Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Mier 16 Feb 2011, 11:49

>:D< Heiii!:xEu sunt noua!

Ti-am citit fiicul si il adour:X

Il ubesk:x

Te rog frumos sa il continui:x

Spor la scris, scumpo!

Bye,Bye
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Mier 16 Feb 2011, 14:09

Oh la la.Frumos capitol desi cam scurt,dar merge.Si pana la urma a batut-o pai da lough

Pune continuarea repejor heh
Sus In jos
G.M.G
Genin
Genin
G.M.G

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Suceava
Nr. mesaje Nr. mesaje : 485
Puncte : 538
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc...
Stare de spirit Stare de spirit : Binisor

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Mier 16 Feb 2011, 14:33

frumos scumpo debia astept nextu
bye bye Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 127686
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Mier 16 Feb 2011, 20:27

Miau !

Heii draga mea !
Vai , imi place foarte mult!
Si imi cer scuze ca nu am dat comm mai devreme
:(
Oricum superb capitolul
Ma bucur ca lai pus
Eram atat de curioasaa
Si inca sunt :X
Deabea astept continuarea
Felicitari pentru capitol:X
Spor la scris si la idei !
Nu uita de next !
Spor la scoala , succes :X
Pupici !
Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

Localizare Localizare : everywhereeeeee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 305
Puncte : 345
Reputatie Reputatie : 16
Hobby-uri Hobby-uri : Karate
Stare de spirit Stare de spirit : Depressed

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Mier 16 Feb 2011, 20:45

imi place imi place!!
pune next'ul repejor ca daca nu ne suparam!
Amazing, superb!
Ne tii cu sufletul la gura!
Sus In jos
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000126354435
♥ Cireşică.
Genin
Genin
♥ Cireşică.

Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 141
Reputatie Reputatie : 5

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Mier 16 Feb 2011, 22:42

heeyy hi! ....pai si eu sunt noua si iti ador fikul heh e superb, abia astept continuarea:P spor la scris! yeah hi!
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Joi 17 Feb 2011, 23:03

Hei , am venit si eu cu nextul , sper ca nu vam facut sa asteptati prea mult sper sa va placa si lectua placut kiss

Capitolu XV

Dar nu apuca sa termine ca buzele mele neconditionat se unesc cu ele lui formand un sarut , si spre surprinderea mea el imi raspunde .Incepem sa mergem spre canapea pana cand ajungem unul peste altul . Nu pot sa cred ceea ce fac , adika eu sunt deasupara lui sarutandu-l si pot zice ca saruta mirific , desii mireoasea a bautura si tutun , imi placea . Eram obisnuita cu astfel de gusturi in gura . Incet incet ma desprind de sarut si ma ridik de pe el . Raman socata cand il vad adormit . Se pare ca sa mai calmat .Sa vedem maine dimineata ce se va intampla .Nu dupa mult timp apar si ceilalti , care il iau pe Gaara si il duc in masina . Ne urcam si noi , dar pentru ca Gaara era intins pe toata bangheta din spate am chiemat si un taxi .Eu stateam pe bancheta din spate cu capul lui Gaara pe picioarele mele , Kankuro la volan si Matsuri in dreapta lui iar ceilalti erau in Taxi . In timp ce ma uitam cu capul pe geam , trag putin cu ochiul la Gaara . Ce frumos dormea , parea asa de inocent dar dak se treza inocent nu mai era ala . Tot nu imi vine sa cred ca l-am sarutat dar , ma gandesc ca oricum cand se va trezi nu isi va aduce aminte nimik .Cand ajungem acasa il luam pe Gaara si il ducem in camera la el apoi eu plec acasa si ceilalti presupun ca se vor culca .Ajung acasa , se pare ca Lilico doarme . Intru in baie si cand ias imi iau din sifonier o bluza roz simpla si o pereche de pantaloni trei-sfert tot roz si ma bag in pat cu gandul la ziua ce avea sa urmeze .
Dimineata a venit repede , si eu deranjata de razale soarelui ma ridik si ma indrept spre baie . Cand ies imi iau din sifonier o pereche de colanti trei-sfer negri si o camasa neaga la care adaug o curea . In picioare niste adidasi negri cu putin alb pe ici colo , ma dau cu putin rimel si luci de buze iar parul mi-l prind in daua cozi impletite ce imi aluneca pe umri si in cap imi pun o sapca alba . Dupa ce ma imbrac ies din camera si merg la bucatarie pentru micul dejun . Mananc ce mi se da si apoi plec spre casa fratilor Sabaku . Vroiam sa vad cum se mai simpte Gaara daca e mai bine si daca s-a mai calmat . Karin aia o sa mi-o plateasca pentru asta , ne-a jucat pe toti pe degete , si nu imi place sa fiu inselata . Sa vezi ce-i fac cand o s-o prind , o data si-a lut-o de la Gaara si o data si-o va lua si de la mine sa se invete minte . Nu m-ar mira daka pe langa Sesuke ar avea si alti iubiti . Ajung la casa prietenilor mei si bat la usa . Imi raspunde Kankuro care era deja imbracat si fara cearcane la ochi , waw asta e o schimbare mai ales ca aseara s-au culcat foarte tarziu . Ori Temari iar l-a machiat in timp ce dormea si acum nu i sa mai luat fond de tenul de pe fata ori Matsuri io fi facut ceva . Cred ca o sa raman la a daua afirmatie .Castaniul se pare ca era incantat de prezenta mea . O nu ce prostie a mai facut ca sa-l scot din bucluc iar . Sa nu imi zici ca a facut vreo gafa la Matsuri si acum nu mai vorbesete cu ea , ca asta nu pot sa rezolv , nu pot sa rog pe cineva sa aiba sentimente pentru o persoana . Il salut apoi acesta imi zice ca trebuie neaparat , sa vorbesc cu Gaara pentru ca este rosu de nervi . Ca cik dak am reusit sa-l calmez o data crede ca acum pot iar , nu am puteri Supraomenesti ca sa aflu ce gandeste lumea .Intru in casa si il vad pe Gaara stand pe canapea imbracat la un maieu alb o pereche de blugi albastri niste adidasi verzi si in cap avea o sapca tot verde pusa invers si la gat purta o pereche de casti , arata super . Statea si schimba canalele TV-ului agitat si nervos . Ma pun langa el si il salut dar acesta pare sa nu ma fi auzit . Ma incrunt putin de nervi apoi o caut pe Temari cu privirea . Daca nu era in camera la ea inseamna ca era cu Shikamaru . Apare si Matsuri la un miment dat , si il ia pe Kankuro de mana si pleaca , undeva unde numai ei stiu . Este destul de devreme pentru a pleca la scoala deci sa renunt la idee . Se pare ca am ramas doar eu si Gaara in incapere . Gaara era total pararel cu lumea , era foarte ingandurat dar nici eu nu eram mai prejos . Stam amandoi pe canapea si privim in gol fara ca unul sa scoata vreun sunet .La un moment dat Gaara intoarce capul spre mine si imi zambeste cu o fata gen '' Se pare ca am ramas doar noi doi '' .
- Si Sakura i-a zimi ce a fost cu sarutul acela de aseara . imi zice Gaara laandu-ma muta , sa nu imi zici ca isi aduce aminte , te rog Doamne nu
- Nu am idee despre ce vorbesti ; spun eu convingatoare
- O , ba eu cred ca ai idee si sti bine despre ce vorbesc , oi fi eu beat dar buzele tale le recunosc dintr-o mie zice el apropiindu-se din ce in ce mai mult de mine pana cand ma saruta . Primul nostru sarut fara si fii baut . Trebuie sa recunosc imi placea mai mult asa .Pana la urma i-am raspuns la sarut . Imi placcea asa mult cum isi strecura limba in gura mea cum ma atingea asa de delicat de parca era un bibelou . Ahh , dar stai putin . Brusc , opresc sarutul si il imping pe Gaara de langa mine apoi incep sa urlu ca disperata prin camera .
- Ce iti inchipui tu ca faci ma rog ? Acum ca te-ai despartit de Karin crezi ca poti sa vrejesti alte fete si sa le folosesti ca antidot pentru pierdere ta ? tip eu la el cat ma tin plamanii .
- Hei , tu ai incepu jocul asta de aseara de cand mai folosit , avand in vedere si in ce circumstante eram . striga si el la mine
- Ce motiv as avea eu sa te folosesc ma rog ? si daka ma gandesc eu bine tu esti cel care a inceput jocul asta chiar dinainte de a o cunoaste si eu pe roscata aia , de dupa acea petrecere . ; ii zic eu .
Stateam amandoi acolo si ne uitam unul la altul . Se pare ca i-am inchitit limba lui Gaara deoarece nu mai zicea nimik , dar se uita la mine foarte nervos mai sa-mi traga una . Stai putin , nervos , o nu i-am adus aminte de Karin , ce am facut ?
- Chestiile astea nu te privesc pe tine Sakura , nu e treaba ta ce fac eu si chiar nu inteleg de ce iti pasa asa mult ? striga Gaara la mine
- Ba te inseli , este treaba mea atata timp cat ma bagi si pe mine in oala ta .Si de ce imi pasa mie , simplu pentru ca imi esti prieten ; ii zic eu incercand sa ma mai calmez putin dar in zadar .
- Ei bine ai face bine sa nu iti mai pese asa de mult , nu mai am incredere in fete si mai ales in pustoaice ca tine ; cum mia zis , nu pot sa cred , eram deja rosie de nervi , in plus nu e vina mea ca roscata aia si-a batut joc de el si nici a pietenilor nostri .
- Gaara , stiu ca nu iti cinvine situatia ca Sasuke si Karin te-au tradat amandoi dar asta nu e motiv sa te descarci pe noi . Daca ai nervi nu ii descarca pe noi ci pe ei , noi doar incercam sa te ajutam si tu ce faci ma rog urli la noi ; strig eu de nervi
Nu pot sa cred ca ma cert cu Gaara , adika eu ma cert mereu cu oricine daka ma enerveaza prea tare dar speram ca cu el sa fie altfel , ca pare ca m-am inselat . Of of of ce proasta am fost . Nu pot sa cred ca era cat pe ce sa ma indragostesc de el , gata Sakura revinti in fire nu e decat un baiat .Unul frumos , dragut , glumet ,rebel , bun scheitar , cam pervers , un baiat ce imi place dat totusi un baiat .
Dau sa plec dar simt o mana calda ce ma prinde de incheietura si care ma opreste.....
Sus In jos
Special Jōnin
Special Jōnin

