| Cereri de adăugare a ficurilor în Index. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Sam 17 Noi 2012, 18:50 | |
| După cum ştiţi cu toţi avem un [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Acest topic a fost deschis pentru voi, membrii, care au obligaţia de a anunţa în acest topic când postaţi un nou fic, cu link-ul de la acesta. Exemplu: - Nume: Andreea.
Numele ficului: O iubire pătimasă. Link: * aici o să puneţi link-ul de la fic *
Tot aici puteţi să menţionaţi când numele unui fic ( al vostru ) este schimbat plus link-ul de la acesta.
Fiecare autor are dreptul de a schimba titlul ficului maxim de 3 ori numai cu condiţia de a anunţa un Critic/Moderator/Admin ce este responsabil cu modificarea Indexului şi punerea ficului cu noul titlu alfabetic.
În titlul unui fic este stric interzisă folosirea semnelor şi a emoţicoanelor ( cât şi în capitolul propriu-zis ). Este interzisă şi folosirea scrisului mic, culorilor negre sau închise ce nu sunt vizibile, cât şi culorile neon.
P.S: Nu este necesar să mai postaţi odată şi să ne mulţumiţi. ( pentru membrii ) Nu mai este necesar nici Adiminilor/Moderatorilor/Criticilor să creeze alt post cu " L-am pus, gata ", daţi edit postului membrului şi specificaţi acolo.
Orice membru din staff are dreptul să încludă ficuri în Index. |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mar 20 Noi 2012, 18:48 | |
| Nume: Elena ( Elz ) Numele ficului: Just a Thought about Hapiness. Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Thank you. Edit by Enya: L-am pus. Spor la postat. |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mar 20 Noi 2012, 23:13 | |
| Nume: Delia. Numele ficului: How to write a song. Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Thanks. Teehee. Enya: M-am ocupat eu. L-am adăugat. Succes cu one-shot-ul. |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Vin 23 Noi 2012, 21:14 | |
| Nume : Alexandra
Numele one shot-ului : Black Tears and White Shadows
Link-ul către one shout : Black Tears and White Shadows Enya: M-am ocupat eu de tine. Spor la postat. Edit : Îţi mulţumesc Enya, eşti o scumpă !
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Joi 29 Noi 2012, 21:56, editata de 2 ori |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Joi 29 Noi 2012, 18:41 | |
| Nume : Alexandra
Numele one shot-ului : Never say " it's to late "
Link-ul către one shout : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
P.S. :Scuzaţi double postul, vă rog... Enya: M-am ocupat de tine. Spor la scris. Edit : Thank you very much, Enya ! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Joi 06 Dec 2012, 21:50 | |
| Nume: Elena ( Elz ) Numele ficului: Once Upon a Christmas Night. Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Enya: M-am ocupat eu de tine. Spor la postat. |
|
| |
MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| |
| |
Domino Rose Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : On the open road acebook : Ghenoiu Danina Nr. mesaje : 70 Puncte : 94 Reputatie : 12 Stare de spirit : Freedom
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mier 12 Dec 2012, 19:32 | |
| Nume: Danina Numele One Shot-ului: The End Of The World Link catre One-Shot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Enya: M-am ocupat eu de tine. Spor la scris. |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Sam 22 Dec 2012, 00:44 | |
| Nume:Irry Numele One Shot-ului: Dragoste online Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Enya: M-am ocupat eu de tine. Succes la postat. |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Dum 23 Dec 2012, 23:26 | |
| Nume: Diana Numele One Short-ului: Trandafirul dintre spini Link-ul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Multumesc. Enya: M-am ocupat eu de tine. Succes la postat. |
|
| |
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mar 01 Ian 2013, 19:36 | |
| Nume : Kiky Numele One Shot- ului : Adio pentru totdeauna Link : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Merci :-* Choco :) : Adaugat. Spor la scris. :) |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Joi 03 Ian 2013, 15:56 | |
|
Nume: Bibi Numele One-Shot-ului: La puntualità del destino Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mersii Enya! Enya: M-am ocupat eu de tine. Spor la one-shot. |
|
| |
Musette° Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iti rascolesc prin ganduri... Nr. mesaje : 75 Puncte : 107 Reputatie : 13 Hobby-uri : Dream... Stare de spirit : Never the same
