea? Cu cat scapam de ele cu atat mai bine si asa ai fcut destule pentru ea. Parca ai innebunit…”Incerc a ma minti singur dar stiam ca nu vreau ca ea sa plece. Era un sentiment ciudat pe care nu il mai simtisem de mult. Imi pasa… pentru prima data in ultimii ani imi pasa de cineva.
-Sasuke, pot sa intru? Ma intreaba Neji ce parea foarte ingrijorat.
-Sigur, intra! Ce s-a intamplat?
-Celelalte fete au avut simple zgarieturi si sunt bine. Le-am spus despre starea Sakurei si plang incontinuu iar eu nu stiu ce sa fac sau ce sa le zic deoarece nu a mai plans niciodata o fata in fata mea cu adevarat. Adica toate pana acum se prefaceau si ma lasau rece dar ele sunt sincere si nu isi ascund sentimentele. Nu credeam ca o sa imi para rau de un muritor. Sunt diferite de celelalte si nu le este frica de noi. Adica te-au vazut pe tine cum i-ai omorat pe acei baieti intr-o secunda iar in urmatoarea s-au trezit aici, intr-un loc strain, iar ele nu au spus nimic despre asta, ca si cum nu le-ar pasa. Tot ceea ce fac este sa se roage pentru Sakura…
-Ai venit aici sa imi spui despre ele? Stii ca nu sunt intr-o dispozitie buna avand in vedere ceea ce am facut. Eu o sa plec si te las pe tine sa ai grija de ea. Daca e ceva sa ma anunti.
-Nu imi spune ca iti pasa de ea…
-NU IMI PASA! Ma gandesc doar cum sa scapam de ele. Din partea mea poata sa si moara ca nu ma intereseaza, spun eu enervat la culme deaorece stiam ca nu pot sa ma indragostesc de o muritoare. Pur si simplu nu puteam deoarece stiam ce cosecinte putea sa aiba acest lucru. Voi fi multumit sa o stiu pe ea departe de mine dar in singuranta. Urasc faptul ca sunt un vampir iar lumea mea este atat de diferita. Ii invidiez pe oameni prin faptul ca sunt atat de linistiti, ca nu traiesc intr-o jungla in care nu stii daca esti vanat sau vanator. Ma uram pe mine pentru ca eram un criminal, o adevarata bestie ce trebuie omorata. Sunt cel mai puternic vampir dar puterile mele ma fac sa imi pierd repede cumpatu cand sunt enervat. Cand ii vazusem pe acei baieti ca incercau sa le omoare pe fete m-am napustit asupra lor si i-am omorat intr-o secunda. Ma uram, ma degustam, imi era scarba de mine insami dar ceea ce uram cel mai mult era ca nu pot sa fiu alaturi de persoanele ce le iubesc deoarece stiu ca nu vor fi decat niste victime ce vor sfarsi in cele mai rele chinuri.
Urc treptele si fara a apuca sa clipesc ma flu in camera mea ce era un refugiu pentru mine. Ea mi-a pastrat timp de 17 ani mii de secrete, unele mai sangeroase si tenebroase ca altele. Dupa usile glisante ale dulapului se aflau vreo 24 de skateboarduri personalizate. Dupa ce am exersat destul incat sa devin un profesionist am inceput sa ma satur. Pe peretele din fata patului se afla o plasma, langa ea fiind amplaste doua acvarii mari cu pesti exotici si multicolori. Ma arunc usor in patul cu apa si incerc a uita cele intamplate. Gandurile imi sunt intrerupte de tipetele fetelor si intr-o clipa ma aflu in sala in care era Sakura.
-Ce s-a intamplat? Daca va mai aud o data ca tipati va dau afara! Liniste, nu suntem la nebuni! Stau putin si le privesc pe ele ce nu inceteaza a plange iar dintr-o data aud:1,2,3… inimi ce bat. Raman socat si ma intorc spre trupul neinsufletit al Sakurei. Inima ei nu mai batea. E moarta, imi spun in timp ce ma apropii de ea. Naruto, Neji, Shikamaru luati-le pe fete de aici chiar daca nu vor! Grabiti-va pana nu rasare soarele deoarece nu mai avem mult timp.
Murise, dar eu o puteam readuce la viata. Acest lucru va avea cosecinte grave pentru ea dar tot ceea ce imi doream era sa o aduc inapoi. Fara a mai sta pe ganduri iau un cutit si si…
Intre timp in sufragerie…
Hinata

Nu imi venea sa cred. Cea mai buna prietena a mea murise. Nu imi puteam stapanii lacrimile. Ma simteam infioarator. Vroiam sa fac ceva dar nu stiam ce. Poate puteam eu sa o readuc la viata, poate daca m-as duce acolo… Cu greu ma misc pana la usa , deoarece eram foarte slabita, si apas pe cleanta, dar cand vreau sa deschid usa apare el in fata…
-Pleaca! Spun eu luandu-mi inima-n dinti deoarece imi era rusine de el, dar nu aveam timp de vorbit.
-Nu! Nu aveti voie sa iesiti de aici, sunt ordinele lui Sasuke.
-Dar tu? Spune-mi, tu ce ai face in locul meu? Ai sta degeaba si ai vedea cum cel mai bun prieten iti moare? Nu ai cum sa ma intelegi. Lasa-ma Naruto sa plec, te rog… lasa-ma!
In cele din urma ma calmez si la instinct il strang in brate. Aveam nevoie de cineva, aveam nevoie de el. Dupa ce realizez ce fac ma dau in spate scapand din bratele lui puternice.
-Scuza-ma!Eu doar…
-Nu trebuie sa te scuzi, te inteleg mai bine decat crezi. Stai linistita, Sakura va fi reinviata de Sasuke. O sa va recapatati pritena si dupa va veti intoarce la vietile voastre obisnuite si va trebui sa uitati tot ce s-a intamplat azi.
-Sa uitam? Nu putem sa uitam ce s-a intamplat deoarece nu putem sa va uitam pe voi. Nu putem sa uitam persoanele de care ne-am indragostit.
-Hinata, noi nu suntem persoane. Noi suntem…
-Voi sunteti mai buni decat persoanele, aveti o inima mai mare decat oricine, sunteti salvatorii nostrii, sunteti perfecti. Crezi ca daca sunteti vampiri o sa ne fie frica de voi? Nu s-ar intampla asa ceva deoarece nu ne este frica de cei pe care ii iubim…
Naruto ma priveste uimit si ma strange puternic in brate facandu-ma sa rosesc…
-Sti ca nu vom putea fi niciodata impreuna. Imi pare rau ca v-ati indragostit de cine nu trebuia, chiar imi pare rau.
-Stai linistit! Inteleg perfect. Ma multumesc cu faptul ca te vad la scoala. Macar prieteni putem fi nu?
-Daca nu te deranjeaza pe tine, as fi foarte bucuros sa te am ca prietena.
-Nu, nu ma deranjeaza.