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Joi 17 Feb 2011, 23:28

Prima la com:x!

Paoi in legatura cu ficul...
Acest capitol imi place foarte mult:x
Imi place mult de cei doi:x
Oare ce se va mai intampla in continoare
Numai tu sti draga mea.
Ei bine tot ce vreau e next
Hai fetelor sustineti-ma!
NEXT!!
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Vin 18 Feb 2011, 09:40

Hehe! Sunt a doua care lasa comm! happy2

Cred ca ai observat ca nu mai las commuri asa lungi! Sti de ce?

Din cauza spitalului 9 lough

Am trecut pacolo unde mi-ai facut rezervare si uite ca au reusit pentru un timp sa ma potoleasca lough

E contagios locul ala dar mi-am revenit si vin in forta cu commuri luuuungi heh

Si Bubu saraca a patit la fel ca noi! L-as ca va molipsesc eu din nou lough

Dar si scoala e un motiv! De cand a inceput stam din ce in ce mai putin mai ales eu care sunt pedepsita crying

Numai tu Ely stai de paza, singura pe aici!

Asa gata . Revenind la fic ca nici nu am zis despre el saracu.

Imi place foarte muuuuult capitolul! in love in love

Este absolut , mega , ultra superb! nr1 in love in love

Imi plac , place , place , place , place , place , place, place , place , place....ai prins ideea:D:

Vai , vai dar este suparat rau Gaara saracu!

Karin aia si Sasuke o s-o pateasca daca si isi i-au bataie daca se pun cu Sakura biciuitor

Pot sa-i bat si eu ? biciuitor Vreau sa-i bat si eu pentru ce i-au facut lui Gaara.

Asa revenind la Gaara si Sakura dap !

Multi pupici pacolo.happy2 Le cam place happy2

Sper sa fie impreuna cat de curand. dap !

Si Gaara poate uita si el de Karin aia .

Dar tu hotarasti ce o sa se intample!

Acum felicitarile:

Felicitari mami pentru acest capitol minunat! a hug Muncesti mult la acest fic si il faci cu totul deosebit!

Bravo! Foarte frumos ficul! Il ador , il iubesc muuuuuult in love in love in love in love

Gata pot spune ca mi-am revenit! Commuri luuungi imi place sa las!

