|
|
Autor | Mesaj |
---|
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mier 29 Aug 2012, 13:30 | |
| Ajhjfhedkkkfwjrfijfrvnkwloideehcnjkdnkjswoiheufrfhchjkxs hswjeuighcbjkwnhwuigzbkjwxow . ! OMFG ! OMFG ! OMFG ! Tu faci minunatiile astea ? Are you freakin` kidding me ?! Pfaaa , eu nici nu am rabdare sa merg sa cumpar margele , dapoi sa fac modele cum faci tu NU mai pott , cum puricii mei potiface asa ceva ? >> Eu daca as incerca as face una in 2 luni si nu ar fi iesit atat de splendida ca o ta Is asa de geloasa . Pfaaaai, cred ca rudele tale sunt foarte mandrede arta ta Daca si eu sunt , cumsa nu fie ele.. Sa mor eu , esti prea prea prea G.E.N.I.A.L.A ! Mai adu poze , m-ai lasat masca fato ! Anunta-ma te rog cand ai mai facut & add me on messenger : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Ceau`less. |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mier 29 Aug 2012, 14:01 | |
| Nu pot zice nimic... Inafara de WOW! Nu inteleg cum le faci... Nu inteleg cum de ai rabdare... Nu inteleg cat talent ai... Esti un nou specimen... Un specimen suuuper talentat! Astept si alte creatii Pana atunci: Pupici <3 Si.... Sa ma anunti! Ok? |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mier 29 Aug 2012, 14:21 | |
| Floricele [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Queen Of The Damned in Sam 28 Mai 2016, 19:57, editata de 2 ori |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mier 29 Aug 2012, 14:42 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Daca-i sti cum imi atarna maxilarul la 3 cm de pamant... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Ceea ce faci tu este mult prea uimitor. Deci sincere felicitari pentru toate creatiile postate aici. Sunt extrem de frumoase, de originale, nici n-am cuvinte sincer, prea tare. Nici nu trece prin cap cum ai putut sa faci sa stea in forma aia de floare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Deci nooo! Eu abia daca pot sa fac o nenorocita de bratara [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Atatea margele :O n-am vazut de cand ma stiu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Chiar este uimitoare. Ce pot sa mai zic..?Bafta in continuare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Florentina Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : jud. Giurgiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 64 Puncte : 77 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mier 29 Aug 2012, 17:11 | |
| sunt absolut superbe! Parca sunt luate de la magazin. Se vede stradania, migala si rabdarea cu care lucrezi. E de apreciat ce faci. Chiar ai o rabdare nemaivazuta. Spor in continuare! * |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Joi 30 Aug 2012, 19:22 | |
| Nou... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Queen Of The Damned in Sam 28 Mai 2016, 19:58, editata de 3 ori |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Joi 30 Aug 2012, 19:25 | |
| |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Joi 30 Aug 2012, 22:32 | |
| OMFG ! Fa puii mei un tutorial ca deja sunt prea multe intrebari in capul meu sec . Cum poti sa faci asa ceva atat de rapidd ? Ma tot intrebb .. Oricum , e genialllllll Sa mai aduci <33 |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 04 Sept 2012, 10:10 | |
| Am adus o alata floricica...Ea e cu dedicatie pentru Bibi...Cine vrea sa ii fac sa imi spuna ce culori vrea va voi putea face acum ca am renuntat la desem ^_^ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Queen Of The Damned in Vin 27 Mai 2016, 00:17, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 04 Sept 2012, 10:32 | |
| E foarte frumoas. Chiar ma intreb cum de poti avea atat de multa rabdare, dar totusi nu ma mir, pentru ca tu daca vrei ceva cu adevarat nu renunti pana nu e gata. :)) Eii, pai sa mai faci si alte modele, abia astept sa le vad. :)choco :) |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 04 Sept 2012, 12:06 | |
| Bunaaa. Sa incepem cu inceputul. ... Ma simt ciudat. Adica eu de abia reusesc sa impletesc 3 amarate de fire si tu faci chestiile alea din margele. -.-'' Doamne, sunt geniale. Si floricelele, si decoratiunile, si trandafirul.. tot! Sunt superbe. Cred ca e o munca atat de grea si migaloasa si totusi uite cat de frumos iti iese. Uoff.. Te rog sa mai aduci repejor pentru ca sunt, sincer, de-a dreptu' splendide!
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 04 Sept 2012, 22:04 | |
| Cea mai noua si grea opera din margele... sper sa va placa ...
Ultima editare efectuata de catre Queen Of The Damned in Sam 28 Mai 2016, 20:00, editata de 3 ori |
|
| |
• Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 04 Sept 2012, 22:14 | |
| Cred ca ti-a luat ceva sa faci .. Dar e foarte reusita si nu multi au talentul si rabdarea ta asa ca keep going ! Faci o treaba foarte buna |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 04 Sept 2012, 22:18 | |
| |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Lun 10 Sept 2012, 17:28 | |
| Tu vrei sa te lasi de margele si faci minutiile astea?Sper ca glumesti.Nu te mai gandi la rpsotii. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 11 Sept 2012, 12:57 | |
| Acum ca tot suntem atat de multe fete aici am zis sa postez si ceva mai pe placul nostru. Astept pareri ^_^ Si evident astept si critici.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Va pupa Briosica |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 11 Sept 2012, 16:22 | |
| WOOOOOW!!!!!!!!!!!!! Nici nu stiu ce sa zic. Sunt absolut geniale!!!! Cum ai rabdare sa faci atatea. Eu am facut o perioada bratari din ata, dar imi pierdeam rabdarea repede si pana la urma am renuntat.... Ceea ce faci tu pare mult mai complicat. Cred ca ai o rabdare de fier |
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 11 Sept 2012, 17:36 | |
| Prea frumoase. Nu pot sa cred ca tu le faci. Cred ca in magazin as da pe asta vreo.... nu stiu dar peste 30 de lui. Sunt foarte frumoase |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 11 Sept 2012, 18:16 | |
| Vaaaii, ce bratara draguta. Este atat de frumoasa, ca sa nu mai zic de clori. Nu, deci tu nici nu mai ai nevoie sa cauti prin magazine, poti face orice vrei, daca iti pui in minte. |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 25 Sept 2012, 16:42 | |
| Prima mea opera din margele [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]a doua =)) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Queen Of The Damned in Sam 28 Mai 2016, 20:06, editata de 1 ori |
|
| |
Florentina Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : jud. Giurgiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 64 Puncte : 77 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 25 Sept 2012, 21:53 | |
| felicitari inca o data pt talentul si rabdarea ta. Inca o creatie reusita si foate frumoasa! keep up the good work u do. kisses |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| |
| |
Temari Chūnin
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Dum 14 Oct 2012, 12:33 | |
| Briosica, sunt foarte furmoase.Sunt minunate. Pleci de pe forum? De ce? Nu! Nu! Nu te las. Geamanul teroare va mai ramane? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Margelute ^_^ | |
| |
|
| |
|