Temari:

Stateam pe canapea si nu puteam sa accept ca prietena noastra murise. Nu aveam cuvinte sa descriu ceea ce simteam. Il observ pe Shikamaru asezandu-se langa mine, spunandu-mi ca totul va fi bine.
-Tu glumesti? Cum sa fie bine? Nu poti tu sa o readuci la viata pe Sakura, nu poate nimeni.nimeni…
-Eu nu pot, dar Sasuke poate. El o va readuce pe Sakura la viata.
-Eu nu cred. Nu ar avea niciun interes sa o ajute, si asa ati facut destule pentru noi…
-Wow! Nu ma interbi Cum ar putea sa o invie? Fetele obisnuite asa ar face. Le-ar fi frica de noi si ar face crize…
-Blondele ar face asta dar noi nu suntem blonde, bine eu da, dar sunt naturala. Pai faptul ca sunteti vampiri nu inseamna ca ar trebui sa ne fie frica de voi .
-Stiai? Ma intreaba surprins ca si cand ar fi trebuit sa lesin.
-Normal. Faptul ca puteti ajunge undeva in cateva secunde, Faptul ca Neji stie sa ne vindece ca si cum ar vedea in corpul nostru, Sasuke i-a omorat pe acei idioti fara nicio retragere, uneori vi se schimba ochii cred ca sunt destule argumente nu? Sper sa ai dreptate iar Sasuke sa o reinvie pe Sakura,daca nu o sa mor si eu…
-Dacu tu ai muri eu as innebuni, spune Shikamaru privind in alta parte reusind sa ma faca sa rosesc,ceea ce nu se mai intamplase pana acum. Ma apropii de el si il sarut dulce pe obraz, dupa care acesta ma ia in brate incercand sa ma linisteasca si chiar reusea. “De ce a trebuit sa ma indragostesc de nataraul asta?”

TenTen:

Stau la fereastra, reflectand asupra celor intamplate si imi venea sa ma arunc pe geam. Lacrimile imi inundau obrajii iar ranile nu incetau sa ma doara.
-Te doare nu? Ma intreaba Neji ce pare ingrijorat.
-Un pic, dar ce ma doare este ca Sakura…Sakura..
-Va fi bine! Nu iti face griji…Poftim! E o pastila ce alunga durerile. Te va face sa te simti mai bine.
-Multumesc! Pot sa te rog ceva daca nu ar fi prea mult?
-Sigur! Orice sa te vad mai fericita.
-Strange-ma in brate! Am nevoie de cineva, te rog. Stiu ca pare nebunesc dar… Nu mai apuc sa zic ceva ca mainile lui ma cuprind strans, lipindu-ma de corpul lui bine facut.
-De ce trebuie sa fiti atat de diferite fata de celelalte fete? Altora le-ar fi frica de noi…
-Pai noi ne-am indragostit de acesti vampiri de care trebui sa ne fie frica si nu avem cum sa scapam de sentimentele noastre.
-Imi pare rau dar…
-Stiu. Nu mai spune nimic deoarece ma doare. O iubire imposibila… Nu stiam daca ei simteau acelas lucru pentru noi dar eram multumite cu faptul ca acum ei erau cu noi.

La Sakura in camera:
Sasuke

… iau un cutit si il infig in piept, facandu-ma sa scuip sange. Ii deschid gura fetei si las sangele meu sa curga in corpul ei. Dupa ce ii dau suficient sange imi scot cutitul din piept disparand odata cu el rana provocata. Ridic mana deasupra pieptului bandajat si o electrocutez facandu-i inima sa bata din nou. Cobor in sufragerie si le spun celorlati ca este bine si ca si-a revenit la viata. Ca sa se faca bine trebuia sa nu primeasca nicio vizita timp de o saptamana deoarece nu trebuia sa fie deranjeata. Le spun baietilor sa le duca pe fete acasa dupa care ma indrept la baie pentru a face un dus. Fusese o zi destul de neobijnuita si pentru mine.
Dupa o saptamana