Luceafare ca si pana acum! Dar parca nu-i destul de lung! lough

Vai ce zapacita sunt....Doamne si aberez deja de la 9:30 dimineata lough

Nu-i de bine. Doamne ce s-o intampla azi la scoala! Mi-e si frica sa ma gandesc lough

O sa se sprerie saracii colegi de mine happy2 lough

Dar gata cu asta ca mai am putin si il fac de-un kilometru commul.

Dar imi plac commurile lungi si sunt sigura ca si tie mami!

Nu sunt eu nebunatica ta! heh Se vede ca seman cu tine! Pacat ca nu pot sta pana mai tarziu!

Deja intrec masura. lough Sa nu m bati mami ca scriu aici fel si fel de chestii care n-au legatura cu ficul.

Ma bati cu lopata daca te-ai suparat heh Sau mai bine cu grebla ca-i mai buna zis eu lough

Inainte sa termin commul asta sa ma revin la fic si sa inchei cu el:

Deci mirific! EXtraordinar! Imi placeee muuult si tu sti asta!

Te iubesc mami si stiu ca si asta sti in love in love in love

Deci sa pui next-ul cat mai repde da? Vreau sa stiu ce se intampla!

Sper sa nu se mai certe cei doi! dap !

Spor la scris si muuulte idei ! kiss kiss kiss

Aleluia am incheiat commul dance2 dance2

Ne auzim data viitoare cu next-ul la programul de suspans Ely show TV dance2

O zi faina in continuare dance2 Inchei transmisiunea dance2
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Vin 18 Feb 2011, 09:57

mmmm imi place in love

Pai cum altfel?Era si momentul sa se indragosteasca a hug
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

Localizare Localizare : everywhereeeeee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 305
Puncte : 345
Reputatie Reputatie : 16
Hobby-uri Hobby-uri : Karate
Stare de spirit Stare de spirit : Depressed

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Vin 18 Feb 2011, 18:11

me gustaa!
Superb!!!
Nota 10!
Ba nu, nota 30!!!
chiar si aia e prea mica!
Ar fi culmea
Sa o prinda Gaara de mana
Si sa-i traga o palma :)
Dar ar fi mai super
Sa o sarute :)
Parerea meaa!!!!
Adorabil capitol
Chiar imi place
Doar ca ne tii in suspans
Asta nu-mi convine normal :)
Te asteptam cu nextul elyy
Sus In jos
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000126354435
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Vin 18 Feb 2011, 22:30

Am venit cu nextul , sper sa va placa in love :

