| Cum iubirea revine[SasuSaku+16] | |
|
|
Continui? | Da | | 100% | [ 13 ] | Nu | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 13 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Sam 05 Mar 2011, 20:48 | |
| Aoloo sezonul 2 am uitat Nik nu mai imi vad capul de cate treburi am Promit ca vi-l aduk Pwp |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Vin 11 Mar 2011, 15:57 | |
| Ele.... ori eu nu mai vad bine , ori nu ai inceput sezonul 2 . Unde e ? Il vreau Pupici |
|
| |
ingrid Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : tg-jiu Nr. mesaje : 85 Puncte : 95 Reputatie : 2 Hobby-uri : imi place sa dansez si sa desenez:X Stare de spirit : happy:X
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Lun 28 Mar 2011, 21:47 | |
| poi sa ni-l aduci mai repede te rog...abia astept sa vad ce se mai intampla: * NEXTTT... |
|
| |
• Fucking Perfect • Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj - my heart's devotion Nr. mesaje : 145 Puncte : 521 Reputatie : 362 Hobby-uri : sa te privesc Stare de spirit : smoking
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Sam 21 Mai 2011, 15:53 | |
|
Ultima editare efectuata de catre ♥ Fucking Perfect ♥ in Mar 21 Iun 2011, 21:24, editata de 1 ori |
|
| |
susan22 Genin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 68 Puncte : 66 Reputatie : 0 Hobby-uri : Stare de spirit : Melancolica
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Sam 28 Mai 2011, 21:20 | |
| |
|
| |
mary97 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : calarasi Nr. mesaje : 164 Puncte : 183 Reputatie : 9 Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Lun 18 Iul 2011, 20:59 | |
| |
|
| |
MaryKid Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : In my world Nr. mesaje : 36 Puncte : 45 Reputatie : 5 Stare de spirit : poi happy....
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Mar 19 Iul 2011, 17:35 | |
| Sezonul 1 a fost superb!deabia astept seyonul 2 Succes! _____________________________Semnatura________________________________ No Music...No Life |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Lun 07 Noi 2011, 18:24 | |
| |
|
| |
byanck Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : ... Nr. mesaje : 12 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : sacoala:) Stare de spirit : mai mereu sunt distrata
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Lun 02 Ian 2012, 23:37 | |
| Mi-a placut super mult primul sezon,sper ca va aparea curand urmatorul sezon.Sa ma anunti si pe mine cand apare! Ai avut cateva greseli. In primul rand in ziua in care Sakura aflase ca e insarcinata pentru prima oara ai spus ca parintii lui Sasuke au murit,iar la nunta celor doi,Sakura era condusa la altar de catre tatal lui Sasuke!!... Si alta gresala...ai descris-o pe Alice ca fiind o fata cu ochii negrii,iar in poza in care ea este mai mare are ochii caprui. Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am spun greselile pe care le-ai avut dar chiat am vrut sa ti le spun Mult noroc la scris!! |
|
| |
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Mar 14 Feb 2012, 15:24 | |
| |
|
| |
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Mier 15 Feb 2012, 18:08 | |
| super tare lßam citit de 2 ori si mia placaut.dar capitolul asa.cel mai tare.dar am o intrebare! tatal lui sasuke nu a murit? |
|
| |
IoanaNeacsu Academy Student
Sex : Localizare : Campina Nr. mesaje : 2 Puncte : 3 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Lun 05 Mar 2012, 21:50 | |
| Mhai sa sti ca imi plashe, desi ....vezi ce faci cu suspansul ala ca nu prea imi plashe mai vreau capitoleee ..vezi ca astept(PS: nu e tocmai bine ca un autor sa-si lase fanii sa astepte).. |
|
| |
Vanity Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva... Nr. mesaje : 24 Puncte : 26 Reputatie : 0 Hobby-uri : <3 Stare de spirit : Zambiliciii
| |
| |
Madalinutza Madu Academy Student
Sex : Localizare : Iasi Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0 Stare de spirit : depresiva
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Sam 21 Apr 2012, 15:11 | |
| |
|
| |
Churippu Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 24 Puncte : 28 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Dum 29 Apr 2012, 11:36 | |
| Deci trebuie neaparat sa citesc continuarea, e superb ficul tau nebuna dupa ficul tau |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Vin 06 Iul 2012, 13:57 | |
| mdap , acum am vazut si eu commul meu cu bravo fata ?
ce inseamna ?
mda , cred ca eram putin cu capul in nori si am uitat ca nu trebuie sa fac mai putin de 10 cuvinte ,
revenind la fic , mi-a placut enorm ,
l-am citit , il citesc si il voi citi cu mare drag ,
pupici de la crisu |
|
| |
Deea.Aly Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : La Slendreman :>:> acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 9 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa citesc fanficuri si carti , sau sa desenez :P :D Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Sam 27 Apr 2013, 19:27 | |
| Foarte tare :> il urmaresc de cateva saptamni pe facebook de la o pagina cu anime (adminul care la publicat a pus si sursa deci nu la furat ) si am stat aproape o saptamna sa il gasesc dar a meritat toata asteptarea :D |
|
| |
Deea.Aly Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : La Slendreman :>:> acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 9 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa citesc fanficuri si carti , sau sa desenez :P :D Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] Sam 27 Apr 2013, 19:59 | |
| Buna , am si eu o intrebare intru-un capitol ai spus ca parinti lui Sasuke au murit si acum taicasau apare la nunta....Sunt confuza, nu vreau sa fiu rea ... Ficul tau e cem mai tare din cate am citit si abia astept Sezonul 2 * Pwp :* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum iubirea revine[SasuSaku+16] | |
| |
|
| |
| Cum iubirea revine[SasuSaku+16] | |
|