Sakura

Deschid usor ochii si privesc uimita in jurul meu. Ma aflam intr-o camera necunoscuta mie. Incerc sa ma ridic din pat dar simt cum o durere ingrozitoare imi strapunge pieptu. Privesc atenta si observ ca sunt imbracata intr-o camasa transparenta si scurta, probabil a unui barbat. ”Sakura ce ai facut?” Imi desfac nasturii de la camasa si imi observ bandajul din zona sanilor. In minte imi apar tot felul de imagini, in cele din urma amintindu-mi cele intamplate. Dar totusi, unde sunt si cine m-a salvat? Ies din camera si pasesc usor spre scari, dar mai sa lesin cand vad ca ma aflu la etajul al cincelea iar sa cobor de una singura ar fi un cosmar. Era o vila imensa, foarte frumos amenajata dar si scump. A cui o fi? Nu am de ales si incerc sa cobor treptele. La fiecare pas facut simt cum in corpul meu se da o lupta crancena. Incerc sa support durerea si sa cobor mai mult dar din pacate corpul nu mai rezista si simt cum picioarele ma lasa. Puteam sa jur ca ma faceam bucati daca nu eram prinsa de cineva.
-Multumesc! Spun eu usurata.
-Cu placere…
-Ce? Ridic capul si il vad pe Sasuke ce ma privea oarecum nervos. Hai, lasa-ma jos! Acesta ma ia in brate si intr-o secunda ma trezesc pe o canapea. Nu ma mira acest lucru avand in vedere cele intamplate la club. Cum de am ajuns aici?
-Tu esti nebuna? Nu observi ca esti ranita? Daca corpul tau iti spune ca nu poti, asculta-l! Nu am vazut persoana mai capoasa ca tine. Uite cum facem, o chem pe menajera sa te ajute sa ajungi la baie, faci un dus, dupa care iti va aduce o rochie. Intre timp iti voi suna prietenele sa vina sa te ia. Spune Sasuke uitandu-se cu un zambet de bad boy la mine, facandu-ma sa realizez ca eram in fata lui in camasa aceea scurta si transparenta.
-Nu te mai uita in felul asta la mine!
-Papusa, ti-am spus ca daca am chef pot sa te fac jucaria mea, dar deocamdata sanii tai perfecti sunt raniti iar durerile nu ti-au trecut inca.
-Baiete termina cu atitudinea ta ca ma lasa rece! Nu o sa fiu niciodata a ta decat daca iti vei schimba comportamentul de natarau care il ai si daca ma vei iubi asa cum te iubesc si eu. Esti un prost ca nu iti dai seama cat de mult…
-Taci! Nu vreau sa mai aud nimic. Dute cu menajera la baie!
-Bine atunci, vad ca nu te intereseaza ce simt eu de fapt da macar lasa-ma sa iti multumesc, spun in timp ce ma apropii de el si il sarut pe obraz. Il privesc o clipa in ochii lui negrii si calzi ce incearca parca sa imi spuna altceva. Sper, spun in timp ce ma indepartez de el, ca intr-o buna zi sa il descopar pe adevaratu tu, pana cand nu o sa fie prea tarziu . “te iubesc prostule“ imi spun in timp ce intru in baie.
Dupa ce fac un dus de mult asteptat, imi iau rochia lasata de Maria, menajera, ce parea foarte fericita cand m-a vazut ca sunt bine dupa care ma indrept spre iesirea din casa unde ma asteptau fetele cu un taxi. Cand ma vad acestea alerga fericite spre mine si ma strang in brate. Ma dureau toate, dar era o durere ce ma facea fericita. Urcam toate in taxi si ne indreptam spre casa lui Tsunade ,unde ma astepta mai mult ca sigur ingrijorata, iar eu trebuia sa aflu cele intamplate de la fete.

Ultima editare efectuata de catre xXAkane-chan in Mar 21 Iun 2011, 14:06, editata de 7 ori
Sus In jos
http://xxakane-chan.deviantart.com/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sentimente capricioase - Pagina 3 Asss10Sentimente capricioase - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Mar 21 Iun 2011, 08:10

Sentimente capricioase - Pagina 3 896861 Sentimente capricioase - Pagina 3 896861 Sentimente capricioase - Pagina 3 896861 CApitolulu asta a fost... nici nu stiu ce sa mai zic. Ai reusit sa ma faci sa plang. Daca asta era scopul tau, atunci afla ca ti-a iesit de minune... Cum ar trebui eu ca comentez in starea asta? Vezi ce mi-ai facut? Sentimente capricioase - Pagina 3 384738 Asa, acum:

Descriere: imi place foarte mult felul in care descrii. Chiar am crezut ca ma aflu printre personaje. Le vedeam pe fete plangand, pe baieti tinandu-le in brate si asa mai departe.

Dialog: cateva replici foarte bine plasate dupa parerea mea.

Actiune: se desfasoara lent, nu este delc grabita.

Estetica: ai putea lasa un rand liber intre descriere si dialog pentru a putea fi mai usor de citit.

Greseli de tastare/ortografie:

deslipi - dezlipi
simtisemde - simtisem de
lear - le-ar
landu-mi - luandu-mi
obijnuite - obisnuite
nostrii - nostri
dacu - daca
acelas - acelasi
adevaratu - adevaratul

Cam atat am avut eu de zis. Capitolul acesta a fost foarte frumos, iar urmatorul -care sper ca soseste cat mai repede- pun pariu ca va fi la fel. Choco va pupaceste dulce pe amandoua!!! kiss in love kiss
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Mar 21 Iun 2011, 09:46

super tare capitolul
sa veniti repede cu next-ul
:*
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Sentimente capricioase - Pagina 3 Asss10Sentimente capricioase - Pagina 3 J5fdba

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Mar 21 Iun 2011, 18:59

So... In primul rad ma bucur enorm ca ati pus continuarea.
In al doilea rand tot ce pot spune e ca e adorabil capitolul.
Iar acum, momentul mult asteptat.... Se trage cortina si apare un...Next!
Sus In jos
Ayla
Genin
Genin
Ayla

Localizare Localizare : Mangalia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 259

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Joi 23 Iun 2011, 20:04

mai pui nextu?
Sus In jos
G.M.G
Genin
Genin
G.M.G

Localizare Localizare : Suceava
Nr. mesaje Nr. mesaje : 485
Puncte : 538
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc...
Stare de spirit Stare de spirit : Binisor

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Joi 23 Iun 2011, 20:09

Imi place mult capitolul scumpo la un moment dat am inceput sa planga
Ma buc ca Sasuke a salvato pe Sakura
Imi place mult si astept nextu
Sus In jos
ingrid
Genin
Genin
ingrid

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Mar 05 Iul 2011, 12:54

Am venit si noi cu nextu’.'in love' E cam mare asa ca spor la citit. Sper sa va placa si astept comentarii'a hug'

