Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| am gasit caracterizarile :D | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Vin 31 Aug 2012, 21:00 | |
| Floarea-soarelui: persoanele nascute in zilele de : 1, 10, 19, 28 |
| | | Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 07 Oct 2012, 18:58 | |
| Mac: persoanele nascute in zilele de : 6, 15, 24 |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Sam 17 Noi 2012, 10:42 | |
| Zodiac Floral: Orhideea Zilele: 7, 16, 25 Trasatura definitorie: Intransigenta sentimentala. Numere norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, 40. Zile favorabile: Duminica si luni.
Nativul va fi mereu pe o pozitie distincta, uneori discreta, si nu se va amesteca decat foarte rar in treburile celorlalti. Va inspira sentimente contradictorii cum ar fi: fragilitatea, detasarea de nuante terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Este o persona deosebita, atat din punct de vedere al trasaturilor, cat si al comportamentului. Timiditatea si fragilitatea pot contrasta cu personalitatea puternica, masiva.
Caracter: Nativul are un puternic simt al responsabilitatii, ceea ce il va determina sa isi asume multe obligatii sau sa le amane de teama ca nu le va putea duce la indeplinire. Sensibil, are un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru il va face sa fie expus unor frustari si dezamagiri, mai ales atunci cand va constata abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de persoana lui. Evita, in general, conflictele care il vor consuma foarte mult nervos. Ii place sa ii ajute pe cei din jurul sau dezinteresat. In viata de zi cu zi il marcheaza o anumita tristete care ii este familiara, dar care va trebui tinuta sub control, pentru ca exista riscul sa faca depresii psihice care ii vor afecta sanatate. Onestitatea este o alta trasatura a acestui nativ si va cere acelasi lucru si de la cei apropiati. Faptul ca nu are disponibilitatea de a vedea la timp pericolele poate fi sursa dezamagirilor sale. Acorda credit usor tuturor, garanteaza cu cuvantul lui pentru altii si din acest motiv va fi de multe ori inselat. Ceea ce este de apreciat la acest nativ, este faptul ca nu stie sa urasca, nu este o fire razbunatoare, nu poate purta ranchiuna pe cei care profita sau se folosesc de el. Va vedea intotdeauna calitatile la oameni si nu defectele, asta datorita firii blande pe care o are. Devine circumspect numai daca a fost dezamagit.
Dragoste: Foarte pretentios in alegerea partenerului, pe baza unor criterii numai de el stiute, in momentul in care se va decide asupra celui care ii va fi partener de viata, va fi foarte fidel si va deveni concesiv in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stie sa iubeasca, iar profunzimea sentimentelor ce le nutreste va fi resimtita ca o binecuvantare de perechea lui. Ceea ce apreciaza si ii va da sentimentul de stabilitate in relatie este reciprocitatea, aceeasi implicare si acelasi simt al datoriei.
Compatibilitati: Floarea-Soarelui, Papucul-Doamnei. |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Lun 19 Noi 2012, 16:08 | |
| Eu sunt Margareta <3 ah ce bine ma caracterizeaza /blushing. |
| | | Kado Rina-chan Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva prin univers Nr. mesaje : 132 Puncte : 159 Reputatie : 5 Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Joi 06 Dec 2012, 01:46 | |
| Eu sunt albastrea,da ce rigida sunt Me albastrea |
| | | Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Vin 01 Feb 2013, 20:02 | |
| Zodiac Floral: TRANDAFIRUL
Zilele: 9, 18, 27 Trasatura definitorie: Pasiunea. Numere norocoase: 9, 15, 18, 24, 27, 30. Zile favorabile: Marti, joi si vineri. Nativul este pasional si idealist, iar in viata va urmari scopuri inalte. Are un temperament activ, de multe ori impulsiv, bazandu-se pe simturi. Trasaturile sale, precum inocenta sau candoarea nu scot in evidenta altceva decat nevoia nativului de a fi iubit. Timiditatea si puritatea sunt alte trasaturi care caracterizeaza acest nativ. Caracter Temperamental si impulsiv, este adesea expus consecintelor faptelor sale. Nu se da in spate din fata sarcinilor dificile, manifestand un curaj demn de admiratie, curaj care merge de multe ori pana la mari sacrificii putand indura mari privatiuni. In viata de familie, este ca o leoica care isi apara puii, atunci cand cineva le ameninta linistea. Simtul moral, chiar sever pe care il are acest nativ ii poate deranja pe multi. Pentru asi atinge