Capitolu XVI

Dau sa plec dar simt o mana calda ce ma prinde de incheietura si care ma opreste , ma intorc la ce care ma prins si care desigur , era Gaara .Ma intoarce cu fata la el si ma prinde usor de maini in in timp ce acesta privea in podea . Hmm , ori a reaizat ca ce am zis eu e adevarat ori e vreo alta gluma de a lui .Isi ridika incet capul si ma forteaza sa-l privesc in ochii . Ochii aceea de culoarea marii , in care ma pierd de fiecare data cand ii vad ma privesc foarte bland si cald dar in acelasi timp si cu parere de rau .
- Sakura , ai dreptate , imi pare rau ca am tipat la voi , dar sunt foarte nervos pe Karin si Uchiha incat imi vine sa discrug pe toti cei care imi ies in cale .
- Ei bine nu ar trebui sa tipi la noi pentru ca noi doar incercam sa te ajutam Gaara , si inca te vom ajuta sa treci si peste aceasta pierdere . ii zic eu calm si dulce zambindu-i si atigantu-i fata . Acesta atinge mana mea cu a lui .
- Multumesc Sakura stiam ca pot conta pe voi ; imi zice el apoi ma trage catre el si ma saruta din nou . Nu o sa ma satur niciodata de saruturile lui . In momentu asta chiar nu-mi e rusine sa recunosc , imi place de Gaara . Dar el , oare simte ceva pentru mine sau se joaca doar ? Adika abaia s -a despartit de Karin . Sigur se joaca cu mine . Ne desprindem usor de sarut si ne privim in ochi , nici unu nu scoate o vorba . La in momnet dat ii suna telefonul lui Gaara in buzunar . Acesta il ia si raspunde un '' alo '' plictisit si parca iritat ca a distrus momentu . La celelalt capat se afla Temari care ne zice ca ar trebui sa mergem la scoala . Nu mai zice nimik si Gaara inchide telefonul . Ii zic ca ar trebuie sa mergem la scoala dar acesta refuza . Cred ca nu vrea sa dea ochii deloc cu nimeni azi mai ale cu Karin , dupa ce i-a facut aseara probabil acum e in stare sa o omoare intr-o fractiune de secunda . Ii zic lui Gaara ca nici eu nu am chef de oare si ii propun sa merge in parc .
- Nea , hai mai bine la '' Casuta din padura '' ; zice el chicotind .
Ahh , zambetul acela inocent , un mic zambet de la el si deja ti se incalzeste inima . Incep si eu sa rad si accept invitatia lui . O sunam pe Temari si ii spunem ca nu vom da azi pe la scoala . Cred ca va fi foarte nervoasa ca chiulim fara ea , dar va intelege , sper . Dupa ce vorbim cu ea plecam spre '' Casuta din padure '' . In drum hotoaram sa dam roata prin parc .O luma prin parc discutand diferite subiecte si eu avand grija sa nu aduk vorba de Karin nici un pic , pentru a nu-l enerva . Vedem un carucior cu inchetata si hoataram sa ne luam si noi o cupa la cornet . Eu imi iau una cu lamaine iar Gaara una cu menta .Era foare frumos azi in parc , totii copii care se dadeau in leagane , cuplurile de indragostit care se plimbau si mai multi copii care erau impreuna cu parintii lor si se jucau .Imi aduc aminte ca si eu eram una din copii aceia inocenti care nu stia ca inseamna suferinta si duurere . Gandul imi este intrerupt de o voce a unui copil plangand .Ne indreptam spre sursa sunetului si vedem un mic copialas cu parul negru si ochisoarii de un albasru atat de frumos , imbracat la un tricou albastru cu un robot pe el si o pereche de pantalonasi negri trei- sfert care plange in hohote . Mergem spre el , si il intrebam balnd de ce plange , iar acesta ne arata zmeul sau intepenit in copac .Gaara se ofera sa il ajute cu zmaul si se urca in copac sal ia iar eu incerc sa-l linistesc pe acel baietel . Ii ofer inghetata mea cu conditia sa nu mai planga si acesta accepta . Dupa ce da jos zmeul care era unu rosu in forma de romb Gaara il inmaneaza micului baietel . Aceste ne multumeste apoi il intreb cum se numeste si ne spune ca il chiama Akome si ca a venit in park cu bunica lui de care se pare ca se pierduse fiind prea atras de noul sau zmeu . Eu si cu Gaara ne oferim sa-l ducem la bunica lui si apoi plecam din acel loc . La prima vedera deca te uitai la noi ziceai ca suntem o familie el copilu iau noi parintii . Dar varsta ne dadea de gol . Pe drum incepem sa ne jucam cu acel Akome , ce copil dragut , mereu mi-au placut cand sunt mici . In timp ce mai vorbeam , vedem pe o bancuta o batranica care statea destul de speriata si ganditoare . Era imbracata intr-o rochie lunga maro iar parul alb il avea prins intr-un coc la spate . Cum o vede Akome ne zice ca este bunica lui . Nu indreptam catre ea si de cum ne zareste aceasta se ridica repede de pe banca luandu - si in brate micul nepot care era foarte fericit ca o vede . Batranica care ni se prezinta cu numele de Hanabi , ne multumeste nespus de mult pentru ca i-am adus nepotul inapoi . O inteleg , cred , sau sunt sigura ca era foarte ingrijorata in privinta lui . Ne asezam cu totii pe banca si incepem sa-i povestim batranici Hanabi despre cum l-am gasit pe micut in parc .Si cum incepem noi sa povestim , pe jos se pun niste porumbei . Vedem cum batranica scoate din sacosa pe care abia acum o observam si noi niste seminte .Se apleaca si intinde mana cu seminte . De cum o intinde tot porumbeii se inghesuie pe mana lui Hanabi .
- Bunico , pot sa le hranesc si eu ?; zice micul baietel cu o voce dulce si rugatoare .
Bunica nu ii mai zice nimik ci doar scoate si sacoasa niste semine si i le da lui Akome . Acesta incepe si el sa hraneasca pasarile imprauna cu bunica lui . Eu si Gaara stateam langa ei si ne uitam foarte bland si cald . Imi aduc aminte de vremurile cand si eu hreneam pasarile cu mama . Lucrurile astea imi trezesc amintiri . Sunt trezita din visare de vocea lui Hanabi .
- Doriti sa hraniti si voi pasariele ? ne intreaba batranica cu o voce dulce si rugatoare .
Eu si Gaara desigur ca acceptam , bucurosi si incepem si noi sa hranim pasarile cu ei .Ce frumos era .Nu stiu cum dar il vad pe Gaara care se ceatra de zori cu o pasare care il ciocaneste pe cap . Doamne , ce amuzant era , pana la urma reuseste sa scape de ea iar drept pedeapsa ei nu ii mai da seminte . Radeam incontinu de el , si incepeam sa-l tachinez . Se pare ca micuta pasare nu se lasa si isi desface arilile negre si incepe sa zboare intr-o directie . Gaara rasufla usurat , ca a scapat de o povara dar apoi pasearea vine inspre el , din ce in ce mai aproape , ii trece deasupra capului , si ii lasa un mic cadau pe umar . Deci sunt pe jos de ras in momnetu asta , saraku roscat , si se pare ca si Akome la fel care radea in hohote . Acum se pare ca e fericit , cand ne-am intalnit noi cu el plangea de mama focului si acum rade in hohote , ei sti cu se zice : Dupa furtuna vine vreme buna .Cat Despre Hanabi , scoate din sacosa o carpa si incearca sa il curete pe Gaara , dar tot nu se lua . Eu ma tot abtineam sa nu rad dar nu reuseam .Henabi ne zice ca ea trebuie sa plece dar ne vom mai revedea , si apoi ne sfatuieste sa mergem la tasnitoarea de la intrarea in parc care nu era foate departe . Nu luam la revedere de la noii nostri prieteni si plecam spre iesire , cu mine pe capu lui Gaara tachinantu-l ,auzi la ea de pasare , sa faca el asta ,hm . Hehe dar tot nu ma pot abtine sa nu rad .Ajuncem la tasnitoare si incep sa-l curat pe Gaara , si se pare ca pana la urma sa luat .Dupa ce il curat bine , ne continuam drumul spre livada unde se afla ascunzatoarea noastra . Cand ajungem acolo , ne fecem comozi si incepem sa discutam .
- Sakura , eu am ceva sa-ti spun ; imi zice Gaara calm si privindu-ma fix in ochi
- Spune ; il indemn eu
- Pai...dar nu puce sa zica nimik ca......
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 J5fdba

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Vin 18 Feb 2011, 22:39

Miau !

Buna scumpa mea Ely !
Oh , dar imi pare asa de rau
Ca nu am mai dat comentariu
Te rog iarta-ma !
So..
Sa stii ca ficul imi place
Si-ti mai zic asta fiindca nu prea am comentat eu la el
Sa-mi fie rusine
Chiar imi pare rau !
Promit ca de acum sa dau comentariu la fiecare capitol :X
Promit !
So..capitolul e foarte frumos si interesant :X
Imi place foarte mult :X
E superb :X
Felicitai draga mea !
Te descurci de minune :X
Astept si urmatorul capitol :X
Spor la scris si la idei !!
Pupici duulci !!
Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Vin 18 Feb 2011, 22:48

frumos dar m-ai lasat in suspans.

of of of.Sa pui continuarea repejor heh
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Vin 18 Feb 2011, 23:05

Fabulos capitolul! in love in love

Vai ce-mi place! in love in love

Iubesc ficul tau si cred ca ti-am spus asta de nu stiu cate ori

Este minunat! Scurt dar actiunea a fost foarte frumoasa!

Kiaaaa! Ce ma bucur ca a sarutat-o! dap !

Sakura il place pe Gaara. Il place , il place lough

Hehe! Parca incep si eu sa ma comport ca acel Akume happy2

E super tare faza cu pasarea. Frumos cadou i-a lasat lui Gaara lough

Bine ca s-a luat lough heh

Acum sa ma gandesc cat de lung sa fie commul. Sa scriu sau nu un luceafar?

Bine nici chiar un luceafar dar acolo un comm lung.

Stiu ca-ti plac commurile luuungi.

Deci cat ma bucur ca ai pus next-ul happy2

Foarte frumos. place , place , place muuult ficul in love in love a hug

Poate ai observat dar nu prea mai stiu ce sa zic.

Nu pot descrie cat de frumos este ficul tau.