Capitolul 6: O viata dubla

“Te iubesc!” Aceste cuvinte auzite ma fac sa-mi continui pasii prin padurea aceasta mistica. Drumul mi se pare imposibil, dar vreu… Imi doresc sa il gasesc! Cu cat imi doresc mai mult cu atat devin mai puternica, eu si sentimentele mele pentru el, NOI devenim mai puternici. Crengile copacilor ce-mi impiedica drumul se raresc din ce in ce mai mult, astfel eu patrund intr-o lumina lila, lumina a unor felinare suspendate in aer. In fata mea se intinde un lac cristalin in care se afla el, cel care mi-a furat inima. Imi dau jos halatul de matase, inchid ochii si ma las purtata de vocea lui calda ce ma ademeneste mai aproape de el. “Haide!” Ce voce are… “vino mai aproape de mine!”. Deschid ochii si ma vad lipita de el. Apa imi ajungea pana la talie. Il privesc in ochi, iar el se apleaca asupra mea si ma saruta pe obraz, cuprinzandu-ma cu o mana pe la spate si cu cealalta mangaindu-mi parul. Inchid ochii, iar el coboara mai jos pe gat. Ne privim din nou, iar buzele ni se apropie incet-incet. Ma simteam in al noualea cer, dar tocmai atunci a fost cuprins de apa. Speriata il caut cu privirea si nemaivazandu-l intru si eu in apa dupa el. Inot uitandu-ma dupa el pana nu imi mai pot tine respiratia. Ies pe mal incercand sa respir din nou, stand aplecata deasupra nisipului, lasand apa sa-mi picure din par. Ma ridic si ma uit in jurul meu. “Sakura…”. E el, e aici. E aproape. Alerg cu inima saltand de fericire in directia din care se aude vocea. Il vad in spatele unui copac si alerg pana ajung in dreptul copacului ”Te cautam si…”. Mi se intuneca privirea si picioarele incep sa-mi tremure, el era cu o alta fata. Fara sa-mi dau seama lacrimile incep sa-mi curga pe obraji. “Sasu…”. Cuvintele mi-s brusc intrerupte si simt cum pamantul se surpa sub mine. Gandul ca voi cadea din ce in ce mai mult si ca el nu ma va salva ma inspaimanta. Dar stiu ca o va face . In disperarea mea ma prind de o radacina. ”Sasuke! Ajuta-ma!” Nici nu se uita la mine. Credeam ca ma va salva. Radacina se rupe si cad. “SASUKE!!!!”
Ma trezesc. Alta viziune. ”Doamne de-ar inceta! Sasuke oare vei fi vreodata numai pentru mine? Oare ma vei iubi cum te iubesc eu?”
-Pot sa intru? ma trezeste din visare Tsunade care parea foarte grabita.
-Da, intra. Ce vrei? Sa imi spui inca o data ca mai bine muream?
-Sakura, stii foarte bine ca nu am spus asta. Te rog frumos, nu am venit aici sa ne certam. Am venit sa-mi cer scuze.
-Poftim?
-Imi pare rau pentru ce am zis aseara. Ai avut dreptate. Ma bucur ca esti in viata. Eu m-am gandit doar la cosecinte, nu la ce este cel mai important, iar cel mai important lucru este ca tu esti acum aici, langa mine. Nu stiu ce as fi facut daca ai fi patit ceva. Esti singura mea nepoata si imi esti ca o fiica. Iarta-ma, te rog!
-Sigur! O priveam uimita si nu imi venea sa cred ce aud. O iubesc pe Tsunade ca pe o mama si ii multumesc pentru tot ce a facut . Se apropie de pat si se se aseaza langa mine.
-Te iubesc! Imi spune in timp ce ma strange in brate.
-Si eu matusa, si eu…
-Acum gata cu lacrimogenele. Hai scoala-te si suna-ti prietenele ca aveti decat o saptamana de exersat pana la concurs.
-Concurs? Ce concurs?
Cu toate cele intamplate uitasem complet de concursul de la scoala, si de excursie… O excursie cu el… Nimic nu m-ar face mai fericita. Nu imi mai era firca. Tot ceea ce stiu este ca il iubesc si ca vreau sa fiu langa el. El m-a salvat pe mine si a venit timpul sa-l salvez si eu pe el. Sa-l salvez din intunericul in care se afla, din abisul in care s-a aruncat de unul singur. Este rece dar sufletul lui inca este cald. Stiu ca nu este cine vrea sa para, stiu ca intr-o zi o sa-l descopar pe adevaratul Sasuke.
-Aaa… da chiar… Tu esti intreaga la minte? tip la Tsunade ce tresare oarecum speriata. Cum te-ai gandit sa ne inscri cu un act musical? Eu nu…
-Tu ai o voce minunata si canti la chitara de 6 ani. Uita-te pe noptiera! Ai uitat cate premii ai luat la acest instrument?
-Nu, nu am uitat, dar si asa, noi nu suntem o formatie asa ca o sa cantam groaznic.
-Sakura, tu si fetele sunteti impreuna mereu, nu v-ati certat niciodata si va intelegeti perfect. Nu te-ai saturat sa mergi de una singura la concursuri? Stii foarte bine ca Hinata canta la orga, Temari la chitara bas iar TenTen la tobe. Este perfect! Ce va mai trebuie?
-Sa stii ca nu m-am gandit niciodata ca am putea fi o formatie. Dar si asa trebuia sa ne intrebi mai intai.
-Da sigur, ca sa ziceti nu. Va cunosc si nu ati fi acceptat. Ar fi bine sa te ridici din pat, sa-ti faci un dus si sa te intalnesti cu fetele. Eu o sa plec deoarece am multe de facut. O sa ma intorc peste cinci zile, iar cand ma intorc vreau sa aud o adevarata formatie.
-Bine… Asta sper si eu.