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Lun 04 Feb 2013, 20:16 | |
| Nume: Natalia Numele One-Shotului: Now&Then Link catre One-Shot: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Choco :) : Adaugat. Spor la scris. :) |
|
| |
xSimo Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe aici. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Hobby-uri : Desen, citit, ascultat muzica. Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Joi 07 Feb 2013, 10:38 | |
| Heey Nume: Andreea Numele one shot-ului: Days are numbered Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Multumesc Choco :) : Adaugat. Spor la scris. :) |
|
| |
•°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Joi 14 Feb 2013, 16:46 | |
| Nume: *Black Flame* Numele one shot-ului: Viata unui trandafir Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Edit Lissa † : Adăugat. ^^
|
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Sam 23 Feb 2013, 21:28 | |
| Nume: Danielle Numele One-Shotului: Buchet de spini Link:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Choco :) : Adaugat. Spor la scris. :) |
|
| |
Amaranth Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lumea. Nr. mesaje : 354 Puncte : 406 Reputatie : 26 Hobby-uri : A face nimic... Stare de spirit : Plictisită.
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Sam 23 Feb 2013, 21:58 | |
| Nume: Amaranth Numele One-Shotului: Fairy Tales Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Choco :) : Adaugat. Spor la scris. :) |
|
| |
Fideluţă :| Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In a world apart. A world that does not exist. Nr. mesaje : 113 Puncte : 138 Reputatie : 9 Hobby-uri : Reading, Writing and painting Stare de spirit : Matter what mood when everyone is "happy"?
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mier 06 Mar 2013, 19:58 | |
| Nume : FIdeluţă :| Nume ONe Shots : Nimic . . . Link : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Choco :) : Adaugat. Spor la scris. :) |
|
| |
Avril Trente Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 17 Puncte : 29 Reputatie : 2
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Lun 08 Apr 2013, 19:20 | |
| Nume: Avril Trente Nume One-Shot(împreună cu link-ul): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Choco :) : Adaugat. Spor la scris. :) |
|
| |
XPuppet Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Departee de realitate acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 54 Puncte : 70 Reputatie : 6 Hobby-uri : Music is my life Stare de spirit : Alta lume...alta era...pentru prostii care spera ! Viatza e nedreapta !
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Sam 27 Apr 2013, 01:17 | |
| Nume: XPuppetNumele one shot`ului: Amintirile nimanuiLink: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Choco :) : Adaugat. Spor la scris. :) |
|
| |
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Sam 27 Apr 2013, 12:06 | |
| Nume: Daiana Titlu: Wing ~ pierdut si salvat Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Choco :) : Adaugat. Spor la scris. |
|
| |
AviiLvee Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : La mare, la soare :3 Nr. mesaje : 59 Puncte : 70 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music <3 Stare de spirit : Bună :]
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Sam 04 Mai 2013, 21:15 | |
| Nume: Lavinia (AviiLvee)Numele one shot-ului: Vom fi fericiţi împreună pentru totdeaunaLink: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Choco :) : Adaugat. Spor la scris. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mar 25 Iun 2013, 00:12 | |
| Nume: Elena Jessica (Ely Whisky) Numele ficului/one shot-ului: Figure 8 Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Choco :) : Adaugat. Spor la scris. :) |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mar 02 Iul 2013, 11:56 | |
| Nume: Elena Jessica (Ely Phoenix) Numele One Shot-ului: Eat you Up Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Scuzati de double post, insa ma gandeam ca daca as fi dat edit nu s-ar fi observat ca am facut cerere. Nu se va mai intampla. :) Choco :) : Adaugat. :) |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Joi 11 Iul 2013, 18:46 | |
| Nume: **Your Crazy** Numele ficului: Fata pentagrama : ultima legiuitoare Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Schizzophrenia: Ți-am adăugat ficul la Index One Shots Finalizate. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. | |
| |
|
| |
| Cereri de adăugare a ficurilor în Index. | |
|