scopurile si idealurile in viata, va canaliza toata energia lui. Este o fiinta orgolioasa, vanitoasa care doreste admiratia celor din jur si care se lupta sa obtina acest lucru. Adora gloria, titlurile, rangurile, fiind uneori prea putin pregatit sa le obtina. Exista in el o mare bucurie de a trai si de obicei reuseste sa vada partea buna a lucrurilor, iubind viata, gustand din ea. Dragoste Pune aceeasi pasiune in tot ceea ce face. Doreste de la partenerul sau aceeasi daruire, aceleasi sentimente intense si se dedica cu totul relatiei sentimentale. Ii place sa fie posesiv in dragoste si va incerca sa-si supuna partenerul, facandu-l dependent de el. Cel mai mare defect al sau, este faptul ca nu stie sa fie constant in afectiune, iar acest fapt il va determina sa aiba numeroase expierente, mai ales la tinerete, unde prudenta nu va fi nici pe departe trasatura care il va caracteriza. Compatibilitate Papucul-Doamnei, Macul. Foarte interesant! În mare parte mă caracterizează perfect! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 03 Feb 2013, 10:20 | |
| i]Zodiac Floral: BUJORUL Zilele: 2, 11, 20, 29 Trasatura definitorie: Pasiunea. Numere norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42. Zile favorabile: Duminica, luni si vineri. Bujorul semnifica sangele, de la culorea care il predomina, rosu, iar dorinta sa de a iubi este devoratoare. Daruieste foarte mult prin trairile sale si infloreste la caldura sentimentelor nobile. Caracterul nativului se poate exprima foarte simplu prin expresia populara ''a se imbujora'', care pleaca din actiunile navalnice sau a fiorului de dragoste care ii reda de cele mai multe ori elanul sufletesc. Caracter Ceea ce este de apreciat la acest nativ este perseverenta de care da dovada in orice situatie, oricat de grea ar fi acesta. Daca este folosita excesiv, calitatea acesata se poate usor transforma in inflexibilitate si incapatanare, iar pentru a comunica mai bine cu cei din jurul sau ar fi indicat sa incerce sa isi controleze aceasta trasatura. Este o persoana introvertita, cu o bogata lume emotionala. Atunci cand va fi vorba de datoria sau atasamentul fata de ceva anume se va dovedi foarte loial. Ii place foarte mult natura, iar actiunile sale se vor indrepta catre asigurarea unui trai confortabil, fara prea mari probleme. De multe ori va trebui sa isi controleze tendinta de a-i judeca pe ceilalti, de a le cere explicatii pentru orice fac acestea, sa dea dovada de intelegere si de rabdare, fara a-i jigni. Deasemenea, ar fi indicat sa fie mult mai curajoas in tot ceea ce face. Doar in acest fel va reusi sa se impace cu cei din jurul sau si cu sine. Dragoste Nu ii place singuratatea, iar faptul de a trai singur ar fi o absurditate si l-ar dezechilibra definitiv. Este o fire pasionala si posesiva, avand de multe ori tendinta de a sufoca partenerul cu tandrete. Are o fire romantica si iubitoare. In perioada de tinerete este destul de nestatornic. Compatibilitati: Bujorul, Albastreaua, Orhideea, Macul si Margareta. Adevărat totul.... |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 17 Feb 2013, 15:16 | |
| Zodiac Floral: MARGARETA Zilele: 8, 17, 26 Trasatura definitorie: Fragilitate. Numere norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, 31. Zile favorabile: Sambata.
Nativul este tenace, hotarat, perseverent, ambitios si foarte ancorat in realitatile vietii. Echilibrul interior pe care il impune prin atitudinea sa ii face remarcata prezenta, chiar daca nu este un caracter extrovertit.
Caracter
Da dovada de multa perseverenta in asi sustine punctele de vedere, fara a fi o persoana agresiva. Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care o are in toate imprejurarile. Il mai caracterizeaza modestia si uneori o usoara rezerva in raporturile cu ceilalti. Nu are multi prieteni, dar cei care exista sunt cei pe care se poate baza in orice moment. Fiind in permanenta defensiva pe plan existential, se intampla de multe ori sa capituleza mult prea usor. Isi va schimba opiniile si parerile doar pentru un scop pragmatic.
Este rezervat la inceputul unei relatii, deorece vrea sa cunoasca foarte bine parerile si regulile celuilalt, pentru ca ulterior sa si le impuna, sa le exprime, pe ale sale. Este un nativ foarte prudent, dar incapatanat si agesiv atunci cand ii sunt incalcate si amenintate principiile sau regulile. Lasa de cele mai multe ori impresia celor din jur ca nimic nu il poate clinti, cand de fapt este o fire sensibila si susceptibila.
