|
|
Autor | Mesaj |
---|
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Dum 01 Iul 2012, 16:05 | |
| Hellou 1. Bubu - Kim Bumm - Love :X:X 2. A mea :)) 3.xDeenisaa 4.Supradoză 5.Crystal
|
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Joi 05 Iul 2012, 18:19 | |
| a lui Music Lover si a lui Alphasonik |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Joi 05 Iul 2012, 18:42 | |
| Toate sunt frumoase in felul lor Eu cel putin nu pot alege ... fiecare semnatura arata o latura a autorului si modul cum priveste lucrurile Daca ar fi sa dau la fiecare cate o nota si sa zic daca imi place sau nu e altceva, dar preferata chiar nu am |
|
| |
•Pikachu™ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a magic world. Nr. mesaje : 116 Puncte : 136 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Dum 08 Iul 2012, 12:21 | |
| Toate semnaturile au un efect aparte care le face unice. Nu ai cum sa alegi dintre mii de frumuseti, corect?
|
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Sam 18 Aug 2012, 13:03 | |
| Hello ^.^ Etto .... pentru mine, urmatoarele fete, au avut intotdeauna cele mai frumoase semnaturi ♥
~ Lucifer's white aηgel. ~ Ema Guillotine. ~ Lissa. ~ Irina. ~ Elz. ~ Bella. ~ Criss. [Kirara] ~ Kenta. ~ Pikaciu. [ Ai o semnatura foarte kawaii ^.^] ~ Andreea Schmitt. ~ Angelus sine alas. ~ Crystal. ~ Pandu. ~ Iroha.
[Ordinea este aleatorie xD] Toate aveti niste semnaturi foarte frumoase. De fiecare data cand va pune-ti o alta semnatura, ma uit la ea cateva minute bune, analizand-o =]] Sunt chiar foarte frumoase. Felicitari ^.^
Xoxo, Zummy <3
Ultima editare efectuata de catre Fasolică. in Joi 23 Aug 2012, 22:34, editata de 1 ori |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Dum 19 Aug 2012, 19:02 | |
| Pfoo.. Greu de decis.
Mersi Fasolica pentru ca iti place semnatura mea. :o3
Pai. :-? E o decizie grea.
~ Diavola ~ Kenta ~ Angelus sine alas ~ Lucifer white angel ~ Crystal ~ Andreea Schmitt ~ Fasolica
Cam atat cred. :-?? Oricum toate sunt superbe. Felicitari pentru ingeniozitatea cu care le alegeti. |
|
| |
Președinta Academy Student
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ati vrea voi sa stiti! :)) Nr. mesaje : 9 Puncte : 11 Reputatie : 0 Hobby-uri : Datul cu parerea (D)
| |
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Lun 20 Aug 2012, 14:10 | |
| Pfff. Greu..
- Bibi. - Ea a avut mereu niste semnaturi superbe, geniale.
- Elz. - Sincera sa fiu cred ca de la ea am invatat cum sa-mi fac semnaturile, cum sa le aranjez si etc. :)) :x
- Ema. - Semnaturile ei au ceva special.. ceva ce nu am mai intalnit pana acum. :-? :*
- Fasolica. - Semnaturile ei sunt cele mai cool. :)) Pur si simplu sunt dragute si frumoase. :x
- Areen. - He, he. Si ea are niste semnaturi foarte tari, facute dupa stilul ei care e super. =))) :x :x
- Crystal. - Hmm. Semnaturile ei sunt mereu facute ca si la pachet. Mereu ordonate, cu imagini care seamana intre ele si cu o eleganta inegalabila. :x
Si bineinteles eu. Mereu mi-au placut semnaturile si avatarele pe care le-am avut. (desi uneori erau de-a dreptu' naspa. -.-'' ) =)) :x
|
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Lun 20 Aug 2012, 17:06 | |
| Sunt multe care imi plac..: Bubu ( e facuta de mine :-" =))) , nu m-am putut abtine ), Ade, Byby , Elz balena mea, Cappu sotia mea:X, amanta mea Milky, Crystal ( intotdeauna a avut semnaturi frumoase), Mihai :)) The BIG BOSS! :)) :x. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Lun 20 Aug 2012, 17:52 | |
| Eh... Din tot forumul asta cat este el de mic... tot imi este greu sa aleg Cateva persoane ale caror semnaturi imi plac~ ~ Bibi ~ Bubu ~ Gabi ~ Laly ~ Crystal ~ Cappu ~ Milk ~ Denn ~ Emm ~ Deea Dede ~ Eu Ohooo si mai sunt |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| |
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Mar 18 Sept 2012, 16:37 | |
| Sunt multe semnături care îmi plac, dar le voi enumera pe cele care mi s-au făcut remarcate:
- Deea - Bibi - Bubu - Choco :) - Dey - Angelus sine alas - Crystal - Laly - Mustache - Ema Guillotine - Anna ~ Anitta - Fasolică. - Bella - Cappu' - Milky ... şi mai sunt o grămadă dar nu stau acum să îi enumăr pe toţi. :)) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Vin 07 Dec 2012, 18:57 | |
| - Choco - Quin - Eliana - Deya - Bibi - s-au mai remarcat si altele ale unor membri mai putin populari, dar nu le-am retinut numele. Scuzele mele. -.-" |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Vin 07 Dec 2012, 22:45 | |
| Nu mai am top. Serios. :)))) Aveti cu totii niste semnaturi de-a dreptul geniale, sincer, copii. :)) |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Sam 08 Dec 2012, 18:27 | |
| Choco, Quinn, Perfect Weapon si mai sunt, muuuuulte. Toti au semnaturi absolut fermecatoare.
