|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Black and White Mier 23 Feb 2011, 18:06 | |
| Pai..mergem atunci ? Si eu am chef de inot :X |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Black and White Mier 23 Feb 2011, 18:10 | |
| OMGG!!! Bubulina e prea frumossss Si eu te iubesccccc :X:X:X:X E prea frumossss Abia astept nextuu E prea mirifiicc Nextuu plzzz Pwp |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Black and White Mier 23 Feb 2011, 18:18 | |
| [color=cyan]Wow Bubu, ma-i uimit! Imi place enorm de mult! Dar repede la-i pus:X Ma bukura foarte muult! Sa sti ca ma scuz ca nu o sa Fie un comentariu asa de lung Numai ca nu ai ce comenta:X Totul este absolut minunat! Umpik scurt! Dar mai bine dacat nimic:X Inka o data imi place foarte fooarte mult! Eu astept urmatorul capitol! Sper sa vina repede:x Spor la scris si ideiii Si bine inteles scoala! Inka o data mi-a plakut enorm:X[/color Te pupakesk doolke! Si te ube!:X
See ya! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Black and White Joi 24 Feb 2011, 15:31 | |
| Bunu ! Cat ma bucur , a inceput sezonul II ! Vai de mine , Cat de frumos ! Au copii ha ..? -A-a-andu ? .. Am si uitat de el .. sincer .... Maimuta paroasa , ce mai vrea acum.. Acum stiu ... Sezonul II .. mai multe nebunii .. hihi ... Pai .. hai cu next-ul Pupici |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Black and White Joi 24 Feb 2011, 21:57 | |
| Hehehe.
Si a venit si sezonul 2! ' SI bine inteles inca din primul capitol isi face aparitia,nimeni altul decat:Andu.
Bulinelu` pune continuarea aia mai repede.Of of of.. |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Black and White Joi 24 Feb 2011, 22:20 | |
| uu.....si apare iar n _ _ _ _ _ _ _ _ l ala de andru de ce nu a ramas si el undeva pierbut in lume....super capitolul laly astept next cat mai curand |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Ade Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau :X Nr. mesaje : 77 Puncte : 92 Reputatie : 11 Hobby-uri : Multe. Stare de spirit : Momentan buna ;)
| |
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Black and White Sam 26 Feb 2011, 21:20 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Black and White Sam 26 Feb 2011, 21:39 | |
| Da , pai am sa pun . Sa vad cum ma organizez :D |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Black and White Dum 27 Feb 2011, 00:24 | |
| imi place mult ficul. Astept nextul. Te rog sa vina rapid |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 21:19 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 21:29 | |
| BUbuuu morrrr Hay Felino Vreau nextuu |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 21:39 | |
| Next-ul ... To rog ! Pupici |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 21:44 | |
| Superb! |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 21:46 | |
| Multumesc de comentari , scuzati-mi intarzierea si uitati next-ul . Apropo , vedeti ca am schimbat putin in capitolul 28 . Stiti ca am zis " Sakura si Sasuke au 19 ani iar copii lor 1 an . " Ei bine am schimbat cu 21 si 4 ani :P Asa , sper sa va placa si Lectura Placuta !
Capitolul 29 .