Ma ridic din pat si ma indrept spre baie pentru a-mi face siesta de dimineata. Imi aleg din dulap o rochie alba cu buline, pana la genunchi, iar in picioare niste sandalute tot albe, fara toc. Cobor treptele si ma duc in bucatarie, unde imi pun un pahar de limonada , dupa care iau telefonul si le sunt pe fete. Intr-o ora aveau sa ajunga la mine. Ma arunc pe canapea si pornesc televizorul pe un program de muzica pentru a alege o melodie care sa o cantam. Nu imi venea sa cred. Ei erau la televizor “FATE’S ANGELS concert in direct maine seara. Trupa care a innebunit toata lumea cu hiturile ei, baietii care au innebunit toate fetele cu frumusetea si talentul lor vor fi acici pentru voi. Vreti 4 bilete pentru ai vedea pe cei care v-au luat inima? Sunati acum pana nu este prea tarziu!”. Raman uimita cand aud reclama dar totusi doream sa-l vad, sa il mai aud cantand. “dar daca crede ca sunt moarta dupa el si ca sunt prea stresanta? Mai bine nu…” Aud soneria si ma indrept spre usa. Erau fetele, care rasuflau foarte greu.
-Ce s-a intamplat? intreb speriata deoarece nu le asteptam atat de repede la mine.
-Sakura da repede pe Kiss si vezi reclama! Hai sa sunam! zice TenTen foarte entuziasmata.
-Aaa… Asta era. Ma si miream ce e cu voi. Dar ce s-a intamplat de sunteti atat de dormice sa ii vedeti?
-Pai stii, cand ne-au salvat si am fost la ei…
Le ascultam pe fete si nu imi venea sa cred tot ceea ce se intamplase. Stiam sa ei ne salvasera dar nu imi venea sa cred ca ele le recunoscusera sentimentele pentru ei. “De unde atat curaj nu stiu…”.
-Bine! Spun in timp ce iau telefonul si sun. Alo? Buna ziua!
-Buna ziua! Ati sunat in legatura cu cele 4 bilete nu?
-Da…
-Ne pare rau dar s-au vandut. Telefonul a inceput sa sune din secunda in care a aparut reclama.
-Nu este nimic. Multumesc! Se pare ca nu vom merge sa ii vedem, spun dezamagita.
-Lasa Sakura, o sa fie si alta ocazie. Acum hai sa repetam.
-Sigur Hinata, ai dreptate. Deci, v-ati gandit la o melodie?
-Eu zic sa cantam Christina Aguilera-Hurt. E o melodie lenta si superba.
-Da sigur Hinata… Si un cantec de leagan nu vrei?
-Ce ai spus Temari? Eu mi-am spus doar parerea, nu trebuie sa sari asa.
-Pai cand te aud. Trebuie sa cantam o melodie de club. Acestea se asculta acum.
-Tu gandesti? O sa cantam doua cuvinte si in rest trebuie sa cantam numai din instrumente. Va fi imposibil si nu vom castiga concursul cu astfel de melodii.
-Da TenTen, gandesc. Ce melodii vrei tu sa cantam? Nu imi spune ca hiphop, numai tampenii din astea asculti.
-Pana acum nu ai zis ca te deranjeaza ce ascult eu! Oricum mai bine decat de club sau de adormit.
Le priveam cum se certau si nu imi venea sa cred. Era pentru prima data cand le vedeam asa. Se certau pe o prostie de melodie. Nu suportam sa le mai aud certandu-se.
-Gata! Spun enervata. Adio concurs, adio tot! Nu vreu sa fac parte dintr-o formatie care nu se intelege. Eu am plecat. Urc treptele in timp ce lacrimile nu incetau sa-mi curga. Nu credeam ca ne vom certa vreoadata. Gata cu concursul, formatia, tot.
-E vina ta! sune Hinata nervoasa. Daca nu ai fi comentat atat! Asa faci mereu, trebuie sa fie ca tine.
-Hai nu ma lasi… Ma bucur ca aud ce impresie ai despre mine. Nici nu stiu cum de v-am suportat fitele! Eu plec. O zi buna!
-Hinata de ce te-ai luat de Temari?
-TenTen, nu eu am inceput.
-Tu esti cea plangaciasa si cea pe care trebuie sa o ascultam mereu pentru ca numai tu stii ce este bine.
-Cum poti sa imi zici asa ceva? Oricum nu mai conteaza!
In cele din urma nu mai aud nimic. Cred ca au plecat. Doamne de ce se comporta astfel? Nu credeam ca o sa vina ziua in care o sa ne certam.
“There's an attraction/you turn me on /you make me wanna take your cloths off /i wanna undress you /your love is amazing /your drizing me crazy /im not in love” Tresar speriata si in cele din urma realizez ca suna telefonul. Melodia asta… Este melodia pe care o cantasera baietii in club. O auzise Tsunade la televizor iar acum este melodia ei preferata. M-a obligat sa o pun ca ton de apel altfel imi lua telefonul. ”Nebuna…”
-Alo!
-Sakura, ce faceti? Ati exersat pana acum? Cred ca sunteti axtenuate. Vezi ca aveti in frigider inchetata. V-am cumparat inainte sa plec.
-Multumesc! Totul este bine, vom fi gata pana la concurs!
-Bine atunci! Daca e ceva ma suni!
-Sigur! Nu-ti face giji!
Nu imi placea sa o mint dar stiam ca va veni inapoi daca ii spuneam ce se intamplase si nu doream sa piarda vreun contract sau ceva de genu. Tsunade era mai mereu plecata datorita faptului ca era creator de moda. Are firme si magazine in toate tarile si estedesigner a celor mai mari vedete din lume. Lui Tsunade ii place sa traiasca luxos si in fiecare vacanta mergem la vila din Hawaii sau din Viena. Mie nu imi place acest lux si am hotarat sa raman aici, pentru a trai o viata obisnuita la fel ca prietenele mele. Urasc oamenii care sunt doar pe interes si de aceea Hinata, Temari, TenTen, erau singurele care stiau de situatia mea financiara. Ma uit la ceas: 23:00. Se pare ca adormisem iar telefonul m-a trezit. Am atatea pe cap si simt nevoia de a uita de ele. Deschid dulapul, arunc o privire alegandu-mi o pereche de blugi pana si o bluza stramta turcoaz. Imi iau geanta de langa el, pun telefonul si niste bani, dupa care ma incalt in niste pantofi cu toc si ies pe usa. Este o seara minunata, stelele stralucind mai puternic ca niciodata. Aveam de gand sa ma impact cu fetele si sa castigam concursul. Trebuia sa fac ceva dar nu stiam ce. Ma asez pe o banca din parc si incerc sa gasesc un plan pentru a ne impaca. “Mama de ai fi acum langa mine, as putea sa iti spun tot ce mi se intampla. De as avea si eu o familie adevarata. Sakura ai iesit sa uiti de cele intamplate nu se te intristezi mai rau.”