Nici nu gasesc cuvintele potrivite.

Vorba ta : I-a sa-mi storc un pic creierul. Dar dati-va inapoi sa nu va stropesc" happy2

Vai o sa-mi explodeze capu de la atata gandit. Si mai trebuie sa scriu si la ficul nostru.

Of vai de mine.... Dar vestea buna

Sti care-i vestea buna? Sigur sti!

Azi e vineri si pot sa stau muuult mai tarziu.

Pot sa stau pana tarziu rau de tot.

Cam pe la 3 asa cred ca-i bine. happy2

Stam si pazim forumul draga Ely.

Sa nu intre hotii si sa dea vreo spargere lough lough

Uite cat de rau aberez ...vai de mine. ce ma fac

O sa fie si mai rau daca ma apuca de acum.

Si e abea 11 ceasul. Ce devreme.

Sper totusi sa nu eberez si mai rau.

Mami sa nu ma bati ca scriu aici prostioare.

Dar sti doar ca-s nebunatica la fel ca tine.

Vai ce mult semanam.happy2

Deci sa mai revin la fic nu ?

Pai normal ca doar deasta m-am apucat de commul asta.

Ca sa spun cat de frumos este ficul tau.

Minunat, minunat , imi place , place , place , place ,place , e minunat , minunat, il iubesc , iubesc muuult.

Ai prins ideea mai mult ca sigur lough heh

Deci nr1 ficul. Prea frumos.

Ce ii spune Gaara Sakurei in " Casuta din padure"

Ii spune ca o place?

Te rog spune ca asta ii zice.

Aolo da ce fac eu aici. Scuze Ely dar ora e de vina.

Sa scri ce vrei tu ca mie imi place oricum tar totusi ar fi frumos sa-i zica ca o place happy2

Ma apuca la ore fixe. Si n-am ce face.

Deci scumpo sa pui next-ul cat mai repede ca sa nu ma stafidesc de curiozitate.

Sti doar ca omu curios moare mai repede. lough

Asa gata ca ma apuca rau si cine stie ce mai scriu pe aici>

Deci mami sa ne incanti cu next-ul cat mai repede posibil.

Spor la scris si muuulte idei. dap !

Ne reauzim data viitoare la programul de suspans Ely show TV dance2

Va fi difuzat in direct si mai mult ca sigur si in reluare dance2

Aleluiaaa acum inchei transmisia. dance2

Vai ce bestial poate fi maimutoiul asta : dance2

Ce dragut e dance2 Ma apuca si pe mine dansul dance2

Gata acum dance2 kiss kiss

O seara superba in continuare si ne reauzim data viitoare dance2 kiss kiss
Sus In jos
Special Jōnin
Special Jōnin

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Vin 18 Feb 2011, 23:49

huh? Ely,ficul e genial!

Sa pui repede capitolul urmator!:x good

Ca alfel te bat biciuitor

Glumesk!:))

Eo nu pot sa ating nici o musca!:))

Dapai un om:))

Astept nextul cu nerabdare!

Oare ce ii zice Gaara lui Sakura!

Sper ca ii zice ca o place!

Te rog sa zica asta te rog.

Mie imi place,imi place,imi place,place place!

Deci ai descriere si inca cum.

Dialogul nu e mult si nici scurt!

Off da mai lasa suspansu ala!:X

Te rooog!

Du-l la cumparaturi si inchidei usa daca vrea sa se intoarca:x

Hai ca eo sunt ft curioasa:X

Astept nextul

Te pupikesk doolce:X:*
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Sam 19 Feb 2011, 23:27

Am venit cu nextul cum am promis , sper sa va placa si multumesc pentru commuri in love
Ma bucur ca va place

