Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Blood's Moon [+16] - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Blood's Moon [+16] - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Blood's Moon [+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Blood's Moon [+16] - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

Blood's Moon [+16] - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Dum 14 Oct 2012, 12:47

Buna!
Ma bucur ca ai adus next . ^^
Imi place mult capitolul si sper sa il aduci pe urmatorul repede kiss !
Te pup kiss
Sus In jos
capsunica
Genin
Genin
capsunica

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Pierduta in lumea mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 140
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa desenez,sa ascult muzica si tot ce tine de distractie

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Mar 16 Oct 2012, 18:04

Hey hey

Am trecut si eu pe aici

Mersi ca m-ai anuntat

Ma bucur ca ai pus capitolul,sper ca vei pune nextul cat mai curand,nu ne lasa in asteptare!!

Ca de obicei un capitol foarte bun.

Spor la scris si la idei!
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Mier 17 Oct 2012, 21:02

NU M_AI ANUNTAT !!!!!!!!!!!!!! crying
De ce? MAcar pe mess sad Lasand asta la o parte, capitolul este unul frumos si misterios in love Visul, atacul, totul se imbina perfect si rezulta un capitol de care m-am indragodtit direct in love
O singura rugaminte am... NU MAI FACE PROPOZITII SIMPLE !!!! waiting Dorm. Mancan. Scriu ....astea se fac la romana ... Iti cam strica aspectul.. Mie cel putin nu imi place....
In rest nu mai am nimic cu ficul tau kiss este original si frumos asa cum este dap !
Astept continuare si SA MA ANUNTI DATA VIITOARE !!!
Te-am kiss
Sus In jos
Aleeeeee
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : in my coffin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 28
Hobby-uri Hobby-uri : cititul,muzica rock,scrisul(cand am inspiratie)manga, anime
Stare de spirit Stare de spirit : upside down

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 21:19

Hey,sis! what?lol! I'm finally here. Mii de scuze ca nu ti-am lasat comm la celalalt capitol puppy eyes si sute de scuze ca ajung asa tarziu cu un comm,(atat de asteptat) stii ca am citit capitolul dar mi-a fost lene sa tastez ingrijorat so, about the story...si eu vreau majordomn asa de treaba yeah OOOO daaa, apar in sfarsit werewolfs, cam creepy partea aia dar totusi o aparut si ei. Pisica aia are ceva ciudat in ea, astept sa vad ce legatura are cu visul si cu toata povestea in general, sigur e o legatura. So... astept next, o sa vin tarziu cu commuri (stii tu, scoala asta ne termina! ;;) ) dar tot o sa urmaresc evolutia si schimbarile facute povestii.
Kiss you, Ale!
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 23:53

A venit critica, imi cer scuze pentru intarziere.

Titlul – Nu am gasit o legatura intre el si continut, insa asta poate veni pe parcurs, poate chiar la sfarsit. Este dragut, dar nu atat de interesant cat sa ma faca sa ma opresc si sa intru sa citesc fic-ul.

Ideea – In principiu nu este ceva original, ideea aceasta este des folosita, insa fiecare autor o dezvolta in propriul fel. Ai reusit sa ti-o personalizezi, ca sa zic asa, procurand diferite momente intr-o forma primara, ceea ce aduce autenticitate si atrage cititorul. Este nevoie sa produci mereu cate ceva nou, asa o sa mentii interesul, curiozitatea celor ce iti citesc opera. Imi place ca nu l-ai introdus pe Sasuke, imediat, din primul capitol sau al doilea, asta m-a facut foarte curioasa si mi-a crescut interesul, dorind sa postezi si sa citesc urmatoarele capitole, sperand ca apare. Este bine ca mentii suspansul.

