|
|
Autor | Mesaj |
---|
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Dum 14 Oct 2012, 13:04 | |
| sunt superbi clopotei aia sun frumosi sunt adorabili . Briosica mica si pufoasa cum sa pleci de pe acest forum ? cum... vrei sa ne frangi inima la toti ? zi vrei tu asta ? |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Dum 14 Oct 2012, 13:17 | |
| |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Joi 10 Ian 2013, 13:17 | |
| Credeati ca am uitat de aceste creatii ? Ati gresit ! Dupa o saptamana de muuuuunca si dupa inca o saptamana jumate in care am uitat de el, tot a aparut . Sper sa intelegeti pozele... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Queen Of The Damned in Sam 28 Mai 2016, 20:14, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Joi 10 Ian 2013, 13:32 | |
| Eu tot nu inteleg cum poate avea cineva atat de multa radare. Este peste puterea mea de a intelege. Sunt foarte frumoase, culorile se imbina armonios, iar modelul este reusit. Sa ne mai aduci. |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 12 Mar 2013, 21:54 | |
| Nu-mi vine sa cred cat de multa rabdare ai Deci ceea ce faci tu aici este incredibil. Ai foarte mult talent sa jonglezi cu acele margele atat de frumos. Imi plac la nebunie, sunt absolut incredibile. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mier 13 Mar 2013, 19:01 | |
| SUNT AŞA DE FRUMOASE! Tot nu îmi dau seama câtă răbdare ai, eu cred că în cinci minute deja aş arunca mărgelele pe geam, nu pot suporta atâta concentrare - revenind - îmi plac foarte mult cele 3D, sunt mai speciale, mai ales acel trandafir alb, este foarte reuşit. Abia aştept să ne mai aduci, multă baftă! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Dum 14 Apr 2013, 20:19 | |
| Cine nu il cunoaste pe Tweety nu a avut o copilarie prea frumoasa. Acum vreau sa vedeti cum arata si din margelute ^_^ Cum multi au zis ca mint si ca pozele sunt "fake" am adus cateva dovezi. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astept pareri si critici
Ultima editare efectuata de catre Queen Of The Damned in Sam 28 Mai 2016, 20:17, editata de 2 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Dum 14 Apr 2013, 20:36 | |
| Ce critici vrei maica? Nu stiu de unde atatea critici, cand eu nici doua margele nu-s in stare sa leg si tu faci... ASTA! E foparte frumoasa, dar stii deja ca sunt mai mult decat minunata de ceea ce faci asa ca te astept cu urmatoarele creatii, ca doar pe Tweety l-ai facut fericit. :* |
|
| |
¤Kiira¤ Academy Student
Sex : Localizare : In your mind .:3 acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 43 Puncte : 56 Reputatie : 3 Stare de spirit : Indragostita . =p~
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Dum 14 Apr 2013, 20:45 | |
| Sunt extraordinare ! N-am cuvinte ! huh? Eu nu pot sa leg o ata lough , dar tu esti incredibila . what?lol! |
|
| |
¤Kiira¤ Academy Student
Sex : Localizare : In your mind .:3 acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 43 Puncte : 56 Reputatie : 3 Stare de spirit : Indragostita . =p~
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Dum 14 Apr 2013, 20:45 | |
| Sunt extraordinare ! N-am cuvinte ! Eu nu pot sa leg o ata :)) , dar tu esti incredibila . Deya: Nu ai voie sa faci double-post, daca mai aveai de spus ceva puteai sa dai EDIT. :). |
|
| |
Angel 1311 Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oriunde dar nu acum Nr. mesaje : 61 Puncte : 75 Reputatie : 6 Hobby-uri : Citesc ficuri de calitate! Stare de spirit : Visatoare printre lumi interzise
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Lun 15 Apr 2013, 18:48 | |
| Wow... sunt absolut superbe.. cata rabdare cred ca tia trebuit sa faci asa ceva... Nu am mai vazut asta pana acum. esti prima la care va asa ceva!! Te saluta Angelyy!! Pupici!!! |
|
| |
lisa-sama Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Moldova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 270 Puncte : 303 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa pictez...... Stare de spirit : Happy!