-Nu e bine ca o fata atat de frumoasa sa stea la ora aceasta in parc. Ar putea sa ti se intample ceva rau.
Era el… Sasuke. “A spus cumva “fata atat de frumoasa”?” Ma place, stiu asta. Imi intorc privirea si il observ imbracat doar in niste blugi alastrii, taiati in mai multe parti, lasand sa se vada abdomenul bine lucrat. “Cat de sexi este… Sakura de cand gandesti tu asa?”
-Nu imi este frica de nimeni. Am trecut prin destule in ultimul timp ca sa ma mai tem de ceva.
-Nici de mine nu ti-e frica?
-De tine nu ar putea sa imi fie vreodata teama chiar daca esti vampir.
-Nu te inspaimanta gandul ca suntem vampiri?
-Umpic, dar sunt o persoana care se adapteaza repede, in plus mi se pare fascinant. As vrea sa am si eu o viata palpitanta ca a voastra, sa am puteri, sa pot face orice…
-Papusa, acesta nu este un joc. Sa nu spui nici in gluma ca iti doresti o viata ca a noastra.
-Asa este… Sunt doar o muritoare nu? O muritoare nu poate intelege un vampir, dar inteleg mai multe decat crezi. Nu doar voi suferiti, si noi, si eu… Uneori as vrea sa mor, sa nu ma traiesc acest cosmar in fiecare zi. Poate crezi ca am o viata obisnuita dar cosmarul meu a inceput de la 8 ani. Macar voi aveti familie, eu nici macar parinti nu am. As vrea sa fiu si eu vampir, sa dau timpul inapoi iar ei sa fie acum cu mine. Stii cum e sa nu iti stii primii ani de viata? Sa nu stii cine esti, sa te uiti pe poze si sa incerci sa iti creezi propia copilarie? Nici nu stiu de ce vorbesc cu tine despre asta. Mai mult ca sigur te plictisesc sau te amuz .
-Se pare ca nici tu nu ai o viata obisnuita. Nu mai plange deoarece imi sfasii inima. Nu imi place sa te vad asa. As vrea sa stiu mai multe despre tine, sa te cunosc mai bine, dar este imposibil.
-Este imposibil pentru ca asa vrei tu! De ce nu ai curajul sa mergi mai departe? De ce iti place sa te izolezi? Lasa-ma sa iti fiu aproape, sa te ajut…
-Sakura esti prea tanara si nu intelegi. Daca ar fi dupa mine, intre noi ar fi totul diferit. As putea sa fiu langa tine de fiecare data cand plangi, cand razi, cand dormi, mereu, in orice clipa as fi langa tine sa te salvez, si sa te iubesc.
-Sasuke… Plangeam dar de fericire. Ceea ce imi spunea era ceea ce imi doream asa de mult sa aud. Sasuke eu nu o sa renunt la sentimentele mele pentru tine. Esti prima si vei fi si ultima mea iubire.
-Sakura, trebuie sa ma uiti desi nu imi doresc acest lucru. Este spre binele nostru. Nu intelegi ca ma faci sa sufar de fiecare data cand vorbesc cu tine? Nu doar tu ai sentimente. Si eu te iubesc, te iubesc mai mult ca oricine, mai mult ca pe mine insami. Nu as suporta sa ti se intample ceva. Daca ma iubesti asa cum spui renunta la mine, prefate ca nici nu ma cunosti, nici nu ma privi.
-Asta iti doresti? Sa te uit? Esti un mare prost, parca ziceai ca nu iti place sa ma vezi asa dar tu esti cel care ma face sa sufar. De maine vei fi pentru mine un strain asa cum iti doresti dar sa nu uiti ca te iubesc.
-Ma iubesti cu toate ce ti-am facut? Credeam ca o sa ma urasti pentru ca te-am reinviat.
-De ce? M-ai salvat, ca de obicei. Cred ca te referi la copil. Pai o sa iti spun tie ce i-am spus si lui Tsunade. Nu ma intereseaza. Poate fi varcolac, monstru, vampir, nu conteaza ce, dar tot copilul meu va ramane. Vampirii si oamenii duc o viata diferita dar sunt la fel: respira, gandesc, vorbesc,plang, rad, au aceleasi sentimente. Care este diferenta? Ca ei se hranesc cu sange si ii omoara pe oameni? Stai linistit pentru ca oamenii sunt mai rai. Ei nu omoara pentru a trai, ca voi, ei omoara pentru a se razbuna, a fura, a vioala. Toti traim intr-o jungla, nu numai voi. Iti voi fi mereu recunoscatoare pentru tot ce ai facut pentru mine.
-Nu am mai auzit pe nimeni vorbind asa. Esti nebuna femeie, foarte nebuna.
-De asta ma placi nu? Stii ce nu inteleg eu? De ce eu, care sunt fata si sunt om sunt mai curajoasa ca tine, care esti vampir.
-Nu intelegi Sakura, fac asta pentru a te proteja, de cate ori sa iti repet?
-Pana cand o sa imi explici de ce atata teama. De ce sa ma aperi? De ce e mai bine pentru mine? Nu crezi ca eu stiu ce este cel mai bine pentru mine? Lasa-ma pe mine sa aleg ce este mai bine. Iar eu vreau sa fiu langa tine…
Pleca, intr-o secunda disparu. Poate are dreptate, poate trebuie sa il uit. Daca el imi cere sa fac acest lucru ca dovada a iubirii mele o sa il fac desi inima mea o sa moara de durere, eu o sa mor… Tot drumul ma gandeam doar la cele spuse de Sasuke. Plang, plang din nou, asta stiu sa fac in ultimul timp, sa plang…” Adio Sasuke!”
Ma ridic speriata din pat si fug spre sufragerie , de unde auzisem usa trantindu-se.
-Sakura, misca-te imediat aici!
-Tu erai? M-ai trezit si uita-te la mine cum arat!
-Cum adica te-am trezit? Ai dormit imbracata? Unde ai fost Sakura?
