| Cereri de adăugare a ficurilor în Index. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Joi 11 Iul 2013, 21:53 | |
| Nume: Bogdan Nume One Shot : Dream Cast Link : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Numar capitole : 2 Thanks anticipated. ^^ Schizzophrenia: Ți-am adăugat lucrarea la Index One Shots. |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Sam 13 Iul 2013, 21:53 | |
|     Nume real: Andy     Nick de pe forum: Miss Hell™     Nume One Shot: Fluture albastru     Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]     Numar maxim de capitole: 1
    Multumesc. Schizzophrenia: Ți-am adăugat lucrarea la Index One Shots Finalizate. |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mar 13 Aug 2013, 03:23 | |
| Nume: Denissa Numele one shot-ului: Hope dies last... Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Schizzophrenia: Ți-am adăugat lucrarea la Index One Shots. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mier 28 Aug 2013, 12:46 | |
| Nume: Elena Numele one-shot-ului: Cutremurător Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mulțumesc. :)Schizzophrenia: Ți-am adăugat lucrarea la Index One Shots. |
|
| |
Azele Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acasă Nr. mesaje : 19 Puncte : 40 Reputatie : 3 Hobby-uri : Astronomie Stare de spirit : Curiouser and curiouser!
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Lun 02 Sept 2013, 12:50 | |
| Nume: MethadonaNume One Shot(1): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nume One Shot(2): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nume One Shot(3): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mulţumesc mult ^^Schizzophrenia: Primele două lucrări au fost adăugate la Index One Shots Finalizate. Ultima lucrare a fost adăugată la Index One Shots. |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Vin 06 Sept 2013, 17:17 | |
| Nume: Felicia. Numele One Shot-ului: O poveste tipică. Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Schizzophrenia: Ți-am adăugat lucrarea la Index One Shots. |
|
| |
Nobody Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Departe. Nr. mesaje : 448 Puncte : 477 Reputatie : 7 Stare de spirit : Instabilă
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mier 11 Sept 2013, 15:27 | |
| Nume: Anne Marie Numele one shot-ului: Final Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Schizzophrenia: Ți-am adăugat lucrarea la Index One Shots. |
|
| |
Tommy. Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Transilvania. Nr. mesaje : 28 Puncte : 41 Reputatie : 5 Hobby-uri : Violate beasts. Stare de spirit : I don't give a shit.
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Vin 13 Sept 2013, 18:59 | |
| Nume: Tommy a.k.a Dalia. Numele one shot-ului: Tablou macabru. Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Schizzophrenia: Ți-am adăugat lucrarea la Index One Shots. Spor la scris ^.^ |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Vin 13 Dec 2013, 22:12 | |
| 1.Nume: Nekko (Ioana) 2.1 Numele One-shot-ului: Decepție 2.2 Numele one-shot-ului: Mai presus de tine 2.3 Numele one-shot-ului: Cel dintâi mister Mulțumesc! iPrieten? : Adaugate, spor la postat. |
|
| |
Andreea :D Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 5 Puncte : 9 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Dum 02 Feb 2014, 15:49 | |
| Nume: Andreea Numele one shot-ului: Cine s-ar fi gandit? Link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]multumeesc :D iPrieten? : Adaugat, spor la postat. |
|
| |
grungie Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : god knows Nr. mesaje : 230 Puncte : 302 Reputatie : 54 Stare de spirit : chilling, killing
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. Mier 17 Iun 2015, 21:02 | |
| Nume: ElenaNumele one shot-ului: Simplă elegieLink: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mulțumesc!Elina: Adăugat |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cereri de adăugare a ficurilor în Index. | |
| |
|
| |
| Cereri de adăugare a ficurilor în Index. | |
|