Toti erau socati , Andu era total schimbat . Arata foarte rau , exact ca un delicvent . Sakura incepu sa tremure involuntar atragandule atentia tuturor . Sasuke o lua de mijloc tragando spre el si prinvindul cu multa ura pe Andu . Satenul ii privea cu regret , regreta tot ce i-a facut Sakurei si vroia sa-si ceara iertare desi stia ca nu merita . Nu merita nici macar sa fie privit pentru ce facuse . Insa timpul i-a fost de folos pentru asi da seama cat rau i-a facut Sakurei . De asemenea si Megan era langa el , exact ca sotul ei , fiindca si cei doi se casatorisera , dorea sa-si ceara iertare . Tanjea dupa acea prietenie pe care o pierduse . De cand erau mici Sakura a fost cea mai buna prietena a ei , si nu-i venea sa creada ca a putut sa o piarda . Se simtea tare vinovata , si ce-i drept chiar avea de ce . A facut mult rau si merita tot ce li se intamplau . Ca dovada a platiri lor pentru ce au facut e faptul ca , copilur lor a murit exact la nastere . De atunci cei doi numai vroiau sa stie nimic de rautati sau alte chestii , tot ce vroiau era sa fie iertati pentru a putea trai in pace . Iau rugat pe Sasuke si Sakura sa discute putin , iar cei doi au fost de acord . Prima data brunetul si rozalia au refuzat sa-i ierte pe cei doi crezand ca este o alta farsa de a lor . Insa de indata ce au aflat de moartea copilului lor iau iertat . Sakurei ii era foarte greu sa faca asta , la urma urmei tradarea celor doi inca o durea , foarte tare . Rana ce era provocata de Megan si Andu inca nu se refacuse , inca nu se vindecase . Si ce-i drept , avea sa dureze destul de mult vindecarea ei . Dupa ce satenul si blonda au plecat , Sakura si Sasuke le povestira si prietenilor sai ce au hotarat . Acestia strambara putin din nas insa nu aveau ce face asa ca au decis ca e mai bine sa le respecte decizia celor doi . In fond , si lor le parea rau de copilul ce a murit . Sakura a oftat ridicanduse de pe scara si spunandui lui Sasuke ca vrea sa mearga acasa . Brunetul aproba si isi lua la revedere de la prieteni sai plecand alaturi de Sakura . Au ajuns repede acasa , si imediat au fost intampinati de cei doi ingerasi . - Tati , mami ! Vam asteptat oglamada fiindca avem o sulpliza pentlu voi ! tipa Jhoy . - Ah , da ? Despre ce este vorba ? Spune Sasuke chicotind Cei doi numai spusera nimic decat isi luara parinti de mana tragandui spre bucatarie . Cand au intrat Sakura a avut parte de un soc . Bucataria ei era distrusa . Oua peste tot , rosi pe pereti , faina data pe jos , pe scaune erau niste castraveti , iar pe masa era un dezastru total . Sakura mai sa cada jos daca nu o prindea Sasuke . - DE...dar nu apuca sa termine fiindca Sasuke ii puse mana la gura . - Johy , Johny . Fugiti in camera voastra , vin si eu imediat . spune brunetul tragando pe Sakura dupa el .
In camera lui Sasuke si a Sakurei .
- Sakura , doar nu vroiai sa tipi la ei nu ? Nu cred ca au facut ceva foarte rau , oricum strange menajera . spune Sasuke sprijininduse de usa . - Nu au facut nimic rau ? Sasuke , au facut mai mult decat rau . Da lasa , numai conteaza . Strange menajera .. spune Sakura oftand si intinzanduse in pat . Brunetul a ranjit apropiinduse de pat si urcanduse peste ea . Sakura chicoti usor apoi Sasuke incepu sa o sarute . Cei doi se simteau minunat , de mult numai avusesera parte de putina intimitate , mereu intervenea cate ceva . Telefonul incepu sa sune intrerupand momentul celor doi . Sasuke se dadu de pe Sakura enervat si raspunse la telefon . - Alo ? Da , vin imediat . spune acesta dupa care inchise telefonul . Iubito , trebuie sa plec . Dar promit ca vin repede . continua el sarutando pe Sakura si plecand . Rozalia ofta dupa care se intinse din nou in pat . Se gandea la viata ei , era foarte amuzata . Viata ei nu a fost deloc usoara . Si nu-i venea sa creada ca inainte il ura pe Sasuke din toata inima , iar acum il iubeste mai mult decat pe ea insasi . Si mai era si faptul ca Sasuke se schimbase , numai era acelasi afemeiat . Acum era fericita fiindca stia ca brunetul se gandeste numai la ea si o iubeste .