-Pai… Am fost sa ma plimb prim parc si cred ca am adormit asa. Dar ce e cu tine acasa?
-Te-ai certat cu fetele nu? M-ai mintit la telefon spunandu-mi ca totul este bine. Te cunosc mai bine ca oricine, cum ai putut sa ma minti?
-Nu doream sa iti faci griji si sa vi inapoi, ceea ce ai si facut.
-Afacerile se pot amana dar prietenia nu. Uite cum facem… Le-am spus fetelor ca te simti foarte rau si vor fi imediat aici. Am eu girja sa va impacati.
-Parca ziceai ceva de minciuna?
-Eu am voie sa mint, tu nu. Acum du-te si aranjeaza-te ca nu arati prea bine.
Urc treptele cu gandul ca vom fi din nou impreuna. "Abia astept!" Intru in camera si ma uit la ceas: 13:45. Nu imi venea sa cred cat am putut sa dorm. Ma indrept spre baie si dau drumul apei sa-mi purifice gandurile. Dupa ce termin,imi aleg o rochie lunga, neagra, cu o dunga alba la talie, o rochie pe care am primit-o anul trecut de ziua mea de la fete. Cobor in sufragerie si observ ca fetele deja ajunsesera. Ma privesc uimite cand ma vad, dar respira usurate.
-Voi realizati ca v-ati certat pentru o tampenie? o privesc pe Tsunade care isi incepuse deja discursul. Chiar nu mai vreti sa fiti prietene? Nu vedeti ca nu puteti sa stati una fara alta? Lasati tampeniile la o parte si impacati-va!
-Ai dreptate Tsunade. Imi pare rau fetelor pentru tot ce am zis. Nu este adevarat, eram doar nervoasa, atata tot. TenTen, Hinata, ma iertati?
-Sigur Temari, fetelor iertati-ma si pe mine pentru ce am zis. Adica...
-Lasa Hinata, nu va mai cereti atatea scuze. Veniti aici, imbratisare de grup! le spun fetelor in timp ce sufletul imi sare de bucurie.
-Dar Sakura tu ne ierti?
-Eu v-am iertat deja. Nu pot sta suparata pe voi. Vom gasi noi o melodie care sa ne placa la toate, dar acum trebuie sa sarbatorim!
-Fetelor, uitati aici! Sunt patru bilete pentru voi la restaorantul "Paris". Stiu ca nu va place dar nu muriti si voi o data.
-Multumesc Tsunade, pentru tot! Hai fetelor sa mergem la restaorant.
-Stati! ne opreste Tsunade ce pare oarecum nervoasa. Unde aveti de gand sa mergeti imbracate asa? Parca ati fi calugarite, fara suparare. "Paris" este un local de fite, unde se duc cele mai bogate vedete. Nepoata mea si prietenele ei nu pot iesi asa in lumea mondena, nu degeaba sunt eu creator de moda. Asezati-va!
Ne uitam la Tsunade, ce ne privea din toate colturile. Aceasta iese din casa si se intoarce cu opt pungi de cadouri.
-Asa... Acum: Sakura, acestea doua sunt ale tale, Temari, acestea ale tale, Hinata acestea ale tale si TenTen poftim si tu. Acum duceti-va sus si imbracati-va!
Urcam in camera mea surprinse dar fericite deoarece stiam ca Tsunade face cele mai frumoase haine, dar si cele mai scumpe. Deschid plasa si observ o rochie superba, roz, stramta si cu un decolteu imens. Din cealalta plasa scot o pereche de pantofi negri, cu platforma si cu tocul de vreo 12 centimetri si o geanta tot neagra, ce se asorta perfect cu pantofii. Stiam ca Tsunade ne va da haine scurte dar acestea erau prea de tot. Temari avea o rochie rosie, scurta, si cu un decolteu mai mare ca al meu. Hinata avea o rochie neagra tot scurta, fara decolteu, ceea ce ma facuse oarecum surprinsa, dar mi-am revenit cand am vazut ca era cu spatele gol. TenTen avea o rochie alba, stramta,scurta si decoltata ca nu se putea sa ne dea Tsunade alte rochii . Aveau aceiasi pantofi, si aceeasi geanta ca a mea. Ne placea cum aratam dar nu eram obisnuite cu astfel de haine, erau prea extravagante pentru noi. Coboram in sufragerie iar Tsunade ramane de-a dreptul incantata cand ne vede.
-Perfect! Acum mai am un ultim lucru de facut.
O privim cum scoate din genta o trusa de machiaj , spunandu-ne sa ne asezam. Prima pe care o machiaza este Hinata. Trebuie sa recunosc ca arata super. Dupa o jumatate de ora iesim toate pe usa si ramanem socate cand vedem o limuzina alba in fata.
-Tsunade, ce este asta? Ti-am spus ca nu vreau asemenea lucruri.
-Draga mea, nu mori si tu o data, in plus stiu ca iti place. Doar nu ai vrea sa mergeti cu taxiul? La cum aratati mai mult ca sigur nu ati ajunge la restaorant. Grabiti-va ca aveti rezervare la ora opt. Sa nu veniti devreme, puteti sa stati cat vreti. Simon va va astepta sa va aduca acasa.
-Sakura vi? imi trag atentia fetele ce se aflau deja in limuzina. Ii multumesc lui Tsunade dupa care urc si eu.
-Sa mergem Simon! spun soferului care se bucura sa ma revada. Era un prieten foarte bun si ma ajuta de fiaecare data cand ii ceream. Fetelor, sa ne distram! spun in timp ce ridic paharul de sampanie in sus.
In douazeci de minute ajungem in fata localului. Usa limuzinei ne este deschisa de catre Simon, care da mana fiecarei fete pentru a iesi. Toti ne priveau ca la masini straine. "Oare cine sunt?Sunt superbe!Ce limuzina... Hainele acelea costa mii de euro." Auzeam voci de peste tot, fiecare isi dadea cu parerea, inca un motiv sa urasc luxul.
-Fetelor, nu uitati, ne comportam exemplar pentru a nu o dezamagi pe Tsunade. Cat urasc luxul asta! spun in timp ce ochii mei privesc spre ei. Erau acolo... Hinata unde are loc concertul lor?
-La restaorantul "Paris". O nu...

