Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Desene,creeati pe calculator si aventual...poze Mar 28 Aug 2012, 22:44 | |
| Yeah...am facut si eu niste imagini...pe un joculetz....
SasuSaku: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Acum NaruHina: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]NaruHina editata pe Paint: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Hina: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Saku: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Mai pun daca va plac.Trebuie doar sa-mi spuneti.Eu una nu sunt asa de bune deci sorry ...dar va las pe voi sa decideti. |
|
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Desene,creeati pe calculator si aventual...poze Mar 28 Aug 2012, 23:14 | |
| Sunt foarte frumoase. Imi plac mult cele NaruHina, le-ai ales chiar bine costumele, parul, ochii, etc. Abia astept sa mai aduci. |
|
Florentina Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : jud. Giurgiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 64 Puncte : 77 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Desene,creeati pe calculator si aventual...poze Mier 29 Aug 2012, 17:06 | |
| Great work. Nu stiu in ce joc le-ai facut dar chiar arata bine si seamana foarte mult cu personajele din anime. Succes pe mai departe! |
|
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Desene,creeati pe calculator si aventual...poze Joi 27 Dec 2012, 16:33 | |
| Hi! ^_^ Am mai adus niste desene de data aceasta si sper sa va placa: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Desene,creeati pe calculator si aventual...poze Sam 29 Dec 2012, 15:28 | |
| Hey :X:X. Imi plac desenele :X:X:X. Sunt reusite :X:X. NaruHina :X! Sa mai faci :X. Te pupa Deya *:*. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Desene,creeati pe calculator si aventual...poze | |
| |
|