Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Dum 10 Mar 2013, 17:50 | |
| ~ Deea ~ BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ Lucifer's white angel Anna Dynamitte Arianthe Choco :) Crystal Layla Bishop *cruciuliţă* Azrael *cruciuliţă* Fasolică Egg. Anya
|
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Lun 11 Mar 2013, 22:36 | |
| Well, sunt persoane care știu să aleagă niște semnături extraordinare, deosebite. Binenţeles, toate sunt frumoase, însă unele sunt speciale.
Andreea Schmitt, semnăturile îi sunt foarte frumoase, nu cred că am văzut vreodată una care să nu mă încânte. Tinde spre a transmite un mesaj trist prin semnăturile ei, în nuanțe de alb și negru, ceea ce face să accentueze. Iubesc genul acesta și de aceea mi se par extraordinare. Choco :), i-am observat semnăturile ceva timp, sunt de-a dreptul impresionante. Setul din prezent, craniu la avatar si "crematorium" la semnătură = <3. Țin minte alte două seturi, cel cu șarpele și cel cu fată machiată precum un clown, erau perfecte, cred că sunt singurele care mi-au rămas întipărite, inconștient, in minte. |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Joi 14 Mar 2013, 17:06 | |
| Azrael - imi place ca gaseste imagini care se misca haotic, frenetic, care te ametesc pur si simplu. As putea sta sa ma uit la semnaturile sale pana as ameti, si tot nu m-as plictisi. De asemenea, imi place acele cruciulite pe care le foloseste si care sunt ca un fel de marca a sa. <3
Andreea Schmitt - seturile sale alb-negru sunt minunate, i se potrivesc de minune. Imi inspira multe lucruri, un amalgam de sentimente ce se revarsa dintr-o singura imagine. Sunt de-a dreptul geniale. <3
Arianthe - intr-o perioada nu a mai avut semnatura, dar de fiecare data cand am vazut una am ramas placut impresionata. Stie sa isi aleaga temele si imaginile potrivite acestora foarte bine. De asemenea, imi place ceea ce scrie sub sau deasupra imaginii. <3 |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Joi 14 Mar 2013, 17:49 | |
| Andreea Choco Azrael Eve Deea Bubu Bibi |
| | | Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Vin 15 Mar 2013, 12:02 | |
| ●Arianthe. ●Bishop. ●Azrael. ●Choco. ●Deea. ●Andreea Schmitt. ●Reina. ●Claudia S. ●Anna Dynamitte. ●Cartof Prajit. ●Soricel Nebun. ●Apocalipsa. ●Anya.
Aceste persoane au avut mereu niste seturi geniale pe care sunt sigura ca le voi indragi in continuare <3
Zummy xD |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Vin 15 Mar 2013, 20:36 | |
| Azrael - până acum nu îmi păreau aşa fascinante semnăturile ei, nu ştiu de ce, dar în ultimul timp m-a cucerit total. Andreea Schmitt - mi-au plăcut mereu cele alb&negru, monochrome, au ceva special şi mereu îţi oferă o stare de melancolie, meditare asupra temei alese. Choco - are teme anime, poate singura membră de pe forum ce are cele mai bune semnături de tip anime. Claudia - mi-au atras atenţia semnăturile ei, chiar foarte bune, are ceva special în ele, un mesaj puternic către noi. Zummy - ea s-a remarcat în ultima vreme, mi-a atras atenţia prin rafinamentul pozelor, le alege sârguincios. Bishop - a avut semnături ce mi-au plăcut din prima, ca cea actuală, cu glonţul de armă; letal.
