Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| am gasit caracterizarile :D | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Joi 10 Feb 2011, 23:31 | |
| Bujor - pasiune eee .... ce stiti voi ... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | ♥ Cireşică. Genin
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 136 Puncte : 141 Reputatie : 5
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Joi 24 Feb 2011, 23:53 | |
| Eu sunt [i]Orhidee in mare mi se cam potriveste |
| | | angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Vin 25 Feb 2011, 16:03 | |
| orhidee sunt si eu...ce stiti voi mai totul era adevarat pana am inceput sa ma scimb...paragraful 2 de la caracter parca mar cunoaste si totul de la dragoste 100% true....ei in fine oricum multe lucruri leam schimbat sau leam ascuns la mine deci un zodiac nu va putea sa ma defineasca foarte bine:P:P:P:P |
| | | Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 06 Mar 2011, 19:40 | |
| |
| | | zuZa;x Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Hunedoara/Uricani Nr. mesaje : 13 Puncte : 18 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cs/Distractiee la maxim:x Stare de spirit : Zapacitaa si pe oriunde merg si pasesc gasesc doar zambete in urma mea ;x
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 03 Apr 2011, 14:55 | |
| |
| | | Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 03 Apr 2011, 15:47 | |
| 19-Floare soarelui Ca Mey |
| | | Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 03 Apr 2011, 15:48 | |
| 6-mac.....nu mai e nimeni?? |
| | | angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 03 Apr 2011, 16:22 | |
| 7-orhidee.... |
| | | roxycamy Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 13 Puncte : 18 Reputatie : 1 Stare de spirit : yeee
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Mier 06 Apr 2011, 10:48 | |
| 28-floarea soarelui Nu pot sa spun ca imi place enorm :)) as fi preferat alta floare |
| | | Mircy - Banat Academy Student
Sex : Localizare : Alexandria Nr. mesaje : 31 Puncte : 47 Reputatie : 9
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 24 Apr 2011, 09:19 | |
| De ce trebuie sa fiu eu floarea soarelui :))) ? . Nu puteam si eu sa fiu alta floare mi-ati dat o buruiana :)) |
| | | Mircy - Banat Academy Student
Sex : Localizare : Alexandria Nr. mesaje : 31 Puncte : 47 Reputatie : 9
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 24 Apr 2011, 09:20 | |
| Eee ... sunt o buruiana =))) Floarea soarelui :> Mrrr ce bine ma caracterizat , de unde ma cunoaste ??? :) . |
| | | Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 24 Apr 2011, 10:10 | |
| Lasa ma Mirciulica =)) e frumoasa floarea eu de exemplu sunt mac >.> |
| | | Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 24 Apr 2011, 11:15 | |
| Mda eu sut floarea soarelui |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 15 Mai 2011, 08:49 | |
| Zodiac Floral: MACULZilele: 6, 15, 24
MACUL Trasatura definitorie: Senzualitate. Numere norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30. Zile favorabile: Marti, joi si vineri.
Nativul nascut sub acest semn Zodiacal va cauta echilibrul in tot ceea ce face. Profunda cunoastere a naturii umane va starni nevoia de relatii la acest nativ. Nu poate trai singur si simte in interiorul lui nevoia de colaborare, de a impartasi cu ceilalti, de a pune in comun. Culoare rosie caracteristica florii semnifica senzualitatea calda, caldura mangaietoare si atmosfera de reverie de care sa fie invaluit, asa cum soarele ofera florii aceste trairi. Daca va fi dezradacinat ori lovit de vicisitudinile vietii se va pierde usor, inaite de timpul ofilirii.
Caracter
Nativul este atras de semenii sai pe care va dori sa-i cunosca. Are o buna intuitie care il va ajuta sa anticipeze anumite situatii, uneori facand chiar profetii. Buna psihologie de care da dovada, este o latura nativa care poate fi cultivata si prin studiu, il va ajuta sa-si dea seama de potentialul si calitatile unui om si rareori se va insela in ceea ce priveste judecatile sale. Sensibilitatea fata de natura umana il va ajuta si ii va amplifica calitatile.
Este nativul care se cufunda in reverii, meditatii adanci datorita sensibilitatii si rafinamentului sau. Datorita faptului ca este un fin psiholog, va iesi cu bine din situatiile delicate, mai ales cele care ar necesita compromisuri sau rupturi de relatii. Va reusi sa ii ajute pe cei din jur, sa le stabileasca anumite limite si sa-i organizeze, ceea ce nu va reusi cu el insusi.
Este de multe ori rupt de realitatea care il inconjoara si va trebui sa invete sa se organizeze si sa aiba mai multa incredere in fortele proprii. Se va abate de la propriile repere si este destul de indisciplinat cu propria viata.
Se autocompatimeste cu usurinta, se acuza ca nu face ceea ce ar trebui sau ca nu si-a respectat nici o norma de conduita. In aceste momente va avea nevoie de ajutor, incurajari si de sustinere pentru a-si croi drumul pe care si-l doreste. Excesele il vor dezechilibra si are tendinte catre alcoolism, mai ales in momentele de cadere. Trebuie sa isi gaseasca un echilibru, o armonie intre relatii, recreere, iubire, alimentatie, activitate si odihna. Orice refugiu excesiv in unul din aceste aspecte ii vor fi daunatoare si cu greu va gasi puterea de a se sustrage acestor excese.
