Capitolul 32.
Vazand ca Sakura nu se simte bine, Sasuke o dadu afara pe Karin si el incerca sa se calmeze. Doctoru isi spuse cuvantul, numai o persoana mai avea voie sa stea in salon. Cel care a ramas a fost Sasuke, care a mai discutat cate ceva cu Sakura dupa care aceasta a adormit.
O privea, era asa de confuz. Nici nu stia ce sa mai faca sau ce sa mai creada. Era fericit fiindca ea nu murise, se pare ca Dumnezeu ii ascultase rugamintile. Intradevar, el o iubea, o iubea din tot sufletul si niciodata nu ar fi fost capabil sa treaca peste moartea ei.
Ii venea sa rada. In urma cu o jumatate de ora, ea se presupunea ca ar fi moarta, iar acum doarme ca un ingeras, fara probleme.
Nu-i venea sa creada insa prefera sa nu se mai gandeasca la ce nu trebuie, ci sa fie fericit ca nu a pierdut-o, ca este inca langa el.
O saruta incet si dulce, apoi iesi din salon..
Dupa cateva saptamani...Sakura acum era bine, se afla acasa. Era plictisita deoarece Sasuke nu era si cei mici erau la bunici. Nu stia ce sa mai faca, se fataia de colo-colo incercand sa-si gaseasca o ocupatie. Ii venea si sa rada de starea in care era, daca o vedea cineva acum sigur o considera o nebuna. Se plimba de la un capat la altul privind imprejur pana cand cineva bate la usa.
Rozalia fuge repede, impiedicandu-se si de covor pentru a deschide usa. Cand isi ridica privirea da de doi ochii negru, patrunzatori dar in acelasi timp misteriosi. Ea, ii sare in brate sarutandu-i gatul.
Sasuke nu mai spune nimic, decat o trage afara din casa urcandu-se in masina. Sakura era total paralela cu ce facea el, habar nu avea unde o duce..
- Sasuke, unde ma duci ? Ce iti trece tie prin capusorul ala ? Haaaide, spune-mi..unde mergem ? intreba ea cu niste ochii de catelusi.
El ridica din umeri incepand sa rada, facand-o pe Sakura sa se inchine dezaproband din cap. Isi puse capul pe geamul rece, adormind..
Dupa o ora, Sakura se trezeste debusolata in mijlocul padurii. Se ridica speriata privind imprejur si punandu-si mainile la urechii. In fata ei se afla Sasuke, si muzica din masina era data la maxim. Saraca, nici macar nu stia ce se intampla si ce cauta acolo.
Sasuke dansa linistit si radea. In timp ce rozalia nu mai stia ce poate sa faca ca sa plece o data de acolo. Ei, de fel..ii era frica sa stea in padure. Chiar daca acum era cu Sasuke, nu se simtea protejata deoarece el se purta foarte ciudat..
Brunetul, vazand ca s-a trezit iubirea lui..o ia de maini ridicand-o, o saruta pe gat apoi ii spune
- Mai ti minte excursia de la Moldova ?
- Sigur ca mai tin minte, acea excursie nu o voi uita niciodata. A ramas si va ramane pentru totdeauna in inima mea, nu am cum sa o uit. In timpul excursiei mi s-au intamplat cele mai ciudate lucruri, dar si cele mai frumoasa. Nu am de ce sa ma plang, ma bucur ca am mers in acea excursie. spuse Sakura zambind dulce
- Ei bine, iubit-o..nu stiu cum de nu ti-ai dat seama desi noi ne aflam in Moldova..spuse acesta chicotind si sarutandu-i obrazul fin si fierbinte..
Sakura ramase masca, cu ochii cat cepele si gura intre-deschisa. Se aflau in Moldova ? Acolo unde era sa moara, unde s-au intamplat atat de multe lucruri ? Nu-i venea sa creada. Pur si simplu nu putea crede ca Sasuke a adus-o in locul unde ea a petrecut cele mai ciudate luni, dar si cele mai frumoase.
Un sentiment de fericire o cuprinse, un fior ii strabadu-se tot corpul. Era fericita, iubea acest loc si iubea sa-l iubeasca pe el. Il adora pentru felul sau de a fi, nici cuminte dar nici rau. Pentru ea, era barbatul perfect..nu avea niciun defect si era asa cum trebuia sa fie.
Ce-i placea cel mai mult la el era faptul ca stia cum sa o faca fericita atunci cand era trista. Dar mai ales ca se simtea alaturi de el..iubita, implinita, fericita si aparata.
Sasuke se aseza jos, tragand-o si pe Sakura in bratele sale..
- Iubitule ?..intreba ea cu o voce gingasa
- Da, ce s-a intamplat ? intreba el curios..
- Iti multumesc pentru ca m-ai adus aici. Stii ca iubesc acest loc. Mereu ma faci fericita, te iubesc asa de mult. ii spuse ea luandu-l de gat..
El i zambii, o saruta pe frunte apoi o privi in ochii. Acei ochii pe care ii iubea si fara de care nu putea trai. Acei ochii care il intampina in fiecare dimineata si ii dau curajul de a merge mai departe indiferent de probleme.
- Si eu te iubesc. Sakura, iti promit..nu..iti jur ! Iubirea noastra va dura vesnic..va depasi si moartea ! Vom fi impreuna mereu, la infinit..nimeni si nimic nu va mai sta in calea noastra. Jur asta..ii spuse el saruntand-o. Iubirea noastra niciodata nu se va sfarsi, continua..
- Niciodata.. spuse ea, o lacrima cazandu-i pe chipu-i fin, prelungindu-se pana pe obraji imbujorati si mai jos.
In acea zi..amandoi isi jurase iubire eterna. Si asa a fost, au ramas impreuna pe vecie..nimic si nimeni nu i-a putut oprii sau sta in fata.
Vedeti voi, uni spun ca iubirea doare..adevarat..iubirea doare cand te indragostesti de persoana nepotrivita. Dar, atunci cand intalnesti persoana care te iubeste si te va iubi mereu, care indiferent de situatie ramane langa tine si nu se inlatura de la nimic..asta va schimba totul.
Niciodata nu incetati sa sperati in iubire si in ziua cand va veti intalni adevarata iubire. Nu suferiti pentru cine nu merita..fiti aproape de cei care va iubesc si nu-i dezamagiti !
Viata e ca un trandafir..in fiecare an se mai adauga o petala..asta insemnand ca noi crestem..insa..odata si odata ne vom duce. Dar, asta e diferenta intre viata si iubire..faotul ca iubirea va ramane pentru totdeauna...
Sasuke si Sakura au ramas impreuna. Faptul ca au mai fost mici confilce intre ei asta nu inseamna ca iubirea lor s-a stins. NU ! Iubirea lor a ramas vesnic inflorita..si nu se va ofili niciodata !
Sfarsit ! Melodia :
https://www.youtube.com/watch?v=7oHObnP1sGESi..asa se sfarseste primul meu FIC. Ma simt ciudat
Nu uitati ca va iubesc pe toti si va multumesc din suflet pentru timpul in care ati asteptat sa pun capitolele..pentru apreciarile si cuvintele voastre care m-au incurajat facandu-ma de fiecare data cand eram gata sa renunt, sa merg mai departe si sa nu ma dau batuta.
Este primul meu FIC. Niciodata, niciodata ! Nu voi fi capabila sa-l uit, va ramane mereu in inima mea ca o amintire superba, mai mult de atat.
Rog Colegele mele sa nu-mi inchida Fic-ul si sa-l trimita la Fan Ficuri Finalizate !
Promit ca il mut eu