Descrierea – Mi-am dat seama ca te straduiesti la parte asta. Problema este ca nu dezvolti acele stari pe care le transformi in randuri. Ai avut multe oportunitati, insa le-ai lasat asa, ai trecut foarte repede peste ele. De exemplu, cand a vazut ca era ranit majordomul, sa nu mai zic cand era si vizitiul mort in fata ei. Atunci aveai multe sentimente, stari. Teroare, frica, neputinta, mai ales ca e doar o fata, iar felul in care a fost crescuta, ca o domnisoara neexperimentata, o face sa fie sensibila. Sau cand a aflat ca e obligata sa se marite cu un necunoscut, pune-te in locul ei, ce ai fi simtit? La cata suparare iesea, umpleai pagini. Incearca sa te pui in locul personajului, asa e mult mai usor si obtii descriere sentimentala fara sa iti dai seama. In concluzie, ai de lucrat la descriere, cea a exteriorului, materiala nu este la fel de importanta, desi e frumos sa ai si astfel de detalii, insa prefer sa ai mai multa sentimentala si sa te bazezi pe ea, iar dupa ce o perfectionezi, poti lucra la cealalta.

Dialogul - Nu este mult, ai putine replici. Vreau sa fii mai atenta la cele pe care alegi sa le lasi, acelea sunt nevoite sa isi merite rolul in text, sa transmita ceva. In general, le pastrezi pe cele care nu pot fi introduse in naratiune, care au o importanta.

Actiunea – Este destul de grabita, se petrec destule intr-un timp cam scurt. Cand o sa te ocupi de impasul cu descrierea, nu o sa ai probleme cu actiunea, pentru ca se va domoli.

Estetica – Arata destul de bine, insa e ceva ce nu imi place. Nu ai paragrafe mai mari, imediat ce scrii o propozitie, apesi pe enter si incepi de la capat. Scrie in continuare, pana ajungi la 5-8 randuri, atunci lasa spatiu si incepi din nou.

Greseli de ortografie - Ai cateva greseli, nu foarte multe, dar sunt. Virgulele sunt o problema, lipsesc din unele propozitii/fraze. Cand iti corectezi capitolul, fa-o cu voce tare, iti vei da seama usor unde este nevoie de virgula si unde ai gresit. Propozitiile sunt foarte scurte, le termini repede. In loc de punct, fa doar o pauza (virgula) sau leaga prima propozitie de cealalta prin conjunctii, suna mai bine. De exemplu:

Simt o mana puternica ce ma atinge pe umar. Imi intorc capul. -> Simt o mana puternica ce ma atinge pe umar si imi intorc capul.

...parul ii este ciufulit si ii cadea putin pe fata. –> ...parul ii este ciufulit si ii cade putin pe fata. Aici, ambele verbe trebuie sa fie la acelasi timp. Primul este la prezent (este), iar al doilea la imperfect (cadea).

Ma intorc brusc dar nu ii las mana. -> Ma intorc brusc , dar nu ii las mana.

Evitand aspectul fizic care il arata infiorator... - > Evitand aspectul fizic , care il arata infiorator...

- Lasa, o sa fie bine nu mai ai de ce sa te temi! -> - Lasa, o sa fie bine , nu mai ai de ce sa te temi!

Doua brate puternice ma iau in brate -> Doua brate puternice ma inconjoara/imbratiseaza. Nu imi place cum suna acea repetitie, in astfel de situatii, poti inlocui usor.

vre-o -> vreo

Greseli de tastare:

sfasiatea - > sfasiate

preivesc - > privesc

murder - > murdar

cuvnte - > cuvinte

sua - > sau

intorsc - > intors

vrzi - > verzi

Atat am avut de spus, vreau sa fii mai atenta cand corectezi capitolul. Ti-am dat cateva exemple, unde lipsesc virgule, dar mai erau multe altele. Ai un fic frumos, care o sa fie si mai frumos dupa ce tii cont de critica. Multu succes in continuare! a hug
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Sam 20 Oct 2012, 00:06