Dragoste
In relatiile sentimentale este romantic si cauta idealul. Are un simt estetic foarte exigent, iar partenerul de viata trebuie sa insumeze multe insusiri pozitive in ochii acestei persoane, pentru a fi agreat. Pretentiile mari isi gasesc greu materializarea, dar pentru ca, cu timpul devine mai indulgent si pentru ca nu suporta singuratatea, poate gasi in final ceea ce cauta.
Compatibilitati
Trandafirul, Papucul-Doamnei.
Wow!! Ce de lucruri nteresante. Wow, chiar ca wow!!!
Ja ne!
|
| | | Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Mar 17 Mai 2011, 11:16 | |
| Eu sunt bujor......o singura chestie nu ma defineste : Eu ma rosesc foarte greu , foarte rar ma imbujorez in rest totul e ok...si faza cu partenerul inca nu am incercat :)))) |
| | | AlphasoniK Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 255 Puncte : 387 Reputatie : 115
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Mar 17 Mai 2011, 18:24 | |
| Mac.Multe caracteristici par adevarate. |
| | | ☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Sam 28 Mai 2011, 20:17 | |
| eu sunt albastrea,e interesant zodiacul |
| | | Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Vin 13 Ian 2012, 19:45 | |
| Zodiac Floral: BUJORUL Zilele: 2, 11, 20, 29 Trasatura definitorie: Pasiunea. Numere norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42. Zile favorabile: Duminica, luni si vineri.
Bujorul semnifica sangele, de la culorea care il predomina, rosu, iar dorinta sa de a iubi este devoratoare. Daruieste foarte mult prin trairile sale si infloreste la caldura sentimentelor nobile. Caracterul nativului se poate exprima foarte simplu prin expresia populara ''a se imbujora'', care pleaca din actiunile navalnice sau a fiorului de dragoste care ii reda de cele mai multe ori elanul sufletesc.
Caracter
Ceea ce este de apreciat la acest nativ este perseverenta de care da dovada in orice situatie, oricat de grea ar fi acesta. Daca este folosita excesiv, calitatea acesata se poate usor transforma in inflexibilitate si incapatanare, iar pentru a comunica mai bine cu cei din jurul sau ar fi indicat sa incerce sa isi controleze aceasta trasatura. Este o persoana introvertita, cu o bogata lume emotionala.
Atunci cand va fi vorba de datoria sau atasamentul fata de ceva anume se va dovedi foarte loial. Ii place foarte mult natura, iar actiunile sale se vor indrepta catre asigurarea unui trai confortabil, fara prea mari probleme. De multe ori va trebui sa isi controleze tendinta de a-i judeca pe ceilalti, de a le cere explicatii pentru orice fac acestea, sa dea dovada de intelegere si de rabdare, fara a-i jigni. Deasemenea, ar fi indicat sa fie mult mai curajoas in tot ceea ce face. Doar in acest fel va reusi sa se impace cu cei din jurul sau si cu sine.
Dragoste
Nu ii place singuratatea, iar faptul de a trai singur ar fi o absurditate si l-ar dezechilibra definitiv. Este o fire pasionala si posesiva, avand de multe ori tendinta de a sufoca partenerul cu tandrete. Are o fire romantica si iubitoare. In perioada de tinerete este destul de nestatornic.
Compatibilitati:
Bujorul, Albastreaua, Orhideea, Macul si Margareta. |
| | | Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Vin 13 Ian 2012, 22:11 | |
| Ee, si eu sunt bujor. Sa zicem ca e adevarat. :) |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Sam 14 Ian 2012, 14:01 | |
| Zodiac Floral: BUJORUL Zilele: 2, 11, 20, 29 Trasatura definitorie: Pasiunea. Numere norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42. Zile favorabile: Duminica, luni si vineri.
Bujorul semnifica sangele, de la culorea care il predomina, rosu, iar dorinta sa de a iubi este devoratoare. Daruieste foarte mult prin trairile sale si infloreste la caldura sentimentelor nobile. Caracterul nativului se poate exprima foarte simplu prin expresia populara ''a se imbujora'', care pleaca din actiunile navalnice sau a fiorului de dragoste care ii reda de cele mai multe ori elanul sufletesc.
Caracter
Ceea ce este de apreciat la acest nativ este perseverenta de care da dovada in orice situatie, oricat de grea ar fi acesta. Daca este folosita excesiv, calitatea acesata se poate usor transforma in inflexibilitate si incapatanare, iar pentru a comunica mai bine cu cei din jurul sau ar fi indicat sa incerce sa isi controleze aceasta trasatura. Este o persoana introvertita, cu o bogata lume emotionala.