Sasuke:

Nu imi venea sa cred pe cine vedeam. Era ea, era acolo. Dar cum? "Doamne cum arata. E atat de sexi... Se pare ca ranile i-au disparut de paoarta un asemenea decolteu."
-Leon! tip la unul dintre impresarii mei. Cine sunte fetele ce tocmai au venit si de ce sunt asaltate de toti paparazzi?
-Domnisoara Belinda, cea cu parul roz, este nepoata faimoasei creator de moda Tsunade. Nu prea iese in lume. Toti spun ca duce o viata simpla, departe de celebritate. Paparazii sunt innebuniti cand le vad deoarece nu se intampla prea des sa le fotografieze sau sa le ia interviu. Belina are o cariera in modeling si in muzica, traind pana acum un an in Germania. Se spune ca s-a saturat de viata pe care o ducea. Ea si prietenele ei au castigat titlul de cele mai frumoase femei din Germania, Italia si Rusia, desi ele sunt doar adolescente.
-Belinda? Pe celelalte printese cum le cheama?
-Anastasia cea blonda, Miriem cea bruneta si Anabel cea satena.
-Interesant. Se pare ca fetele duc o viata dubla. Oare ce secrete mai ascund?

Sakura:

-Coicidenta mai mare nu se poate intampla. Daca ne vor da de gol? Ce le vom spune noi tuturor?
-Sakura, stai linistita si calmeaza-te! Am venit sa ne distram, nu se ne gandim la ei. Si asa au zis ca nu putem fi impreuna, sa ii ascultam, sa facem cum au zis, sa ii evitam.
-Ai dreptate Hinata. De acum nu mai suntem Sakura, Temari, TenTen si Hinata, suntem Belinda, Anastasia, Anabel si Miriem, adolescentele invidiate de toti.
Pasim pe covorul rosu ca niste adevarate "mise" in timp ce toate privirile sunt intoarse spre noi. Usa localului ne este deschisa de niste majordomi care ne conduc la masa de langa scena, pe care scria "V.I.P".
-Multumesc, le spun baietilor, dupa care ne asezam la masa. Fetelor, doreati sa mergem la concertul lor, iar acum suntem la masa de langa scena, unde stau cele mai bogate vedete. Sunteti fericite?
-Foarte, dar nu pentru ca suntem la concertul lor, ci pentru ca ne-am impacat si suntem din nou impreuna. Iti multumim pentru tot Sakura! spune Hinata in timp ce ma strange in brate.
-Tetelor, priviti la masa de langa noi cine este! spune Temari ce parea oarecum iritata.
Erau Karin si prietenele ei, ce ne priveau din toate unghiurile. "Perfect! Acum nu o sa mai scapam! Iubitele lor o sa ne dea de gol." Ne priveau foarte enervate, cred ca nu se asteptau sa ne vada pe noi aici, mai ales imbracate si aranjate asa, la masa “V.I.P”.
-Cred ca ele au luat cele patru bilete din reclama la cat de disperate sunt dupa iubitetii lor. Sper doar sa nu iasa un scandal deoarece nu vreau sa ii fac surprize matusii mele. Dar stiu ca daca vor scoate un cuvant despre viata noastra vor ramana fara dinti in gura.
-Sakura, calmeaza-te. Nu cred ca sunt atat de proaste incat sa se faca de ras... Sau cred ca da. Fetelor vin spre noi si cred ca va iesi urat. Macar daca am fi afara sa nu ne vada toti. Uitati cum se uita toti la ele deoarece vin spre noi.
-Pai normal ca se uita toti la noi, avand in vedere fetele pe care le au blondele alea. Stiu ca va iesi urat, sper doar sa ne ierte Tsunade.
-Sakura sunt in spatele tau iar Karin e pe cale sa te loveasca. Ce proaste! Vor fi date afara daca se vor comporta astfel. Dar ce vor zice oamenii? Iti dai seama ca vom fi in toate ziarele de scandal. O nu... Sakura!

rochia Sakurei
Sentimente capricioase - Pagina 3 Rochita-sexy-decoltata-roz-cu-paiete-si-strasuri
rochia Hinatei
Sentimente capricioase - Pagina 3 Rochii-cu-spatele-gol-3
rochia lui TenTen
Sentimente capricioase - Pagina 3 84281102SY%20176
rochia lui Temari
Sentimente capricioase - Pagina 3 863-920-large
pantofii
Sentimente capricioase - Pagina 3 Boutique-9-Krissy-2-150x150
genta
Sentimente capricioase - Pagina 3 Plic_negru2

Ultima editare efectuata de catre ingrid in Mier 10 Aug 2011, 12:55, editata de 2 ori
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Mar 05 Iul 2011, 14:27

Imi place mult iubita! Foarte mult! Ma enerveaza ca nu-si vad de vietile lor celebre! Mie mi-ar placea!
Astept next-ul! Va pup! kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Mar 05 Iul 2011, 16:52

Vai, romane de dragoste, nu alta... Sentimente capricioase - Pagina 3 947835 Pai capitolul asta e kilometric, nu stiu cum de ai atat de multa inspiratie, deoarece mie de ceva timp mi s-a taiat firul. Sau tu esti responsabila pentru asta? Tu esti hoata? Vai, te mananc daca e adevarat. Mai in gluma, mai in serios, vreau sa te felicit pentru acest capitol extrem de reusit. Imi place mult de tot cum evolueaza actiunea, de la momente tensionate la momente mai calme sa zic asa. Descrierea este si ea reusita, pui bine accentul pe cea sentimentala. La estetica ai putea totusi schimba ceva: ai putea lasa un rand liber intre paragrafe si intre replicile de dialog pentru a fi mai usor de citit. Am vazut si cateva greselute de tastare, dar eram atat de absorbita de imprejurari, incat nu mai stiu unde erau. Eu cam atat am avut de spus. Astept cu nerabdate nextul, asa ca puneti-va pe tastat.

Choco va pupaceste dulce de tot pe amandoua!!! kiss in love kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Mier 06 Iul 2011, 11:29

Scuza-ma ca nu am putut da comm pana acum. Aiurita de mine! Iarta-ma! Ai facut un capitol luuuuung , dar bestial. Astept cu nerabdare next-ul dragelor. Punetiva pe tastat ca nu mai am rabdare!

Va pwpa*SasuSaku=love*!
Sus In jos
ingrid
Genin
Genin
ingrid

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Sam 24 Sept 2011, 19:23

Am observat ca nu prea umblati pe acest fic asa ca, desi nu as vrea sad va rog sa imi raspundeti sincer : il inchid? what?
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Sam 24 Sept 2011, 22:08

ce sa faci? logic ca nu!nu il inchide te roggggggg vreau nextul!:-*
Sus In jos
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Sam 24 Sept 2011, 22:11

CEEEEE FACEEEE??????? WFTT????? Doamne TU AI INEBUNIT ?????:-O....NU IL INCHIDE TE ROG !!!!!!!! VREM CU TOTI NEXTUL !!!!!! NU-I ASAA????:o3
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Dum 25 Sept 2011, 07:43

Maa, sa nu va prind ca il inchideti (D)

Va bat pe amandoua sa stiti...

Ficul are mult potential si suspansul asta ma omoara, asa ca puneti mai repede nextul...

Astept cu nerabdare...

Spor la scris si multe idei...

V-am pupacit dulce... in love

choco^^
Sus In jos
Ayla
Genin
Genin
Ayla

Localizare Localizare : Mangalia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 226
Puncte : 259

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Dum 25 Sept 2011, 17:06

Daca inchideti ficul asta ve luati bataita.Mie imi place si vreau nextu cat mai repede ca de nu biciuitor biciul va paste.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19Sam 24 Dec 2011, 18:37

Ficul nu a mai fost continuat de mult timp asa ca va merge catre FanFicuri Blocate dap !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sentimente capricioase   Sentimente capricioase - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Sentimente capricioase

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-