Capitolul XVII

- Pai...dar nu auca a zica nimik ca , in casuta isi face aparitia Temari , zambindu-ne cam prosteste , din nu stiu ce motiv . Se ajeaza langa noi , ne saluta , apoi incepe sa ne faca morala , ca de ce am chiulit fara ea si chestii deaste . Apoi apare si restul gasti . Stam si povestim pana seara apoi plecam fiecare la casele noastre . Ajung acasa , imi fac siesta , ma schimb intr-un trining de vara simplu albastru compus dintr-o pereche de pataloni trei-sfert si un tricou , apoi ma bag in pat toata naptea neioarsa .
Dimineata a venit repede , iar alarma telefonului meu suna de zor . Intind mana pe noptiera si il opresc , apoi ma ridic din pat . Dupa ce imi fac siesta ma imbrac int-o pereche de colanti negri , un tricou roasu simplu la care pun o curea neagra , adidasi si sapca albe .Ma dau cu putin rimel si luci de buze apoi vad pe noptiera lantul pe care mi-l - a daruit mama inainte sa moara .Lantul cred ca v-am mai zis este in forma semului de pe fruntea lui Gaara .Hmm , coincidenta , nu cred . Dar cum era posibil stiu foarte bine ca atunci cand a murit am lasat lantul pe mormantul ei . Ma indrept spre el si il ating , era real , este clar ca este un semn , unul de la mama , ceva trebuie sa se intample in curand asa cum sa intamplat acidentul ei , cu o zi dupa ce l-am primit . Ma hotarasc sa-l pun la gat apoi ies din camera . O vad pe Lilico care vorbea la telefon cu cineva .Cum ma vede ii inchede telefonul persoanei respective si ma saluta . O salut si eu apoi o intreb cine era cel de la celalalt capt . Imi raspune scurt ca nu era nimei apoi imi pune in fata un castron de ramen . E clar ca pune ea ceva la cale .Dar mai bine las timpul sa imi arate tot . Dupa ce mananc , imi iau placa si plec spre casa familie Sabakku , ca de obicei , eu nu plac fara ei nicaieri . Cand ajung incerc sa dechid usa dar era incuiata . Ah sa vezi ce la fec cand ajung , ii iau la bataie . Incep sa ma indepartez de casa indreptandu-ma spre scoala . Cand ajung acolo vad curtea plina de copii . Ii caut pe prieteni mei , dar nu reusesc decat sa dau peste grupul meu de fete , nici urma de fratii Sabaku . Le salut si le intreb de prietenii mei dar acesta imi raspund scurt ca nu stiu nimic .Hmm , cam tacuta e toata lumea azi , sigur ascund ei ceva ce nu vor sa-mi zica .Clopotelul incepe sa sune anuntand teroarea . Intram in clase , dar nu vad pe nimeni , nici macar pe Shikamaru . Prima ora avem roamna , off si orele astea neuferite . Intra pofu in clasa care este un mosneag de clasa 1 , am inteles ca il cheama Sarutobi, si este profu nostru de romana . Face prezenta , si cand ajunge la fratii Sabaku , a inceput sa comenteze nu stiu ce ca chiluesc in prima saptamana de scoala , ce sa zic . Am inceput si eu sa intru in gura cu el , si sa-l fac in toate felurile , acesta se enerveaza asa tare ca striga ca pentru toata clasa '' Extemporal '' , ce sa zic ma sperie pe mine un test amarat , nu mai pot eu . Toti copii se chinuiau sa rezolve ceva la testul la care nici m-am uitat ca sa stiu ce contine . Stateam si ma uitam pe fereastra , ignorandu-i pe toti . Ma tot gandesc de ce tot lipsesc prietenii mei , oare ce pun la cale . Si de ce fetele si Lilico se poarta asa de ciudat oare ? Gandurile imi sunt intrerupte de clopotelul enervant , care zbiara de zor la noi sa iesim afara . Toti copii au predat testele mai putin eu care ii zic lui profu sa-mi puna doar puncu din oficiu ca n-am scris nimik . Dupa ce pleca eu ies din clasa si ma duc la baie .Cand ajung o vad pe Karin si papusile ei care se tot machiau la baie de nu mai incapeai a te uiti si tu in oglinda . De cum ma vede aceasta incepe sa se alarmeze . Isi strange repede lucrurile apoi le ea pe fete sub pretextul ca vrea o gura de aer , si da sa iasa , dar cand trece pe langa mine ii soptesc ceve gen '' Ai norok ca nu e Gaara aici '' apoi o las sa plece . Incerc sa o sun pe Temari , cred ca am sunato de '' n'' ori pana acum ca tot nu raspunede , cand vreu sa-l sun si pe Gaara se suna . Merg in clasa si ma asez in banca . Aveam chimie acum cu diriga , cred ca acum se vor difuza stirile de la PRO TV , la cate tamenii am facut . De cum intra , toti se ridica si ii saluta mai putin eu care stateam linistita si ma uitam pe fereastra .Deodata ma trezesc cu un catalog in cap , ce nai...? Ma ridic ca arsa din banca si incep sa urlu chiar dak era diriga nu-mi era frica sa-mi descarc nervii pe ea . Pana la urma e diriga pe care trebuie sa-i impartasim porbelemele nu ? Aceasta nervoasa ma scoate cika sa ma asculte vezi sa nu , ii zic sami puna patru ca de la mine nu o sa vada nimik . Dupaia cum am zis incep stirile , mi-a facut morala toata oara ce de ce ieri am chiulit , de ce am 1 la roamna si alte chestii . Ce sa zic ma durea in cot de ea .Dupa ce ma asez in banca , de plictiseala ca pofa a inceput sa ne predea si aproape toata clasa eram pe jumatate adormiti , incep sa-l sun pe Gaara sa aflu de ce nu a venit azi . L-am sunat si pe el dar tot nimik . Profa observa si imi ia telefonul si mi-l confisca , ce ? vezi sa nu , dupa ce il pune pe catedra , continua da predat . Cat scria ea la tabla hieroglife , eu m-am ridikat repede din banca am luat telefonul si am zbughito pe usa .Cum ies primesc un mesaj de la Temari , ca cika sa vin repede la ea ca este important . Aleluia , a dat Domnul si putin semn de viata . Cum il citesc iau scheitul din spatele scoli acolo unde-l las mereu si ma indrept spre casa prietenilor mei. Cand ajung bat la usa dar nici un raspuns , apas pe clanta si intru , de cum intru toata lumea incepe sa sara din toate directiile strigand cat ii tineu placamanii '' Surpriza '' . Nu imi vine sa cred , Temari este prima care vine la mine si ma felicita , si imi ureaza la multi ani . Ce la multi ani , am si uitat ca este ziua mea , cu toate astea pe cap . Dar Temari nu a uitat , ea nu uita , mai ales ca site ca ziua mea este imediat dupa ziua ei . Le mutumesc prietenilor mei pentru tot , aproape imi dadeau lacrimile dar m-am abtinut . Temari ma ia de mana si ma duce , in fata unui totrt de culoare roz in forma de calut cu multa frisca care avea pe el o lumanare si cu scris gen'' La muti anu Sakura '' , dupa ce suflu toti incep iar sa ma felicite si sa-mi dea diferite cadouri . Naruto mai avea putin si ma sufoca la cat de tare ma strange in brate , dar norok cu Gaara care il sfatuieste sa o ia mai usor . Imediat in incapere incepe sa rasune muzika anuntand inceperea distraciti . Toata lumea incepe sa se distreze , doar eu raman si ma uit ganditoare la prietenii mai care se distrau . Nu pot sa cred ce prieteni mununtai pot sa am . Inspre mine vine Gaara , care imi ureaza si el la muti ani apoi imi zice ca are un cadou pentru mine si imi zice sa-nchid putin ochii . Fac ce-mi zice , si simt cum imi este ceva pus in jurul gatului .
- Frumos lantisor , de unde il ai ? imi zice Gaara dandu-mi seama ca e vorba de lantisorul meu rosu gasit azi dimineata in camera .
- De la mama ; ii zic eu parca abtinandu-ma sa nu plang .
Nu Sakura , fi tare , ai jurat ca no sa mai plangi niciodata pentru nimei iar tu te tii mereu de promisiuni .
Gaara imi zice sa deschid ochii , iar cand fac asta vad la gatul mau un lantisr exact ca cel pe care mi la dat mama doar ca este negru .
- Gaara , este atat de frumos , zic eu uimita .Imi scot de la gat lanisorul de la mama si il intind . Pofrim , asta e al tau eu n-am ce sa fac cu daua . Zic eu bland si cu sparanta . Aaa si nu accept nici un refuz , daka l-ai avea tu ar fi cel mai frumos cadau .
Acesta neavand ce sa faca , ia lantisorul .
- Ca veni vora de cadouri , mai am ceva penteu tine , stii , am fost intrerupti la copac , si ma gandeam sa te intreb ce vroiam sa-ti zic atunci , daca imi dai voie .
- Sigur , spune ; ii zic eu
Acesta trage aer adanc in pipt apoi zice :
- Haruno Sakura ,vrei sa fi prietena mea ?....
Sus In jos
Special Jōnin
Special Jōnin

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Sam 19 Feb 2011, 23:39

Vai Ely, ai pus nextul si vreau sa spun....
WoW, m-ai lasat fara cuvinte!
Fara suflare!
Este absolut minunat!
Imi place imi place place place!
Ai prins ideea:))
Vai oare ce o sa zica Sakura!
Hai ca cu asta m-ai doborat!
E misto si cu suspans,
Da e mai bine fara!
Inka o data m-ai lasat uimita!
Imi place foarte muult felul in care scrii!
Am o propunere pentru tine.
Fate scriitore
Ai sa vezi cati bani o sa ai!:))
Inka o data imi place la nebuniee!
Vreau nextul cat mai curand!
Aflel fac infart!
Pe scaun!
Spor la scris idei si scoala!
Te pupakesk dulcee:X
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Sam 19 Feb 2011, 23:46

Absolut superb! Mai mult decat minunat! in love in love in love

Vai ce frumos este! Nu mai am cuvinte kiss kiss kiss

Prea frumos Ely draga! Esti geniala!