Dupa 6 ore .
Sakura era oarecum ingrijorata , Sasuke numai venise acasa . Desi nu era foarte tarziu nu stia ce face si unde este . Bineinteles ca ea se gandea numai la tampeni . Isi dadu ochii peste cap incercand sa alunge orice indoire pe care o avea in momentul de fata . Se indrepta spre usa vrand sa iasa din camera insa telefonul ii suna intrerupando . Il i-a in mana si raspunde plictisita . La capatul celalalt era Temari care parea foarte nervoasa si agitata . Se pare ca era in club cu celelalte fete si ii spuse Sakurei ca trebuie sa vina cat de repede poate . Sakura la inceput a refuzat insa Temari incepu sa tipe spunandui ca trebuie sa vina chiar acum si ca nu are timp de pierdut . Rozalia aproba spunandui ca ajunge in cinci minute , inchise telefonul dupa care il privi ciudat . Nu stia ce se intampla cu prietena ei de era asa de agitata . Ridica din umeri plictisita si iesi din camera . Inainte de a pleca trecu si pe la Jhoy si Johny luandusi la revedere de la cei doi . Telefonul suna iar , de data asta era Hinata . - Sakura , te rog din toata inima sa vi cat de repede poti ! spuse Hinata agitata - Dar ce se intampla Hinata ? E de rau ? intreba Sakura urcand in masina . - Sakura , este foarte rau ! Vino mai repede altfel o sa pierzi tot ! striga TenTen - Bine , vin imediat . spuse Sakura inchizand telefonul . Acum era agitata si ea , nu stia ce se intampla cu prietenele ei . Adica prima data a crezut ca e o gluma cand i-a spus Temari sa vina fiindca o stia pe blonda si credea ca e o petrecere sau ceva . Dar in momentul cand a sunat Hinata a decis ca trebuie sa se grabeasca . Se gandea intr-una la ce poate fii , la ce se intampla . Conducea masina cu o viteza incredibila . Deabea vedea pe unde merge fiindca incepuse sa si ploua . Incerca sa nu se mai gandeasca la nimic pana nu ajunge la club pentru a nu face vreun accident . Dupa patru minute ajunse , se dadu rapid jos din masina si intra in club . Le zari pe prietenele ei la o masa discutand sau mai bine zis certanduse si val-vartej se duse la ele intrebandule ce naiba se intampla . Temari ofta , se ridica de pe fotoliu indreptanduse spre Sakura si spunandui sa se uite la masa din capatul celalalt . Rozalia isi indrepta privirea plictisita spre acel loc si avu parte de un soc cand vazu cine era acolo . Era Sasuke impreuna cu Karin care se sarutau . Incerca sa-si stapaneasca lacrimile si se indrepta spre cei doi cu prietenele ei dupa ea . Ajunsa in dreptul lor privi scarbita acea scena si isi drese glasul batand din picior . Sasuke o impinse repede pe Karin privino mirat pe Sakura care deja numai putea sa-si opreasca lacrimile , acestea cazand in voie pe chipul sau angelic . Brunetul se ridica de pe canapea apropiinduse de Sakura si incercand sa gaseasca o scuza . Insa rozalia numai vroia sa auda nimic , in inima ei se dadea o batalie intre ura si iubire . Acum simtea doua sentimente pentru brunet . Ura si iubire . Isi indrepta privirea spre Karin care radea satisfacuta , se indrepta catre ea si ii dadu o palma ce o facu pe roscata sa cada peste masa cealalta . Sakura se intoarse spre Sasuke dandui si lui o palma apoi incepand sa tipe la el . - Asta era treaba ta ? Asta Sasuke ? Crede-am ca te-ai schimbat , dar nu . Tu ai ramas acelasi afemeiat din totdeauna . tipa Sakura la brunet - Dar Sakur...insa Sasuke numai apuca sa zica nimic fiindca Sakura io taie repede - Nicio Sakura , Sasuke . Stii ceva ? Nu vreau sa te mai vad in viata mea ! spuse Sakura in timp ce prieteni lor se apropiau de ei . Rozalia ii mai dadu o palma lui Karin apoi o lua la fuga spre iesirea din club . Sasuke statu cateva clipe pe loc apoi fugi si el dupa ea incercand sa o opreasca . Insa prea tarziu , din pacate Sakura plecase deja . Rozalia conducea masinca cu peste 200 km . Desi nu vedea absolut nimic , nu-i pasa . Lacrimile continuau sa curga in timp ce ea lovea cu toata puterea in volan . Incerca sa se stapaneasca insa nu reusi . Observa o masica care se indrepta cu mare viteza spre ea , trase de volan incercand sa o depaseasca . Insa o depasi pe ea , si intra in alta . Sakura simti o durere ingrozitoare in tot corpul apoi totul se facu alb , capul ei cazand pe volan....