Acum ca ma primit si critica si toata aceste comuri la care sincer nu ma asteptam as putea spune ca inceputul ficului este unul destul de reusit.
Sunt asa de bucuroasa ca va place ficul meu....nici nu aveti habar.
Acum sa lamurim putin problemele happy2
Claudya...nu ma supar chiar de loc..eu incerc sa tin cat mai mult cont de parerile cititorilor si chiar ma bucur ca sunt persoane care sa imi dea sfaturi cum sa procedez....acum nu pot sa cer critica al fiecare capitol...si pentru asta ma ajutoati voi cei care cititi.
Daca sunt anumite lucruri care nu va plac la text sa nu ezitati sa imi spuneti sau daca aveti nelamuriri puteti sa am intrebati si chiar va rog.
Cu privire la critica...Liss a hug multumesc mult...chiar aveam nevoie de niste sfaturi ma exigente.
Eu incerc sa fac totul cat mai bine si spun sincer ca acum nu imi prea iese...asta o vad eu happy2
Am sa incerc sa va aduc next-ul cat mai curand si am sa va anunt pe toti cum am facut si pana acum si The_rose_of_night tin sa mentionez ca te-am anuntat...dar de restul nu ma intreba ca nu stiu ce sa spun...tu ai primit sau nu MP-ul lough
Va pwpacesc si spor in continuare la citit!

LOVE Yukii kiss
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Joi 01 Noi 2012, 08:26

Stiu... te cred .. insa mie imi place mult fic-ul tau si de aceea te tot cicalesc cu next-ul lough
Daca te rog ca atunci cand trimiti pm-urile , sa imi trimiti doua, ca sa fim siguri happy2
Abia astept continuarea si TE ROG , TE ROG , TE ROG , TE ROG , TE ROG, TE ROG , TE ROG , TE ROG , TE ROG anunta-ma si pe mess .... kiss
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 23:57

Stiu ca a trecut o perioasa destul de lunga de cand nu am mai postat un capitol nou...dar acum mai cu chiu mai cu vai ma reusit sa va aduc prima parte din urmatorul capitol...
Impartesc capitolele pe parti pt ca ele sunt foarte lungi si asa imi este mai usor mie happy
Sper sa va placa si spor la citit kiss

Cap:IV Venin
Part I

Pana zgaraie usor hartia alba, din cand in cand mai este inmuiata in cerneala pentru ca textul ce urmeaza sa fie scris sa fie perfect.
Ma joc cu privirea printre rafturile cu cartile tatei, dar unele sunt ale mele.
Mie imi place sa ma delectez cu orice imi poate aduce o informatie noua si chiar sunt unele carti ce mi-au starnit curiozitatea dar habar nu ma ce scrie in ele, este o limba atat de veche si necunoscuta.
O foaie alba, pecteluita cu cateva randuri si sigilata cu sigiliul familei reprezentat de un cerc in care se afla o steluta cu cinci brate si fiecare brat este prelungit cu o linie subtira inclinata in sunsul mersului acelor de ceasornic, este inmanata majordomnului care o preia si o introduce intr-o cutie de lemn.
Master, cel care a pus scrisoarea in cutie se uita la mine si face o plecaciune cu capul si paraseste incaperea. Acesta are o privire asa de rece, uneori am senzatia ca ma uraste.

Vocea tatalui meu ce ingana usor cateva cuvinte ce nu le-am auzit prea bine ma aduce usor inapoi in biblioteca.
Se ridica de la birou si se indreapta spre o masuta ce se afla langa geam. Un lichid usor portocaliu este turnat intr-un pahar de cristal de cea mai buna calitate, este ca de obicei whisky, unul dintre confesorii si ganditorii tatei.
Ma ridic si ma indrept spre usa. Tata sta tot cu spatele spre mine. Incercand sa il fac sa ma obsreve spun tare si raspicat un “ Serios?!” care ii da o usoara adiere din cap inspre directia mea.
- O sa fie bine, este doar o muscatura!
Ce mult as vrea sa il cred dar nu stiu de ce cand am auzit aceste vorbe un fior ma cuprins si ma strapuns in tot corpul.
Tata se intoarce spre mine, imi zambeste usor!
Sunt confuza rau de tot dar in acelsi timp si iritata de cele intamplate. Nu imi convine ca cineva apropiat sa fie inst-o situatie dificila, cel putin cum este situatia cu muscatura si eu sa cred ca o sa fie bine. Acum serios, ar trbui sa fiu batuta in cap si sa ma las convinsa asa cu una cu doua, este ca si cum ai convinge un copil mic sa faca ceva mituind-ul cu bomboane, dar eu primesc numai vorbe ce imi intra pe o ureche si pe cealalta imi ies.
Incep sa ma enervez doar gandindu-ma la aceste lucruri.