Ma bucur ca ai pus next-ul! happy2

Frumoasa petrecerea! dance2

Si Sakura accepta? huh? Va fi cu Gaara? Sper ca da!

Vai dar de ce suspansul asta! Sti ca nu-mi place! Sa-l trmiti cat mai repede intr-o vacanta! lough

A stat prea mult pe aici! Ne-a terorizat destul! Sa plece suspansul da? happy2 kiss kiss

Felicitari draga! Un capitol excelent!

Spor la scris si multe idei! kiss kiss kiss

Sper sa vii cu next-ul cat mai repede! happy2 kiss kiss
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Sam 19 Feb 2011, 23:53

Miau !

Hey Ely scumpo :X
Imi place foarte mult next-ul :X
Ei , cum am promis
Las comm la fiecare next
Vaai
Dar cum a putut Temari sa-i intrerupa ?
Of si chiar cand crede-am ca ii va propune atunci
Cand am vazut ca intra Temari mi-a picat fata :))
Oricum , bine ca i-a spus la sfarsit
Insa ne-ai lasat tu repede in suspans
Of of
Vaai cat imi placee :X
Foarte frumos
Felicitari draga mea :X
Sper sa pui next-ul rapid :X
So , sa-l pui si la celalalt fic ? Daaa ?
Ca sunt tare curioasa
Asa ..
So...
Spor la scris si la idei draga mea !
Pupici cei mai duuuulci !!
Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Feb 2011, 00:01

Aaa , era sa uita uitati poza care ma inspirrat pentru acest capitol :

Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 Konohacornerbdayssakura

Aa si nexul vine maine iar ca calalalt ori in seara asta ori tot maine , nu stiu ca am musafiri acum . Oricum , ideea cu scriitoare este interesanta , o so incarc .
Spar ca mai rezistati pana maine .Si eu era sa fac tsop cardiac cand am citit commurile si am vazut cat de mult va place . lough
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Feb 2011, 00:27

Eu vreau next-ul in seara asta si la celalalt
Pentru ca pana vine ziua de maine ma stafidesc..cum zice Ani
Vreai sa ma stafidesc ?:O
Sus In jos
♥ Cireşică.
Genin
Genin
♥ Cireşică.

Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 141
Reputatie Reputatie : 5

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Feb 2011, 00:51

Deci am de spus doar doua cuvine:

ABSOLUT FANTASTIC!!!!

Superb, incredibil, fabulos

Hai ca te`ai prins yeah heh

Imi place poza cu petrecerea friends beer2

Wooowww cat suspans!! oare cum o sa reactioneze sakura? huh?

Vaai abia astept sa pui nextu`l

Sper sa`l pui curand

Si mai lasa din suspans acasa yeah

Oricum abia astept sa pui continuarea!!!

Spor la scoala, scris shi iedei Elyy draga!

Te pupacesc dulce kiss a hug

A ta Hachi!

Aaaaa da.....shi am uitat de ...........GRRRRRR!!! ike lol!
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Feb 2011, 18:22