Atunci cand va fi vorba de datoria sau atasamentul fata de ceva anume se va dovedi foarte loial. Ii place foarte mult natura, iar actiunile sale se vor indrepta catre asigurarea unui trai confortabil, fara prea mari probleme. De multe ori va trebui sa isi controleze tendinta de a-i judeca pe ceilalti, de a le cere explicatii pentru orice fac acestea, sa dea dovada de intelegere si de rabdare, fara a-i jigni. Deasemenea, ar fi indicat sa fie mult mai curajoas in tot ceea ce face. Doar in acest fel va reusi sa se impace cu cei din jurul sau si cu sine.
Dragoste
Nu ii place singuratatea, iar faptul de a trai singur ar fi o absurditate si l-ar dezechilibra definitiv. Este o fire pasionala si posesiva, avand de multe ori tendinta de a sufoca partenerul cu tandrete. Are o fire romantica si iubitoare. In perioada de tinerete este destul de nestatornic.
Compatibilitati:
Bujorul, Albastreaua, Orhideea, Macul si Margareta.
Imi place acolo: Dorinta de a iubi este devoratoare :>
Oricum in pare mare e adevarat ^^ Chiar foarte |
| | | Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 15 Ian 2012, 13:56 | |
| Bujor... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Imi place! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] O floare minunata! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 15 Ian 2012, 20:58 | |
| 9- Trandafir |
| | | Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Joi 26 Apr 2012, 22:10 | |
| Zodiac Floral: ALBASTREAUA Zilele: 4, 13, 22, 31
Trasatura definitorie: Fidelitatea. Numere norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29. Zile favorabile: Sambata, duminica si luni.
Nativul nascut sub semnul Zodiacal Albastreaua sau Floare de nu-ma-uita se caracterizeaza prin consecventa, atasament si fidelitatea fata de partenerul sau. Pentru acesta stabilitatea este cea mai importanta, la fel de mult ca statornicia, refuzand schimbarile care ii vor afecta echilibrul. Se afla in antiteza cu Papucul Doamnei, cultivand in jurul lui rutina si obisnuinta. Impresia pe care o lasa celor din jur este aceea a unui nativ profund si sensibil, ceea ce il va face sa nu fie atat de greu de uitat de cei cu care intra in contact. Caracter
Nativul este foarte conservator, traditional cu propriile tabieturi si tabuuri. Iubeste disciplina si regulile, pe care le impune dar le si respecta. Indiferent de relatiile pe care le are cu cei din jur, este fidel, caracteristica dominatoare pentru acest nativ. De multe ori, fidelitatea pleaca din dorinta de statornicie si nevoia de stabilitate pe care o are in permanenta. Aceste trasaturi il vor impiedica pe acest nativ sa se aventureze in aventuri nesabuite. Va impune celor din jur exigentele sale, datorita faptului ca este conventional si organizat. Nu suporta si nu ii plac ironiile la adresa lui, dar nici la adresa celor care il inconjoara. Inteligenta si pragmatismul de care da dovada, il va ajuta pe acest nativ sa organizeze pana la cele mai mici amanunte viata celor din jur. Pentru el, totul se invarte in jurul anturajului, al familiei, al relatiilor interumane. Daca vrei sa ranesti un asemenea nativ, nu poti sa ii faci altceva decat sa il ignori. Efectul va fi cel scontat. Va avea grija sa isi programeze delaliat fiecare pas pe care vrea sa il faca, pentru a nu avea surprize neplacute. Spiritul organizatoric va fi foarte accentuat, la fel si rigurozitatea. Se va simti foarte bine si are nevoie sa isi stie organizat timpul si actiunile. Va trebui sa invete arta diplomatiei si sa isi impuna punctele de vedere cu tact, chiar daca acestea sunt juste. In viata de zi cu zi va descoperi armonia dand dovada de mai multa intelegere fata de cei din jurul lui si prin abandonarea rigiditatii ce il caracterizeaza.
Dragoste Atunci cand va intalni perechea potrivita, cea care va corespunde tuturor cerintelor sale, se va dovedi foarte loial. In general, datorita rigiditatii, isi exprima destul de greu sentimentele. Va trebui sa invete sa le de-a frau liber, nu sa le cenzureze in forul interior. Prejudecatile si tabuurile, pot ucide un sentiment inca din momentul nasterii acestuia, ceea ce va face ca partenerul de viata sa apara destul de tarziu sau il va gasi foarte greu. Faptul ca nu accepta aventurile, il face ca intre doua relatii sa treaca destul de mult timp, chiar daca acestea vor esua. In momentul in care isi va gasi idealul, acesta se va bucura de loialitate, iar gelozia nu va avea temei intr-o astfel de relatie. Se va indragosti fara rezerve, dand totul, fiind capabil de cele mai mari sacrificii pentru persoana iubita.
Compatibilitati:
Albastreaua, Margareta, Bujorul, Macul.
|
| | | ` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Sam 26 Mai 2012, 18:00 | |
| Bujor: 20. Chiar imi place. |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Mier 29 Aug 2012, 11:30 | |
| 8 - Margareta <33. Si mie imi plac tare mult margaretele |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D | |
| |
| | | | am gasit caracterizarile :D | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|