|
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Never say never Dum 08 Ian 2012, 13:45 | |
| Suuuper capitol scumpo Imi place la nebunie Nam cuvinte este minunat Adu rapid nextu ca mor aici Te pwp si succes la ideei si scris |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Never say never Dum 08 Ian 2012, 19:04 | |
| |
|
| |
Ionutz Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin! Nr. mesaje : 59 Puncte : 64 Reputatie : -18 Hobby-uri : Ghici! Stare de spirit : In general Crezzy! Daca sunt nervos iese urat!
| Subiect: Re: Never say never Dum 13 Mai 2012, 21:16 | |
| Intervenit de Bubulina: Ai grija cum vorbesti. in primul rand ficul este un dezastru.Degeaba esti moderatoare Intervenit de Bubulina: Controleaza-ti vocabularul ca nu stii nici un fic sa faci. Ai niste capitole scurte,dar ma rog...numi bat yo capu cu tn Intervenit de Bubulina: Deci.. byee...Intervenit de Bubulina: Deci... |
|
| |
Anna-chan:) Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : oriunde si mereu altundeva <3 Nr. mesaje : 616 Puncte : 711 Reputatie : 61 Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri Stare de spirit : mereu plictisita
| Subiect: Re: Never say never Dum 13 Mai 2012, 22:02 | |
| hei!!!! ficul e chiar grozav! (scuze ca abIa akum l-am vazut) si chiar nu e dragut din partea ta sa vorbesti asa. plus ca nu e permis pe acest forum. poi e ficul ei si face capitolele cat de scurte vrea si nimeni nu are nici un drept sa o jicneasca doar pentru acest motiv chiar nu stiu ce motiv ai avea sa ii vorbesti astfel, dar ar fii bine sa stergi acest mesaj sau macar sa iti ceri scuze. si daca vrei sa ii spui ca, capitolele ei sunt scurte ar trebui sa ii spui intr-un mod mai frumos. asta ar cam fii parerea mea despre aceasta problema. (scuze ca m-am bagat, nu am facut-o intentionat si char nu vreau sa ranesc pe nimeni cu ce am spus)
revenind la fic, e S.U.P.E.R.B.! esti ,,rea'' (glumesc) nu vrei sa ne mai incanti creierasele incinse cu capitole mai lungi... dar inteleg si e OK. te pupacesc si spor la idei si la tastat SA NE ADUCI REPEDE NEXTU'! |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| |
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Never say never Vin 22 Iun 2012, 11:53 | |
| bunaaaa....ceea ce vreau sa zic este ca imi place nespus ficul tau si ca imi pare sincer rau ca abia acuma l-am descopert si a durat ceva pana l-am citit pe tot... scuza mea ar fi ca pe cand ai inceput tu sa-l scri cred ca inca nu eram membru... in fine... abia astept >>>NEXT<<< si sper ca vei ajunge si la capitolul 50 poop si spor la idei si app as vrea sa te rog sa scri din perspectiva cui povestesti, ceea ce am vazut ca nu ai facut in primele capitole...fara suparere dar e un pic derutant si daca ai vrea sa ma anunti si pe mine cand pui nextul.... si as vrea sa te felicit, de cand am inceput sa citesc ficul tau am inceput sa ascult si Tokio Hotel PS: Nu cred ca ar trebui sa dai importanta comm-ului lui Ionutz, mai sunt si specimene deastea! Dar atat timp cat atator persoane le place ficul tau nu cred ca unul, caruia nu-i place, ar fi o problema!
Ultima editare efectuata de catre Allex in Dum 01 Iul 2012, 15:06, editata de 1 ori |
|
| |
PinkGirl Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Undeva prin lume... :) Nr. mesaje : 7 Puncte : 7 Reputatie : 0 Hobby-uri : volei Stare de spirit : Linistita
| Subiect: Re: Never say never Sam 30 Iun 2012, 16:19 | |
| |
|
| |
*Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Never say never Mar 14 Aug 2012, 21:12 | |
| Buna, am ajuns si eu pe aici . Imi place mult ficul tau, 1 pentru cum scri, iar 2 pentru personaje . Acum ca Tom si Vanessa s-au sarutat si si-au spus ca se plac sper ca povestea nu e pe terminare ... Astept next-ul cu nerabdare. Te rog sa-l aduci cat de repede poti si sa ma anunti si pe mine . Spor la scris si te pup . |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Never say never Mar 21 Aug 2012, 14:14 | |
| Fan Fic blocat pentru inactivitate.
Scuze Byby dar nu ai posat din 4 Ianuarie . Suntem in August.
Stii ce faci daca vrei sa-l continui. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Never say never | |
| |
|
| |
|