Ar fi bine daca ar invata sa nu mai fie atat de suspicios cu toata lumea. Prudenta il face sa nu reactioneze niciodata. Nu este un nativ care se grabeste in a lua decizii, a judeca sau a analiza anumite situatii, iar acest fapt nu il va face mai eficient. Este destul de econom in gesturi si fapte, isi canalizeaza energia numai pentru scopuri bine precizate si urmareste sa isi maximizeze randamentul.
Dragoste
In dragoste este tandru si se asteapta la reciprocitate. Chiar daca nu ignora relatia sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in relatiile sentimentale. Este la fel de pragmatic ca si in relatiile umane si nu accepta jumatati de masura. Doreste sa primeasca atat cat da, daca nu chiar ceva mai mult.
Compatibilitate
Albastreaua, Bujorul, Macul, Floarea-Soarelui. |
| | | Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 17 Feb 2013, 15:26 | |
| Trandafir. Ce-mi place! |
| | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 17 Feb 2013, 17:01 | |
| Eu sunt orhidee. |
| | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 17 Feb 2013, 17:03 | |
| Zodiac Floral: ORHIDEEA
Zilele: 7, 16, 25 Trasatura definitorie: Intransigenta sentimentala. Numere norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, 40. Zile favorabile: Duminica si luni.
Nativul va fi mereu pe o pozitie distincta, uneori discreta, si nu se va amesteca decat foarte rar in treburile celorlalti. Va inspira sentimente contradictorii cum ar fi: fragilitatea, detasarea de nuante terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Este o persona deosebita, atat din punct de vedere al trasaturilor, cat si al comportamentului. Timiditatea si fragilitatea pot contrasta cu personalitatea puternica, masiva.
Caracter
Nativul are un puternic simt al responsabilitatii, ceea ce il va determina sa isi asume multe obligatii sau sa le amane de teama ca nu le va putea duce la indeplinire. Sensibil, are un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru il va face sa fie expus unor frustari si dezamagiri, mai ales atunci cand va constata abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de persoana lui. Evita, in general, conflictele care il vor consuma foarte mult nervos. Ii place sa ii ajute pe cei din jurul sau dezinteresat.
In viata de zi cu zi il marcheaza o anumita tristete care ii este familiara, dar care va trebui tinuta sub control, pentru ca exista riscul sa faca depresii psihice care ii vor afecta sanatate. Onestitatea este o alta trasatura a acestui nativ si va cere acelasi lucru si de la cei apropiati. Faptul ca nu are disponibilitatea de a vedea la timp pericolele poate fi sursa dezamagirilor sale. Acorda credit usor tuturor, garanteaza cu cuvantul lui pentru altii si din acest motiv va fi de multe ori inselat.
Ceea ce este de apreciat la acest nativ, este faptul ca nu stie sa urasca, nu este o fire razbunatoare, nu poate purta ranchiuna pe cei care profita sau se folosesc de el. Va vedea intotdeauna calitatile la oameni si nu defectele, asta datorita firii blande pe care o are. Devine circumspect numai daca a fost dezamagit.
Dragoste
Foarte pretentios in alegerea partenerului, pe baza unor criterii numai de el stiute, in momentul in care se va decide asupra celui care ii va fi partener de viata, va fi foarte fidel si va deveni concesiv in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stie sa iubeasca, iar profunzimea sentimentelor ce le nutreste va fi resimtita ca o binecuvantare de perechea lui. Ceea ce apreciaza si ii va da sentimentul de stabilitate in relatie este reciprocitatea, aceeasi implicare si acelasi simt al datoriei.
Compatibilitati
Floarea-Soarelui, Papucul-Doamnei
Vai, cat de adevarat. |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Vin 08 Mar 2013, 23:31 | |
| Zodiac Floral: FLOAREA SOARELUI[/i] Zilele: 1, 10, 19, 28 Trasatura definitorie: Generozitatea. Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31. Zile favorabile: Duminica si luni.
Acest semn Zodiacal, evidentiaza nevoia nativilor de stralucire, de a fi in centrul atentiei, continuitatea actiunilor de atingere a unui scop sau ideal, chiar daca de cele mai multe ori pare instabil. Asemeni plantei care isi improspateaza florile din lumina si caldura soarelui, urmarindu-l pe tot parcursul zilei cu perseverenta.