Mna , pai sper sa va placa.
Inca odata va cer iertare pentru intarziere . Lam facut mai lung de aceasta data si multumesc pentru comentari din nou !
Mrr
Acest capitol il dediic Danielei !
Ultima editare efectuata de catre BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ in Sam 05 Mar 2011, 22:14, editata de 1 ori |
|
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 21:46 | |
| Dau edit dupa
Edit : Aoleu ...Sasuke e un porc , nesimtit , avemeiat , delicvent si ahh cat de nervoasa sunt . Auzi la el , KArin ! ala se saruta cu Karin ! PAi stai asa , intru in fic si ii dau cap in cap . Pe bune , il bag in spital . Cum poate fi atat de nesimtit ? Si cu doi copii acasa . Ce nervoasa sunt , scot fum pe nari . Banuiesc ca o sa fie si un Divort . Zic si eu ... Oricum , si-asa vreau eu sa ma fac avocata sau judecatoare . Ma recomand singura ... Sa devenim seriosi , daca se va ajunge la asa ceva , apeleaza la mine , promit ca nu te voi dezamagi . Vei obtine rezultatele dorite ( ) Sasuke ... esti prost facut gramada ! Mda .. am numai cuvinte de : lauda : la adresa ta . Fic-ul este grozav BuBu ! imi place foarte , foarte , foarte , foarte mult . Mda ... Hai cu next-ul Pupici |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 22:11 | |
| Ma bucur ca-ti place draga mea Dar inca nu m-am hotarat daca v-a fii un divort Poate da , poate nu Ve-ti vedea |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 22:29 | |
| Felinoooo ce-mi plk Sasuke in seara asta o incurca E nesi Sasuke Iub ficu tau Next Pwp |
|
| |
Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 22:31 | |
| mamaaa Sasuke ar fi bine sa te bati de unul singur ca daca pune sakura mana pe tine ai incurcat-o rau de tot ti-o spun eu prieteneste ia si fugi baiatuu ca ai dat de belea Saku face urat cand nu e happy genial capitol i loved it haide repejor cu nextul ca stii ca te iubim mucho mucho maxxim
|
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 22:40 | |
| Oh doamne Bulinel cat imi place// Sti asta doar.. Of pune continuarea aia repedeee!!! |
|
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 22:45 | |
| Pai .. multumesc pentru dedicatie . Ce pot sa spun .. Multumesc , inca odata . Uite , promit ca o sa pun next-ul in seara asta la o iubire cu peripetii . Acum ma apuc de el . Promit ! Pupici |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 22:46 | |
| Ieeeei !! Esti o scumpa :X:X
Spor draga mea :D |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Black and White Sam 05 Mar 2011, 23:30 | |
| Ce frumos, dar daca Sasuke mai este odata cu Karin, o sa-l vedeti frigaruie:))Sper sa nu te superi pe mine Bubu, pentru ce o sa-i fac lui Sasuke.........ok?Deci, NEXTUL! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Black and White | |
| |
|
| |
|