Hei am venit cu nextul sper sa va placa in love

Capitolul XVIII

- Haruno Sakura ,vrei sa fi prietena mea ?.
- Gaara..suntem prieteni ; zic eu chicotind .
Totusi nu credeam ca Gaara ma va intreba daca vreau sa fiu cu el . Trebuia sa fie vreo gluma de-a lui . Dar daca era serios as fi raspuns da pe loc .
- Nu Sakura , eu vreau mai mult ; zice el apropiindu-se din ce in ce mai mult de buzele mele .
Dintr-o data intre noi apare Kankuro , of acum s-a gasit si el , imi venea sa-i zic sa plece , dar m-am abtinut pentru ca apoi se prindea de ceva si m-ar fi tachinat toata viata asa ca am preferat sa tac .
- Hey , Sakura vad ca ti-a placut lantisoarul de la Gaara , Doamne nu stiu ce are el cu semnu asta care sa mor daka stiu si ce inseamna . Are tatuaj cu el , tricouri cu el si acum si bijuterii . Lamuriti - ma si pe mine ce e asa special la semnul asta ? zice Kankuro iritat mai ceva ca un copil de 3 ani .
- Semnul asta inseamna dragoste Kankuro , draga incultule ; zic eu razand
Si Gaara facea acelasi lucru , ne-o fi distrus noua momentul , dar tot ne-am amuzat putin .
Temari vine spre noi si ma ia de mana .Le zice la baieti ca placam sus sa ne schimbam ca trebuie sa mergem in culb , Doamne in perioada asta am mers de nu stiu cate ori in club . Mergem sus la ea in camera si ne asezam pe pat .
- Si Sakura , ia zimi ti-a placut lantisoarul de la fratele meu ? Este exact ca cel pe care l-ai avut tu doar ca e negru ; zice ea incantata . Mai ales ca e de la fratele meu normal ca iti place , te-ai inrosit toata cand ti l-a dat , il placi si se vede asta cu usurinta , dar si el te place pe tine ; mai adauga ea chicotind si facandu-mi cu aciul
- Temari ,nu imi place...stai putin sunt rosie ? zic eu ca arsa , te rog Doamne zimi ca nu sunt rosie .
- Hehe , nu esti Sakura der vezi ca tot mi-ai cazut in capcana ; zice Temari chicotind .Multumesc Doamne ca a fost o gluma .
I-am zis lui Temari despre lantisorul meu , cel da la mama cate l-am primit azi dimineata , dar si ei i sa parut ciudat acest lucru dar am lasat asta .
Am mai stat ceva , pana cand Temari ma fortat da scot tot , si pana la urma ma facut sa torn tot si am recunoscut ca imi place de Gaara si bine inteles ca ea stia deja asta , pentru ca ma cunoaste bine , dar vrea mareu sa auda chestiile astea din gura persoanei respective .In cealalta parte a usi fara ca eu sa stiu era Gaara care ne spiona de cand am ajuns in camera . A auzit tot ce i-am zis si de cate ori il laudam sau ziceam ca imi place , zambetul sau gingasi de pe fata devenea tot mai mare .Dupa discutie eu si Temari ne hotaram se ne schimbam pentru club ca i-am facut pe baieti prea mult sa astepte . Eu ma imbrac intr-o pereche de blugi albi , un maieu negru simplu , si niste adidasi negri in picioare . Parul mi-l las desprins si imi pun o bentita cu un trandafir negru . Temari imi ziceea ca ar fi mult mai frumos sa imi pun o pereche de sandale , dar eu mai capoasa cum sunt de fel , am ignorat-o , lasa adidasi ca-s mai comozi si in plus sandalele sa pot rupe oricand cate ceva la ele , ba tocu ba o bretea , si mai sunt si incomode dupa parerea mea , la adidasi e mai sigur ca nu se rupe nimik si imi da abilitatea sa ma misc usoar si cum vreau . Temari s-a imbracat cu o pereche de colanti peste care a pus o fusta roz , in valuri , un tricou tot roz si pe deasupra o geaca de piele . In picioare si-a pus perechea de sandale care a vrut sa mi-o dea mie , parul si-l lasa desprins apoi se machiaza cu rimel si luci de buze . Eu nu m-am mai dat cu nimik pentru ca nu aveam chef in momentru acela . Iesim den camera si ii vedem si pe ceilalti imbracati foarte frumos .Acum vi-l descriu doar pe Gaara care mi-a distras cel mai mult atentia .Daca as sta sa vi descriu pe toti ar trece ziua . Bine deci , Gaara este imbracat cu un tricou negru care avea samnu de pe fruntea lui scris pacra cu snge , waw Kankuro nu a glumit atunci , niste blugi negri largi , cu lantrui , si adidasi rosi .Oberv ca la gat purta un lant , ei bine nu lantul pe care i-lam dat eu dar avea amulta cu semnul . Era si de astetpat doar ala era lant de fete , doar amuleta e neutra , hehe. Iesim cu totii afara si ne indreptam spre club . Pe drum am vorbit mai despre orice , pentru ca am luat-o pe jos si am zis sa mergem la un club mai departat . Intr-un final ajungem acolo , razand normal , ca ii aveam pe totii nebuni cu noi .Cand ajungem ne facem cu totii comozi si incepem inca sa povestim .Nu stiu de ce dar mi se parea cam plictisitor ,asa ca am luat eu microfou , pe fete si am urcat pe secena unde am inceput cu totii sa cantam .Am inceput sa cantam un cantec pe care eu si Temari l-am compus cand am venit pentru prima data in club , adika pe la paispe anii , ah ce amintiri . Cantecul se numea '' Fete bune , fete rele '' de cand cu l-am mai cantat , am si uitat . La un minent data '' ma enervez'' cica pe baieti , pentru ca si ei incep sa cante o data cu noi .Totul a mers bine pana cand :
- Sunt yo si fetele mele Sunt si cool si bune si rele Din hol isi intra in rol Au fite de mori Sunt so rebele ; acesta a fost Kankuro , caruia ii recunosc vocea de la o posta .
- Am in minte atatea nopti incinse Tu cum poti sa stai ? Imi apar in vise interzise Spune-mi daca si tu le ai ; asta a fost Gaara , Doamne ce voce frumoasa avea .
- Am cateva idei idei hey Cine stie poate ies scantei ; iar Kankuro si urmatoare de la Gaara ma dat pe spate
-Bune sau nebune le vreau Si le-am auzit cand vorbeau ; la faza asta m-am alarmat purin , sper ca nu le-a zis si baietilor de asta . Mi-am revenit repede si am continuat sa cant .
Sesra a trecut repede , iar noi ne pregateam de plecare . Pe drum Gaara ne opreste pe toti si se introarce cu fata spre mine privindu-ma in ochii .
- Am ceva sa va spun , Sakura tu inca nu mi-ai raspuns la intrebare ; imi zice Gaara cu o voce blanda
- Gaara eu ; dar nu apuc sa zic nimik pentru ca auzim o bubuitura , ne indreptam cu totii alarmati privirea spre strada si vedem socati un accident intre un microbus si un tir . Toti alarmati ne scoatem repede telefoanele si chemam ajutoare ne fiind prea multa lume pe strada doar cateva masini pe aici pe colo care si ele cum au vazut accidentul au sunat de indata la urgenta . In mai putin de jumatate de ora , masini de potitie , salvari si pomperi pentru ca la un moment dat a luat foc tiru a venit . In timp ce noi le explicam politistilot tot ce am vazut , pombierii si salvarea si toti ceilalti se chinuiau sa scoata pe toata lumea din microbus . La un moment dat vad cum scot din automobilul care sa facut bucati pe cineva , si raman masca cand o vad pe......

Asta e cantecul pe care l-au cantat : https://www.youtube.com/watch?v=A1UYrUosF4g

Astept pareri si ne revedem data viitoare la programul de suspans Ely show TV lough dance2
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Feb 2011, 18:41

Deci nu am cuvinte Ely! Este pre minunat!

Absolut fantastic! Iubesc ficul tau!

Vai ce-l bat eu pe Kankuro! De ce a intervenit!

Mai bine ii lasa sa vorbeasca!

Cum de i-a oprit! Tocmai cand Sakura era gata sa ii spuna!

Hehe! Gaara asta! Acum asculta si la usi! Hehe heh

Sper sa accepte Sakura sa fie cu el! Vreau sa fie cu el!

Ar fi superb! Macar de nu i-ar mai intrerupe toata lumea!

Da si Gaara daca vede ca tot ii intrerup de ce nu ii trmite Sakurei un Sms in care sa-i scrie ca o iubeste si ca vrea sa fie cu ea! heh

Hehe! Ce idei trasnite! lough

Oricum foarte frumos!

Mi-a placut foarte multe! happy2

Sper sa pui next-ul cat mai repede!

Spor la scris si multe idei! kiss kiss kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )   Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 ) - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Voi fi cu tine mereu la bine si la rau! (+ 16 )

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-