Ultima editare efectuata de catre Lexa in Mier 12 Dec 2012, 20:26, editata de 1 ori |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Sam 08 Dec 2012, 18:34 | |
| Sunt multe persoane, sincer, dar fiindcă sunt aşa mai nesi` *laughs* o să enumăr doar câteva persoane a căror avatare şi semnături mi-au plăcut în special.
■ Enya ■ Choco : ) ■ Crystal ■ Andreea Schmitt ■ Anna Dynamitte ■ Mustache ■ Lexa
etc. |
|
| |
Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Mier 12 Dec 2012, 22:40 | |
| Pfff....ce semnatura imi place.Imi plac toate semnaturile.Fara numar..:)))) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Joi 13 Dec 2012, 20:15 | |
| Păi, e destul de dificil. Fiecare dintre noi a avut o semnătură ce a atras atenţia mai mult sau mai puţin. - Quin - Lissa - Eliana - Choco - Mentos - Edena ( fosta ei semnatura (D) ) - Deya - Irina Atât cred... * thinking * |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Sam 22 Dec 2012, 13:23 | |
| Greu, tare greu -.-" In ultimul timp aveti toti niste semnaturi atat de geniale incat as sta sa le privesc o ora intreaga. Probabil ca userii urmatori sunt cei care niciodata nu au avut o semnatura urata sau mai putin frumoasa, ei sunt cei care mi-au facut ziua mai buna atunci cand le-am vazut genialele semnaturi =]] La mai multe semnaturi frumoase dragelor =]] Choco - n-am cuvinte, atat de sublim. Enya - la fel de perfect ca intotdeauna, imi place mult ^.^ Quinn - my darling Quinn :> M-ai uimit de-a dreptul. Este pur si simplu genial ! Milkshake - ochii aia atat de mari si expresivi ma fac sa vad cat de sensibila poti fii cateodata :x Reina - imi place prea mult ca sa pot spune ceva =]] Anya - iubire, te-ai intrecut pe tine :* Deya - m-ai convins ca esti un bun grafician ^.^ Miss Murder - sunt pur si simplu fermecata <3 Lissa - nu cred ca ai avut vreo semnatura care sa nu-mi placa -.- Toate sunt geniale. Mentos - avatarul si semntura se potrivsc atat de bine, asta datorita tie, evident. Esti geniala :* Byby - tu mereu ai avut un set impecabil care se potrivea perfect cu textul, imi place <3 Andreea Schmitt - mi l-ai luat pe Pattinson intr-un mod atat de artistic =]] Ava - si tu ai reusit draga mea sa ma surprinzi ^.^ Sunteti absolut geniale. Va admir <3 Fasole xD |
|
| |
Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Sam 22 Dec 2012, 17:14 | |
| Pai...
-Enya
-Quinn
-Lissa
-Fasolica
-Andreea Schmitt
-Anna Dynamitte
-~Deya~
Si multe altele........ |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Vin 28 Dec 2012, 00:45 | |
|
1. Deya 2. Arcade 3. Bibi 4. Apocalipsa 5. Crystal 6. Piersicuta 7. Layla
Si ma mai gandesc :-? |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Vin 28 Dec 2012, 01:06 | |
| Crystal, Elina, Bubu, Bibi, Fasolica, Choco, Ema, Layla, Mihai, Anna, Lexx etc :)). Nu mai tin minte acum. |
|
| |
UchihaAlexandru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Botosani acebook : Alexandru Cîmpanu Nr. mesaje : 275 Puncte : 368 Reputatie : 29 Hobby-uri : Navigharea pe internet,sporturi pentru mentinerea santatii etc. Stare de spirit : Buna.
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Dum 30 Dec 2012, 05:50 | |
| Lucifer's white aηgel,criss,crystal,choco si mai sunt cateva,dar putine,imi plac cele lucrate mult la photoshop cu efecte si restul. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Dum 10 Mar 2013, 13:30 | |
| hmm ~ Deea ~ Choco ~ Bubu ~ Eve ~ Cry ~ Bishop ~ .....? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? | |
| |
|
| |
|