- Nu ma crezi?
Ce intrebare, de milioane! Ce ar trebui sa raspund acum, daca spun da, par tot acea copila inocenta de pana acum, si daca spun nu, atunci clar ca o sa am parte de o multime de povesti si de explicatii ce o sa ma epuizeze psihic.
- Ba da, adica...nu mai stiu ce sa cred!
Sunt bosumflata si ma asez oftand prlung pe un scaun din apropiere.
Imi i-au fata in palme si ma las pierduta cu privirea printre rafturile mari pilne de carti. Inima imi bate cu putere, dar nu pot sa spun nimic, nu pot sa ma cert cu tata, pentru ca la asta o sa se ajunga, la o cearta. Incepem cu cateva ideii necompatibile si tot continuand se ajunge la scandal.
- O sa crezi doar ce este bine!

Picatura care tocmai a umplut paharul a fost turnata. Nu inteleg de ce ma enervez in ultima perioada asa din senin, dar asta este!
- Cum? Vreti, adica vrei sa ma faci sa cred ceea ce vrei? Te rog, nu mai sunt acel copil naiv de pana acum. Adica chiar nu vezi, azi maine o sa fiu maritata cu cine stie ce tampit, de o sa imi iau campii, chiar daca eu nu vreau asta si tu ma tratezi ca si cum eu, ma uita la tata care este cu privirea atintita la mine si zambeste usor pe sub pahar, mai bine lasa.
Nu imi vine sa cred ca i-am spus asemenea cuvinte tatei, imi intorc capul sa nu se poata vedea rusinea si roseala de pe fata mea. Imi vine sa intru in pamant.
Inima incepe sa imi bata cu putere, ma tem de ceea ce o sa spuna, l-am suparat oare sau sunt cu adevarat o naiva care nu vrea sa fie ceea ce este?
- Termina ce ai inceput! Cum te tratez, spunemi sa stiu si eu!
Mi-am inghitit inima cu totul, ma tem sa spun, daca o sa fiu pedepsita sau mai stiu eu ce. Nu am primit mai niciodata mustrarile si corectiile ce le primesc ceilalti copii, dar nu spun ca nu pot sa primesc.

Ma intorc spre el, cu fata rosie si cerand un fel de iertare din priviri incerc sa imi termin propozitia: “ Ca pe un copil!” spun inecat si incet.
Fata lui seioasa capata un iz amuzant. Este din cauza a ceea ce am spus sau de ce?
Se apropie de mine, inima ar vrea sa imi sara din piept si sa o ia la fuga. Stiu ca nu este normal sa iti fie frica de propriul parinte dar avand in vedere educatia primita am invatat mereu sa ii respect pe ceilalti si mai ales auzind de bataile sau pedepsele ce le primesc ceilalti adolescenti de varsta mea am inceput sa fiu fricoasa.
Acesta imi ia fata in mana stanga si se uita foarte serios in ochii mei dupa care incepe sa zambeasca tamp. Ma ciufuleste usor si ma saruta pe frunte.
- Cat timp eu traiesc tu o sa fi mereu copil, copilul meu!
Acest raspuns ma mira, dar ma unge pe inima. Stiu ca tata este intelegator si iubitor si macar acum am crezut ca o sa fie serios cu mine, vezi sa nu!
Acesta iese din incapere si ma lasa singura acolo.

Mai zabovesc putin timp uitandu-ma si analizand unele lucruri.
Inca se mai simte mireasma bauturi tari care iti ineaca mirosul, in pahar mai este putin lichid colorat.
Paharul de cristal ii da o textura ce pare sa fie precum un caramel lichid.
Sunt tentata sa gust, putin, dar foarte putine. Nu am mai facut asa ceva pana acum dar totusi, incercarea moarte nu are.
Duc usor paharul spre buzele mele rozali ce il dezmiarda usor si ca prin minune acesta ramane gol.
Simt cum aerul nu mai vrea sa ma ajute sa traiesc, gatul imi ia foc. Tusesc prelung, oare cine m-a pus sa fac asa ceva.
Lacrimi micute apar undeva in coltul ochiilor, daca vine tata si ma vede, ce o sa spuna. Imi sterg lacrimile, lacrimezi de la o inghititura de alcolo se vede ca inca sunt neexperimentata.
Ma prind de obraji in speranta sa ma imbujorez putine, imi aranjez rochia frumos si parasesc camera.