Caracter
Este o fire dinamica, expansiva, placuta, iar felul de a se comporta in societate confera un anumit magnetism in raza caruia intra multe persoane. Reusesc cu usurinta sa ii antreneze pe cei din jur, molipsindu-i de entuziasm si transferand energia pozitiva pe care o emana. Este o fire optimista, norocoasa, pentru ca tinde sa vada numai partea buna a lucrurilor si a vietii. Are tendinta de asi impune personalitatea, reusind sa domine cu usurinta. Are tendinta de a fi tiranica, prin ascutirea la extrem a unui simt al autoritatii care este propriu. In tinerete, urmeaza o cale care pare ca nu duce nicaieri, nu are nici o destinatie precisa. Defectele pe care va trebui sa invete sa le invinga nativul nascut in Floarea Soarelui sunt: impulsivitatea si imprudenta, severitatea excesiva sau uneori nesinceritatea. Daca vor reusi sa isi invinga defectele, vor avea parte de o existenta armonioasa. Calitatea cea mai mare este aceea ca reusesc sa se descurce in situatii dificile si au o capacitate de a gasi solutii la problemele care apar, starnind de multe ori admiratia celor din jurul sau.
Dragoste
Va trebui sa invete sa se lase calauzit de instinct, de ceea ce simte, pentru ca riscul de a fi victima este foarte redus. Va acumula destul de multa expierente in domeniul relatiilor sentimentale pe parcursul vietii. Are tendinta de a face cuplul cu persoane cu o personalitate mai slaba deca a lor. Ii place sa traiasca din plin fiecare moment al vietii, fara a se aventura in situatii fara iesire sau periculoase. Nu este lipsit de spirit de aventura, mai ales in prima parte a vietii. Cu timpul temperamentul se linisteste si se orienteaza catre impartasirea cunostintelor si a experientei dobandite.
Compatibilitati
Bujor, Albastreaua, Orhideea. |
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Joi 21 Mar 2013, 00:13 | |
| Margareta: persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26
Nu e floarea mea preferata dar merge |
| | | Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Dum 24 Mar 2013, 19:45 | |
| |
| | | Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Joi 09 Mai 2013, 17:56 | |
| Mac: persoanele nascute in zilele de : 6, 15, 24 |
| | | Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Sam 01 Iun 2013, 21:40 | |
| |
| | | Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Vin 04 Oct 2013, 09:57 | |
| |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Joi 24 Oct 2013, 22:13 | |
| |
| | | Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Mar 31 Dec 2013, 13:03 | |
| |
| | | Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Lun 03 Feb 2014, 14:37 | |
|
Zodiac Floral: Orhideea Zilele: 7, 16, 25 Trasatura definitorie: Intransigenta sentimentala. Numere norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, 40. Zile favorabile: Duminica si luni.
Caracter: Nativul are un puternic simt al responsabilitatii, ceea ce il va determina sa isi asume multe obligatii sau sa le amane de teama ca nu le va putea duce la indeplinire. Sensibil, are un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru il va face sa fie expus unor frustari si dezamagiri, mai ales atunci cand va constata abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de persoana lui. Evita, in general, conflictele care il vor consuma foarte mult nervos. Ii place sa ii ajute pe cei din jurul sau dezinteresat. In viata de zi cu zi il marcheaza o anumita tristete care ii este familiara, dar care va trebui tinuta sub control, pentru ca exista riscul sa faca depresii psihice care ii vor afecta sanatate. Onestitatea este o alta trasatura a acestui nativ si va cere acelasi lucru si de la cei apropiati. Faptul ca nu are disponibilitatea de a vedea la timp pericolele poate fi sursa dezamagirilor sale. Acorda credit usor tuturor, garanteaza cu cuvantul lui pentru altii si din acest motiv va fi de multe ori inselat. Ceea ce este de apreciat la acest nativ, este faptul ca nu stie sa urasca, nu este o fire razbunatoare, nu poate purta ranchiuna pe cei care profita sau se folosesc de el. Va vedea intotdeauna calitatile la oameni si nu defectele, asta datorita firii blande pe care o are. Devine circumspect numai daca a fost dezamagit.
Dragoste: Foarte pretentios in alegerea partenerului, pe baza unor criterii numai de el stiute, in momentul in care se va decide asupra celui care ii va fi partener de viata, va fi foarte fidel si va deveni concesiv in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stie sa iubeasca, iar profunzimea sentimentelor ce le nutreste va fi resimtita ca o binecuvantare de perechea lui. Ceea ce apreciaza si ii va da sentimentul de stabilitate in relatie este reciprocitatea, aceeasi implicare si acelasi simt al datoriei.
Compatibilitati: Floarea-Soarelui, Papucul-Doamnei. Ce chestie, orhideea este printre florile mele favorite.
|
| | | Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D Mier 04 Iun 2014, 21:34 | |
| Trandafir: persoanele nascute in zilele de : 9, 18, 27. Ador trandafirul :x |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: am gasit caracterizarile :D | |
| |
| | | | am gasit caracterizarile :D | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|