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Lun 15 Apr 2013, 20:39 | |
| |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Dum 21 Apr 2013, 19:13 | |
| Nu gasesc dovezile insa imediat ce o fac am sa dau edit :D Sper sa va placa :D [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Queen Of The Damned in Vin 27 Mai 2016, 11:08, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Dum 21 Apr 2013, 19:59 | |
| Nu cred ca-i nevoie de dovezi, pentru mine cel putin nu-i nevoie. Imi place foarte mult cum realizezi fiecare model, mai ales ca rabdarea si talentul se imbina perfect la tine. Nu cred ca as reusi sa fac asa ceva, deci te felicit pentru creatiile tale. |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Vin 03 Mai 2013, 19:09 | |
| Ohh, Doamne sunt geniale, chiar te pricepi de minune sa le realizezi Abia astept sa ne mai aduci alte creatii de ale tale Lots of kisses from Lola |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| |
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Dum 26 Mai 2013, 17:08 | |
| Va multumesc foarte mult pentru mesaje, chiar nu ma asteptam sa va placa. Sincer acum cateva luni cand am deschis acest topic ma gandeam ca va fi unul aruncat acolo, mai la coada. Chiar mam inselat si pentru asta va multumesc inca o data Pentru voi fac ceea ce vedeti [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Queen Of The Damned in Sam 28 Mai 2016, 20:21, editata de 2 ori |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Mar 04 Iun 2013, 21:18 | |
| Baaa, n-am comentat, manca-m-ar cartofii prajiti. Stii cat de mult imi plac lucrarile tale, cum stai tu si le migalesti, mi se pare genial ceea ce faci. Te felicit si mai astept si alte modele, chit ca nu ajung sa comentez chiar atunci cand postezi, eu tot ma uit. :) |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Lun 01 Iul 2013, 15:12 | |
| A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat rusinica Dedicatie [in functie de culorile voastre de pe forum/chat :)) lipsa de inspiratie:)) ] Pentru Anna :* o steluta alba [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pentru Choco o steluta rosie :) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sper sa va placa deoarece lucrez la urmatoarea creatie
Ultima editare efectuata de catre Queen Of The Damned in Vin 27 Mai 2016, 00:33, editata de 1 ori |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Lun 01 Iul 2013, 15:18 | |
| Buna. :) Vreau sa-ti spun ca-ti ador margelutele, chiar te pricepi sa le asezi si sa combini culorile intr-un mod superb.:)) Aceste doua stelute m-au uimit, nu as putea face niciodata asa ceva. In fine, daca poti vreau ca data viitoare sa ma anunti, fiindca imi place mult arta ta. :)) Pana atunci, iti urez multa bafta la lucrat si la postat. |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Lun 01 Iul 2013, 15:21 | |
| Catde draguuuut. Imi plac foarte mult stelutele tale, mai ales cea rosie. Rabdarea ta cred ca este de fier, avand in vedere ca reusesti sa faci asemenea minunatii fara a te enerva pe ele. Nu am ce sa iti reprosez, caci ma uimesti de fiecare data cu lucrarile tale. Abia astept sa ne pui acea mica surpriza, voi fi mai mult decat incantata sa o vad. Te pup. :* |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Lun 01 Iul 2013, 15:30 | |
| OMFGG!! OMFG!!! OMFG!!! Pentru mineeE????? Nu trebuiaaa!!! OHMG!! E aşaaaaaaaaaaaa frumoasăăăăă! Adică.. frumoase... dar ce contează? ÎMI PLAC LA NEBUNIEEE!!!! Cum de te-ai gândit şi la mine? Cum? Nu mă aşteptam! MULŢUMEESCC!!!! Să mă anunţi data viitoare când mai faci , căci mai vreaauuu. |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Lun 01 Iul 2013, 18:25 | |
| Bună. M-ai anunţat şi pe mine ? Nu, rea!
Mh, tu eşti groaznic de grozavă, şi eu nu ştiam până acum. Bine. :)
Este foarte frumos ceea ce faci tu, cum foloseşti acele obiecte mici. Ai nişte forme grozave. Cel mai mult mi-au plăcut trandafirii şi acel castronaş, însă toate au un talent la mijloc care nu e deloc de neglijat. Mh, să ştii că sunt supărat pe tine că nu mi-ai zis. Mnu, fii sigură. Poate îmi arăţi şi mie odată cum se fac, la răbdarea mea...
Mhh, sunt impresionat, prima dată credeam că aceste mărglele înseamnă o creaţie scrisă, însă e şi mai bine de atât. Ei bine, nu mai spun nimic, aştept să văd ce aduci data viitoare. Şi, poate mă anunţi şi tu (D). Spor la răbdare. :) *hug* |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Lun 01 Iul 2013, 19:12 | |
| Opa! Omg!omg! Ce avem noi aici?!:> Da, niste margelute SUPERBE SI GENIALE! Deci, ai un talent genial si ai atata rabdare si pricepere la asa ceva incat cred ca am sa iti fac altar, scumpa mea. Cel mai mult mi-a placut Puiutul acela dulce, trandafirul si bratara. Sunt chiar foarte frumoase si le vreau! Give iti to me now! Oricum, nu stiu cata rabdare poti avea ca sa faci asemenea minunatii si sa mai apuci si sa dormi, si sa scrii si restul. Esti Catwoman sau Batwoman. Trebuie neeaparat sa fie una din doua sau ceva in gen. Margelele tale sunt incredibile iar tu ai puteri magice ( da-mi si mie o putere). So, data viitoare cand mai faci si postezi sa ma anunti, te rog frumosc ca sa incerc sa fiu prima si sa salivez prima din prima! =)) Succes, creativitate si fara lene! Spor! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
| Subiect: Re: Margelute ^_^ Lun 01 Iul 2013, 19:18 | |
| - ßulletproof a scris:
Esti Catwoman sau Batwoman. Trebuie neeaparat sa fie una din doua sau ceva in gen. Margelele tale sunt incredibile iar tu ai puteri magice ( da-mi si mie o putere).
=)) Nu sunt nici una :)) Eu sunt Femeia Veverita :)) P.S: Va multumesc tuturor :X chiar nu ma asteptam sa am atatea comentarii in nici 4 ore :* Inseamna foarte mult pentru mine. Draga mea Anna :) tu mereu vei avea in tine o parte din acest topic deoarece datorita tie am deschis topicul. Tu esti cea care ma sustinut si ma sprijinit atunci cand am postat. Eu trebuie sa iti multumesc nu tu mie Anna D:Da, da! Bine! Mă simt aşa flambată când aud chestii dintr-astea =)) Mulţtam! Acum adu repejor mărgele că de nu te pap măăăă!!! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Margelute ^_^ | |
| |
|
| |
|