Ma indrept spre camera Hinatei dar pe hol aud doua voci.
Pare a fi tata si domnul Mikoto, cel mai bun prieten al tatei.
Amandoi ies din camera majordomnului. Nu m-au observat ceea ce imi pemite sa trec sa vad cum se simte. Nu mai iau in seama ce vorebesc cei doi in timp ce coboara pe scari.
Apropindu-ma tot mai mult de camera bataile inimi incep sa se accelereze, emotia pune stapanire pe mine.
Apas usor pe clanta, deschid usa si intru inauntru cat de usor pot sa nu ma vada nimeni.
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Blood's Moon [+16] - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 00:15

Frumos capitol.
Ma bucur ca m-ai anuntat ^^.
Nu ai postat de ceva timp si era sa uit ce se intampla in ficul tau :)).
Sfarsitul este plin de suspans..
Abia astept sa ma anunti si pe mine cand aduci next ^^. Sper ca repede :p.
Te pup kiss
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 11:24

Frumos! Din nou, mi-a placut cum descrii, natural, facand-o pe Sakura, putin rebela, ca orice adolescenta. Si imi place foarte mult faptulca tatal ei e bland, si nu un barbar, si ma face sa ma simt norocoasa ca si tatal meu e la fel, si nu ar ridica niciodata mana la mineBlood's Moon [+16] - Pagina 2 1425538829Vreau sa vad ce se intampla mai departe, pentru ca mne-ai lasat in suspans totalBlood's Moon [+16] - Pagina 2 1425538829Te astept cu nextul, spor la scris si la idei!

Te pup!Naty.Blood's Moon [+16] - Pagina 2 208323
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 13:27

Heii. Blood's Moon [+16] - Pagina 2 78717

Mersi de anunt. Ma bucur ca nu te-au deranjat sfaturile mele.

Capitolul a fost frumos. Mi-a placut. Si il astept pe urmatorul cat mai repede.
Vreau sa vad continuarea povestii tale.
Sper ca ma vei anunta din nou.
Succes in continuare. Blood's Moon [+16] - Pagina 2 78717
Sus In jos
Aleeeeee
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : in my coffin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 28
Hobby-uri Hobby-uri : cititul,muzica rock,scrisul(cand am inspiratie)manga, anime
Stare de spirit Stare de spirit : upside down

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 15:00

Am ajuns intr-un tarziu... Mersii ca ai pastrat ideea mea cu pecetea (soo cute!) si daca nu as stii cat de ocupata esti ti-as fi zis ca puteai sa scrii tot capitolul, cu cat e mai lung cu atat mai bine, alte impresii, mai multe idei despre ce o sa se intample in contiunare etc. dar, fi linistita si asa e bine (in opinia mea!). Te pupaceste ALE, stii ca eu nu am ce comenta fiindca iti zic tot in fata happy2 So, astept next!
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 00:22

Mersi de anunt kiss (l-am primit chiar de doua ori; mersi mult a hug )
Este un capitol minunat si nu prea am ce comenta think
A da ... ! Mi-am amintit rolling on the floor Incearca sa nu mai folosesti din nou si din nou expresia "inima imi batea cu putere" .
Cam atat decaodata think Sunt cam obosita si ma darama somnu .... cred ca daca mai stau mult o sa adorm pe tastatura lough , insa asta e o alta treaba dap !
O sa mai citesc maine capitolul si o sa punctez ceea ce am omis acum, desi nu cred ca mai este ceva kiss
Te pup si abia astept nextul in love
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Blood's Moon [+16] - Pagina 2 Asss10Blood's Moon [+16] - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19Lun 14 Ian 2013, 17:47

Fanfic blocat pentru inactivitate.
10 noiembrie - 10 ianuarie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Blood's Moon [+16]   Blood's Moon [+16] - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Blood's Moon [+16]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-