Ultima editare efectuata de catre Arianthe in Vin 15 Mar 2013, 21:29, editata de 1 ori |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Vin 15 Mar 2013, 21:27 | |
| Lucifer's white angel, sau ma rog, Bianca, a avut mereu cele mai geniale semnaturi. Intotdeauna avatarul se potrivea perfect cu semnatura, culorile, versurile, ahh. Armonie totala, de la ea am invatat sa mi le fac si eu. Thanks, Bii. :* Choco, mami, are unele din cele mai originale semnaturi. Avea una cu "i'm not crazy, my reality is just different than yours". Yeah, de atunci m-am indragostit. :))) Ema, oh, ce semnaturi dragute. Scurte, dar la obiect, foarte frumoase. :* Imi plac la nebunie. Andreea Schmitt, ador semnaturile ei alb-negru. Arata extrem de interesant si misterios. :x Lucifer's white angel: Mi-ai îmbunătăţit ziua. |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Sam 16 Mar 2013, 14:03 | |
| Zummy Bishop Claudia Choco Enya. Mi-au placut de fiecare data seturile voastre, mereu, mereu! <3 |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Joi 21 Mar 2013, 17:22 | |
| Choco, Bibi, Zummy, Elina, Bishop, Lexx, Bubu, Anna Etc :))). |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Vin 22 Mar 2013, 20:55 | |
| |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Sam 23 Mar 2013, 14:23 | |
| Choco, Ema, Deea, Elina, Lissa, Andreea Schmitt, Bishop .. |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Sam 23 Mar 2013, 15:39 | |
| Sincer sunt multe persoane pe forum care ştiu să îţi facă semnăturile foarte frumos, având un echilibru între temele lor şi avatare. O să enumăr doar câteva dintre acele persoane: •Choco •Arinathe •Anna Dynamitte •Renesmee •Joker •Azrael •Crystal •Morphine ∆S ... |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Dum 24 Mar 2013, 09:53 | |
| Azrael, Arianathe, Choco, Bishop, Andreea Schmitt, Morphine ∆S, Danielle ..... |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Dum 24 Mar 2013, 10:06 | |
| Azrael, Arianthe, Zummy, Andreea Schmitt, Milkshake. |
| | | Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Mar 26 Mar 2013, 20:57 | |
| Choco, Lauren Smith, Morphine S, Lexx, Sengri, Bishop, Ema, Dara, Lissa:-?? |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Mier 27 Mar 2013, 18:14 | |
| Pe lângă celelalte fete ale căror semnături le ador şi le-am menţionat în acest topic, am descoperit altele cu nişte seturi superbe.
Arianthe - Îmi place noua ta semnătură cu Evan Peters pe care îl iubesc. Este foarte frumoasă şi, chiar şi aşa, de fiecare dată ai avut nişte semnături interesante, care mi-au atras atenţia, în special cele alb-negru. Joker - Semnătura pe care o ai acum este chiar frumoasă, atât de insane încât mă face şi pe mine să vreau să ţip. Renesmee - La fel, semnătura ta este frumoasă, acea bufniţă este aşa drăguţă, iar avatarul se potriveşte de minune. Iubesc bufniţele, vreau una.
|
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Lun 01 Apr 2013, 00:19 | |
|
- Choco
- Deea
- Soricel Nebun
- Joker
- Schwartz Hase.
- Renesmee
- Azrael ✝
- Arianthe.
- Miss Hell
Si altele insa nu pot sa ma hotarasc =)))) |
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Lun 01 Apr 2013, 18:23 | |
| |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Lun 01 Apr 2013, 18:57 | |
| Schwarz Hase, Azrael *cruciulita*, Ema (desi ideea transmisa nu e tocmai pe placul meu), Bombonica mentolata. |
| | | Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Joi 11 Apr 2013, 19:15 | |
| Morphine ∆S, Choco, Azrael, Andreea Schmitt, Arianthe, Joker, Deya, Anna Dynamitte, Kinder, Cartof Prăjit, Fiction Demon. |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Joi 11 Apr 2013, 19:18 | |
| Azrael, Arianthe, Choco, Schwarz Hase., Hanazawa Rin, Deya, Cartof Prăjit etc. |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Joi 11 Apr 2013, 19:44 | |
| Cu siguranţă: Fiction Demon, Azrael, Andreea Schmitt, Schwarz Hase, Choco, Cartof Prajit, Morphine. Nu-mi mai vin, dar ele mereu mi-au atras atenţia, au fost şi alţi membri cu seturi frumoase. |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Joi 11 Apr 2013, 19:50 | |
| Azrael, Arianthe, Zummy (Schwarz Hase), Morphine, Fiction Demon. |
| | | Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Vin 12 Apr 2013, 18:07 | |
| Schwarz Hase. , Choco, Fiction Deman, Deya, Elina mea, Lexutu' meu, Lucifer si Bubulina :) |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? Lun 15 Apr 2013, 16:45 | |
| Choco, Arianthe, Azrael, Andreea Schmitt, joker, Hanazawa Rin, Lauren Smith, Dara, Schwarz Hase |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce semnatura va place? | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|