~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Sakura's Rythm, Sasuke's dance Sam 06 Apr 2013, 15:43 | |
| Nu am mai trecut de mult pe aici....imi place cum evolueaza lucrurile...vreau sa ma anunti si pe mine de next...cat mai repede |
|
Mickey :) Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva unde tu sa nu ma gasesti :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 20 Puncte : 30 Reputatie : 6 Hobby-uri : iubesc sa enervez oamenii Stare de spirit : indragostitaaa raaaaw
| Subiect: Re: Sakura's Rythm, Sasuke's dance Lun 08 Apr 2013, 10:43 | |
| Am ajuns si eu pe aici....cam tarziu dar ma bucur ca am reusit sa iti citesc ficul. Este genial. E o idee destul de originala si mi se pare chiar interesanta. Totusi banuiesc ca Sasuke o place pe Saku si probabil Temari se v-a supara....dar asta e. Vreau sa vad ce se intampla in continuare. Greseli nu am observat ....Incearca sa ii apropii putin pe Sasuke si Saku...In schimb de criticat nu am nimic. Astept nextu si nu uita sa ma anuuunti |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sakura's Rythm, Sasuke's dance Mier 29 Mai 2013, 09:50 | |
| FanFic Blocat din cauza inactivitatii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sakura's Rythm, Sasuke's dance | |
| |
|