Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Trezirea la realitate. Sam 17 Noi 2012, 17:42 | |
| Heloow!Am venit si eu pe aici, si e un fic intresant la prima vedere!Dar daca folosesti descrierea trebuie capitole mai lungi!!!Cand pui net-ul sa ma anunti si pe mine printr-un mesaj te rog!!!Iti urez spor la scris!!! |
|
Lollipop :3 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva... Intre cer si pamant.. acebook : Pai... Nu conteaza! Nr. mesaje : 102 Puncte : 120 Reputatie : 4 Hobby-uri : Stii... Daca ti-ar pasa de hobbyurile mele, m-ai intreba! Stare de spirit : In love :3
| Subiect: Re: Trezirea la realitate. Lun 19 Noi 2012, 22:54 | |
| Hei, Sasuke. Nextuletzul unde e? Am asteptat atat de mult si tot nu e. Ai grija, poate ma supar! :)) Glumesc, cum as putea sa ma supar pe tine? Oricum, nu uita de next! :)) Iti amintesc din nou. ;) Poate ca sunt cam " enervanta" , dar te obisnuiesti tu cu mine. :) Inca o data, pupici de la Kat! |
|
MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Trezirea la realitate. Dum 02 Dec 2012, 09:27 | |
| De când nu am trecut pe aici... Și eu tot copăcei visez la noapte. A trecut așa mult timp și nu ai adus nextul... Of of. Parcă a fost mai bine acum dar l-ai făcut scurt.. Spor la scris și multe idei! Aștept să văd cum evoluezi acțiunea.
Mely a trecut pe aici! |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Trezirea la realitate. Lun 14 Ian 2013, 19:52 | |
| Fanfic blocat pentru inactivitate. >> 14 noiembrie - 14 ianuarie |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trezirea la realitate. | |
| |
|